פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

26 יולי 2011, 14:00

asafb96 כתב:
מכביסט כתב:שימו לב שכל הפסטיבל הזה של וואן לגבי פארקר התחיל מתי שהוא בא להתארח בארץ.
הבן אדם כולה בא לכאן לביקור קצר והם מיד היו חייבים לתפוס על זה טרמפ ולצאת בכל מיני כותרות מפוצצות שאין להם כל קשר למציאות.
המסקנה שלי מכל העניין הזה היא שכל הכתבים המטומטים האלה של האתר ההזוי הזה הם חבורה של חובבנים שאין להם מושג בשום דבר ומביישים את המקצוע שלהם.

זה פשוט. הוא בא לארץ, יש שביתה, הוא פרי-אג'נט ולמכבי חסר גארד. מבחינתם זה מספיק, בין אם מכבי רוצה אותו או שהוא רוצה לבוא למכבי.
נראה לי מצוץ מהאצבע. קשה לי להאמין שהוא רוצה לבוא למכבי, וקשה מאוד להאמין שמכבי תעמוד בדרישות שלו. אני אישית בעד שיבוא, אבל ממש לא נראה לי סביר

מסכים עם הכל
חוץ מזה רק בוואן רשום על זה
באתרים אחרים ובעיתונים אין על זה אפילו ציוץ
אם באמת היו דברים בגו אז היו מפרסמים על זה גם במקומות אחרים.

26 יולי 2011, 14:02

קשה לדעת אם סמית' היה בחירה ראשונה של בלאט או לא, אבל זה די ברור שהוא היה בחירה של בלאט ואף אחד לא כפה על בלאט את השחקן.
אני גם די בטוחה שאם בלאט היה ממש רוצה שחקן אחר שהיה מעט יקר יותר (כמובן שבגבול ההיגיון) והיה מתעקש על שחקן כזה מספיק, היו מחתימים אותו.
אז או שבלאט כנראה העדיף את סמית' ללא קשר למחירו, או שהוא לא התעקש מספיק מה שגם אומר שזה לא היה כזה חשוב לו.

לגבי אוחיון על פני הלפרין, אז ברור שבלאט לא מעדיף את אוחיון על פני הלפרין, אבל מה זה אשמת ההנהלה בעיניין? הלפרין הוא זה שהחליט בסוף לא לבוא בשל שיקוליו הכלכליים, מה רציתם? שמכבי תשלם את תשלומי המס של הלפרין בשביל שיבוא?

אגב, הסיפור אם פארקר ממש מצחיק.
וואן סתם החליטו לפרסם שמועה שלא קשורה למציאות על קאמבק שלו, רק כי הבחור הגיע לביקור ועכשיו גם האוהדים נדלקו על העניין והתחילו ללבות את האש וכמובן שוואן במטרה לנפח את השמועה שהפיצה עוזרת לאוהדים והפכה את הסיפור למעגל קסמים שלא ייגמר עד שפארקר לא יחתום כאן (מה שלא סביר שיקרה...).

ופארקר כולה רצה להגיע לארץ לביקור עם המשפחה.... :rolleyes

26 יולי 2011, 14:41

יוגב אוחיון סיכם סופית לשלוש שנים: http://news.walla.co.il/?w=/151/1843436

כנראה יחתום עוד הערב.

26 יולי 2011, 14:51

misha כתב:יוגב אוחיון סיכם סופית לשלוש שנים: http://news.walla.co.il/?w=/151/1843436

כנראה יחתום עוד הערב.

הורד כהן הזאת לא עוצרת.
"כשפירסמנו לפני חודשיים שרכז ירושלים נמצא בתכניות האלופה, זה נראה הזוי. היום זה הפך סופי כשהשחקן חתם ל-3 שנים"
"כבר אחרי הפיינל פור הישראלי פרסמנו שיוגב אוחיון נמצא בתוכניות של מכבי תל אביב לעונה הבאה"
כל מה שהיא כותבת פשוט הזוי. כאילו שמישהו היה חושב עליו אם הלפרין היה בא.

