המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:ממש קשה לא להסתדר עם ווימס החביב.
אדלשטיין לא היה צריך להיות מפוטר אחרי 2 משחקים. זה מביך.
yanay21 כתב:אדלשטיין לא הסתדר עם חלק מהשחקנים. בלי קשר ליכולות האימון שלו, זה מצדיק את זה שפיטרו אותו. ולשם הבהרה, גם אני חושב שנערף ראשו בצורה אכזרית, ההנהלה חיכתה לו בפינה.
ankram כתב:er79 כתב:די, נו. מה יש לך מליובין? כולה עוזר מאמן שלא היה לו כלום ולא יהיה לו כלום.
אין לי כלום נגד ליובין , הוא סבבה להחזיק חצי עונה באשדוד וחצי עונה בחולון (אם אני לא טועה) , לא יותר מזה , אבל אי אפשר להגיד שהוא מאמן יותר טוב מהפסיכי לאחר 2 משחקים.
yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:ממש קשה לא להסתדר עם ווימס החביב.
אדלשטיין לא היה צריך להיות מפוטר אחרי 2 משחקים. זה מביך.
סביר להניח שביחסים של אדלשטיין-ווימס, ווימס הוא האשם העיקרי. אני לא אומר שאלדשטיין היה ראוי לפיטורין, אבל כל עוד הוא לא מסתדר עם אחד השחקנים המובילים שלו, אין ברירה אלא לפטר אותו. או, לחילופין, לשחרר את ווימס ולהשאיר את אדלשטיין. אם לא "קנית" את ליבו של שחקן מרכזי, גם אם האשמה מונחת על השחקן, אין ברירה. זה לא אומר שזה ראוי, זה בהחלט מביך.
ankram כתב:yanay21 כתב:אדלשטיין לא הסתדר עם חלק מהשחקנים. בלי קשר ליכולות האימון שלו, זה מצדיק את זה שפיטרו אותו. ולשם הבהרה, גם אני חושב שנערף ראשו בצורה אכזרית, ההנהלה חיכתה לו בפינה.
הייתי לוקח בערבון מוגבל לחלוטין , את מה שההנעלה שלנו דיווחה לתקשורת , 90% שקר זאת המנטרה לפיה חיי שמעון.
הוא כן היה צריך לקחת את ווימס יחד עם ניקולה ולהגיד לו שיסתום את הפה לפני שהוא עף מכל המדרגות , הבעייה היא שניקולה לא נתן גב לאדלשטיין במכוון , לפי הנחייה שקיבל ממשפחת פדרמן המקוללת.
er79 כתב:די, נו. מה יש לך מליובין? כולה עוזר מאמן שלא היה לו כלום ולא יהיה לו כלום.
אחדשיודע כתב:לפטר מאמן שרדפת אחריו שנה שלמה אחרי שני משחקים זה טיפשי, מביך והזוי. אין תירוץ ושום דבר לא מצדיק את זה בעיניי.
ואני אף פעם לא הייתי תומך גדול של אדלשטיין.
jay כתב:אני שמח שנפל האסימון כי בזמן אמת אלו לא היו קרובות להיות התגובות פה. וזה בכלל לא הכרחי לחשוב שאדלשטיין מאמן טוב בשביל להבין את האבסורד ולסלוד מהריקבון. לא אז ולא היום.

ankram כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:בו נסכם , שגם ליובין , גם הדר , גם אדלשטיין (למרות שלא נתנו לו זמן כלל) גם הפסיכי , הם מאמני כדורסל בינוניים עד חלשים , נטולי אופי וכריזמה. גם פה הנהלת מכבי הצליחה לייצר צוות מקצועי חלש,לא סמכותי,לא חכם,ובעיקר חלש מאד בכל הקשור לאופי , הדר הוא אוטיסט אטום , ומסתבר שגם מנייאק לא קטן (צריך להיות אפס מאופס כדי לתת את המילה שלך למאמן וותיק כמו אלשטיין ואח"כ להשתין לו על הראש) , ליובין כפי שהיה שחקן , מאד מופנם , נראה לי תמיד על סף של קריסה , וגם חסר אופי , אדלשטיין הוא אדלשטיין פסיכי עם חברים בתקשורת , בגקציס הוא סתם פסיכי ולפי ניקולה הוא "מאמן העתיד".....
צריך להיות גאון הדור להרכיב אסופה כזאת של אנשי מקצוע חלשים , מאמן כושר אלמוני , צוות רפואי שכנראה לא יודע למרוח יוד , ושורה של שחקנים פצועים\פציעים\רעל בחדר הלבשה\גמורים.
עם זה אני מסכים חוץ מזה שליובין "קורס". ליובין אולי מופנם וחסר כריזמה אבל הוא כן חזק מנטלית.
בכל מקרה כל המאמנים שהיו פה השנה לא היו אמורים להיות פה. מה שעצוב יותר זה שכל מאמן היה גרוע מקודמו. הייתה טעות ענקית לפטר את אדלשטיין. אני לא חושב שהיינו מגיעים לתהומות האלה איתו.
פה אני מסכים מכל הלב , לא רק שהפיטורין של אדלשטיין בעצם הכניסו את מכבי לסחרור מטורף , זה גם המחליף שלו , הבוגד , האוטיסט , הנבלה , זה שהיה אחראי למשחק ההגנה המחריד של מכבי , שמונה בניגוד לכל המלצה כלשהיא , וגם העלתה את קרנו של המסומם עם הילד שלא יודע אנגלית ובא לבד במטוס , ובעצם הרסה את הקבוצה , את חדר ההלבשה ואת הרוטציה. יותר מזה , ארז רצה את שמיר כעוזרו , ואם הנהלת מכבי המזדיינת , היתה פעם אחת מקשיבה למאמן שלה , היה לנו צוות מקצועי חזק מאד , ואף מנוסה , ואפילו אם אדלשטיין היה מפוטר , לפחות היה לנו גיבוי טוב ולא מאמן מתנ"ס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים