המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:פשוט עצוב ששוב נלך לבנייה של קבוצה חדשה בשנה הבאה... המשכיות היא כנראה מילה שלא נמצאת בלקסיקון של מכבי לצערנו...
סבאלוקאס לא ימשיך.
ג'יימס לא ימשיך.
מאלט לא ימשיך.
בלו בסימן שאלה למרות שנראה לי שלא יפרוש כי מספרים שהבחור אוהב כסף ואם יקבל אז יישאר
שאייר בסימן שאלה אבל ברמות הדקות שהוא מקבל פשוט חבל לשני הצדדים. מגיע לו לשחק יותר גם במכבי.
הנדריקס בסימן שאלה. נראה שלא ימשיך ב-800K ולא נראה לי שמכבי יעלו את ההצעה. מקרה דומה למה שהיה עם ד'אור פישר מבחינת הסכומים. אולי הקשר לדייויד בלאט יצליח להשאיר אותו.
לנגפורד בסימן שאלה. ברור ששווה יותר ממה שמקבל במכבי. השאלה מהי האופציה בדיוק שיש למכבי ולשחקן. אולי הקשר לדייויד בלאט יצליח להשאיר אותו.
את סופו לא נראה לי שרוצים להשאיר בטח שלא במליון דולר פלוס.
מצ'באן בסימן שאלה למרות שיש לי הרגשה שיהיה פה בשנה הבאה.
בורשטיין ימשיך.
פניני ימשיך.
אוחיון ימשיך.
ליאור ימשיך.
נשארנו עם 4 בטוחים בלבד. בלי אף זר בטוח ומכבי זו קבוצה של 7 זרים...
MTA2311 כתב:אין ספק שבלו שחקן משלים, ולא יקרה כלום אם הוא לא ישאר שנה הבאה.. להפך, זה רק יבטיח את המקום של מילאן.
NY boy כתב:MTA2311 כתב:אין ספק שבלו שחקן משלים, ולא יקרה כלום אם הוא לא ישאר שנה הבאה.. להפך, זה רק יבטיח את המקום של מילאן.
שום דבר לא יבטיח את מצ'באן בשנה הבאה, למעשה למצ'באן אין כמעט שום סיכוי לחזור. הוא מחזיק בחוזה של מיליון דולר לעונה ויש אופציה להשתחרר מהחוזה הזה ב100 אלף דולר. אף אחד במכבי לא ישלם למצ'באן את הסכום הזה, אתם חייבים בסרט אם אתם חושבים שזה יקרה. יעדיפו לתת את זה להנדריקס או לסופו מאשר לשחקן שנכשל בקבוצה והושאל כי לא רצו אותו. אין סרט שבלאט יתן יד לחזרה של מצ'באן במיליון דולר כשעל העמדה שלו משחק השחקן הכי יקר בקבוצה.
בקיצור, מצ'באן לא יהיה גם אם בלו, סופו והנדריקס יעזבו. את הכסף ישקיעו במישהו אחר.
NY boy כתב:MTA2311 כתב:אין ספק שבלו שחקן משלים, ולא יקרה כלום אם הוא לא ישאר שנה הבאה.. להפך, זה רק יבטיח את המקום של מילאן.
שום דבר לא יבטיח את מצ'באן בשנה הבאה, למעשה למצ'באן אין כמעט שום סיכוי לחזור. הוא מחזיק בחוזה של מיליון דולר לעונה ויש אופציה להשתחרר מהחוזה הזה ב100 אלף דולר. אף אחד במכבי לא ישלם למצ'באן את הסכום הזה, אתם חייבים בסרט אם אתם חושבים שזה יקרה. יעדיפו לתת את זה להנדריקס או לסופו מאשר לשחקן שנכשל בקבוצה והושאל כי לא רצו אותו. אין סרט שבלאט יתן יד לחזרה של מצ'באן במיליון דולר כשעל העמדה שלו משחק השחקן הכי יקר בקבוצה.
בקיצור, מצ'באן לא יהיה גם אם בלו, סופו והנדריקס יעזבו. את הכסף ישקיעו במישהו אחר.