26 יולי 2011, 15:03

חנוש, לא כפו על בלאט את השחקן, כפו עליו את התקציב. זו בדיחה לחשוב שאם היו מקציבים לבלאט מליון דולר להבאת סמול פורוורד, הוא בכלל היה פוזל לכיוונו של סמית.

26 יולי 2011, 15:05

asafb96 כתב:
misha כתב:יוגב אוחיון סיכם סופית לשלוש שנים: http://news.walla.co.il/?w=/151/1843436

כנראה יחתום עוד הערב.

הורד כהן הזאת לא עוצרת.
"כשפירסמנו לפני חודשיים שרכז ירושלים נמצא בתכניות האלופה, זה נראה הזוי. היום זה הפך סופי כשהשחקן חתם ל-3 שנים"
"כבר אחרי הפיינל פור הישראלי פרסמנו שיוגב אוחיון נמצא בתוכניות של מכבי תל אביב לעונה הבאה"

בינתיים היא העיתונאית הכי אמינה והכי מהירה בענייני מכבי. ערוץ הספורט מדי פעם מקבל סקופים מראשי מכבי אבל ורד כהן מצליחה לחפור בתוך מכבי ולהוציא המון מידע שכמעט כולו אמין.

26 יולי 2011, 15:08

גם בספורט 5 מצטרפים: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03994.html

נקבע כי אוחיון לא יוכל לצאת לאירופה בשנתיים הקרובות, אך בין השנה השנייה לשלישית, שני הצדדים יוכלו לצאת מהחוזה.

26 יולי 2011, 15:27

אני מאוד מאוד מקווה שבמכבי הוא יתפתח ויתן קפיצת מדרגה גדולה ומשמעותית, אחרת הוא יתפוס מהר מאוד את המשבצת של שארפ.

26 יולי 2011, 16:46

קודי כתב:
asafb96 כתב:

כנראה יחתום עוד הערב.

הורד כהן הזאת לא עוצרת.

בינתיים היא העיתונאית הכי אמינה והכי מהירה בענייני מכבי. ערוץ הספורט מדי פעם מקבל סקופים מראשי מכבי אבל ורד כהן מצליחה לחפור בתוך מכבי ולהוציא המון מידע שכמעט כולו אמין.

אמינה? אתה רציני?
היא כל קיץ מפרסמת איזה 100 שמות הזויים. היא עוד ממשיכה לפמפם את מנסה בונסו. תסתכל באשכול המלפפוניאדה כמה שחקנים רשום תחת וואלה

26 יולי 2011, 17:11

מזל-טוב!
בהחלט חדשות טובות להיות במצב בו נותרה רק עוד החתמה אחת וכל זאת כשאנחנו עוד לפני אוגוסט.
כעת יש המון זמן בכדי להחתים עוד גארד זא נוסף ולהשלים את הסגל. מקוה שבמכבי יקחו את הזמן וישקלו טוב את המועמדים ולא יחפזו להחתמה פזיזה.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 26 יולי 2011, 17:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

26 יולי 2011, 17:12

חביב אורנג'ד כתב:מזל-טוב!
בהחלט חדשות טובות להיות לפני אגוסוט כאשר נותרה רק עוד החתמה אחת.
כעת יש המון זמן בכדי להחתים עוד גארד זא נוסף ולהשלים את הסגל. מקוה שבמכבי יקחו את הזמן וישקלו טוב את המועמדים ולא יחפזו להחתמה פזיזה.

משום מה יש לי הרגשה, שלא יהיו עוד החתמות בחודש הקרוב.

26 יולי 2011, 17:40

felix_r כתב:
חביב אורנג'ד כתב:מזל-טוב!
בהחלט חדשות טובות להיות לפני אגוסוט כאשר נותרה רק עוד החתמה אחת.

משום מה יש לי הרגשה, שלא יהיו עוד החתמות בחודש הקרוב.

האמת שגם לי יש הרגשה כזאת.

אני לא ממש מבין האם בכלל מחפשים עוד שחקן, ואם כן האם מדובר בשחקן שאמור להיות פרוייקט צעיר, או מישהו מוכח, האם זה יהיה רכז,
קומבו או קלע, וכו'.

