26 יולי 2011, 14:00
asafb96 כתב:מכביסט כתב:שימו לב שכל הפסטיבל הזה של וואן לגבי פארקר התחיל מתי שהוא בא להתארח בארץ.
הבן אדם כולה בא לכאן לביקור קצר והם מיד היו חייבים לתפוס על זה טרמפ ולצאת בכל מיני כותרות מפוצצות שאין להם כל קשר למציאות.
המסקנה שלי מכל העניין הזה היא שכל הכתבים המטומטים האלה של האתר ההזוי הזה הם חבורה של חובבנים שאין להם מושג בשום דבר ומביישים את המקצוע שלהם.
זה פשוט. הוא בא לארץ, יש שביתה, הוא פרי-אג'נט ולמכבי חסר גארד. מבחינתם זה מספיק, בין אם מכבי רוצה אותו או שהוא רוצה לבוא למכבי.
נראה לי מצוץ מהאצבע. קשה לי להאמין שהוא רוצה לבוא למכבי, וקשה מאוד להאמין שמכבי תעמוד בדרישות שלו. אני אישית בעד שיבוא, אבל ממש לא נראה לי סביר
26 יולי 2011, 14:02
26 יולי 2011, 14:41
26 יולי 2011, 14:51
misha כתב:יוגב אוחיון סיכם סופית לשלוש שנים: http://news.walla.co.il/?w=/151/1843436
כנראה יחתום עוד הערב.
26 יולי 2011, 15:03
26 יולי 2011, 15:05
asafb96 כתב:misha כתב:יוגב אוחיון סיכם סופית לשלוש שנים: http://news.walla.co.il/?w=/151/1843436
כנראה יחתום עוד הערב.
הורד כהן הזאת לא עוצרת.
"כשפירסמנו לפני חודשיים שרכז ירושלים נמצא בתכניות האלופה, זה נראה הזוי. היום זה הפך סופי כשהשחקן חתם ל-3 שנים"
"כבר אחרי הפיינל פור הישראלי פרסמנו שיוגב אוחיון נמצא בתוכניות של מכבי תל אביב לעונה הבאה"
כל מה שהיא כותבת פשוט הזוי. כאילו שמישהו היה חושב עליו אם הלפרין היה בא.
26 יולי 2011, 15:08
נקבע כי אוחיון לא יוכל לצאת לאירופה בשנתיים הקרובות, אך בין השנה השנייה לשלישית, שני הצדדים יוכלו לצאת מהחוזה.
26 יולי 2011, 15:27
26 יולי 2011, 16:46
קודי כתב:asafb96 כתב:misha כתב:יוגב אוחיון סיכם סופית לשלוש שנים: http://news.walla.co.il/?w=/151/1843436
כנראה יחתום עוד הערב.
הורד כהן הזאת לא עוצרת.
"כשפירסמנו לפני חודשיים שרכז ירושלים נמצא בתכניות האלופה, זה נראה הזוי. היום זה הפך סופי כשהשחקן חתם ל-3 שנים"
"כבר אחרי הפיינל פור הישראלי פרסמנו שיוגב אוחיון נמצא בתוכניות של מכבי תל אביב לעונה הבאה"
כל מה שהיא כותבת פשוט הזוי. כאילו שמישהו היה חושב עליו אם הלפרין היה בא.
בינתיים היא העיתונאית הכי אמינה והכי מהירה בענייני מכבי. ערוץ הספורט מדי פעם מקבל סקופים מראשי מכבי אבל ורד כהן מצליחה לחפור בתוך מכבי ולהוציא המון מידע שכמעט כולו אמין.
26 יולי 2011, 17:11
26 יולי 2011, 17:12
חביב אורנג'ד כתב:מזל-טוב!
בהחלט חדשות טובות להיות לפני אגוסוט כאשר נותרה רק עוד החתמה אחת.
כעת יש המון זמן בכדי להחתים עוד גארד זא נוסף ולהשלים את הסגל. מקוה שבמכבי יקחו את הזמן וישקלו טוב את המועמדים ולא יחפזו להחתמה פזיזה.
26 יולי 2011, 17:40
felix_r כתב:חביב אורנג'ד כתב:מזל-טוב!
בהחלט חדשות טובות להיות לפני אגוסוט כאשר נותרה רק עוד החתמה אחת.
כעת יש המון זמן בכדי להחתים עוד גארד זא נוסף ולהשלים את הסגל. מקוה שבמכבי יקחו את הזמן וישקלו טוב את המועמדים ולא יחפזו להחתמה פזיזה.
