המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:לא יודע מה ראיתם אבל מאמצע הרבע השני - רמת הכדורסל של מכבי פשוט הלכה והתדרדרה..
הרבע הרביעי היה המשך ישיר של הרבע השלישי שהיה המשך ישיר של הרבע השני.
בלי סקוטי זה 20 הפרש לפנר..יעידו נקודות המדד - 86-51 לפנר'..
לא מובן בכלל, העונה הוא מבולבלitai7 כתב:לא מבין גם למה הוא לא נתן לסנדי לנבוח קצת על דיקסון ודה קולו.כנל בלייזר שקלעשלשה נאה בהתחלה
ומה לעאזאל יש לו מבנדר
Bluesman כתב:יאניס מקובע מדי. עם איך שדרוסי שיחק כבר היה עדיף סנדי כהן. גם ג'ונס קיבל 16 דקות הלע 5/6 מהשדה. לעומת 23 דקות של דורסי עם 0/7 לשלוש ואפס! זריקות 2. אם בכלל מעוניינם בעונה הזו עדיף להתחיל לשנות להביא גארד פיזי עם קליעה שייקח דקות מבראיינט ודורסי. ו4 אחר במקום בנדר.
קובי כתב:נהיינו קצת אוהדי הפועל עם הטענות על השיפוט. חצי מההודעות על זה. הקבוצה הפסידה את המשחק, כי היא שיחקה פשוט חרא.
אדם כתב:הנה ווילבקין אומר מה שאמרתי אין למכבי יכולת לייצר סלים היא בעיתית אצלנו אין לנו שחקן אחד על אחד ויש לנו הרבה עמודים כגון בנדר וקלויארו שלא קולעים ועוד אחד בריאנט שבתאוריה הוא יכול הרבה דברים אבל בפועל זה כנראה לא זה ,אני תליתי וציפיתי מבראינט להרבה דברים גם שנה שעברה וגם השנה והוא פשוט לא היתקדם ולא עשה תקפיצה הרצויה.
בשביל משחק שתיים בשנה מכבי צריכה שחקן ברמה שבא ונותן מספרים קבועים
WendelA כתב:מכבי קבוצה עם יותר מדי בעיות, הרכב לא מאוזן, שחקנים חלשים אך מעל הכל ההגנה פשוט מזעזעת, הצבע פרוץ. קבוצה כל כך לא מוכשרת התקפית, פרט לווילבקין וזיזיץ׳ חייבת הגנה חזקה אך הבעיה שכל השחקנים
פרט ל אנטר הם שחקני הגנה בינוניים במקרה הטוב. אולי כשיחזרו הפצועים דברים ישתנו, עד אז הולך להיות חורף קררררר!
אדגר פו כתב:WendelA כתב:מכבי קבוצה עם יותר מדי בעיות, הרכב לא מאוזן, שחקנים חלשים אך מעל הכל ההגנה פשוט מזעזעת, הצבע פרוץ. קבוצה כל כך לא מוכשרת התקפית, פרט לווילבקין וזיזיץ׳ חייבת הגנה חזקה אך הבעיה שכל השחקנים
פרט ל אנטר הם שחקני הגנה בינוניים במקרה הטוב. אולי כשיחזרו הפצועים דברים ישתנו, עד אז הולך להיות חורף קררררר!
אני חושב שעוד נשתפר העונה ואני לא פוסל כלל הגעה לטופ 8 העונה, הכול עדיין פתוח, בטח אם הפצועים יחזרו לכושר טוב.
מצד שני גם לא הכי איכפת לי אם לא נעשה טופ 8 העונה. עונה בלי קהל זה חרא וזו סתם עונה. באמת. מחכה כבר לעונת 2021-2022 .
divarx כתב:אלייזה ברייאנט לא לומד, ממשיך לעשות את אותה טעות, נכנס לצבע על ווסלי ונתקע שם, שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב, הבן אדם פשוט ראש בקיר, שלא נדבר על שני זריקות ששחקן לידו היה פנוי והוא התעקש לקחת זריקה על שמירה, מרתיח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים