אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 פברואר 2012, 22:26

שחף- רשימה מכובדת ונאה. אני סבור שעמדות 1 ו-3 יסגרו בהתאם להשארות/אי השארות של קית' לנגפורד כי בסופו של יום הסגנון הייחודי שלו מצריך בחירת שחקנים שיתאימו לו ויאפשרו לו להבליט את היתרון המרכזי שלו (סקורינג).
בעמדה 3 הייתי לוטש עיניים לדייויד מוס מסיינה- רול פלייר קצת אפור על פניו אבל שחקן הגנה מצויין שקולע באחוזים גבוהים ונותן הכל מהכל.
עוד שחקן הגנה פנטסטי שיכול לבוא בחשבון במידה וריץ' יעזוב הוא ג'ואי דורסי שמתחיל לפרוץ באולימפיאקוס ונראה כמו בייבי בן וואלאס בזמנו בממפיס.

את עמדת הרכז באמת קשה לדעת מי מתאים לאייש. ג'קסון הוא ללא ספק החביב עליי ברשימה אבל אני בספק אם הוא הציוות האידיאלי ללנגפורד- עלול להיות שכונתי מדי. אני אוהב את הכיוון של רכז טבעי, פיזי ועם יכולת ניהול משחק והגנה גבוהות- אבל זה נראה כאילו ג'קסון ולנגפורד קצת דורכים זה לזה על האצבעות. מצד שני- בפעם הקודמת שחשבתי ככה על הקו האחורי שלנו זה נגמר בגמר אליפות אירופה ועם הקו האחורי ההגנתי, האתלטי והמלהיב ביותר ביבשת...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 פברואר 2012, 22:53

לא אתנגד לראות את פטריק בוורלי בעמדת הגארד..אבל אני חושבת שיש לו חוזה לעוד עונה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 פברואר 2012, 23:07

אני הייתי מוותר על עוד גבוה אנדסייזד. ראינו שזה לא עובד מול הגדולות. אם כבר מביאים גבוה נטו לתחום הזה אז מישהו ארוך ואתלטי סטייל סנה שיכול לשנות זריקות גם של גבוהים אמיתיים כמו אלה של ברצלונה. חוץ מזה, לא צריך להתמקד רק בצד ההגנתי גם אם מכבי תביא סקורר בעמדת הרכז ובעיני צריך סקורינג בעמדה הזאת, בטח כשמכבי כבר שנתיים לא מקבלת את זה.
שחף

הודעהעל ידי Euro_Basket » 18 פברואר 2012, 23:19

שווה לעקוב אחרי פקונדו קמפאסו (Facundo Campazzo).
רכז ארגנטינאי בן 21 מקבוצת פנארול שפורץ העונה עם 13.2 נק', 6.6 אס' (לעומת 2 איב'), 4.5 ריב' ו-2.3 חט'.
הוא מפצה על הגובה שלו (1.80) בזריזות, הגנה חזקה וידית טובה מחוץ לקשת (42.7% העונה).
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי yzafrir » 19 פברואר 2012, 05:41

שחף רשימה מסכמת טובה , בכלל צריך להוסיף בעמוד הראשון רשימה של שחקנים שהוזכרו כאן....
אצלי לעמדת הרכז גם ארון ג'אקסון מוביל ואני דווקא חושב שהוא יכול להיות מצויין ליד לאנגפורד כי הוא פחות סקורר ויותר רכז .
דווקא על דרייפר חשבתי במקרה שלאנגפורד לא ימשיך , הוא רכז סקורר יותר בסגנון של פארגו ולכן יכול לשחק גם לצד שחקן כמו ג'אקסון מעמדה 2 אבל גם לרכז .
לעמדה 3 הייתי שמח לראות פה את דאונס שאני חושב שהוא יכול להיות אחלה גנבה , ראיתי כבר את כל המשחקים שלו העונה ומה שמדהים שלמרות המספרים הטובים שלו הוא לא מסוג הסקוררים שגונבים את ההצגה אלא עושים את המספרים שלהם בקלאסה . הכוכבים של הקבוצה הם בכלל אסלין ודולמאן...אגב , לא אתפלא אם בלאט ירצה להביא את מיצוב מקאנטו , בדיוק סוג השחקנים שהוא אוהב...
לגבי עמדת הסנטר צריך לחכות לראות מה קורה עם בלו כי אם הוא עוזב אז וחוץ ממילאן שיחליף את בלו אפשר יהיה להביא עוד סנטר צעיר במקום ג'יימס ואני חשבתי או על זובצ'יץ או בילאן...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 08:05

