Rampel כתב:אני רשמתי כבר כמה פעמים מה שאני מציע. בקו הקדמי, המחליף של אובראיינט צריך להשלים את בלאק ולכן זה צריך להיות או 7 פוטר הגנתי או הכי קרוב לזה שאפשר עם יד רכה.החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:כולם פה בונים קווים קדמיים שיאנסו על ידי ה-8 הראשונות? מצטער, אנחנו לא נתקדם לשום מקום ככה.. וחבל כי הסגל הזה דורש בסה"כ 3 שדרוגים רציניים.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
מה אתה מציע?
אי אפשר לזרוק את צסקא כדוגמא, זה פוטו מורגנה. כשיש קו אחורי שלם ברמת NBA, כולל השחקן השישי, אפשר להשתין על הקו הקדמי. בטח כשיש בו את היינס שהוא תופעת טבע שאין שנייה לה.
עובדתית, כל הקווים הקדמיים שהתבססו רק על המיקים, הבלאקים, הוויליאמסים והבוקרים למיניהם נשארו בבית. זה לא מספיק.
הדעה שלי לא פופולרית כאן בנוגע לקו הקדמי, אז אני אוסיף לה. טאריק בלאק לא שווה 1.4 מיליון. מעבר לזה שזה לא מחיר ששופכים על סנטר נמוך ומוגבל (ואני אומר את זה עם המון אהבה לטאריק. אהבתי אותו מאוד עוד בתקופה בלייקרס), אם לא קרה משהו לחלוטין בלתי סביר והכניסו את היד מאוד עמוק לכיס, אז זה מהלך שיפגע בבנייה בשאר הקיץ כמעט בודאות. מצד שני, לא הגיוני ששחקן כמו פוייטמן למשל פנוי ונותנים לבאיירן לקחת אותו (אגב, אני עוד לא מצאתי את המקור שעליו התבססו ביורופיד).
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אחלה.
אני איתך בעולם האוטופי, אבל אני לא רואה איזה סבן פוטר עם סקילס, אתלטיות והגנה מחכה לנו בחוץ.
קודם כל, טאריק 5 איכותי.
אני הייתי שם לאורך העונה וביקרתי אותו בצורה חריפה, והטלתי הרבה ספקות ביכולת שלו להפוך לסנטר שאפשר להשען עליו באירופה.
בפועל- הבן אדם השתפר תוך כדי תנועה, הפך ליציב ואמין מאוד התקפית, שיפר את הקליעה מהעונשין ורמת ההגנה שלו על הטבעת, ולמד להמנע מעבירות.
יש קייס להמשיך איתו- גם במחיר הזה (מחיר סביר לחלוטין. ה800,000$ שהיה חתום עליהם היו אנדר למה שהוא שווה), אבל אני מסכים שצריך להכיר במגבלות שלו.
טאריק אפקטיבי בהגנה כשהוא צריך לכסות שטח ולשמור על הפיק אנד רול ופחות יעיל בהגנת פוסט אחד-על-אחד או חסימה בגובה מול סבן פוטרס.
ביורוליג, כמו שהיטבנו לראות, לא חסרים סבן פוטרס. זה לא אומר שהפתרון צריך לבוא בדמות סבן פוטר בעמדה 4.
למה?
כי בעמדה 4, מסתובבים הרבה יותר חבר׳ה שאוהבים לערבב את המשחק מבחוץ, מאשר סוסים שטוחנים פנימה.
אתה צריך כאן פיזיות, אבל גם יכולת להזיז רגליים ולרדוף אחרי חדירה או קליעה מבחוץ, וגם יכולת לעשות סוויצ׳ על גארד, כשבלאק מסוגל לבוא לעזור ולהגן על הטבעת.
פויטמן, לתחושתי, לא מספק מענה מושלם כאן. הוא לא מספיק פיזי כדי להתמודד עם ביגמנים גדולים וחזקים, ולא מספיק זריז כדי להסתדר בחילופים או אפילו מול מספרי 4 ״קלאסיים״ ביורוליג.
את הקרבות הפיזיים יצטרכו להלחם בלאק ועוד 5 שיגיע מהספסל.
זו אגב סיבה טובה לא להמשיך עם טיוס- שעם כל הסימפטיה והאהבה אליו- לא מספק כלום חוץ מרים פרוטקשן.
אלכס לא פיזי, לא גבוה ולא מספק את המענה הנדרש מול הביגמנים הגדולים שבלאק מתקשה מולם.
את הכוח והגודל, בהנחה ובלאק ממשיך, הייתי מביא מהספסל.
בעמדה 4 הייתי מחפש יותר אתלטיות, יכולת להכיל שחקני חוץ, ובהתקפה הייתי מחפש שחקן שייתן לי ריווח.
כספי יכול לסחוב יפה בעמדה הזאת, אבל גם הוא יזדקק לעוד חיזוק מהספסל, שיוכל לתת ליאניס גמישות שתאפשר לו להזיז אותו ל3 במידת הצורך.
אני חושב שבסה״כ, ההגנה הקבוצתית יכולה לעבוד גם עם ביגמן נמוך כמו טאריק.
לבלאק יש את היתרונות שלו בהגנה הקבוצתית, הוא צריך להראות יותר יציבות כרים-פרוטקטור אבל גם את זה יש לו, והוא בסה״כ יידע למקסם את ה25 דקות שלו על הפרקט.
עכשיו צריך לראות איך מתמודדים מול קו קדמי חזק ופיזי, כמו טאבארס ורנדולף, כמו וסלי ומלי, כמו פוארייה ושנגליה.
מכבי תצטרך לעשות את זה במוח ופחות בכוח, אבל צריכים להיות כאן עוד שחקני פנים הגנתיים שיתנו לקבוצה פתרונות.
זה יכול לבוא גם מהספסל.