פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: כדורסל ישראלי

16 פברואר 2017, 16:15

ממש קשה לא להסתדר עם ווימס החביב.
אדלשטיין לא היה צריך להיות מפוטר אחרי 2 משחקים. זה מביך.

16 פברואר 2017, 16:18

אחדשיודע כתב:ממש קשה לא להסתדר עם ווימס החביב.

סביר להניח שביחסים של אדלשטיין-ווימס, ווימס הוא האשם העיקרי. אני לא אומר שאלדשטיין היה ראוי לפיטורין, אבל כל עוד הוא לא מסתדר עם אחד השחקנים המובילים שלו, אין ברירה אלא לפטר אותו. או, לחילופין, לשחרר את ווימס ולהשאיר את אדלשטיין. אם לא "קנית" את ליבו של שחקן מרכזי, גם אם האשמה מונחת על השחקן, אין ברירה. זה לא אומר שזה ראוי, זה בהחלט מביך.

16 פברואר 2017, 16:20

yanay21 כתב:אדלשטיין לא הסתדר עם חלק מהשחקנים. בלי קשר ליכולות האימון שלו, זה מצדיק את זה שפיטרו אותו. ולשם הבהרה, גם אני חושב שנערף ראשו בצורה אכזרית, ההנהלה חיכתה לו בפינה.

הייתי לוקח בערבון מוגבל לחלוטין , את מה שההנעלה שלנו דיווחה לתקשורת , 90% שקר זאת המנטרה לפיה חיי שמעון.
הוא כן היה צריך לקחת את ווימס יחד עם ניקולה ולהגיד לו שיסתום את הפה לפני שהוא עף מכל המדרגות , הבעייה היא שניקולה לא נתן גב לאדלשטיין במכוון , לפי הנחייה שקיבל ממשפחת פדרמן המקוללת.

16 פברואר 2017, 16:22

ankram כתב:
er79 כתב:די, נו. מה יש לך מליובין? כולה עוזר מאמן שלא היה לו כלום ולא יהיה לו כלום.

אין לי כלום נגד ליובין , הוא סבבה להחזיק חצי עונה באשדוד וחצי עונה בחולון (אם אני לא טועה) , לא יותר מזה , אבל אי אפשר להגיד שהוא מאמן יותר טוב מהפסיכי לאחר 2 משחקים.

עניתי כמובן לרוי, לא לך

16 פברואר 2017, 16:22

yanay21 כתב:
אחדשיודע כתב:ממש קשה לא להסתדר עם ווימס החביב.

סביר להניח שביחסים של אדלשטיין-ווימס, ווימס הוא האשם העיקרי. אני לא אומר שאלדשטיין היה ראוי לפיטורין, אבל כל עוד הוא לא מסתדר עם אחד השחקנים המובילים שלו, אין ברירה אלא לפטר אותו. או, לחילופין, לשחרר את ווימס ולהשאיר את אדלשטיין. אם לא "קנית" את ליבו של שחקן מרכזי, גם אם האשמה מונחת על השחקן, אין ברירה. זה לא אומר שזה ראוי, זה בהחלט מביך.

אני הייתי הולך על השני אגב, לשחרר את ווימס. רק מהלכלוכים שלו בתקשורת אחרי משחק וחצי היה אפשר להבין שהבחור בעייתי משהו.

16 פברואר 2017, 16:23

ankram כתב:
yanay21 כתב:אדלשטיין לא הסתדר עם חלק מהשחקנים. בלי קשר ליכולות האימון שלו, זה מצדיק את זה שפיטרו אותו. ולשם הבהרה, גם אני חושב שנערף ראשו בצורה אכזרית, ההנהלה חיכתה לו בפינה.

הייתי לוקח בערבון מוגבל לחלוטין , את מה שההנעלה שלנו דיווחה לתקשורת , 90% שקר זאת המנטרה לפיה חיי שמעון.
הוא כן היה צריך לקחת את ווימס יחד עם ניקולה ולהגיד לו שיסתום את הפה לפני שהוא עף מכל המדרגות , הבעייה היא שניקולה לא נתן גב לאדלשטיין במכוון , לפי הנחייה שקיבל ממשפחת פדרמן המקוללת.

אני לא מתיימר לדעת מה קרה באמת. בכנות, אני באופן עקרוני מעדיף שלא להאמין להנהלה, גם אם הגרסה שלהם יותר אמינה, פשוט כי אני שונא אותם. אבל ממה שידוע לנו, גם אם זה מסולף, הם לא הסתדרו. ואין לי ספק שניקולה, יחד עם כל ההנהלה, לא גיבו את אדלשטיין. אבל התוצאה היא אותה התוצאה, זה לא עניין של מה רצוי, אלא מה קורה בפועל. אני באמת ובתמים לא חושב שאדלשטיין אשם במשהו, אבל כל עוד זה מה שקרה, זו האופציה היחידה. יכול להיות שהם מלכתחילה זממו לפטר אותו, ורק חיכו להזדמנות, או שהם פשוט ראו דרך קלה להיפטר ממנו וזרמו עם זה. או שהוא ו-ווימס באמת לא הסתדרו, ורק אז הם החליטו לפטר אותו. כך או כך, הסוף הוא אותו סוף-יש בעיות בחדר ההלבשה. זה או שהשחקנים הולכים, או שהמאמן הולך. אני לרוב מעדיף שהשחקנים ילכו, כי אני איש של מאמנים, אבל לא אני קובע.

16 פברואר 2017, 16:25

לפטר מאמן שרדפת אחריו שנה שלמה אחרי שני משחקים זה טיפשי, מביך והזוי. אין תירוץ ושום דבר לא מצדיק את זה בעיניי.
ואני אף פעם לא הייתי תומך גדול של אדלשטיין.

16 פברואר 2017, 16:26

er79 כתב:די, נו. מה יש לך מליובין? כולה עוזר מאמן שלא היה לו כלום ולא יהיה לו כלום.

כבר אמרתי אני מכיר אותו אישית והוא אחלה בנאדם. אבל בשום מקום לא אמרתי שהוא מאמן טוב. הוא מאמן ליגה חלש עד בינוני. בגאצקיס עוד פחות טוב ממנו. זה הכל.

16 פברואר 2017, 16:49

אחדשיודע כתב:לפטר מאמן שרדפת אחריו שנה שלמה אחרי שני משחקים זה טיפשי, מביך והזוי. אין תירוץ ושום דבר לא מצדיק את זה בעיניי.
ואני אף פעם לא הייתי תומך גדול של אדלשטיין.

גם בזמת אמת וגם בדיעבד זה היה מהלך הזוי שלמעשה חיסל את העונה. קשה להאמין שמכבי הייתה נמצאת במקום שהיא עכשיו עם ארז ובטח שלא במקום גרוע יותר (אם אפשרי).

16 פברואר 2017, 17:08

אני שמח שנפל האסימון כי בזמן אמת אלו לא היו קרובות להיות התגובות פה. וזה בכלל לא הכרחי לחשוב שאדלשטיין מאמן טוב בשביל להבין את האבסורד ולסלוד מהריקבון. לא אז ולא היום.

16 פברואר 2017, 17:23

תלוי של מי. מהרגע הראשון זה נראה לי מסריח ולא הכרחי.

16 פברואר 2017, 17:24

אתה בסדר אתה.

16 פברואר 2017, 17:25

jay כתב:אני שמח שנפל האסימון כי בזמן אמת אלו לא היו קרובות להיות התגובות פה. וזה בכלל לא הכרחי לחשוב שאדלשטיין מאמן טוב בשביל להבין את האבסורד ולסלוד מהריקבון. לא אז ולא היום.

אל תגזים. היה פה קונצנזוס רחב מאוד שהפיטורים האלה היו הזויים.

