דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 דצמבר 2011, 22:23

jol9 כתב:תת את המסירות האלה לסופו גם אני יכול. זה פשוט לא מספיק.
למרות זאת, כמו שכבר אמרתי בת'רד המשחק, הוא לא היה הבעיה שלנו היום. סה"כ משחק סביר שלו, עם 12 נק' ו-5 רב'.
אם הוא יישחק ככה עד סוף העונה, זה מספיק טוב בשבילי, אבל כמובן שלא בשביל להשאר במכבי בעתיד.

באמת?
בשבילי, למען האמת, זה לא מספיק טוב. הוא אנמי להחריד ומה שהכי מטריף אותי זה שהוא לא חי את המשחק. מנותק, סטרילי.
אני מעדיף 30 דקות של פניני על 30 של סמית' בכל יום נתון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 01 דצמבר 2011, 22:26

החציל האצטקי כתב:
למרות זאת, כמו שכבר אמרתי בת'רד המשחק, הוא לא היה הבעיה שלנו היום. סה"כ משחק סביר שלו, עם 12 נק' ו-5 רב'.
אם הוא יישחק ככה עד סוף העונה, זה מספיק טוב בשבילי, אבל כמובן שלא בשביל להשאר במכבי בעתיד.

באמת?
בשבילי, למען האמת, זה לא מספיק טוב. הוא אנמי להחריד ומה שהכי מטריף אותי זה שהוא לא חי את המשחק. מנותק, סטרילי.

חציל, הבעיה היא לא דווקא בסמית אלא שכל עמודת 1-3 מורכבות מרול פליירים אנמיים שלא מסוגלים ליצור סל. סמית לא שונה מבורשטיין או מפניני או מאוחיון או מפאפאס (בגילו הנוכחי) או מלנגפורד (בכושרו הנוכחי). זו חבורה אינסופית של רול פליירים שכל יעודם בחיים הוא להכניס את הכדור לסופו ולהתפלל לטוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 דצמבר 2011, 22:31

הבעיה היא בדיוק בסמית'. הוא הוחתם כשחקן חשוב במכבי, וכמחליף של אחד החשובים בעשור האחרון. בפועל מדובר ברול פלייר וברול פלייר גרוע, אז למה צריך אותו פה בכלל?
בשיא הרצינות, לא מבין מה הוא עושה על הפארקט כשיש על הספסל קלעי, שומר ומוסר טוב יותר בדמות פניני.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 22:35

החציל האצטקי כתב:

באמת?

מבחינתי שיישחק גם 40 דקות אם הוא שם 12 ו-5. יותר מזה לא נקבל מעמדה 3, פרט לכמה הבלחות של פניני.
הבעיה היא שלא נקבל עוד הרבה כאלה, וגיא חוזר לאט לאט לכושר שזה מצויין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 22:35

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שדוקא עכשיו ולאחר עוד משחק "סולידי" של סמית', אפשר כבר לקבוע שקיבלנו שחקן בינוני.
הוא כבר 3 חודשים במכבי ובאמת שלא יצא לנו לראות ממנו הרבה.

מצד אחד, לא צריכים לצפות יותר מדי משחקן שמגיע לכאן בשביל 350 אלף דולר נטו.
מצד שני, אני מניח שציפינו ליותר, בטח משחקן שבלאט כ"כ רצה.

לתת את המסירות האלה לסופו גם אני יכול. זה פשוט לא מספיק.

כבר לא יודע מה לומר, אני ציפית שמהעמדה 3 נקבל תרומה משמעותית.
אני מרגיש שהוא מקבל קרדיט מופרז ופשוט קובר את פניני.
אני מזכיר שפניני היה בכושר מצויין לא רק בתום העונה שעברה, אלא גם בקמפיין הנבחרת והיה נדמה שהוא עומד לתת עונה מצויינת.
מילא, אם היינו מקבלים איזה שחקן גדול שמצדיק קרדיט כ"כ מופרז, הייתי מבין אבל זה לא המצב.

לגבי ההמשך, אני ממש לא יודע.
מכבי מאוד חלשה בתחום הקליעה ואני חושב ששחקן כמו סמית' היה צריך לעזור בתחום הזה, בטח כאשר הוא תופס את המקום של קלעי כמו גיא פניני.
בנתיים זה לא קורה. ולצערי, הוא מתסמן כאחת הבעיות החמורות בקו האחורי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 דצמבר 2011, 22:44

jol9 כתב:מבחינתי שיישחק גם 40 דקות אם הוא שם 12 ו-5. יותר מזה לא נקבל מעמדה 3, פרט לכמה הבלחות של פניני.
הבעיה היא שלא נקבל עוד הרבה כאלה, וגיא חוזר לאט לאט לכושר שזה מצויין.

