המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:סופו, אליהו, מצ'באן והנדריקס. ארבעה שחקנים שכל אחד שווה לפחות 20 דקות משחק. בהנחה שבלו ממשיך הוא אמור לזלול פירורים בעיקר בליגה המקומית ולסגור 10-15 דקות בשתי עמדות הפורוורד. יש צורך בעוד סנטר? כנראה שלא- ואם בכלל- עדיף שזה לא יהיה שחקן שמצריך ליטוש כמו רותבארט או איזה פרוספקט אירופאי צעיר אלא מישהו שיכול לתת בעיקר עבודה שחורה ועם מינימום תלונות. זה יכול להיות ילד מוטיבציוני מהנוער או איזה ישראלי בשלהי הקריירה (יניב?!)- בכל מקרה להחתים סנטר ע"ח ג'יימס ולצפות ממנו לתרומה אמיתית יהיה מעשה בלתי הגיוני בעליל.
החציל האצטקי כתב:אתה לא תביא סבן פוטר שיקבל פירורי דקות כמו אלו שמקבל שון ג'יימס היום ותצפה שהוא-הוא יהיה זה שיציל אותך מול ברצלונה. אני גם לא מסכים עם הנחת היסוד- הנדריקס וסופו התמודדו בכבוד מול כל קו קדמי מהטופ האירופאי למרות הנחיתות בגובה. גם השמות שדקרת כאן הם לא מרשימים- סנה הוא גירסה חיוורת ומאורכת של לאזמה, ארמסטרונג ואוגוסטין רחוקים מלהיות שחקני הגנה גדולים והם אפילו רזים ונמוכים (6-10) כמו ג'יימס. אם רוצים סבן פוטר אמיתי זה צריך להיות בחור כמו שרמדיני, סשה קאון או איז ראדוליצה ושחקנים כאלה לא יהיו כאן מחליפים שלישיים בשום סרט.
asafb96 כתב:מצד אחד, אתה מדבר על חיסכון בשביל שחקנים טובים בקוו האחורי-בסדר גמור, ומצד שני, אתה אומר שצריך סנטר שלישי. למה? במה הוא יעזור? הוא יעשה את השינוי ב5 דקות לערב שהוא יקבל? סתם בזבוז כסף, לא יתרום מקצועית, ויתפוס מקום של זר.
לגבי השחקנים, אם הנדריקס לא ימשיך בגלל דרישות גבוהות, השמות האלה יכולים ליהיות טובים. אני אישית מסכים איתך מאוד שכמחליף לסופו, צריך קודם לחפש סנטר עם אופי הגנתי. סנה הוא שם מעניין. 2.13 עם מוטת ידיים מפלצתית. אחת הארוכות בעולם לשחקן כדורסל. (8.5'7. להאווארד יש 4.5'7, לפישר יש 6'7). ריבאונדר ושחקן הגנה מצוין.
וויטסייד זה השם שהכי מעניין אותי. שחקן 2.13, עם מוטת ידיים אדירה (7'7). ריבאונדר ושחקן הגנה אדיר. יצא לי לראות אותו קצת בליגת הקיץ שנה שעברה כששיחק עם כספי, והוא עשה עלי רושם מצוין. הוא באמת חוסם ענק
בכל מקרה, זה הכיוון פחות או יותר (כמובן שאם יש שם טוב שיכול לבוא, אבל הוא שחקן התקפי יותר מאשר הגנתי, בהחלט אפשר לבחון, ולא צריך ליהיות מקובעים), אבל כרגע יכול מאוד ליהיות שהנדריקס ישאר, כי בלאט מאוד אוהב אותו, והוא ירצה להישאר אני מניח, כמו שרצה מאוד להישאר בפעמיים שרצו להעביר אותו, כך שנצטרך להתעסק יותר עם גארדים
בלי קשר-כסנטר שלישי לא הייתי מביא אף אחד מהרשימה הזאת. לא צריך אף סנטר שלישי, כי זה מיותר מאוד. ראינו את זה עם ג'יימס, וזה עוד בעונה שיש 3 ליגות
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:מצד אחד, אתה מדבר על חיסכון בשביל שחקנים טובים בקוו האחורי-בסדר גמור, ומצד שני, אתה אומר שצריך סנטר שלישי. למה? במה הוא יעזור? הוא יעשה את השינוי ב5 דקות לערב שהוא יקבל? סתם בזבוז כסף, לא יתרום מקצועית, ויתפוס מקום של זר.
לגבי השחקנים, אם הנדריקס לא ימשיך בגלל דרישות גבוהות, השמות האלה יכולים ליהיות טובים. אני אישית מסכים איתך מאוד שכמחליף לסופו, צריך קודם לחפש סנטר עם אופי הגנתי. סנה הוא שם מעניין. 2.13 עם מוטת ידיים מפלצתית. אחת הארוכות בעולם לשחקן כדורסל. (8.5'7. להאווארד יש 4.5'7, לפישר יש 6'7). ריבאונדר ושחקן הגנה מצוין.
וויטסייד זה השם שהכי מעניין אותי. שחקן 2.13, עם מוטת ידיים אדירה (7'7). ריבאונדר ושחקן הגנה אדיר. יצא לי לראות אותו קצת בליגת הקיץ שנה שעברה כששיחק עם כספי, והוא עשה עלי רושם מצוין. הוא באמת חוסם ענק
בכל מקרה, זה הכיוון פחות או יותר (כמובן שאם יש שם טוב שיכול לבוא, אבל הוא שחקן התקפי יותר מאשר הגנתי, בהחלט אפשר לבחון, ולא צריך ליהיות מקובעים), אבל כרגע יכול מאוד ליהיות שהנדריקס ישאר, כי בלאט מאוד אוהב אותו, והוא ירצה להישאר אני מניח, כמו שרצה מאוד להישאר בפעמיים שרצו להעביר אותו, כך שנצטרך להתעסק יותר עם גארדים
בלי קשר-כסנטר שלישי לא הייתי מביא אף אחד מהרשימה הזאת. לא צריך אף סנטר שלישי, כי זה מיותר מאוד. ראינו את זה עם ג'יימס, וזה עוד בעונה שיש 3 ליגות
אני גם חושב שהרכב עם סופו ומילאן לא יתקשה מול אף קו קידמי באירופה, כולל זה של בארסה. אנשים שוכחים שמצ'באן הוא אחד מהפורוורדים הכי פיזיים באירופה.
שחף כתב:אני חושב שוויטסייד יכול לתרום מיידית באירופה מבחינה הגנתית. הוא טיפה רזה אבל אירופה לא מלאה בדוויט האוורדים וביינומים(לורבק נניח שחקן שמתבסס בעיקר על היכולת הטכנית הפנומנלית שלו) ועם יש לך עבודת רגליים טובה ורצון אתה יכול להתגבר על חיסרון מסויים במסה, בטח אם הנתונים שלך כל כך טובים.
התקפית אפשר להיות סקפטי אבל הוא לא איזה נגר ויש לו ידיים לא רעות בכלל וג'אמפר סולידי מחצי מרחק, אפשר להתרשם מזה כאן:
http://www.youtube.com/watch?v=uD5U3eQY-k0
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים