פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יום חמישי 21:45 מכבי ת"א - ריאל מדריד, ערוץ 10

04 נובמבר 2011, 12:33

חביב אורנג'ד כתב:קצת מפתיע ששחקן כמו איבקה הוא באמת שחקן NBA. חוץ מאתלטיות וכוח, לא נראה שיש לו הרבה.

אגב, מה עושה היום ניקו?

להרבה שחקני נבא יש רק אתלטיות וכוח ובלי שכל ומצליחים קח לדוגמא את לברון :eek :tongue4 :unsure

04 נובמבר 2011, 12:33

איבקה של הנ.ב.א בכושר של אמצע עונה שם הרבה יותר טוב ממה שהוא הראה אתמול. זה נכון שהוא בעיקר אתלט עצום חוסם וריבאונדר גדול, אבל יש לו גם קליעה לא רעה מחצי .
אל תשכח שהוא הגיע לריאל רק לפני שבועיים ועד אתמול הוא בקושי שיחק. יקח לו זמן להתאקלם כמו לפארמר .
שחקן של 10 נקודות ו 7 ריבאונד בקבוצת פלייאוף טובה מאוד כמו הת'אנדר זה לא סתם שחקן.

04 נובמבר 2011, 13:51

כיף לראות את התקציר שוב, משחק אדיר היה כאן

04 נובמבר 2011, 13:59

חביב אורנג'ד כתב:אגב, מה עושה היום ניקו?

מתאמן ומחכה להצעות... הופתעתי שורד כהן או יעל שחרור עוד לא החתימו אותו
וכמובן- גרינוולד כותב כתבה שמוציאה את המשחק כ"פוקס".

04 נובמבר 2011, 14:14

חביב אורנג'ד כתב:קצת מפתיע ששחקן כמו איבקה הוא באמת שחקן NBA. חוץ מאתלטיות וכוח, לא נראה שיש לו הרבה.

אגב, מה עושה היום ניקו?

אם לא איבאקה, ריאל חוטפת אתמול 20 הפרש. שים לב שהוא סיים עם הראנקינג הכי גבוה בריאל, למרות ששיחק רק 20 דקות. אם לאסו לא מושיב אותו על הספסל ברבע השלישי, הדברים יכלו להראות שונה למדי.

04 נובמבר 2011, 14:35

אפ קצץ דיוק מהקו במכבי בשקת היתה מנצחת איזה 13-15 נק' . מצחיק איך שלח סגר את הפה על רודי חמודי שלו במחצית השניה . יש צשחקים שהןא מאוהב בהם פשוט ...

04 נובמבר 2011, 15:04

JasonWilliams12 כתב:

אגב, מה עושה היום ניקו?

להרבה שחקני נבא יש רק אתלטיות וכוח ובלי שכל ומצליחים קח לדוגמא את לברון :eek :tongue4 :unsure

פתחת חשבון עם ליאב עכשיו... :laugh1
אבל אני לא יכול להגיד שאני לא מאוד מסכים :tongue3

04 נובמבר 2011, 16:47

מישהו יודע אם אפשר להוריד את המשחק של אתמול מאיפשהו?
זה משחק שאני חייב לראות שוב ושוב ולשמור אותו

04 נובמבר 2011, 17:25

wulv כתב:מישהו יודע אם אפשר להוריד את המשחק של אתמול מאיפשהו?
זה משחק שאני חייב לראות שוב ושוב ולשמור אותו

http://www.sport-scene.net
תבדוק אם ההרשמה פתוחה אם לא אני ישלח לך הזמנה בפרטי

04 נובמבר 2011, 18:15

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvs ... 11%2001:01

אין שם אפשרות להוריד, אבל אפשר לראות את המשחק ולהעביר לאיזה נקודת זמן שרוצים. והבונוס - שדרים טורקיים עדיפים על שלח ורסקין ;)
----------------

ד"א, היה אתמול רייטינג לא רע בכלל, הרבה יותר מכדורגל ששודר במקביל.
http://www.one.co.il/Msites/Biz/InsideA ... 89826&bz=5