16 פברואר 2017, 17:29

זה היה יותר ברוח של - ברוך שפטרנו, הוא מלכתחילה לא היה צריך להיות פה. סומך על אחדש שיספק לינקים + ציטוטים + דו"ח סקאוטינג + ויקיפדיה + כתבה בנושא.

16 פברואר 2017, 17:32

זה שהוא לא היה צריך להיות כאן לא סותר את זה שהפיטורים היו הזויים, וזה גם מה שנאמר אם אני זוכר נכון.

סומך עליך אבל שאתה מספיק פסיכופת בשביל לזכור בדיוק מה נאמר.

16 פברואר 2017, 19:53

אני אחד שרצה ממש את ארז בקיץ, חשב שהוא מאמן טוב ועדיין משוכנע שהוא מאמן טוב , רק לא בסיטואציה הנוכחית שנוצרה השנה. אני יוצא נגד הוודאות הזאת שאם ארז היה נשאר המצב היה טוב יותר. אני רק רוצה להזכיר שלמרות שוימס נתפס כביכול מנהיג המרד, היו שם סה"כ 4 שחקנים שלא היו מרוצים מארז, ושוב כנראה אם לא וימס, כל זה לא היה עולה על פני השטח אבל בכל זאת היו שם 4 שחקנים שהחליטו שהם מדברים עם ההנהלה על חוסר השביעות מהמאן הנוכחי שלהם. היו שם וימס, סמית , צירבאס ואת ה4 אני לא זוכר כרגע. ה-4 זה לא ראד ,סילי ואייברסון ולא אחד מהישראלים מה שמשאיר את גאודלוק רק שאני לא משוכנע שזה היה הוא. לא משנה. ארז המאמן כנראה הכי טוב מכל המאמנים שהיו השנה (אצלי יש תחרות עם רמי הדר) אבל ראינו שההגנה אצלו לא הייתה קיימת.זה לא היה נראה מעודד בשום צורה.
בנוסף, הסביבה שארז היה צריך לעבוד בה, מאוד לא מתאימה בשבילו. ארז זה בן אדם שצריך להרגיש משפחתיות, נאמנות וחום מסביב. שם בהנהלה ובכלל במכבי ובתקשורת זה הכל חוץ מזה. באחת הכתבות מסופר שארז ניסה להימנע מקריאה באמצעי התקשורת וסוף סוף הגיע להחלטה שהוא לא קורא יותר. זה היה ביום של משחק יורוליג, מגיע אליו שמעון מזרחי לפני המשחק ואומר לו " ראית מה רשמו עליך? , שבחמישיות תמיד דיברת על הגנה ועכשיו בקבוצה שלך זה לא קיים" לא מילה במילה. ארז מספרים היה המום. זה לא מניאק ? או שארז היה נוהג לעשות שנ"צים וההם לא היו מרשים לו. הסביבה הזאת לא מתאימה לו פשוט.
אני פשוט לא מבין דבר אחד, הם רדפו אחריו, רצו אותו , אבל בשורה תחתונה לא האמינו בו. הם לא האמינו בו, כי אם היו מאמינים בו, היו מעמידים את השחקנים במיוחד כאלו שרצים לתקשורת ומדברים על איך הם שיחקו אצל מאמנים גדולים כמו מסינה. אם היו מאמינים בו, היו מקשיבים לו ברצינות כשהוא אמר שהוא לא מאמין בסגל הזה, והיו שואלים אותו איפה צריך להשתפר. לא הבנתי את הפרדוקס הזה. מצד אחד רצו אותו מצד שני לא האמינו בו.
שורה תחתונה, סיפור הזוי.