צפריר- אני לא רואה מצב שמכבי יחזיקו 4 גבוהים זרים. מיותר מאוד. לצד הנדריקס, סופו, ליאור ומאצ'בן (בהנחה שבלו יפרוש, אני מקווה שלא), לא צריך עוד שחקן. מקסימום גבוה ישראלי שיקבל דקות בליגה ויתן קצת דקות במקרה של פציעות, וגם זה לא הכרחי. רוטברט אולי... גם שחקן ממחלקת הנוער יכול לקבל צ'אנס. עוד גבוה זר לא ממש ימצא את הדקות שלו, כי הרביעייה הזאת סוגרת את 2 העמדות האלה לחלוטין, וזה סתם מיותר.
אני לא חושב שצריך כרגע להתעסק בקוו הקדמי. רק במידה וסופו/הנדריקס לא ימשיכו נצטרך להתעסק בזה. כרגע, הבעיה היא בקוו האחורי שהולך להתחלף ברובו
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 פברואר 2012, 08:45

סופו, אליהו, מצ'באן והנדריקס. ארבעה שחקנים שכל אחד שווה לפחות 20 דקות משחק. בהנחה שבלו ממשיך הוא אמור לזלול פירורים בעיקר בליגה המקומית ולסגור 10-15 דקות בשתי עמדות הפורוורד. יש צורך בעוד סנטר? כנראה שלא- ואם בכלל- עדיף שזה לא יהיה שחקן שמצריך ליטוש כמו רותבארט או איזה פרוספקט אירופאי צעיר אלא מישהו שיכול לתת בעיקר עבודה שחורה ועם מינימום תלונות. זה יכול להיות ילד מוטיבציוני מהנוער או איזה ישראלי בשלהי הקריירה (יניב?!)- בכל מקרה להחתים סנטר ע"ח ג'יימס ולצפות ממנו לתרומה אמיתית יהיה מעשה בלתי הגיוני בעליל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 08:56

החציל האצטקי כתב:סופו, אליהו, מצ'באן והנדריקס. ארבעה שחקנים שכל אחד שווה לפחות 20 דקות משחק. בהנחה שבלו ממשיך הוא אמור לזלול פירורים בעיקר בליגה המקומית ולסגור 10-15 דקות בשתי עמדות הפורוורד. יש צורך בעוד סנטר? כנראה שלא- ואם בכלל- עדיף שזה לא יהיה שחקן שמצריך ליטוש כמו רותבארט או איזה פרוספקט אירופאי צעיר אלא מישהו שיכול לתת בעיקר עבודה שחורה ועם מינימום תלונות. זה יכול להיות ילד מוטיבציוני מהנוער או איזה ישראלי בשלהי הקריירה (יניב?!)- בכל מקרה להחתים סנטר ע"ח ג'יימס ולצפות ממנו לתרומה אמיתית יהיה מעשה בלתי הגיוני בעליל.

