המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
רע מאודRomanR כתב:ניהול המשחק של קטש מאוד בעייתי היום.
אחרי הניצחון הטקטי במשחק הראשון אוברדוביץ' הראה שיודע לעשות התאמות, קטש טרם הראה זאת
Sent from my RMX2111 using Tapatalk

שמואל1 כתב:שחמט של מונאקו.
מהדקה הראשונה היה ברור שהם ינצחו את המשחק הזה.
לצערי הסדרה הזאת גמורה.

my man כתב:מכבי לא הגיעה וזה רק על המאמן. קטש מתגלח עלינו. עשה עבודה טובה בעונה הסדירה. פלייאוף זה משהו אחר לגמרי..
אחדשיודע כתב:my man כתב:מכבי לא הגיעה וזה רק על המאמן. קטש מתגלח עלינו. עשה עבודה טובה בעונה הסדירה. פלייאוף זה משהו אחר לגמרי..
לא הייתי מוריד אחריות מהשחקנים. יש אחריות על המאמן מן הסתם בכל הקשור לפן המנטלי/מקצועי, אבל השחקנים נחנקים במאני טיים לא בפעם הראשונה
my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:מכבי לא הגיעה וזה רק על המאמן. קטש מתגלח עלינו. עשה עבודה טובה בעונה הסדירה. פלייאוף זה משהו אחר לגמרי..
לא הייתי מוריד אחריות מהשחקנים. יש אחריות על המאמן מן הסתם בכל הקשור לפן המנטלי/מקצועי, אבל השחקנים נחנקים במאני טיים לא בפעם הראשונה
לא היינו צריכים להגיע למצב הזה בכלל. כל המשחק רדפנו.. מכבי אשכרה לא הובילה אפילו פעם אחת במשחק.
אחדשיודע כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:מכבי לא הגיעה וזה רק על המאמן. קטש מתגלח עלינו. עשה עבודה טובה בעונה הסדירה. פלייאוף זה משהו אחר לגמרי..
לא היינו צריכים להגיע למצב הזה בכלל. כל המשחק רדפנו.. מכבי אשכרה לא הובילה אפילו פעם אחת במשחק.
אבל זה בדיוק העניין. השחקנים נחנקו מהמעמד. המעמד הוא לא בדקה האחרונה, אלא מתחילת המשחק. כמו בגמר הגביע
זה בהחלט נראה גדול על קטש.my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:מכבי לא הגיעה וזה רק על המאמן. קטש מתגלח עלינו. עשה עבודה טובה בעונה הסדירה. פלייאוף זה משהו אחר לגמרי..
אבל זה בדיוק העניין. השחקנים נחנקו מהמעמד. המעמד הוא לא בדקה האחרונה, אלא מתחילת המשחק. כמו בגמר הגביע
ולדעתי זה יותר על המאמן מאשר על השחקנים..
זה מרגיש כאילו זה גדול על קטש..
למה לשנות את כל הקונספט שעבד לך בכל החלק האחרון של העונה?
שימוש רע בפויתרס שימוש רע בהיליארד שימוש רע במרטין וכן גם שימוש רע בג'ייק כהן.
אנחנו כן כנראה נסכים שבסוף יש פה שילוב של קבוצה לא מספיק טובה עם מאמן לא מספיק טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1 ו־18 אורחים