NY boy כתב:מסכים איתך לגביי וואלה, גם הוספתי לגביי זה. אבל ספסל אתר סופר אמין (הם פרסמו קודם) שלא היה מפרסם כלום בלי להיות בטוח בו. ולכן אמרתי שלגביי השכר אני משוכנע שזה הפרטים הנכונים (הם גם כמעט זהים הפרסומים), לגביי היציאה שמפורסמת רק בוואלה אי אפשר להיות בטוחים.
לגביי מכירה. מצ'באן ממש לא היה שחקן מבוקש הקיץ או בכלל, עובדה שהתקשו למצוא קבוצה שתקח את כל השכר שלו השנה והיו צריכים להתפשר ולשלוח לפרטיזן (או ז'אלגריס, 2 האופציות שהיו). אחרי שהוא הציג יכולת טובה בפרטיזן השנה אולי אפשרי למכור אותו ומן הסתם תהיה יותר עניין. בקיץ מצ'באן לא היה כזה מבוקש, השכר שלו היה גבוה מאד (650-700 אלף דולר זה לא מעט) וכנראה לא היו יותר מידי קופצים.
NY boy כתב:דיבורים שלא ממש התממשו כי אחרת מן הסתם היה הולך לשם והם היו משלמים את כל השכר. בו נזכור שמצ'באן לא הציג יכולת טובה במכבי או היה שם גדול בקיץ (גם באליפות אירופה הוא לא היה גדול). מספיק בשביל שמכבי העדיפה הרי לשחרר אותו בשביל ג'יימס (והיום רוצה לעשות ההפך). העונה הטובה שלו השנה תשנה את זה ומן הסתם יהיו הרבה קבוצות שמעוניינות בו, זה עדיין לא אומר שמכבי צריכה להשאיר אותו בשכר המנופח הזה של מיליון דולר בזמן שהשחקן הכי יקר בקבוצה שחתום לעוד 4 שנים משחק בדיוק בעמדה שלו וימשיך להיות הבסיס של הקבוצה. אחרת שוב יגיעו התירוצים שהוא לא משחק בעמדה שלו, לא מקבל קרדיט וכו', למה לחזור על ההיסטוריה אבל במחיר מופרז הרבה יותר?
asafb96 כתב:בלי קשר, לקבוע שכמעט ואין סיכוי שמאצ'בן ישאר שנה הבאה זה מגוחך. אי אפשר בחיים לקבוע דבר כזה. הוא חתום בקבוצה, ונתן עונה פנטסטית. הוא אחד הPF המוכשרים ביבשת, וחתום במכבי. לשחרר אותו ב100 אלף דולר זה לא רלוונטי בעליל, כי גם אם לא ירצו אותו (ואני מאוד מקווה שירצו אותו), ימכרו אותו תמורת סכום מאוד מכובד
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:בלי קשר, לקבוע שכמעט ואין סיכוי שמאצ'בן ישאר שנה הבאה זה מגוחך. אי אפשר בחיים לקבוע דבר כזה. הוא חתום בקבוצה, ונתן עונה פנטסטית. הוא אחד הPF המוכשרים ביבשת, וחתום במכבי. לשחרר אותו ב100 אלף דולר זה לא רלוונטי בעליל, כי גם אם לא ירצו אותו (ואני מאוד מקווה שירצו אותו), ימכרו אותו תמורת סכום מאוד מכובד
אתמול גלדסטון אמר שאשתו של בלו עזבה עם הילדים לארה''ב בשביל ''לחזור הביתה'' והוא ליווה אותם לשדה התעופה והגיע רק ממש לפני המשחק..זה מצטרף לדיווחים שהוא רוצה לפרוש כי הוא רוצה להיות עם המשפחה בארה''ב ולמישהו שאמר פה שאשתו של בלו מפעילה עליו לחצים לעבור לארה''ב..אז אולי יש מצב שמתפנה למילאן מקום שנה הבאה בעמדת ה-PF..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:בלי קשר, לקבוע שכמעט ואין סיכוי שמאצ'בן ישאר שנה הבאה זה מגוחך. אי אפשר בחיים לקבוע דבר כזה. הוא חתום בקבוצה, ונתן עונה פנטסטית. הוא אחד הPF המוכשרים ביבשת, וחתום במכבי. לשחרר אותו ב100 אלף דולר זה לא רלוונטי בעליל, כי גם אם לא ירצו אותו (ואני מאוד מקווה שירצו אותו), ימכרו אותו תמורת סכום מאוד מכובד
אתמול גלדסטון אמר שאשתו של בלו עזבה עם הילדים לארה''ב בשביל ''לחזור הביתה'' והוא ליווה אותם לשדה התעופה והגיע רק ממש לפני המשחק..זה מצטרף לדיווחים שהוא רוצה לפרוש כי הוא רוצה להיות עם המשפחה בארה''ב ולמישהו שאמר פה שאשתו של בלו מפעילה עליו לחצים לעבור לארה''ב..אז אולי יש מצב שמתפנה למילאן מקום שנה הבאה בעמדת ה-PF..
עם או בלי קשר לבלו, הוא צריך לחזור.
asafb96 כתב:בלי קשר, לקבוע שכמעט ואין סיכוי שמאצ'בן ישאר שנה הבאה זה מגוחך. אי אפשר בחיים לקבוע דבר כזה. הוא חתום בקבוצה, ונתן עונה פנטסטית. הוא אחד הPF המוכשרים ביבשת, וחתום במכבי. לשחרר אותו ב100 אלף דולר זה לא רלוונטי בעליל, כי גם אם לא ירצו אותו (ואני מאוד מקווה שירצו אותו), ימכרו אותו תמורת סכום מאוד מכובד
NY boy כתב:asafb96 כתב:בלי קשר, לקבוע שכמעט ואין סיכוי שמאצ'בן ישאר שנה הבאה זה מגוחך. אי אפשר בחיים לקבוע דבר כזה. הוא חתום בקבוצה, ונתן עונה פנטסטית. הוא אחד הPF המוכשרים ביבשת, וחתום במכבי. לשחרר אותו ב100 אלף דולר זה לא רלוונטי בעליל, כי גם אם לא ירצו אותו (ואני מאוד מקווה שירצו אותו), ימכרו אותו תמורת סכום מאוד מכובד
אפשר לקבוע את זה בקלות. לא סתם כמעט אין דיבורים או דיווחים מהצד של מכבי על מצ'באן או רצון שהוא יחזור, בעיקר דיבורים רק על שהוא ישוחרר. אנחנו מכירים טוב טוב את ההנהלה, הם לא ישלמו מיליון דולר לשחקן בעמדה שיש כבר את השחקן הישראלי הכי טוב באירופה. הם לא ישלמו את זה לשחקן שיבוא מהספסל, הם לא יתנו יד לזה שליאור (הישראלי הבכיר) ירד לספסל. שיקולים כלכליים תמיד קבעו ותמיד ימשיכו לקבוע, מצ'באן לא נכנס בשום צורה בשיקולים האלה. צריך להיות נאיבי לחשוב שהם לא יעדיפו לקחת את הכסף הזה ולתת להנדריקס או סופו בשביל שישארו. לא יקרה.
ולנצל אופציית יציאה זה רלוונטי ועוד איך. כשחושבים על השכר של מצ'באן, אם כל הכבוד אליו... אין כמעט קבוצות באירופה שיסכימו להחתים את מצ'באן על מיליון דולר + לשלם בייאווט למכבי, ומכבי צריכה להיות מאד מפגרת בשביל לקחת את הסיכון הזה (אם היא מחליטה שהיא לא רוצה את מצ'באן). בסופו של דבר אתה תתקע עם מצ'באן וחוזה של מיליון דולר כשאתה או צריך להשלים לו שכר או שאתה מוותר על שחקנים אחרים כמו סופו והנדריקס בשבילו. אם תתקבל החלטה שמוכנים להשקיע במצ'באן את הסכום ולהחזיר אותו זה סיפור אחר, בכל סיטואציה אחרת שבה מכבי מחליטה שהיא לא רוצה אותו (כמו שאני חושב שיקרה) היא תנצל את האופציה לשחרר אותו לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־38 אורחים