כן, זה בהחלט יהיה מיותר
אני חושב שהכי טוב ללכת על שחקן מהנוער. מישהו מכיר קצת את קבוצת הנוער של מכבי? יש איזה שחקן פנים שם?
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 10:25

ראינו את הבעייתיות של קו קדמי שמורכב רק מסופו והנדריקס מול ברצלונה. זה נראה היה בהרבה דקות כאילו מכבי מתמודדת מול פרונט קורט של קבוצת NBA. מכבי צריכה איזה סבן פוטר בתור סנטר שלישי שיאפשר לשחק גם עם הנדריקס בתור 4 במקרה הצורך. אופציה שנייה, בעיני היא העדיפה, זה להיפרד מהנדריקס לטובת סנטר זול יותר והגנתי באופי שלו שיאפשר לה להשקיע את הסכומים האלה בעמדות הגארד והפורוורד. מישהו כמו סנה, או ג'יימס אוגוסטין או הילטון ארמסטרונג מוילארבאן(שמבחינת כישרון נטו עולה על הנדריקס, אגב). אגב, בעמדת הסנטר שכחתי להזכיר את מריו קאסון שנותן עונה טובה באדריאטית עם 16.8 נקודות ו-7 ריבאונדים. לא גו טו גאי ברמה של סופו אבל גבוה סולידי עם משחק פוסט טוב וריבאונדר לא רע בכלל. אם מזכירים שמות מהדי ליג אפשר להביא גם את השם של חסן ויטסייד, שבעונה המכללות האחרונה שלו נתן 13.8, 8.9 ריב' ו-5.4 חס' ויכול להתפתח באירופה למפלצת הגנתית עם נתונים נהדרים. יכול להיות שהדבר הכי טוב זה באמת ללכת על שחקן כזה(בתנאי שסופו נשאר או מביאים מישהו ברמה כמו דייויס בתור מחליף)
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 19 פברואר 2012, 10:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 פברואר 2012, 10:45

אתה לא תביא סבן פוטר שיקבל פירורי דקות כמו אלו שמקבל שון ג'יימס היום ותצפה שהוא-הוא יהיה זה שיציל אותך מול ברצלונה. אני גם לא מסכים עם הנחת היסוד- הנדריקס וסופו התמודדו בכבוד מול כל קו קדמי מהטופ האירופאי למרות הנחיתות בגובה. גם השמות שדקרת כאן הם לא מרשימים- סנה הוא גירסה חיוורת ומאורכת של לאזמה, ארמסטרונג ואוגוסטין רחוקים מלהיות שחקני הגנה גדולים והם אפילו רזים ונמוכים (6-10) כמו ג'יימס. אם רוצים סבן פוטר אמיתי זה צריך להיות בחור כמו שרמדיני, סשה קאון או איז ראדוליצה ושחקנים כאלה לא יהיו כאן מחליפים שלישיים בשום סרט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 10:56

החציל האצטקי כתב:אתה לא תביא סבן פוטר שיקבל פירורי דקות כמו אלו שמקבל שון ג'יימס היום ותצפה שהוא-הוא יהיה זה שיציל אותך מול ברצלונה. אני גם לא מסכים עם הנחת היסוד- הנדריקס וסופו התמודדו בכבוד מול כל קו קדמי מהטופ האירופאי למרות הנחיתות בגובה. גם השמות שדקרת כאן הם לא מרשימים- סנה הוא גירסה חיוורת ומאורכת של לאזמה, ארמסטרונג ואוגוסטין רחוקים מלהיות שחקני הגנה גדולים והם אפילו רזים ונמוכים (6-10) כמו ג'יימס. אם רוצים סבן פוטר אמיתי זה צריך להיות בחור כמו שרמדיני, סשה קאון או איז ראדוליצה ושחקנים כאלה לא יהיו כאן מחליפים שלישיים בשום סרט.

