יורוליג, מח' 21: ז'לגיריס נגד מכבי ת"א, חמישי, 20:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מח' 21: ז'לגיריס נגד מכבי ת"א, חמישי, 20:00

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 פברואר 2018, 00:41

אחדשיודע כתב:פרחובסקי נקודת אור? באמת? הבחור היה חור הגנתי. הראייה הסלקטיבית של אנשים לפעמים מדהימה אותי.
מלבד בולדן אולי, אף שחקן לא באמת ראוי לציון במשחק הזה. גם רול, שנתן הופעה התקפית מצוינת, לא היווה יריב בהגנה.

מה? אמרתי שבולדן נקודת אור. לא פרחוסקי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 פברואר 2018, 00:50

לא ציטטתי את התגובה שלך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jay » 02 פברואר 2018, 01:14

נוקאאוט של שאראס, שדופק חיקוי של אוברדוביץ' וזה עובד גם על המגרש.

היכולת שלנו מדאיגה, אנחנו בכלל לא שווים פלייאוף.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי Mmm » 02 פברואר 2018, 01:15

כדי להשיג פליאוף צריך לפחות 4 נצחונות בואו תגידו לי איפה ואיך משיגים זאת?בקיצור עונה לפח
Mmm

הודעהעל ידי my man » 02 פברואר 2018, 01:23

Mmm כתב:כדי להשיג פליאוף צריך לפחות 4 נצחונות בואו תגידו לי איפה ואיך משיגים זאת?בקיצור עונה לפח

האמת- התגעגעתי..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Rampel » 02 פברואר 2018, 01:25

אחדשיודע כתב:פרחובסקי נקודת אור? באמת? הבחור היה חור הגנתי. הראייה הסלקטיבית של אנשים לפעמים מדהימה אותי.
מלבד בולדן אולי, אף שחקן לא באמת ראוי לציון במשחק הזה. גם רול, שנתן הופעה התקפית מצוינת, לא היווה יריב בהגנה.

פראחוסקי לא כזה חור הגנתי והיה בסדר גמור היום - גם המספרים שלו מעידים על זה. אני לא מבין, אתה מצפה מ-120 קילו של 2.11 למהירות רגליים של גארד?! בשביל הגובה שלו הוא זז בצורה סבירה לגמרי.. סיים עם 17 מדד ומשחק טוב. לא אשם בכלום.

רול לא עושה הגנה כל העונה, מה חדש?! לפחות חזר לקלוע שלשות, זה כל מה שאמרתי וזה כל מה שמצפים ממנו.

גם בולדן שהיה עם משחק מצוין הראה גם את הטעויות הרגילות שלו, את ההססנות ביציאה לשחקנים, את טעויות הרוקי (מחכה לקבל כדור עם רגל אחת מחוץ לתחומי הפרקט).. אז מה, גם הראיה שלך סלקטיבית?! היה משחק חלש, בעיקר הגנתית, אבל היו נקודות אור. מה הטעם רק להתמרמר?!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 02 פברואר 2018, 01:27

Mmm כתב:כדי להשיג פליאוף צריך לפחות 4 נצחונות בואו תגידו לי איפה ואיך משיגים זאת?בקיצור עונה לפח

משחקים שחייבים לנצח :
אפס בחוץ
חימקי בבית
ולנסיה בחוץ

בנוסף מכבי צריכה לנצח לפחות 2 מהבאים :
באסקוניה חוץ, מלאגה חוץ, ברצלונה בית

גם אחד מהבאים יכול לקרות אם מכבי תופסים יום טוב (פאו בבית זה הכי ריאלי מבין שלושתם לדעתי) :
פנר חוץ
צסקא בית
פאו בית
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 פברואר 2018, 01:28

Rampel כתב:

פראחוסקי לא כזה חור הגנתי והיה בסדר גמור היום - גם המספרים שלו מעידים על זה. אני לא מבין, אתה מצפה מ-120 קילו של 2.11 למהירות רגליים של גארד?! בשביל הגובה שלו הוא זז בצורה סבירה לגמרי.. סיים עם 17 מדד ומשחק טוב. לא אשם בכלום.

רול לא עושה הגנה כל העונה, מה חדש?! לפחות חזר לקלוע שלשות, זה כל מה שאמרתי וזה כל מה שמצפים ממנו.