16 פברואר 2017, 19:58

ankram כתב:
roy1000 כתב:
ankram כתב:בו נסכם , שגם ליובין , גם הדר , גם אדלשטיין (למרות שלא נתנו לו זמן כלל) גם הפסיכי , הם מאמני כדורסל בינוניים עד חלשים , נטולי אופי וכריזמה. גם פה הנהלת מכבי הצליחה לייצר צוות מקצועי חלש,לא סמכותי,לא חכם,ובעיקר חלש מאד בכל הקשור לאופי , הדר הוא אוטיסט אטום , ומסתבר שגם מנייאק לא קטן (צריך להיות אפס מאופס כדי לתת את המילה שלך למאמן וותיק כמו אלשטיין ואח"כ להשתין לו על הראש) , ליובין כפי שהיה שחקן , מאד מופנם , נראה לי תמיד על סף של קריסה , וגם חסר אופי , אדלשטיין הוא אדלשטיין פסיכי עם חברים בתקשורת , בגקציס הוא סתם פסיכי ולפי ניקולה הוא "מאמן העתיד".....
צריך להיות גאון הדור להרכיב אסופה כזאת של אנשי מקצוע חלשים , מאמן כושר אלמוני , צוות רפואי שכנראה לא יודע למרוח יוד , ושורה של שחקנים פצועים\פציעים\רעל בחדר הלבשה\גמורים.

עם זה אני מסכים חוץ מזה שליובין "קורס". ליובין אולי מופנם וחסר כריזמה אבל הוא כן חזק מנטלית.

בכל מקרה כל המאמנים שהיו פה השנה לא היו אמורים להיות פה. מה שעצוב יותר זה שכל מאמן היה גרוע מקודמו. הייתה טעות ענקית לפטר את אדלשטיין. אני לא חושב שהיינו מגיעים לתהומות האלה איתו.

פה אני מסכים מכל הלב , לא רק שהפיטורין של אדלשטיין בעצם הכניסו את מכבי לסחרור מטורף , זה גם המחליף שלו , הבוגד , האוטיסט , הנבלה , זה שהיה אחראי למשחק ההגנה המחריד של מכבי , שמונה בניגוד לכל המלצה כלשהיא , וגם העלתה את קרנו של המסומם עם הילד שלא יודע אנגלית ובא לבד במטוס , ובעצם הרסה את הקבוצה , את חדר ההלבשה ואת הרוטציה. יותר מזה , ארז רצה את שמיר כעוזרו , ואם הנהלת מכבי המזדיינת , היתה פעם אחת מקשיבה למאמן שלה , היה לנו צוות מקצועי חזק מאד , ואף מנוסה , ואפילו אם אדלשטיין היה מפוטר , לפחות היה לנו גיבוי טוב ולא מאמן מתנ"ס.

לא ראיתי את רמי הדר בוכה שליובין מונה למאמן לו זמני, אחרי התפטרותו. בעצם לא ראית מאמנים בוכים שהעוזרים שלהם נשארו בקבוצות. אז אולי הגיע הזמן שארז לא יציב דרישות מוזרות לעוזרים שלו מלכתחילה?
עוד לא נפלתי מדן שמיר ואני מכבד את הבן אדם. לא יודע מאיפה אתה משוכנע שהיה כאן שידרוג רציני. לדעתי רמי הדר לא נופל ממנו וזה אני אומר בעדינות.

16 פברואר 2017, 21:45

יותר גרוע ממה שהיה עד כה (ומתוכנן להיות)? ספק גדול אם ארז היה מצליח. צריך כישרון מיוחד כדי להוביל קבוצה של 110 מיליון שקל לכלום ושום דבר. המוכשרים ביותר אגב תופסים עמדות ניהול במכבי, לא מפוטרים ממנה.

ארז לא היה צריך להגיע למכבי. הוא גם לא היה צריך להיות מפוטר אחרי שני משחקי יורוליג. למי שזה לא היה ברור לו בתחילת העונה, זה אמור להיות ברור עכשיו. "המרד" (מילה דרמטית) שהיה נגדו הובל ע"י זבל אנושי, שכבר לא נמצא פה למרבה ההפתעה.

17 פברואר 2017, 00:35

פיאניג'אני לא מאמן...וזה ממש לא מהיום..

17 פברואר 2017, 02:53

ריצ׳ארד האוול קיבל ת״ז ישראלית. עדיין לא סיים את תהליך האזרוח וימשיך לשחק כזר בליגה.
פרסם תגובה