גירסה מוארכת של לאסמה זה לא רע בכלל. אני לא חושב שמכבי צריכה שחקן שיהיה בהכרח יעיל התקפית מאחורי סופו. הדיבור פה הוא לא על מחליף שלישי בהכרח אלא גם על מחליף שני. אני לא חושב שמכבי צריכה להשאיר את הנדריקס ב-750 אלף דולר לעונה ואחר כך להיתקע פה עם רכז גרוע או סמול פורוורד גרוע כי לא נשאר כבר כסף לשחקן נורמלי בעמדה הזאת. מכבי צריכה ללכת עם סגל קצר ואיכותי במידת האפשר, ולא להוציא כל כך הרבה כסף על שחקן מחליף....
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 11:45

מצד אחד, אתה מדבר על חיסכון בשביל שחקנים טובים בקוו האחורי-בסדר גמור, ומצד שני, אתה אומר שצריך סנטר שלישי. למה? במה הוא יעזור? הוא יעשה את השינוי ב5 דקות לערב שהוא יקבל? סתם בזבוז כסף, לא יתרום מקצועית, ויתפוס מקום של זר.
לגבי השחקנים, אם הנדריקס לא ימשיך בגלל דרישות גבוהות, השמות האלה יכולים ליהיות טובים. אני אישית מסכים איתך מאוד שכמחליף לסופו, צריך קודם לחפש סנטר עם אופי הגנתי. סנה הוא שם מעניין. 2.13 עם מוטת ידיים מפלצתית. אחת הארוכות בעולם לשחקן כדורסל. (8.5'7. להאווארד יש 4.5'7, לפישר יש 6'7). ריבאונדר ושחקן הגנה מצוין.
וויטסייד זה השם שהכי מעניין אותי. שחקן 2.13, עם מוטת ידיים אדירה (7'7). ריבאונדר ושחקן הגנה אדיר. יצא לי לראות אותו קצת בליגת הקיץ שנה שעברה כששיחק עם כספי, והוא עשה עלי רושם מצוין. הוא באמת חוסם ענק
בכל מקרה, זה הכיוון פחות או יותר (כמובן שאם יש שם טוב שיכול לבוא, אבל הוא שחקן התקפי יותר מאשר הגנתי, בהחלט אפשר לבחון, ולא צריך ליהיות מקובעים), אבל כרגע יכול מאוד ליהיות שהנדריקס ישאר, כי בלאט מאוד אוהב אותו, והוא ירצה להישאר אני מניח, כמו שרצה מאוד להישאר בפעמיים שרצו להעביר אותו, כך שנצטרך להתעסק יותר עם גארדים
בלי קשר-כסנטר שלישי לא הייתי מביא אף אחד מהרשימה הזאת. לא צריך אף סנטר שלישי, כי זה מיותר מאוד. ראינו את זה עם ג'יימס, וזה עוד בעונה שיש 3 ליגות
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 פברואר 2012, 12:09

asafb96 כתב:מצד אחד, אתה מדבר על חיסכון בשביל שחקנים טובים בקוו האחורי-בסדר גמור, ומצד שני, אתה אומר שצריך סנטר שלישי. למה? במה הוא יעזור? הוא יעשה את השינוי ב5 דקות לערב שהוא יקבל? סתם בזבוז כסף, לא יתרום מקצועית, ויתפוס מקום של זר.
לגבי השחקנים, אם הנדריקס לא ימשיך בגלל דרישות גבוהות, השמות האלה יכולים ליהיות טובים. אני אישית מסכים איתך מאוד שכמחליף לסופו, צריך קודם לחפש סנטר עם אופי הגנתי. סנה הוא שם מעניין. 2.13 עם מוטת ידיים מפלצתית. אחת הארוכות בעולם לשחקן כדורסל. (8.5'7. להאווארד יש 4.5'7, לפישר יש 6'7). ריבאונדר ושחקן הגנה מצוין.
וויטסייד זה השם שהכי מעניין אותי. שחקן 2.13, עם מוטת ידיים אדירה (7'7). ריבאונדר ושחקן הגנה אדיר. יצא לי לראות אותו קצת בליגת הקיץ שנה שעברה כששיחק עם כספי, והוא עשה עלי רושם מצוין. הוא באמת חוסם ענק
בכל מקרה, זה הכיוון פחות או יותר (כמובן שאם יש שם טוב שיכול לבוא, אבל הוא שחקן התקפי יותר מאשר הגנתי, בהחלט אפשר לבחון, ולא צריך ליהיות מקובעים), אבל כרגע יכול מאוד ליהיות שהנדריקס ישאר, כי בלאט מאוד אוהב אותו, והוא ירצה להישאר אני מניח, כמו שרצה מאוד להישאר בפעמיים שרצו להעביר אותו, כך שנצטרך להתעסק יותר עם גארדים
בלי קשר-כסנטר שלישי לא הייתי מביא אף אחד מהרשימה הזאת. לא צריך אף סנטר שלישי, כי זה מיותר מאוד. ראינו את זה עם ג'יימס, וזה עוד בעונה שיש 3 ליגות

