לאנגפורד בדרך למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לאנגפורד בדרך למכבי?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוקטובר 2011, 03:39

עודד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מתוך ''ישראל היום'' שוב..
מכבי ת"א תשאיל את מילאן מצ'באן
מילאן מצ'באן שלו חוזה לעוד ארבע שנים במכבי ת"א אמור להיות מושאל ולחזור לצהובים בתום העונה. המועמדת העיקרית היא ז'לגיריס קובנה שכבר פנתה למכבי. אופציה נוספת היא פרטיזן בלגרד שמשחקת בבית של מכבי ביורוליג. השאלת מצ'באן תאפשר הבאת גארד כשנמשכים המגעים עם קית' לנגפורד.

מה זה, את לא ישנה מידי פעם?

יש מאנדיי נייט פוטבול..שאני אשן כשדטרויט שלי משחקת ועולה למאזן 5-0? בחיים לא..למרות שבאמת העיניים נעצמות כבר :bored

ד''א,לאנגפורד חזר לצייץ..אבל נראה שהוא טיפה נרגע..סתם צייץ דברים על ה-NBA וכל מיני..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי עודד » 11 אוקטובר 2011, 04:02

Holiday_Armadillo כתב:
עודד כתב:
מילאן מצ'באן שלו חוזה לעוד ארבע שנים במכבי ת"א אמור להיות מושאל ולחזור לצהובים בתום העונה. המועמדת העיקרית היא ז'לגיריס קובנה שכבר פנתה למכבי. אופציה נוספת היא פרטיזן בלגרד שמשחקת בבית של מכבי ביורוליג. השאלת מצ'באן תאפשר הבאת גארד כשנמשכים המגעים עם קית' לנגפורד.

יש מאנדיי נייט פוטבול..שאני אשן כשדטרויט שלי משחקת ועולה למאזן 5-0? בחיים לא..למרות שבאמת העיניים נעצמות כבר :bored

ד''א,לאנגפורד חזר לצייץ..אבל נראה שהוא טיפה נרגע..סתם צייץ דברים על ה-NBA וכל מיני..

לכי לישון , אני מבטיח לך שסאגת לנגפורד תהיה פה גם כשתתעוררי:)
אגב, במעריב הכתוב (קיבלתי הרגע עיתון) אין שום התייחסות לעניין.
עודד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוקטובר 2011, 04:05

עודד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
עודד כתב:

לכי לישון , אני מבטיח לך שסאגת לנגפורד תהיה פה גם כשתתעוררי:)
אגב, במעריב הכתוב (קיבלתי הרגע עיתון) אין שום התייחסות לעניין.

הסאגה של לאנגפורד זה לא מה שמשאיר אותי ערה חחח יש עוד 8 דקות בדטרויט-שיקאגו..

אני לא יודעת מתי פעם אחרונה ''מעריב'' הביאו איזשהו סקופ שקשור למכבי..
אלה שאפשר לסמוך עליהם שיביאו משהו זה רפאל נאה מ''ידיעות אחרונות'' או אבי סגל מ''ישראל היום''..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי עודד » 11 אוקטובר 2011, 04:41

עדיין מחוברת?
מה הפעם, טורניר פטאנק?(כבוד אם את לא צריכה לגגל)

צריך שאיזה מבוגר אחראי יבוא ויכבה לך את הטלוויזיה/מחשב :)
עודד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוקטובר 2011, 04:46

עדיין מחוברת?

האמת שהייתי צריכה לגגל :laugh2
עשיתי סיבוב אחרון באתרים לקראת שינה..אני כבר ישנה על הכסא..נקווה שאני אקום מחר ויהיו חדשות..רק שיהיה מעניין..
לפחות יש מחר משחק..
יאללה,לילה טוב לכולם :thumbup(או בוקר טוב? חח)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי עודד » 11 אוקטובר 2011, 04:50

Holiday_Armadillo כתב:
עדיין מחוברת?

עשיתי סיבוב אחרון באתרים לקראת שינה..אני כבר ישנה על הכסא..נקווה שאני אקום מחר ויהיו חדשות..רק שיהיה מעניין..
לפחות יש מחר משחק..