לדעתי לא נראה שחקן מרכזי נוסף חותם. החתימה הבכירה ביותר שנוכל לראות היא של פרקינס.
אם דורון לא יחתום אז יש מצב שנראה מישהו מהמכללות או משהו בסגנון.

האמת במצב הזה לא היה אכפת לי אם היו מהמרים על איזה בנקס כזה (אם לא היה חותם בנתניה כבר).

26 יולי 2011, 17:55

בנקס? חס וחלילה. יוני, אנחנו צריכים גארד מוביל, לא סתם איזה שחקן כדי לסתום חור. ואני מאמין שנראה פה שחקן טוב, בלאט ידאג להבהיר את זה להנהלה. כשבעמדות 1-2 יש לך את פארגו, אוחיון שייר ובורשטיין ועונה מתישה במיוחד בדרך, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמינו להביא שחקן משלים.

26 יולי 2011, 17:57

misha כתב:בנקס? חס וחלילה. יוני, אנחנו צריכים גארד מוביל, לא סתם איזה שחקן כדי לסתום חור. ואני מאמין שנראה פה שחקן טוב, בלאט ידאג להבהיר את זה להנהלה. כשבעמדות 1-2 יש לך את פארגו, אוחיון שייר ובורשטיין ועונה מתישה במיוחד בדרך, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמינו להביא שחקן משלים.

אז זהו שאני לא ממש בטוח. זה שיש צורך זה ברור, אבל לא בטוח שאחד כזה יגיע.
אולי יגיע שחקן שהוא כאילו בכיר, אבל לא נראה כאן איזה סטאר.

לגבי בנקס, זאת סתם הצעה, אבל אני כבר למדתי לא לזלזל בשחקנים שמשחקים בליגה שלנו.

26 יולי 2011, 17:57

er79 כתב:חנוש, לא כפו על בלאט את השחקן, כפו עליו את התקציב. זו בדיחה לחשוב שאם היו מקציבים לבלאט מליון דולר להבאת סמול פורוורד, הוא בכלל היה פוזל לכיוונו של סמית.

אין לי מושג מה כפו ומה לא כפו, אבל אני מנחשת שמלכתחילה בלאט יודע לא להסתכל לכיוון שחקנים שהם לא רלוונטיים לקבוצה עם תקציב מוגבל כמו מכבי, והוא מספיק חכם ומנוסה כדי לדעת אילו שחקנים הם מועמדים רלוונטיים ואילו לא.
יכול להיות שבין המועמדים היו כאילו עם תג מחיר גבוה מזה של סמית' ואני מאמינה שאם בינהם היה שחקן אחר שבלאט היה מאד מאוד רוצה הוא כבר היה מצליח לשכנע את ההנהלה.
כנראה שלא היה כזה שחקן.

יוני,
אין מצב שלא יגיע עוד שחקן זר, כי אם זה יקרה אז גם אני יצטרף לבכיינות וליללנות שיש כן כלפי ההנהלה.

26 יולי 2011, 18:01

חנו'ש כתב:
er79 כתב:חנוש, לא כפו על בלאט את השחקן, כפו עליו את התקציב. זו בדיחה לחשוב שאם היו מקציבים לבלאט מליון דולר להבאת סמול פורוורד, הוא בכלל היה פוזל לכיוונו של סמית.

אין לי מושג מה כפו ומה לא כפו, אבל אני מנחשת שמלכתחילה בלאט יודע לא להסתכל לכיוון שחקנים שהם לא רלוונטיים לקבוצה עם תקציב מוגבל כמו מכבי, והוא מספיק חכם ומנוסה כדי לדעת אילו שחקנים הם מועמדים רלוונטיים ואילו לא.
יכול להיות שבין המועמדים היו כאילו עם תג מחיר גבוה מזה של סמית' ואני מאמינה שאם בינהם היה שחקן אחר שבלאט היה מאד מאוד רוצה הוא כבר היה מצליח לשכנע את ההנהלה.
כנראה שלא היה כזה שחקן.

יוני,
אין מצב שלא יגיע עוד שחקן זר, כי אם זה יקרה אז גם אני יצטרף לבכיינות וליללנות שיש כן כלפי ההנהלה.

זאת בהחלט סיבה מצויינת להביא לכאן שחקן זר ומייד!!! :dance4

26 יולי 2011, 18:06

jol9 כתב:
misha כתב:בנקס? חס וחלילה. יוני, אנחנו צריכים גארד מוביל, לא סתם איזה שחקן כדי לסתום חור. ואני מאמין שנראה פה שחקן טוב, בלאט ידאג להבהיר את זה להנהלה. כשבעמדות 1-2 יש לך את פארגו, אוחיון שייר ובורשטיין ועונה מתישה במיוחד בדרך, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמינו להביא שחקן משלים.

את מה שאנחנו מבינים, גם במכבי מבינים. עוד זר טוב זה לא בגדר מותרות, אלא משהו הכרחי כי אחרת אנחנו נהיה מאוד חשופים. כמו שידעו לשים הרבה כסף על מצ'באן כשהיה צריך עוד גבוה, אסור עכשיו להתקמצן על השחקן האחרון.

26 יולי 2011, 18:11

misha כתב:
jol9 כתב:

את מה שאנחנו מבינים, גם במכבי מבינים. עוד זר טוב זה לא בגדר מותרות, אלא משהו הכרחי כי אחרת אנחנו נהיה מאוד חשופים. כמו שידעו לשים הרבה כסף על מצ'באן כשהיה צריך עוד גבוה, אסור עכשיו להתקמצן על השחקן האחרון.

מחכה ונראה.
אבל בינינו, זה לא נראה לך מוזר שיש שקט מוחלט בנושא הזה? אפילו האתרים הפסיקו את הקשקושיאדה.
גם יותר מדי קולות נשמעים כאילו הסגל כבר סגור.

26 יולי 2011, 18:18

אין לאן למהר, זה לא שמתחילים לשחק בעוד שבועיים, אנחנו רק ביולי. אני מעדיף שייקחו את הזמן ויבחרו שחקן בקפידה, מאשר יביאו מישהו בכוח עכשיו ועוד כמה שבועות כשמישהו יותר טוב יהיה פנוי, נתפוס את הראש. תזכור גם שכל עוד השביתה ממשיכה, זה עובד לטובתנו.

דווקא בכל האתרים יש הסכמה שיבוא עוד שחקן. מאף מקום לא השתמע שהסגל סגור.

26 יולי 2011, 18:25

חביב , זה לא ממש משנה כמה סמית' מרוויח והאם הגבילו את בלאט בתקציב , אםסמית' הוא האופציה הראשונה של בלאט אז לא יכול להיות שגם הוא טועה ? יש לי הרבה כבוד לבלאט אבל גם הוא בן אדם ולא בטוח שהוא יצליח כל שנה עם כל ההימורים שלו . לכן בעמדת הגארד הוא צריך ללכת יותר על בטוח ועם תקציב של 400K זה יהיה מאוד קשה . אבל לפתור כל החתמה בזה ש- "בלאט רצה אותו " זה פשוט עצימת עיניים .
כל שחקן שבלאט הביא בנתיים גם אם הוא אופציה ראשונה שלו הוא עדיין הימור ובלאט יודע את זה . כמו בעונה הקודמת זה יכול להיות הצלחה או שזה יכול להתרסק באותה מידת סיכון\סיכוי....
ואגב שנה שעברה היה פה בן אדם אחד שכל הזמן פמפם את שאראס וזה שמואל (שהאמת קצת חסר פה...) רוב החברה ידעו שזה לא יהיה מהלך נכון להחתים אותו ודיברו בעיקר מהלחץ וההיסטריה...
לגבי ההחתמה של סמית' אם אני לא טועה הוא חתם פה אחרי שמאחיה סגר בצסק"א אבל זה כבר לא משנה כי לטענתך סמית' היה האופציה הראשונה של בלאט...
נושא נעול