שמוליק כתב:felix_r כתב:הבן אדם מטורלל, ומזל גדול שבהנהלת מכבי אין אנשים כאלה.
גם אתה וגם כולם כאן יורדים עליו במקרו. כנס רגע למיקרו: הלוואי וההנעלה הייתה פועלת כך מול בולדווין ובונזי. הם היו כאן שנתיים, תפקדו היטב תחת מלחמה. שברו חוזה והרי ברור לכולנו שהם הלכו על חוזים גבוהים יותר ולא על רקע מלחמה. זה בדיוק מה שמוטלי עושה כעת. ינאי מתנהל בעניין זה כמו שאני מצפה מאנשי עסקים: לעמוד על עקרונות ובמידת הצורך מו"מ קשוח (דורש מריאל עבור קבולקו 2M ולא 300K כמו ההנעלה). לדעתי, הרהיטים בראש של ינאי זקוקים לעיגון והוא די אסצנטרי עם מהלכי תקשורת מוזרים בלשון המעטה אבל כבעלים, הוא מגמד את רקנאטי פדרמן ושאר הפיונים בבעלות שלנו לסדר גודל של קרדיט אבק.
ממש לא מסכים אתך, ואני אסביר.
כול המריבות האלה נגד הנהלות של קבוצות יורוליג, שהתקשורת באירופה חוגגת עליהן, היו מאוד מזיקות למכבי, במקרה ובעלי הקבוצה שלנו היו מתנהגים בצורה דומה לינאי. מכבי, כחברה קבועה ביורוליג, צריכה להמשך ולעבוד עם בעלי הקבוצות האחרות גם עכשיו וגם בשנים הבאות. אתה רוצה לגרום לעוינות מיותרת? אתה רוצה שבעלים של הקבוצות האלה יצביעו נגד מכבי בהצבעות היורוליג בלי קשר לנושא ההצבעה רק בגלל רגשי שנאה? אני בטוח שאתה לא רוצה.
מכבי מארחת את משחקיה בבלגרד, כי בסרביה באופן כללי אין עוינות כלפי ישראל (פרט לבוסנים מוסלמים). כנראה, שגם אתה וגם אדון ינאי לא מודעים לעובדה, שבסרביה 80% מאוהדי הספורט הם אוהדי הכוכב האדום (בגלל קבוצת הכדורגל של הכוכב האדום, שהייתה אפילו אלופת אירופה בתחילת שנות ה-90). עכשיו אתה היית רוצה, שבעלי מכבי יריבו עם בעלי הכוכב האדום, ויגרמו לכך שכול אוהדי הכוכב האדום בבלגרד יתחילו לשנוא את מכבי ויעשו לנו בלגן? אתה בטח זוכר, שמכבי משחקת באולם שלהם?
לסיכום. את כול הפעולות המשפטיות שאדון ינאי נוקט בהן, אפשר היה לעשות בשקט בעזרת עורכי דין ללא כול הסקנדלים המיותרים האלה בתקשורת. ככה עובדים בעלי עסקים רציניים. בשקט.