משום מה יש לי הרגשה, שלא יהיו עוד החתמות בחודש הקרוב.
26 יולי 2011, 17:55
26 יולי 2011, 17:57
misha כתב:בנקס? חס וחלילה. יוני, אנחנו צריכים גארד מוביל, לא סתם איזה שחקן כדי לסתום חור. ואני מאמין שנראה פה שחקן טוב, בלאט ידאג להבהיר את זה להנהלה. כשבעמדות 1-2 יש לך את פארגו, אוחיון שייר ובורשטיין ועונה מתישה במיוחד בדרך, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמינו להביא שחקן משלים.
26 יולי 2011, 17:57
er79 כתב:חנוש, לא כפו על בלאט את השחקן, כפו עליו את התקציב. זו בדיחה לחשוב שאם היו מקציבים לבלאט מליון דולר להבאת סמול פורוורד, הוא בכלל היה פוזל לכיוונו של סמית.
26 יולי 2011, 18:01
חנו'ש כתב:er79 כתב:חנוש, לא כפו על בלאט את השחקן, כפו עליו את התקציב. זו בדיחה לחשוב שאם היו מקציבים לבלאט מליון דולר להבאת סמול פורוורד, הוא בכלל היה פוזל לכיוונו של סמית.
אין לי מושג מה כפו ומה לא כפו, אבל אני מנחשת שמלכתחילה בלאט יודע לא להסתכל לכיוון שחקנים שהם לא רלוונטיים לקבוצה עם תקציב מוגבל כמו מכבי, והוא מספיק חכם ומנוסה כדי לדעת אילו שחקנים הם מועמדים רלוונטיים ואילו לא.
יכול להיות שבין המועמדים היו כאילו עם תג מחיר גבוה מזה של סמית' ואני מאמינה שאם בינהם היה שחקן אחר שבלאט היה מאד מאוד רוצה הוא כבר היה מצליח לשכנע את ההנהלה.
כנראה שלא היה כזה שחקן.
יוני,
אין מצב שלא יגיע עוד שחקן זר, כי אם זה יקרה אז גם אני יצטרף לבכיינות וליללנות שיש כן כלפי ההנהלה.
26 יולי 2011, 18:06
jol9 כתב:misha כתב:בנקס? חס וחלילה. יוני, אנחנו צריכים גארד מוביל, לא סתם איזה שחקן כדי לסתום חור. ואני מאמין שנראה פה שחקן טוב, בלאט ידאג להבהיר את זה להנהלה. כשבעמדות 1-2 יש לך את פארגו, אוחיון שייר ובורשטיין ועונה מתישה במיוחד בדרך, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמינו להביא שחקן משלים.
אז זהו שאני לא ממש בטוח. זה שיש צורך זה ברור, אבל לא בטוח שאחד כזה יגיע.
אולי יגיע שחקן שהוא כאילו בכיר, אבל לא נראה כאן איזה סטאר.
לגבי בנקס, זאת סתם הצעה, אבל אני כבר למדתי לא לזלזל בשחקנים שמשחקים בליגה שלנו.
26 יולי 2011, 18:11
misha כתב:jol9 כתב:misha כתב:בנקס? חס וחלילה. יוני, אנחנו צריכים גארד מוביל, לא סתם איזה שחקן כדי לסתום חור. ואני מאמין שנראה פה שחקן טוב, בלאט ידאג להבהיר את זה להנהלה. כשבעמדות 1-2 יש לך את פארגו, אוחיון שייר ובורשטיין ועונה מתישה במיוחד בדרך, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמינו להביא שחקן משלים.
אז זהו שאני לא ממש בטוח. זה שיש צורך זה ברור, אבל לא בטוח שאחד כזה יגיע.
אולי יגיע שחקן שהוא כאילו בכיר, אבל לא נראה כאן איזה סטאר.
לגבי בנקס, זאת סתם הצעה, אבל אני כבר למדתי לא לזלזל בשחקנים שמשחקים בליגה שלנו.
את מה שאנחנו מבינים, גם במכבי מבינים. עוד זר טוב זה לא בגדר מותרות, אלא משהו הכרחי כי אחרת אנחנו נהיה מאוד חשופים. כמו שידעו לשים הרבה כסף על מצ'באן כשהיה צריך עוד גבוה, אסור עכשיו להתקמצן על השחקן האחרון.
26 יולי 2011, 18:18
26 יולי 2011, 18:25