גם בולדן שהיה עם משחק מצוין הראה גם את הטעויות הרגילות שלו, את ההססנות ביציאה לשחקנים, את טעויות הרוקי (מחכה לקבל כדור עם רגל אחת מחוץ לתחומי הפרקט).. אז מה, גם הראיה שלך סלקטיבית?! היה משחק חלש, בעיקר הגנתית, אבל היו נקודות אור. מה הטעם רק להתמרמר?!

פרחובסקי היה נוראי בהגנה, נוראי. לך תצפה בשידור החוזר.
זה שהוא כבד ממדים לא נותן לו אף נקודת זכות. זה לא מעניין שביחס לאחרים בגודלו הוא סביר. עוד מעט תגיד שגל מקל שומר לא רע על סנטרים ביחד לגודלו.

לגבי רול - אין שום חדש. לא אמרתי שיש משהו חדש.

בולדן היחידי שהביא תרומה חיובית למשחק הזה. היחידי.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 02 פברואר 2018, 01:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Rampel » 02 פברואר 2018, 01:28

את בארסה וחימקי בבית אפשר וצריך לנצח, אפשר להשיג עוד שני ניצחונות מול מלאגה/אנאדולו/ולנסיה. זה לא בשמיים.

כולם פה זוכרים שז'לגיריס קבוצה טובה השנה?! לא מבין את הדיכאון פה אחרי משחק שהיינו בו אנדרדוג, כשאנחנו עדיין במקום השמיני עם סיכוי סביר להגיע להצלבה...

סמל אישי של המשתמש
Rampel

Re: יורוליג, מח' 21: ז'לגיריס נגד מכבי ת

הודעהעל ידי Jack55 » 02 פברואר 2018, 01:29

Rampel כתב:
את בארסה וחימקי בבית אפשר וצריך לנצח, אפשר להשיג עוד שני ניצחונות מול מלאגה/אנאדולו/ולנסיה. זה לא בשמיים.

כולם פה זוכרים שז'לגיריס קבוצה טובה השנה?! לא מבין את הדיכאון פה אחרי משחק שהיינו בו אנדרדוג, כשאנחנו עדיין במקום השמיני עם סיכוי סביר להגיע להצלבה...

הדיכאון לדעתי הוא בגלל שמכבי נראו פשוט זוועה היום, ההגנה הייתה מבין הגרועות שראיתי העונה אם לא הכי, והאחוזים בהתקפה היום מביכים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 02 פברואר 2018, 01:31

האחוזים לשלוש :heart :heart

תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 02 פברואר 2018, 01:54

אחדשיודע כתב:
Rampel כתב:

פרחובסקי היה נוראי בהגנה, נוראי. לך תצפה בשידור החוזר.
זה שהוא כבד ממדים לא נותן לו אף נקודת זכות. זה לא מעניין שביחס לאחרים בגודלו הוא סביר. עוד מעט תגיד שגל מקל שומר לא רע על סנטרים ביחד לגודלו.

לגבי רול - אין שום חדש. לא אמרתי שיש משהו חדש.

בולדן היחידי שהביא תרומה חיובית למשחק הזה. היחידי.

7 ריבאונדים, 2 חטיפות וחסימה.. הלוואי עלינו עוד שחקנים נוראיים כאלו..

ועל טיוס שטייל על הפרקט ולא עשה שום דבר לא נגיד מילה - הרבה יותר קל וסקסי ליפול על פראחוסקי :)

סמל אישי של המשתמש
Rampel

Re: יורוליג, מח' 21: ז'לגיריס נגד מכבי ת

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 פברואר 2018, 02:05

מה הקשר בין השורה הסטטיסטית שרשמת לבין ההגנה הנוראית של פרחובסקי במשחק הזה?
וכן, טיוס בעצמו היה רע מאוד בהגנה (וכפי שהוכח לפני - היכולת של מכבי תלויה מאוד בהגנה שלו, כי השחקן שני בעמדה 5 לא נותן הרבה). רק שאף אחד לא ציין אותו כנקודת אור כפי שאתה עשית עם פרחובסקי, בצדק. עזוב, מכבי שיחקה לא טוב. ומלבד בולדן, לא היה אף שחקן שהביא תרומה חיובית למשחק הזה וראוי לציון. עד כדי כך פשוט, זאת המציאות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 02 פברואר 2018, 02:33

כולם שמרו מזעזע, גם בולדן לא היה חף מטעויות, והמצב של מכבי רע מאוד בשלב הזה של העונה, בעיקר הגנתית.

