פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מח' 7: גראן קנריה - מכבי ת

17 נובמבר 2018, 01:14

הבעיה היא שבמקום שנתחיל חלש ונשתפר בהמשך, הינו לא רעים כל כך במשחקים הראשונים, אבל ממשחק למשחק זה נהיה יותר גרוע.

17 נובמבר 2018, 01:24

הכל לא טוב
ואין מה לכתוב

17 נובמבר 2018, 01:25

2 נצחונות מהמקום השמיני, עדיין.
העונה הזאת עדיין פתוחה, אם מישהו רוצה להציל אותה.

צריך להעיף את ספאחיה ולחזק את הסגל.
חייב להגיע לכאן עוד שחקן טוב. חייב.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 17 נובמבר 2018, 01:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

Re: יורוליג, מח' 7: גראן קנריה - מכבי ת"א, שישי, 22:00

17 נובמבר 2018, 01:26

לא מגיע למועדון הזה שיצילו אותו

17 נובמבר 2018, 01:27

felix_r כתב:הבעיה היא שבמקום שנתחיל חלש ונשתפר בהמשך, הינו לא רעים כל כך במשחקים הראשונים, אבל ממשחק למשחק זה נהיה יותר גרוע.

איזה קטע, בדיוק כמו בעונה שעברה. בטוח צירוף מקרים.

17 נובמבר 2018, 01:51

התערבתי עם חבר שאם הם מפסידים היום הוא רואה בשידור חוזר את המשחק שמשודר מייד אחרי...מסכן אבל התערבות זו התערבות

17 נובמבר 2018, 06:43

אני באמת לא מאמין שאשכרה הפסדנו לגראן קנאריה, המועדון הזה נמצא כל כך עמוק בחרא .
לא הבנתי מה היה הסיפור עם בלאק ולמה הוא קיבל רק 7 דקות, גם הבנתי שספאחיה שוב פעם עשה רוטציה וחילופים הזויים, צריך לעוף מפה על טיל אחריי המשחק הזה .
כל כך עצוב שזה מה שנהייה מאיתנו...

17 נובמבר 2018, 11:35

גל גל כתב:עכשיו שאלה אמיתית
מאמן אחר יכול לעשות יותר טוב שהכוכבים שלך הם קיין ורול

חחחחח אולי? לא יודע בתכלס.
זוג שחקני יורוצ'אלנג פותחים אצלנו בחמישיה.
מה שבטוח שאף מאמן לא יכול לקחת את השחקנים האלו להשגים שמכבי שואפת אליהם.

17 נובמבר 2018, 11:38

Jack55 כתב:אני באמת לא מאמין שאשכרה הפסדנו לגראן קנאריה, המועדון הזה נמצא כל כך עמוק בחרא .
לא הבנתי מה היה הסיפור עם בלאק ולמה הוא קיבל רק 7 דקות, גם הבנתי שספאחיה שוב פעם עשה רוטציה וחילופים הזויים, צריך לעוף מפה על טיל אחריי המשחק הזה .

הסיפור הוא שהוא עשה 4 עבירות ב4 דקות עד אמצע הרבע השני

17 נובמבר 2018, 14:47

TAYO כתב:
Mmm כתב:
TAYO כתב:
התנין 2 כתב:בתחושה שלי אנחנו מפסידים את זה. טיפת אמונה אין לי בקבוצה הזאת.

מנצחים מעל 20 קל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מה נפל עליך?

אני ריאלי. מדובר בקבוצה פח מתחתית הליגה הספרדית, ומכבי מגיעה עם בלאק וסקוטי, כאשר האחרון חזר לקלוע כמו שצריך. אין באמת סיבה שזה לא ייגמר בקלות.

:thumbup

17 נובמבר 2018, 15:04

cifkcv כתב:
Jack55 כתב:אני באמת לא מאמין שאשכרה הפסדנו לגראן קנאריה, המועדון הזה נמצא כל כך עמוק בחרא .

איך הוא הצליח לעשות 4 עבירות כל כך מהר

Re: יורוליג, מח' 7: גראן קנריה - מכבי ת"א, שישי, 22:00

17 נובמבר 2018, 15:57

השטיח של היורוליגתמונה

17 נובמבר 2018, 18:08

דרך ללא מוצא: ההחלטות שמכבי חייבת לקבל
נבן ספאחיה נראה כמו מאמן אבוד, שגם איבד את היכולת להשפיע על השחקנים וכנראה שגם את המשרה במכבי ת"א. האוזמן בטוח שההפסד בספרד משקר לטובת הצהובים, מנתח את תחלואי ההגנה ומצביע על הקושי הכי גדול של המועדון: לדעת לקבל החלטות נכונות
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 91&lang=HE

17 נובמבר 2018, 19:39

cifkcv כתב:

הבעיה עם בלאק שהוא לא מוותר על מהלכים.
פתח את המשחק עם 3 מהלכי הגנה מצוינים ב1 על 1 כולל 2 חסימות שמשום מה לא נרשמו בסטטיסטיקה, אבל כבר בעבירה הראשונה אמרתי לעצמי שהיא היתה מיותרת. מנעה סל אבל שלחה את השחקן (לא שלו) לקלוע מהקו. התוקף השנייה היתה גבולית וגם היא מיותרת. השלישית במאבק על מיקום היתה סתם הפקרות שלו כי הוא ידע שיש לו כבר שתיים, והרביעית שהגיעה ממש אחריה לדעתי לא היתה צריכה להישרק כי הוא פשוט החליק על הפרקט המעפן והשחקן נתקל לו ברגליים מבלי שהוא יזם את המגע. השופטים היו צריכים לתת לספרדים כדור מהצד.
בכל אופן התרעתי על זה עוד כשהחתימו אותו - הוא מועד לעבירות, וזו לא הפעם הראשונה העונה שהוא פותח נהדר ויורד מהר מדי לספסל בגלל בעיית עבירות.
פרסם תגובה