לא מסכים איתך פה. אני לא מסתכל בכלל על השורה הסטטיסטית שלו. יש דרך לעשות את הדברים, וסמית' פשוט מנותק ממנה.
כל מה שהוא מביא למשחק מנותק מהזרם, מנותק מאיזשהו רצף, סדר. נראה כאילו אין לו feel של המשחק והכל ארעי. אני מעדיף את פניני שיתן לי 10 ו3 אבל גם יתן אותן בטיימינג הנכון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 22:47

חביב וחצילון,
אני חושב ששכנעתם אותי במשהו שהייתי כבר משוכנע בו לפני, אבל כנראה שהסתנוורתי מהמספרים המדהימים של סמית'.

ברור שפניני עדיף עליו, ואולי הגיע הזמן שדייויד גם קצת ינער שם את העניינים. אוחיון וסמית' לא מספיק טובים בשביל לשחק בחמישייה.
בלו לא צריך לשחק בחמישייה כי הוא עולה נהדר מהספסל.

צריך למצוא את ההיררכיה מחדש ולבנות ביטחון אצל הקבוצה הזאת. גם אם יגיע מחר כריס פול למכבי, עדיין זאת קבוצה שזקוקה להשתפר בהרבה
מקומות, וצריך לעשות את זה בלי קשר לגארד ולמנהיג שחסר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 22:48

כריס פול הולך לניו יורק אולי, לפחות רוי יהנה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 22:54

yarinsaky כתב:כריס פול הולך לניו יורק אולי, לפחות רוי יהנה.

דיברו גם על טרייד עם רונדו בבוסטון. לך תדע מה יהיה.
יש לי תחושה שנראה כמה כוכבים מחליפים קבוצות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 דצמבר 2011, 22:55

לא בשנה הבאה? הבנתי שיש לו חוזה לעונה הזאת ושנה הבאה הוא FA..
אם זה השנה זה אחלה חדשות :happy
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2011, 22:57

הלוואי - אבל גם ככה אין להשיג כרטיסים למדיסון. רק מספסרי אינטרנט ואז אתה תשלם 4 ספרות בדולרים על כרטיס במקום נורמלי.
roy1000

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 22:59

jol9 כתב:כנראה שהסתנוורתי מהמספרים המדהימים של סמית'.

:worship
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 01 דצמבר 2011, 23:50

jol9 כתב:חביב וחצילון,
אני חושב ששכנעתם אותי במשהו שהייתי כבר משוכנע בו לפני, אבל כנראה שהסתנוורתי מהמספרים המדהימים של סמית'.

ברור שפניני עדיף עליו, ואולי הגיע הזמן שדייויד גם קצת ינער שם את העניינים. אוחיון וסמית' לא מספיק טובים בשביל לשחק בחמישייה.
בלו לא צריך לשחק בחמישייה כי הוא עולה נהדר מהספסל.

צריך למצוא את ההיררכיה מחדש ולבנות ביטחון אצל הקבוצה הזאת. גם אם יגיע מחר כריס פול למכבי, עדיין זאת קבוצה שזקוקה להשתפר בהרבה
מקומות, וצריך לעשות את זה בלי קשר לגארד ולמנהיג שחסר.

לא הסתנוורת מכלום , אם יש שחקן שהיה סביר היום לכל אורך המשחק (סופו היה ענק אבל רק רבע אחד ) זה סמית.

למזלנו בלאט כנראה רואה את מה שאני רואה והוא מעדיף אותו כרגע על גיא ואני בהחלט יכול להבין אותו , בהגנה הוא תורם הרבה יותר מגיא שיודע לעשות הצגות ולסחוט עבירות תוקף , סמית עושה הגנה לפי הספר , חזק קשוח ויעיל.

גם התקפית הוא בהחלט מספק את הסחורה במשחקים האחרונים , קולע באחוזים טובים , מוסר כמו שצריך , למה בדיוק ציפו פה אני לא מבין .
יוסי22

הודעהעל ידי קובי » 01 דצמבר 2011, 23:52

למה שציפו מקאמינגס, רק בעמדה 3.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 דצמבר 2011, 00:03