מחר באסקוניה תארח את הכוכב וכנראה תנצח, מה שיעמיד את הפער בינה לבין מכבי על משחק אחד בלבד. לא נותר אלא לקוות שבאסקוניה לא תנצח יותר מ4 משחקים מתוך 9 שיוותרו החל מהמחזור הבא, כי יותר מ4 נצחונות מכבי תתקשה מאוד לגרד.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Mmm » 02 פברואר 2018, 02:34

לא רואה את מכבי מנצחת שום קבוצה בחוץ....אולי ננצח את חימקי וברצלונה ותם הטקס...
Mmm

הודעהעל ידי גל גל » 02 פברואר 2018, 05:55

איפה הבעיה של מכבי ? סגל השחקנים ? רמת האימון?
הרצת תרגילים מיושנים וקלים לפתרון מצד המאמן השני ?
השאלה אם ךספאחיה היו כלים אחרים זה היה נראה אחרת,שאראס עושה עבודה מדהימה עם סגל אפור מאוד
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 פברואר 2018, 07:13

אפור אפור, אבל הם נתנו את התחת בהגנה (נעזרו בתכנית משחק מצוינת של שאראס) וקלעו 14 שלשות ב-60% מחוץ לקשת.

מכבי לא שמרה (כרגיל, ההגנה השנייה הגרועה ביותר במפעל) וקלעה רק 5 שלשות ב-25% מחוץ לקשת (קולעת הכי מעט שלשות ביורוליג בממוצע למשחק ומהגרועות במפעל באחוזים ל-3). הבעיות המבניות בסגל של מכבי די ברורות אני חושב - הגנה וקליעה. אם אין לך קליעה, אתה תתקשה במשחק עומד. ואם אין לך הגנה, לא תוכל לנצל את היתרונות שלך במשחק הריצה (ופה אמורה להיות החוזקה של מכבי).
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 02 פברואר 2018, 08:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי גל גל » 02 פברואר 2018, 07:45

אז אתה אומר שלספאחיה אין בעיה בניהול המשחק ? או ברמת האימונים ? או הביצוע של הקבוצה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 פברואר 2018, 07:52

לא, זה לא מה שאני אומר. אני אומר שיש למכבי בעיות ברורות בסגל השחקנים, שחלקנו ראינו כבר בקיץ.
האם המאמן יכול לעשות עבודה טובה יותר עם הסגל שעומד לרשותו? תמיד, לא בטוח שמספיק.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 02 פברואר 2018, 08:11

מה שאני רואה שקורה השנה, מכבי פשוט קבוצה שמהמרת על קליעת החוץ של היריבה ולדעתי זה הסבר חלקי על החוסר יציבות שאנו רואים ממשחק למשחק. נטו מהמרת.
ההסבר שעולה לי על הדעת לתופעה הזו הוא חוסר ביטחון של הקבוצה( מאמן והשחקנים) ביכולות ההגנתיות שלה. למה? כי כשההגנה יוצאת כמו שצריך לקלעים ההגנה פותחת יותר מרווח לחדירה של הקבוצה התוקפת, וכדי לעצור את השחקן החודר של היריבה שעבר את השומר שלו( שכאמור יצא עליו בכל הכוח שלא יקלע מבחוץ) צריך 2 דברים עיקריים: 1. מספיק יכולות פיזיות ואתלטיות , שלמכבי יש מספיק, 2. תיאום הגנתי שדורש הבנת המשחק ותירגול בתיאום. בחלק הזה מכבי פשוט איומה. אז " הטריק" שהקבוצה מאמצת זה לתת לקבוצה היריבה לזרוק בעוד שמכבי מקשה מאוד על החדירה וסלים בפנים , במיוחד עם חוסמים טובים שעומדים לרשותה.
עכשיו , אני לא יודע מאיפה זה מגיע, מהמאמן( לו בטוח יש חלק בזה) או מאי ביצוע הוראות של השחקנים, אבל אני מזהה שם חוסר ביטחון שבהמשך כבר הופך לעצלנות. הקבוצה לא יודעת ולא מתורגלת בהגנה קבוצתית.
אם אני הייתי מקבל החלטות, הקריטריון הראשי שהייתי מביא שחקנים בקיץ לקבוצה הוא לא אתלטיות, לא קליעה, לא ריבאונד אם כי כל אלו חשובים גם , אלא איי קיו, שחקן שמבין את המשחק. הגיע הזמן שתהיה כאן קבוצה גם חכמה , ולא רק חבורה של אתלטים שיודעים לעשות מהלכים יפים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Itaycohen7 ו־23 אורחים