את חיה בארה"ב ?
בכל מקרה לילה טוב ושרפאל נאה לא יבוא לך בחלום :)
עודד

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 אוקטובר 2011, 06:26

למכבי יש אינטרס ברור שהשביתה תימשך בינתיים, פארמר הוא שחקן סופר מרכזי היום בקבוצה ועזיבה שלו לפני פתיחת היורוליג תהיה מכבי קשה מדי.
שבועיים ביטול עונה זה כבר דבר לא פשוט ויכול להיות שזה כבר יתחיל לדחוף יותר שחקנים לכיוון אירופה . כל עוד לא מגיעים הכוכבים מכבי במצב טוב, מה יהיה יותר מאוחר אף אחד לא יודע.
בואו נקווה שלאנגפורד יחתום מה שיותר מהר כדי שיוכל ללמוד את הקבוצה לפני מילאנו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 11 אוקטובר 2011, 06:32

אם השביתה תימשך ויגיעו כוכבים אז החתמה של לאנגפורד ליותר מעונה אחת הופכת להיות צעד משמעותי וחשוב מאוד למכבי .
בזמן שקבוצות יתעסקו בכוכבים לעונה אחת מכבי תתעסק בבנייה לעתיד עם שחקנים איכותיים....נכון שזה קצת יפגע בעונה הזאת מבחינת הסיכויי של מכבי להגיע להישגים אבל העונה הזאת לא משקפת את המציאות של היורולג אלא רק אפיזודה חולפת ולמזלה של מכבי היא גם לא מבזבזת יותר מידי כסף על שחקן כמו פארמר כך שלא יהיה מיזה נזק כלכלי משמעותי ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 11 אוקטובר 2011, 06:42

כלל לא בטוח שלאנגפורד יחתום על חוזה רב שנתי. השמועות בכלל מדברות על חוזה לעונה אחת בלבד, אני מקווה שמכבי לא תעשה את השטות הזאת.
er79

הודעהעל ידי קודי » 11 אוקטובר 2011, 06:53

er79 כתב:כלל לא בטוח שלאנגפורד יחתום על חוזה רב שנתי. השמועות בכלל מדברות על חוזה לעונה אחת בלבד, אני מקווה שמכבי לא תעשה את השטות הזאת.

הכל בסופו של דבר הוא עניין של מחיר. אם מכבי תצליח להחתים אותו במחיר מציאה של 750 אלף דולר או משהו כזה אז מאוד סביר שהוא ידרוש נקודת יציאה בקיץ הקרוב. בשכר משמעותית יותר גבוה הוא יסכים לחוזה ארוך יותר. בכל מקרה, אין למכבי היום שוק מוצף גארדים איכותיים שהיא יכולה להרשות לעצמה לוותר על שחקן ברמתו בגלל אורך החוזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 אוקטובר 2011, 06:55

שמע, מנקודת המבט של לאנגפורד יש פספוס כלכלי גדול עם ביטול החוזה ברוסיה , הרי מכבי לא תציע לו אפילו חצי מהחוזה שלו שם. אם מכבי תציע לו חוזה רב שנתי עם שדרוגים כל שנה למשך 3 שנים , בכפוף לכל מיני סעיפי יציאה, ( כמו במקרה אליהו נניח ), אני חושב שיש סיכוי.
השאלה מה הלימיט של מכבי במקרה שלו, אין לנו למעשה שום מידע קונקרטי לגבי גובה החוזה המוצע.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 11 אוקטובר 2011, 06:57

Holiday_Armadillo כתב:
עדיין מחוברת?

לפחות יש מחר משחק..

את ערה בשעות האלה וצריכה לקום לעבודה...
יאללה שיהיו חדשות
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוקטובר 2011, 07:04

שמוליק כתב:
asafb96 כתב:
שמוליק כתב:אחרי ההצגה של בנקס היום, יש כאן משהו שעדיין מפקפק ביכולתו להתעלות כשלצידו שחקנים איכותיים?
אני מעדיף לראות את בנקס צומח במכבי מלהתפלל לביאת הלנגפורד.

