פשוט כואב, כבר ראיתי את מכבי משלימה את הסנסציה ומנצחת. צריך לראות את ההילוך החוזר, גם אני חושב שהייתה עבירה על בורשטיין. בכל אופן הוא היה חייב להעביר את הכדור במהירות קדימה.
יש שיגידו שזאת קארמה על זה שלא נתנו לשאראס את העבירה במשחק השני אבל בחייאת..כל כך הרבה מים עברו בנהר מאז וכל כך הרבה עבירות שלא היו לחובת מכבי נשרקו.. קשה להאמין שזה נגמר ואין עוד צ'אנס להוציא את הכדור או משהו..במקרים כאלה אני מתבאסת שאין באירופה את החוק שאפשר לתפוס את הכדור ולבקש פסק זמן..
18 זריקות עונשין לDD. שישלח את הפרחים לשלישייה המזדיינת הזאת של השופטים. בלעו את המשרוקיות. על הליטוף של הנדריקס במהלך האחרון הוא שרק כאילו יש לו צינור של 3 צול בתוך התחת... כמובן שהבמאי המקומי לא ייראה את המהלך האחרון.
חבל כי טל היה קולע אחת והיינו הולכים להערכה וזאת היתה דרך צודקת והוגנת לקבוע את המנצחת בסדרה.
עם השופטים האלה צריך ללכת רק בכח, רק חוזק זאת השפה היחידה שהם מבינים האנטישמים האלה. צריך להעמיד אותם מול כיתת יורים. יש להם מזל שאני לא המאמן של מכבי כי אני משוגע בקטעים האלה ואני בטוח שהייתי מאבד שליטה ודופק את הכדור לאחד מהם בתוך הפנים.