04 נובמבר 2011, 18:23

misha כתב:http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=04-11-2011%2001:01

אין שם אפשרות להוריד, אבל אפשר לראות את המשחק ולהעביר לאיזה נקודת זמן שרוצים. והבונוס - שדרים טורקיים עדיפים על שלח ורסקין ;)
----------------

ד"א, היה אתמול רייטינג לא רע בכלל, הרבה יותר מכדורגל ששודר במקביל.
http://www.one.co.il/Msites/Biz/InsideA ... 89826&bz=5

זה כמו להשוות גמר של מאסטרשף לשידור של חדשות סוף השבוע בערוץ הקהילתי...

04 נובמבר 2011, 18:25

מחצית ראשונה של המשחק להורדה:
www.megaupload.com/?d=HRZRGCGS
מחצית שנייה של המשחק להורדה:
www.megaupload.com/?d=Y2J77JFF

השידור בספרדית..

04 נובמבר 2011, 18:29

Holiday_Armadillo כתב:מחצית ראשונה של המשחק להורדה:
http://www.megaupload.com/?d=HRZRGCGS
מחצית שנייה של המשחק להורדה:
http://www.megaupload.com/?d=Y2J77JFF

השידור בספרדית..

תודה :thumbup בהחלט משחק ששווה לשמור.

04 נובמבר 2011, 18:30

לספרדים יש 3 אנשים שמשדרים את המשחק וזה מאוד משעשע לשמוע(למי שמבין ספרדית)..הם מדברים לעניין,מאוד אובייקטיבים,ומצחיקים..
אצלנו גם שניים זה יותר מדי :nono
למרות שאתמול איכשהו הם היו הכי פחות מרירים שאפשר..

04 נובמבר 2011, 18:32

jol9 כתב:
JasonWilliams12 כתב:

אגב, מה עושה היום ניקו?

פתחת חשבון עם ליאב עכשיו... :laugh1
אבל אני לא יכול להגיד שאני לא מאוד מסכים :tongue3

לא פותח חשבון, אני פשוט גם לא ארד לשורש העניין אם מישהו אומר שלברון מעמיד ממוצעים של 27 נק עם 8 ריב' ו-8 אס'..
סבבה..הגיע הזמן לעשות לקופצים לגובה הסבה מקצועית :::

04 נובמבר 2011, 18:39

רק עכשיו יוצא לי להגיב: פעם בשנה בממוצע הגורל מתאכזר אליי ולא יוצא לי לראות משחק של מכבי לייב. הייתי בחתונה והתחושה הייתה כאילו תקעו לי סכין בגב. כמובן שלא התעדכנתי בתוצאות והשבעתי את חבריי שלא יגידו לי איך נגמר אחרת זה יהיה האס.אם.אס האחרון שהם ישלחו בחיים. הקלטתי את המשחק ביס מקס וטסתי הביתה ב-1 בלילה לראות מבלי לדעת איך נגמר. עד 3 הייתי ערני כמו נינג'ה. משחק לפנתיאון. החברים הסקפטיים שלי אמרו שריאל יאכלו אותנו בלי מלח, גם הגרינוולדים והסלעים למיניהם פלטו שטויות במקלדת. רק אני ידעתי דבר אחד אלמנטרי: יד אליהו הוא מבצר. אף קבוצה לא פייבוריטית מולנו כאן. ולכן האמנתי שמכבי תנצח. פרמאר סתם פה הרבה פיות. התפוצץ בדיוק ברגע הנכון. אוחיון הפתיע עם משחק ראוי והמון ביצים. סופו היה תאווה לעיניים. סמית' היה לא רע. בלו תפר את הספרדים. נהניתי מכל רגע.

