21 דצמבר 2018, 23:07
ואם לא הייתי רוצה בלאק עדיין הייתי צריכה לרצות את אוברייאנט? לא רוצה אותו פה בלי קשר לאף אחד ושום דברשמוליק כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא רוצה לראות את אוברייאנט עם טלסקופ גםשמוליק כתב:Holiday_Armadillo כתב:ווילבקין, זוסמן, דיברתולומיאו (כי הוא ישראלי) ובלאקHoliday_Armadillo כתב:תן לי שעה לחשוב על זה ואני חוזרת אליך
כבר לא בטוח אם בלאק יעיל מאובריינט.
הבחור לומד למסור, נותן הגנה. מראה גרף התקדמות. מה מראה בלאק?
21 דצמבר 2018, 23:09
21 דצמבר 2018, 23:10
21 דצמבר 2018, 23:11
Holiday_Armadillo כתב:ואם לא הייתי רוצה בלאק עדיין הייתי צריכה לרצות את אוברייאנט? לא רוצה אותו פה בלי קשר לאף אחד ושום דברשמוליק כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא רוצה לראות את אוברייאנט עם טלסקופ גםשמוליק כתב:Holiday_Armadillo כתב:ווילבקין, זוסמן, דיברתולומיאו (כי הוא ישראלי) ובלאק
21 דצמבר 2018, 23:11
21 דצמבר 2018, 23:12
yellowaura כתב:לפני המשחק אמרתי שלמכבי אין סיכוי לכלום בגלל אופי, אגרסיביות וחוסר משחק בעמדות טבעיות..
שכחתי לגבי אינטיליגנציה+אימון
הגבוהים של מכבי במיוחד עם IQ נמוך מאוד.
אגב אני מאוד לא אוהב את הדברים של האוזמן שמזלזלים בזלגריס...גם בחוסר ברכז המתחיל.
זלגריס של השנה היא מבחינתי לא רק טופ 8 אלא קבוצה שיכולה להיות סוס שחור ולהגיע לפיינל פור אם תישאר בריאה וקצת מזל.
גם קבוצה מאומנת, גם שחקנים מחוייבים וחכמים מאוזנת..
הדבר היחידי שאני מופתע זו רמת ההגנה האישית של טאריק בלאק...מאכזב.
ווילבקין פוחד לחדור לסל אפילו במתפרצת של 1 על 1...
אגב בניגוד לזלגריס את מילאנו בבית אפשר לנצח...יותר מוכשרת מאיתנו אבל כמו מכבי פחות IQ ואינטנסיביות הגנתית
21 דצמבר 2018, 23:13
שמוליק כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא רוצה לראות את אוברייאנט עם טלסקופ גםשמוליק כתב:Holiday_Armadillo כתב:ווילבקין, זוסמן, דיברתולומיאו (כי הוא ישראלי) ובלאקHoliday_Armadillo כתב:תן לי שעה לחשוב על זה ואני חוזרת אליך
21 דצמבר 2018, 23:16
שמואל1 כתב:ספירופולוס : הפסדנו לקבוצת פיינל פור
21 דצמבר 2018, 23:16
אתה לא, אני כןשמוליק כתב:Holiday_Armadillo כתב:ואם לא הייתי רוצה בלאק עדיין הייתי צריכה לרצות את אוברייאנט? לא רוצה אותו פה בלי קשר לאף אחד ושום דברשמוליק כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא רוצה לראות את אוברייאנט עם טלסקופ גםשמוליק כתב:כבר לא בטוח אם בלאק יעיל מאובריינט.
יש לבריאנט סט סקילס שאין לשחקנים אחרים + שנה ראשונה מחוץ לארהב + משתפר + הרבה רצון והקרבה. לא הייתי מוותר עליו בקלות.
21 דצמבר 2018, 23:17
אם ספאחיה היה אומר את זה..שמואל1 כתב:ספירופולוס : הפסדנו לקבוצת פיינל פור
21 דצמבר 2018, 23:19
21 דצמבר 2018, 23:21
21 דצמבר 2018, 23:26
Jack55 כתב:לא יודע מה איתכם אבל נכון לעכשיו ז'לגיריס פייבוריטית לפיינל פור יחד עם השלישייה .
כרגע, היא יותר טובה מאנאדולו ומאולימפיאקוס .
21 דצמבר 2018, 23:39
felix_r כתב:ז'לגיריס קבוצה חלשה עם סגל יורוקאפ, אבל לפחות היא מאומנת טוב מספיק על מנת במשחק ביתי עם שיפוט ביתי לנצח קבוצה לא מאומנת שמשחקת ללא רכזים.
21 דצמבר 2018, 23:47
yellowaura כתב:felix_r כתב:ז'לגיריס קבוצה חלשה עם סגל יורוקאפ, אבל לפחות היא מאומנת טוב מספיק על מנת במשחק ביתי עם שיפוט ביתי לנצח קבוצה לא מאומנת שמשחקת ללא רכזים.
לומר שהיה שיפוט ביתי מאוד לא הוגן.
האם היתה דקה שחשבת שמכבי תנצח?
אימון זה חלק לא מבוטל.
יש לה שחקנים מאומנים עם IQ גבוה ועם תוסיף את נייט וולטרס שלא נופל מפאנגוס וברנדון דיוויס שבניגוד לגבוהים של מכבי כבר מבושל ומנוסה יש לא מעט כישרון.
גם לאולימפאיקוס ופנרבחצה אין סגל מרשים עם שחקנים נוצצים אבל יש שחקנים נכונים עם סייז, IQ גבוה.
למילאנו ומכבי יש סגל שנראה על הנייר נוצץ..
חבל ש IQ, קבלת החלטות, הגנה אלו לא קריטריונים שמוערכים מספיק על ידי מי שלא מאמן..
21 דצמבר 2018, 23:48
21 דצמבר 2018, 23:49
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:בלאק זבל של סנטר
לא מסכים בכלל. אותו באמת אי אפשר לשפוט. אין אף אחד שמוסר בקבוצה הזו. הכדור בכלל לא מגיע אליו
אין לו ממש מה למכור בהתקפה, אני לא מבין מה הנקודה שלך? הלחם והחמאה שלו זאת ההגנה והריבאונד וגם שם הוא לא שוס.
ברור, כי רק דרך ריבאונד הכדור מגיע אליו.
הוא לא שחקן התקפה טוב , הוא בעיקר אתלט בלי הרבה כישרון אז אני לא מבין את האילוזיה שחלקכם מנסים למכור לנו " לו רק הכדורים היו מגיעים אליו.." ואז מה ? הוא בכלל יודע לשחק פוסט? חוץ מפיק אנד רול והתגלגלות פנימה לדאנק או סל מטווח מטר יש לו משהו בארסנל?
הוא לא כזאת מפלצת פיזית שמכרו לנו, גם עושה הרבה עבירות. גם ריבאונדר בינוני- תביט בסטטיסטיקה בעצמך כשיהיה לך זמן.
21 דצמבר 2018, 23:50
Holiday_Armadillo כתב:אתה לא, אני כןשמוליק כתב:Holiday_Armadillo כתב:ואם לא הייתי רוצה בלאק עדיין הייתי צריכה לרצות את אוברייאנט? לא רוצה אותו פה בלי קשר לאף אחד ושום דברשמוליק כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא רוצה לראות את אוברייאנט עם טלסקופ גם
יש לבריאנט סט סקילס שאין לשחקנים אחרים + שנה ראשונה מחוץ לארהב + משתפר + הרבה רצון והקרבה. לא הייתי מוותר עליו בקלות.