אתה מעדיף שחקן ליגת העל (מוכשר ככל שיהיה, ומבנקס אני לא מחזיק בכלל) מאשר הטופ סקורר של היורוליג??? :?
מזל שדייויד לא מסכים איתך

להודות על האמת, בעבר גם רציתי את אוסברי. עם משחק כמו היום ו 2- נק' מדד, אני מודה שמזל גדול שדייויד לא מסכים איתי. אבל בכל זאת, בנקס שחקן מעולה. הוא טוב מפרגו בהשוואה לתפוקה שלו עם שחקניי גליל. תאר לך מה בנקס יעשה עם שחקני מכבי? נראה לי כמו סופר מציאה במחיר שישאיר את מצבאן.

אני גם חושב שבנקס אחלה שחקן.

אסף, זה לא קשור ללנגפורד. אני חושב שהדברים נאמרים בכלליות. אני הפסקתי לזלזל בשחקנים בליגה המקומית, ואני חושב שיש כמה שחקנים לא רעים בכלל בארץ ובנקס
הוא בהחלט אחד מהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוקטובר 2011, 07:09

yarinsaky כתב:שמע, מנקודת המבט של לאנגפורד יש פספוס כלכלי גדול עם ביטול החוזה ברוסיה , הרי מכבי לא תציע לו אפילו חצי מהחוזה שלו שם. אם מכבי תציע לו חוזה רב שנתי עם שדרוגים כל שנה למשך 3 שנים , בכפוף לכל מיני סעיפי יציאה, ( כמו במקרה אליהו נניח ), אני חושב שיש סיכוי.
השאלה מה הלימיט של מכבי במקרה שלו, אין לנו למעשה שום מידע קונקרטי לגבי גובה החוזה המוצע.

אני לא חושב שצריך לרוץ ולהחתים אותו לחוזה ארוך טווח כבר עכשיו.
אותי מדאיג שהוא סוג של נזרק מחימקי. זה יכול לרמז במשהו על הכושר שלו ואולי אפילו על הרצינות שלו.

לא הייתי רוצה שחוזה גדול שתוקע את התקציב, יטרפד למכבי את האפשרות להאריך את החוזה של סופו בכמה שנים.
זה הטופ פריוריטי, ואין בעיה להתייחס לזה כבר עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 אוקטובר 2011, 07:13

בגלל זה סייגתי את זה עם כל מיני סעיפי יציאה שגם יתחסו להתנהגות ורצינות , בוודאי. גם אני לא הכי מתלהב לזרוק עליו סכומים עצומים, השאלה
כמה מכבי מוכנה להוציא ויש לי הרגשה שלאוו דווקא מדובר בסכומים יוצאי דופן.
אם יוכיח עצמו, נניח, ב 750 אלף דולר כשחקן מצויין שמתנהג למופת, אין לי בעייה שיקבל מיליון בשנה הבאה. ( אם לא, אז פשוט לזרוק אותו ) לדעתי זה לא בהכרח צריך לפגוע במאמצים לנסות להחתים את סופו וזה צריך לקרות יחסית מהר בתוך העונה הקרובה ( ולא לחכות לקיץ, אז מחירו יעלה פלאים אם יציג יכולת דומה לעונה שעברה ).
מבחינת כישרון נטו לאנגפורד הוא שחקן נ.ב.א, או על הסף. אולי בלאט ימצה את זה ואולי לא.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 11 אוקטובר 2011, 07:45