אני גם חושב שהרכב עם סופו ומילאן לא יתקשה מול אף קו קידמי באירופה, כולל זה של בארסה. אנשים שוכחים שמצ'באן הוא אחד מהפורוורדים הכי פיזיים באירופה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 12:19

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:מצד אחד, אתה מדבר על חיסכון בשביל שחקנים טובים בקוו האחורי-בסדר גמור, ומצד שני, אתה אומר שצריך סנטר שלישי. למה? במה הוא יעזור? הוא יעשה את השינוי ב5 דקות לערב שהוא יקבל? סתם בזבוז כסף, לא יתרום מקצועית, ויתפוס מקום של זר.

אני גם חושב שהרכב עם סופו ומילאן לא יתקשה מול אף קו קידמי באירופה, כולל זה של בארסה. אנשים שוכחים שמצ'באן הוא אחד מהפורוורדים הכי פיזיים באירופה.

נכון. ועוד שיש מהספסל את ליאור והנדריקס/זר, אני ממש לא חושב שיש מקום לסנטר שלישי, בטח שזר. גם אם זה קורץ להביא איזה שוט-בלוקר שיתן "עומק" בשביל להידמות לבארסה, או איזה פרוספקט אירופאי, שבתכלס כמעט ולא יראה מגרש, ויקח המון כסף
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 12:28

אגב, אני חושב שאם נשארים עם שני גבוהים צריך להיפרד מהנדריקס. הוא מקרה קלאסי של שחקן שעושה הרבה דברים טובים בלי דבר אחד שהוא דומיננטי בו. אין לו יכולת להיות פקטור הגנתי מול החבר'ה של ברצלונה וצסק''א. זה יותר מידי סייז בשביל שחקן שהוא כולה 2.02 מ'. ההגנת אחד על אחד שלו טובה אבל הוא לא דניס רודמן ואנשים מתבלבלים כי חוץ ממנו אין לנו שומר טוב בפנים. התקפית ראינו שהוא מתקשה ליצור לעצמו גם מול בריון קשקשים כמו ראקוביץ'. לא משתלם לשלם לשחקן מהסוג הזה(מחליף עם פוטנציאל מוגבל בסופו של דבר) סכומים כל כך גבוהים כי הוא לא יכול לשחק לבד מול קווים קדמיים פיזיים, גבוהים ועמוקים.

מאוד יכול להיות שמישהו כמו וויטסייד יכול להתגלות כשומר יותר טוב ממנו עם סייז עדיף לשנות זריקות בפנים ולהתמודד גם עם לורבק וקרסטיץ' שווה בשווה. לגבי מאצ'באן, הוא לא קופץ מעל נייר עיתון. הוא כנראה יותר פיזי ועם יסודות יותר טובים מליאור אליהו וכנראה גם ריבאונדר טוב יותר(בעמדה 4 ולא 5!) אבל לא איזה סטופר הגנתי.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 12:38