04 נובמבר 2011, 18:45

er79 כתב:רק עכשיו יוצא לי להגיב: פעם בשנה בממוצע הגורל מתאכזר אליי ולא יוצא לי לראות משחק של מכבי לייב. הייתי בחתונה והתחושה הייתה כאילו תקעו לי סכין בגב. כמובן שלא התעדכנתי בתוצאות והשבעתי את חבריי שלא יגידו לי איך נגמר אחרת זה יהיה האס.אם.אס האחרון שהם ישלחו בחיים. הקלטתי את המשחק ביס מקס וטסתי הביתה ב-1 בלילה לראות מבלי לדעת איך נגמר. עד 3 הייתי ערני כמו נינג'ה. משחק לפנתיאון. החברים הסקפטיים שלי אמרו שריאל יאכלו אותנו בלי מלח, גם הגרינוולדים והסלעים למיניהם פלטו שטויות במקלדת. רק אני ידעתי דבר אחד אלמנטרי: יד אליהו הוא מבצר. אף קבוצה לא פייבוריטית מולנו כאן. ולכן האמנתי שמכבי תנצח. פרמאר סתם פה הרבה פיות. התפוצץ בדיוק ברגע הנכון. אוחיון הפתיע עם משחק ראוי והמון ביצים. סופו היה תאווה לעיניים. סמית' היה לא רע. בלו תפר את הספרדים. נהניתי מכל רגע.

:thumbup :thumbup :thumbup

04 נובמבר 2011, 21:02

er79 כתב:רק עכשיו יוצא לי להגיב: פעם בשנה בממוצע הגורל מתאכזר אליי ולא יוצא לי לראות משחק של מכבי לייב. הייתי בחתונה והתחושה הייתה כאילו תקעו לי סכין בגב. כמובן שלא התעדכנתי בתוצאות והשבעתי את חבריי שלא יגידו לי איך נגמר אחרת זה יהיה האס.אם.אס האחרון שהם ישלחו בחיים. הקלטתי את המשחק ביס מקס וטסתי הביתה ב-1 בלילה לראות מבלי לדעת איך נגמר. עד 3 הייתי ערני כמו נינג'ה. משחק לפנתיאון. החברים הסקפטיים שלי אמרו שריאל יאכלו אותנו בלי מלח, גם הגרינוולדים והסלעים למיניהם פלטו שטויות במקלדת. רק אני ידעתי דבר אחד אלמנטרי: יד אליהו הוא מבצר. אף קבוצה לא פייבוריטית מולנו כאן. ולכן האמנתי שמכבי תנצח. פרמאר סתם פה הרבה פיות. התפוצץ בדיוק ברגע הנכון. אוחיון הפתיע עם משחק ראוי והמון ביצים. סופו היה תאווה לעיניים. סמית' היה לא רע. בלו תפר את הספרדים. נהניתי מכל רגע.

אני לא מצליח לראות את המשחקים האלה אחרי שהם נגמרו, אז כל הכבוד לך.

חתונות זה בעסה אמיתית. זה גם קורה בדר"כ במשחקים הגדולים והמעניינים ביותר. לי זה קרה במשחק השני של מכבי מול קאחה בסדרה בשנה שעברה, וגם במשחק בחוץ מול ריאל
כשהבטחנו את ההעלייה להצלבה.

04 נובמבר 2011, 23:20

jol9,

עכשיו ראיתי את הרבע הראשון, וסמית' בכלל שומר על סוארז!
כמו שחשבתי, אתה ואסף סתם כתבתם כאילו הוא שמר על פרננדז.

04 נובמבר 2011, 23:24

felix_r כתב:jol9,

עכשיו ראיתי את הרבע הראשון, וסמית' בכלל שומר על סוארז!
כמו שחשבתי, אתה ואסף סתם כתבתם כאילו הוא שמר על פרננדז.

הוא אמר שהוא שמר על סוארז..
אבל מידי פעם הוא קיבל את פרננדז ועשה יופי של עבודה..
את סוארז הוא בכלל הרג..
אבל על מה אתה מתווכח, זה הרי ידוע לכל צופה כדורסל ממוצע שסמית' שומר אישי מעולה..
פרסם תגובה