יוסי, אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר.
סמית' היה היום מאוד בינוני בהגנה ולא סגר טוב את השחקנים עליהם הוא שמר (בטח לא כשהוא הופקד על מצ'באן).
למרות 12 הנקודות, הוא גם היה מאוד פסיבי בהתקפה. החטיא זריקות פנויות, החטיא ליי-אפ פשוט בהתקפת מעבר ובקושי הוריד כדור לרצפה.
שוב ראינו שהוא לא שחקן יוצר; לא לו ולא לאחרים, הוא שוב מסיים משחק עם אסיסט אחד בלבד (שגם הוא נבע מקליעת עונשין של סופו) וכרגע, אנחנו עדיין יכולים לספור את כל האסיסטים שלו ביורליג על כף יד אחת. אפילו עבירות הוא לא מצליח לסחוט ולראות אותו מגיע לקו זה לא דבר שכיח, וזה עוד מבלי לדבר על חטיפות שזה דבר שכמעט ולא רואים ממנו בכלל.
חוץ מעבודה טובה בריבאונד ושתי קליעות מחוץ לקשת (שגם הן היו כאשר הוא היה פנוי לגמרי), אין הרבה דברים טובים לומר על המשחק שלו היום.
אני לא חושב שאפשר לברוח מהעובדה שהוא אחת מהסיבות המרכזיות לחולשתו של הקו האחורי של מכבי.
ללא ספק, אכזבה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 דצמבר 2011, 00:10

החטיא לייאפ בהתקפת מעבר ... זה הטיעון? אתה מבין שזו היתה ההחטאה היחידה שלו מ-2 נקודות ? ברור לך שהיו היום החטאות לייאפ בכמויות שלא רואים בכדורסל ילדות אז דווקא אליו אתה בא בטענות ?
הוא קלע היום 12 נקודות ב-75% ל-2 ו-40% ל-3 , הוא קלע 2 שלשות שזה חצי ממה שמכבי קלעה הערב , הוא הפעיל הכי טוב את סופו ועם הדומיננטיות של סופו וההשפעה שלו על המשחק זה באמת אחד הדברים היותר טובים ששחקן בעמדה שלו יכול לעשות עבור הקבוצה והוא שיחק הגנה לא פחות מפנטסטית (מה הוא קשור לשמירה על מצ'באן ? ואם הוא באמת שמר עליו ולא שמתי לב זה רק אומר כמה בלאט סומך על השמירה שלו) , בקיצור השחקן הטוב בקו האחורי היום ביי פאר , אפשר להרגיע עם העליהום עליו.

בכל מקרה , הרמתי ידיים בוויכוח הזה .

אפשר לנהל וויכוח כשמסכימים על איזשהו בסיס לדיון , כששחקן פשוט משחק טוב ובאים בטענות חסרות בסיס אין לי הרבה איך להתמודד עם זה , הוא פשוט היה טוב יותר מכל שחקן אחר ששיחק היום במכבי בקו האחורי, זה נראה לי תלוש אפילו להתווכח על זה .

העיקר שבלאט רואה את מה שאני רואה ונותן לי כמעט 24 דקות למשחק , השאר באמת פחות חשוב .
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 02 דצמבר 2011, 00:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 דצמבר 2011, 00:13

יוסי22 כתב:
העיקר שבלאט רואה את מה שאני רואה ונותן לי כמעט 24 דקות למשחק , השאר באמת פחות חשוב .
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 02 דצמבר 2011, 00:14

החציל האצטקי כתב:הבעיה היא בדיוק בסמית'. הוא הוחתם כשחקן חשוב במכבי, וכמחליף של אחד החשובים בעשור האחרון. בפועל מדובר ברול פלייר וברול פלייר גרוע, אז למה צריך אותו פה בכלל?
בשיא הרצינות, לא מבין מה הוא עושה על הפארקט כשיש על הספסל קלעי, שומר ומוסר טוב יותר בדמות פניני.

זה נכון, אני גם מעדיף את פניני ולדעתי בלאט חייב לעשות את זה ככה הוא יחזיר את גיא לעניינים, שנתחיל להזדהות עם מישהו בקבוצה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 02 דצמבר 2011, 00:20

יוסי , אתה לא שם לב שכולם פה לא בדע שלך ורק אתה מתווכח כל הזמן ?? וגורע יותר , מזלזל בכולם ??
הסיבה היחידה שסמית' היה הרבה זמן על הפרקט היא בגלל שפניני בכושר גרוע .
הבעיה שזה כושר השיא של סמית' וכשפניני יחזור לעצמו הוא לא רואה את סמית' ממטר....
התחזית שלי מהקיץ לגביו הולכת ומוכיחה את עצמה , אני כל הזמן אמרתי שהוא לא סימן שאלה מבחינתי כי ידענו בדיוק מה הוא יודע וראינו את זה כבר ביורוליג . רק שבלאט התעקש עליו כי חשב שיוכל להוציא ממנו יותר אבל סמית' מקרה קלאסי של what u see is what u get
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 דצמבר 2011, 00:22

חביב אורנג'ד כתב:
יוסי22 כתב:

:duh

רק שצפריר לא יחילט שאני סמית פתאום.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־8 אורחים