יש בליגה הרבה שחקנים מאוד מעניינים אבל השאלה איזה מהם מתאימים למכבי ?
בנקס שחקן יורוליג לגיטימי אבל תלוי לאיזה סגנון של קבוצה . ממה שראיתי ממנו עד עכשיו הוא לא כלכך מתאים לקבוצה כמו מכבי , מספיק רק להסתכל על כמות הזריקות שלו במשחק כדי להבין את זה . נכון שנתניה היא קבוצה קטנה וזה מאלץ אותו לשחק ככה אבל יש להם עוד סקוררים טובים והוא לרוב לא סופר אף אחד ומשחק לבד...יחד עם זאת הוא בחור חביב עם אופי טוב ויכול להיות שמאמן כמו דיויד יכול להתאים אותו למכבי אבל כרגע זה לא שווה את ההימור . בכל הנוגע להשוואה בינו לבין פארגו , רק באתלטיות הם דומים (פארגו טיפה יותר אתלט) בכל השאר הוא עדיין לא שם...
לגבי לאנגפורד , גם אני רוצה מאוד לראות אותו במכבי אבל ברור שלא בכל מחיר...אין לי ספק שמכבי לא תשלם עליו יותר מ-1 מליון לעונה שמבחינתו זו ירידה אפילו מהמשכורת שהיתה לו בשנתיים האחרונות (1.2) ולכן פה הרצון שלו להיות במכבי והרעב שלו לשחק בקבוצה איכותית משחק תפקיד וכמובן היכולת של דיויד לגרום לשחקנים לרצות לשחק אצלו אפילו בפחות כסף...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 11 אוקטובר 2011, 07:47

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:שמע, מנקודת המבט של לאנגפורד יש פספוס כלכלי גדול עם ביטול החוזה ברוסיה , הרי מכבי לא תציע לו אפילו חצי מהחוזה שלו שם. אם מכבי תציע לו חוזה רב שנתי עם שדרוגים כל שנה למשך 3 שנים , בכפוף לכל מיני סעיפי יציאה, ( כמו במקרה אליהו נניח ), אני חושב שיש סיכוי.

אני לא חושב שצריך לרוץ ולהחתים אותו לחוזה ארוך טווח כבר עכשיו.
אותי מדאיג שהוא סוג של נזרק מחימקי. זה יכול לרמז במשהו על הכושר שלו ואולי אפילו על הרצינות שלו.

לא הייתי רוצה שחוזה גדול שתוקע את התקציב, יטרפד למכבי את האפשרות להאריך את החוזה של סופו בכמה שנים.
זה הטופ פריוריטי, ואין בעיה להתייחס לזה כבר עכשיו.

קודם כל, ירין, זה נראה לי דיי אלמנטרי שאם מכבי מכוונת לחוזה רב שנתי אם לאנגפורד, כמובן שהוא יהיה מדורג.

ויוני - אני לא חושב שמכבי תתקע עם שחקן מהסוג של לאנגפורד. אני מניח שאם הצדדים לא יהיו מרוצים מהעסקה, אז תהיה פרידה והסדר יציאה. כך היה עם ארויו, שמכבי לא הייתה מוכנה לשלם עוד שנה מליוני דולרים על חוזהו, כמו גם אלן אנדרסון, שלא התאים לדיוויד ולמערכת לעוד שנה, לאחר סיום העונה הכושל.

לתפיסתי, מכבי לא צריכה להחתים שחקנים לעונה אחת בלבד, מתוך המחשבה לבניית סגל ליותר מעונה. במידה והשחקן איננו יתאים, אני מאמין שההנהלה תדאג להתרת חוזהו בהסכמה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי עפר » 11 אוקטובר 2011, 07:57

אם לא מסתדר הנושא של לנגפורד הייתי מציע את הדבר הבא- מצ"בן בטרייד עם נתניה תמורת בנקס.
או לחילופין טרייד עם חיפה מצ"בן תמורת לנסברג
עפר

הודעהעל ידי Chen » 11 אוקטובר 2011, 07:58

יכול להיות שהדברים האחרונים שנשראו כדי לסגור עסקה איתו זה למצוא קבוצה שתיקח את מצ'בן?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yiffy » 11 אוקטובר 2011, 08:01

זה באמת מתחיל להריח כמו סיפור לאמפה. מבטיחים למאמן שחקן תמורת שחקן ואז משאירים אותו מחכה אחרי שמוכרים את השחקן ומקבלים את הכסף.
בלאט עוד יוכל להגיד תודה שיש לו עוד שחקני פנים. פיני נאלץ לשחק עונה שלמה עם פניני כ-4.
yiffy
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־46 אורחים