וויטסייד שחקן הגנה הרבה יותר טוב מהנדריקס, ובעל סייז עדיף בהרבה, זה בטוח. השאלה היא מה הוא יכול לתרום ברמות היורוליג
בקשר להנדריקס, הכל תלוי באיזה סכומים אנחנו מדברים. אם הוא באמת מחזיק בהצעה יפה מקבוצה גדולה מאירופה, ודורש ממכבי סכום גבוה מ800 אלף דולר, אז כדאי כמובן להיפרד. אבל אם הסכומים הם 600 או אפילו 700 אלף דולר, אני חושב שעדיף ללכת איתו
למאצ'בן אין ניטור, אז? חסרים שחקנים כבדים שלא יודעים לקפוץ שעשו קריירה גדולה, גם מבחינת יכולות הגנה וריבאונד? למה איזה ניתור יש בדיוק ללורבק?
אף אחד לא אמר שהוא סטופר הגנתי, אבל הוא שחקן הגנה לא רע בכלל, בטח שיותר טוב מליאור ובלו. הוא מאוד מאוד פיזי, אגרסיבי, ומשקיען. הוא לא 5 קלאסי, אבל כן יכול לשחק 5 לכמה דקות בסיטואציות מסוימות ובמאצ' אפים מסוימים. בכל מקרה, הדיון הזה נטחן בלי סוף, אז בוא לא ניכנס לזה..
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 19 פברואר 2012, 12:43

אני חושב שוויטסייד יכול לתרום מיידית באירופה מבחינה הגנתית. הוא טיפה רזה אבל אירופה לא מלאה בדוויט האוורדים וביינומים(לורבק נניח שחקן שמתבסס בעיקר על היכולת הטכנית הפנומנלית שלו) ועם יש לך עבודת רגליים טובה ורצון אתה יכול להתגבר על חיסרון מסויים במסה, בטח אם הנתונים שלך כל כך טובים.
התקפית אפשר להיות סקפטי אבל הוא לא איזה נגר ויש לו ידיים לא רעות בכלל וג'אמפר סולידי מחצי מרחק, אפשר להתרשם מזה כאן:
http://www.youtube.com/watch?v=uD5U3eQY-k0
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 12:47

שחף כתב:אני חושב שוויטסייד יכול לתרום מיידית באירופה מבחינה הגנתית. הוא טיפה רזה אבל אירופה לא מלאה בדוויט האוורדים וביינומים(לורבק נניח שחקן שמתבסס בעיקר על היכולת הטכנית הפנומנלית שלו) ועם יש לך עבודת רגליים טובה ורצון אתה יכול להתגבר על חיסרון מסויים במסה, בטח אם הנתונים שלך כל כך טובים.
התקפית אפשר להיות סקפטי אבל הוא לא איזה נגר ויש לו ידיים לא רעות בכלל וג'אמפר סולידי מחצי מרחק, אפשר להתרשם מזה כאן:
http://www.youtube.com/watch?v=uD5U3eQY-k0

בהחלט יכול ליהיות
בכל מקרה, אני מניח שהאופציה הראשונה של בלאט ומכבי זה הנדריקס
asafb96

הודעהעל ידי גל גל » 19 פברואר 2012, 12:56

תגידו מה עם השחקן הצעיר הזה שמכבי רצתה להחתים וכמעט החתימה אותו אחרי שפארמר עזב? אני לא מדבר על פולן אלא על רכז אירופאי שרצו להשאיל אותו
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי asafb96 » 19 פברואר 2012, 13:11

אם כבר סנטר הגנתי, מה אתם אומרים על פישר? מסיים חוזה, היה כבר במכבי, מוכח ברמות יורוליג, ושחקן הגנה מצוין עם סייז טוב מאוד. יכול ליהיות גם שהוא הולך לקבל אזרחות, בגלל שהוא מתחתן עם החברה הישראלית שלו, אז הוא אפילו לא ייחשב לזר...
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים