פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
25 מאי 2012, 16:03
אני מקווה שאם מכבי יחפשו מישהו לליגה, אז הם פשוט ישאירו את ג'יימס. תכלס הוא מתאים כמו כפפה לליגה.
25 מאי 2012, 16:05
jol9 כתב:אני מקווה שאם מכבי יחפשו מישהו לליגה, אז הם פשוט ישאירו את ג'יימס. תכלס הוא מתאים כמו כפפה לליגה.
במילא רוב השחקנים שמשחקים סנטרים בליגה שלנו הם במקור PF אז מכבי פשוט יביאו PF במקום בלו והוא ישחק 5 בליגה אם יראו שלמאריץ' או שרמאידיני לא הולך תוך כדי משחק
25 מאי 2012, 16:07
מסכים(בתנאי שזה כסנטר שלישי כמו היום).
לגבי גרינוולד, נראה לי שמכבי עושים ממנו צחוק כי בשאר המקומות כתוב שמכבי הפסיקה את המו''מ עם הנדריקס. הוא היחיד שחושב שמכבי עדיין מדברת איתו. נראה לי שאיפושהו האסימון נפל אחרי הסדרה מול פאו שהוא פשוט לא מספיק טוב וראוי לסכומים כאלה.
25 מאי 2012, 16:08
כל העיתונאים פה זה חוחא ואיטלולא. אם אתם מחפשים מישהו אמין כנסו לטוויטר של דובי פיק. המקורות שלו הרבה יותר אמינים מהאסייגים והגרינוולדים והשחרורים למיניהם
25 מאי 2012, 16:12
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני מקווה שאם מכבי יחפשו מישהו לליגה, אז הם פשוט ישאירו את ג'יימס. תכלס הוא מתאים כמו כפפה לליגה.
במילא רוב השחקנים שמשחקים סנטרים בליגה שלנו הם במקור PF אז מכבי פשוט יביאו PF במקום בלו והוא ישחק 5 בליגה אם יראו שלמאריץ' או שרמאידיני לא הולך תוך כדי משחק
בגלל זה הצעתי כאן את ג'יימס גיסט, שמבחינת מסת שריר יכול להתמודד בלי בעיה עם סנטרים. כנ''ל גם לורנס רוברטס שדייויד נראה לי יותר יאהב-שחקן הרבה יותר חכם.
25 מאי 2012, 16:14
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני מקווה שאם מכבי יחפשו מישהו לליגה, אז הם פשוט ישאירו את ג'יימס. תכלס הוא מתאים כמו כפפה לליגה.
בגלל זה הצעתי כאן את ג'יימס גיסט, שמבחינת מסת שריר יכול להתמודד בלי בעיה עם סנטרים. כנ''ל גם לורנס רוברטס שדייויד נראה לי יותר יאהב-שחקן הרבה יותר חכם.
לא צריך להתחשב בקו הקדמי בליגה
כל PF שיגיע הה יוכל לשחק סנטר בליגה כי אני לא רואה את מכבי מביאים מישהו שיהיה פחות מ-2.02 וזה נחשב גבוה בליגה שלנו לעמדה 5
אם בלו לא נשאר כל מה שמכבי צריכים לעשות זה למצוא 4 שיכול לקלוע משלוש ולוקח ריבאונדים ואני בטוחה שהוא לא יתקשה יותר מדי בעמדה 5 בליגה שלנו
25 מאי 2012, 18:32
אני מאוד מקווה שהתאמה לליגה לא מהווה שיקול בכלל בהחתמת שחקנים.
אני עדיין מקווה שמילאן יהיה פה, אבל כנראה שמשפחת פדרמן חושבת שלא שווה להוציא כל כך הרבה כסף על אחד השחקנים הכי מוכשרים באירופה. מזל שהם הבוסים ולא אני.
25 מאי 2012, 19:01
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני מקווה שאם מכבי יחפשו מישהו לליגה, אז הם פשוט ישאירו את ג'יימס. תכלס הוא מתאים כמו כפפה לליגה.
האמת שחשבתי על גיסט, אבל הוא מסוג השחקנים שמתאימים רק לעמדה מס ' 4.
אני מניח שמכבי ילכו על איזה פורוורד סנטר כזה. יכול מאוד להיות שניק קיינר מדלי, אותו הזכיר אבי סגל אתמול, יוכל להתאים.
25 מאי 2012, 19:09
חייב להגיד משהו על גיסט: לאורך השנים לבחור נוצר שם של סטופר הגנתי- זאת רחוקה מלהיות אמת. יותר מזה- מדובר בבור לא קטן בהגנה, שחקן עם IQ כדורסל נמוך ובאופן כללי לטעמי- אוברייטד עצום.
קנר-מדלי יופי של שחקן. מזכיר במידת מה את בלו ביכולת שלו להוריד כדור לרצפה ולקלוע משלוש (משהו שלא להרבה מספרי 4 באירופה יש ברמה הזאת)- אבל, כמובן, דייויד עושה את זה טוב בהרבה. (גם הוא הרבה יותר 4/3 מאשר 4/5)
25 מאי 2012, 19:21
@keith_langford I know it's a financial matter but you won't find a better organization and better fans anywhere in Europe. Only Maccabi!
keith langford @keith_langford
@I agree and that's why I'm taking my time and making sure I make the right decision...
אולי בכל זאת הרצון לתארים ולהיות במועדון כמו מכבי ישכנע את לאנגפורד להתפשר על פחות כסף
25 מאי 2012, 19:26
אני מניח שקנר מדלי נזרק בתור אופציה. בלאט לדעתי ילך על שחקן אחר.
25 מאי 2012, 19:27
Holiday_Armadillo כתב:@keith_langford I know it's a financial matter but you won't find a better organization and better fans anywhere in Europe. Only Maccabi!
keith langford @keith_langford
@I agree and that's why I'm taking my time and making sure I make the right decision...
אולי בכל זאת הרצון לתארים ולהיות במועדון כמו מכבי ישכנע את לאנגפורד להתפשר על פחות כסף

כנראה הוא מאוד רוצה להשאר, ומחכה להצעה קצת יותר טובה של מכבי ואז לחתום...
בימים האחרונים די השתנתה הדיעה לגבי לאנגפורד...בהתחלה חשבתי שהוא מסוג השחקנים שרצים אחרי הכסף, אבל נודע לי שהוא די חביב...
25 מאי 2012, 19:29
החציל האצטקי כתב:חייב להגיד משהו על גיסט: לאורך השנים לבחור נוצר שם של סטופר הגנתי- זאת רחוקה מלהיות אמת. יותר מזה- מדובר בבור לא קטן בהגנה, שחקן עם IQ כדורסל נמוך ובאופן כללי לטעמי- אוברייטד עצום.
קנר-מדלי יופי של שחקן. מזכיר במידת מה את בלו ביכולת שלו להוריד כדור לרצפה ולקלוע משלוש (משהו שלא להרבה מספרי 4 באירופה יש ברמה הזאת)- אבל, כמובן, דייויד עושה את זה טוב בהרבה. (גם הוא הרבה יותר 4/3 מאשר 4/5)
גם אני לא מחזיק מגיסט שחקן יותר יותר מדי חכם. אבל אם חושבים על 4 אמירקאי וקפיצי, טבעי שהשם שלו יעלה.
אני חושב שקיינר-מדלי יותר מתאים. יכול להשלים את ליאור אליהו טוב וגם לא אמור לעלות יותר מדי כסף.
25 מאי 2012, 19:39
קפיצי קפיצי- הוא שומר חרא. אוכלים אותו בפוסט בלי מלח, הוא אוכל הטעיות וקופץ על כל דבר. הוא חוסם וחוטף טוב כתוצאה מאתלטיות נטו, אבל השמירה שלו לא אינטיליגנטית ולא יעילה.
מדלי לדעתי יקר יותר ממה שאתה חושב. יותר מבלו זה בטוח. שחקן מוביל בליגה הספרדית במשך כמה שנים טובות, שעבר בכל קבוצות הדרג הבינוני-גבוה (גראן קנריה, אסטודיאנטס, ולנסיה).
לגבי קית'- כיף לקרוא, הלוואי שגם יעשה משהו עם המילים היפות. seal the deal!
25 מאי 2012, 19:46
שחף כתב:אני מניח שקנר מדלי נזרק בתור אופציה. בלאט לדעתי ילך על שחקן אחר.
צריך לזכור שבמידה ובלו לא נשאר השחקן שיגיע חייב להיות שחקן מגוון ולא שחקן שהוא פשוט ליאור עם פנים אחרות
25 מאי 2012, 19:54
מה עם ארל קלארק מאורלנדו? יש לו סייז נהדר, יכולת לשים כדור על הרצפה, יכולת חסימה ואתלטיות נהדרת. לא בטוח שהוא ימצא קבוצה ב-NBA ולדעתי סגנון המשחק שלו מתאים מאוד ל-4 באירופה
25 מאי 2012, 19:56
שחף כתב:מה עם ארל קלארק מאורלנדו? יש לו סייז נהדר, יכולת לשים כדור על הרצפה, יכולת חסימה ואתלטיות נהדרת. לא בטוח שהוא ימצא קבוצה ב-NBA ולדעתי סגנון המשחק שלו מתאים מאוד ל-4 באירופה
בNBA הוא 3, לא?
25 מאי 2012, 19:59
הוא 2.08 מ' עם פריים לא רע בכלל, לא תהיה לו בעיה לשמור על שום 4 אירופאי.
25 מאי 2012, 20:53
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני מניח שקנר מדלי נזרק בתור אופציה. בלאט לדעתי ילך על שחקן אחר.
צריך לזכור שבמידה ובלו לא נשאר השחקן שיגיע חייב להיות שחקן מגוון ולא שחקן שהוא פשוט ליאור עם פנים אחרות
"פשוט ליאור"??? לא ראיתי בחיי שום שחקן שדומה לליאור.
אם בלו יעזוב, ומצ'באן לא יגיע, אני מקווה שבלאט יפקיד את העמדה בידיים של ליאור, אבל הפעם לשם שינוי, גם ייתן לו את הקרדיט.
עם מאריץ לידו, החסרון ההגנתי שלו יהיה פחות מורגש.
25 מאי 2012, 20:55
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני מניח שקנר מדלי נזרק בתור אופציה. בלאט לדעתי ילך על שחקן אחר.
"פשוט ליאור"??? לא ראיתי בחיי שום שחקן שדומה לליאור.
אם בלו יעזוב, ומצ'באן לא יגיע, אני מקווה שבלאט יפקיד את העמדה בידיים של ליאור, אבל הפעם לשם שינוי, גם ייתן לו את הקרדיט.
עם מאריץ לידו, החסרון ההגנתי שלו יהיה פחות מורגש.
כשאמרתי שהוא יהיה ''פשוט ליאור עם פנים אחרות'' התכוונתי לשחקן שלא זורק מבחוץ אלא יכול לקלוע רק בקרבת לסל
אני מקווה שהעמדה לא תופקד בידיים של ליאור אבל אני לא אכנס לזה שוב