EulGam05 כתב:jol9 כתב:Dperk כתב:yzafrir כתב:ואותי מצחיק שמהללים פה את היקמן ואת היכולות ההתקפיות שלו על סמך סטטיסטיקה וסרטוני יו טיוב . אני בספק כמה באמת ראו משחקים שלמים שלו העונה . על העונות הקודמות שלו אני לא מדבר כי אני בספק למי מיכם יש את ערוץ הספורט הפיני או הרומני...
רייס שיחק בקבוצה שמקבלת הרבה יותר חשיפה בתקשורת בגלל המסגרות שהיא משחקת ומה ממה שאני ראיתי ממנו הוא שחקן לא פחות מוכשר מהיקמן חוץ מיכולת הניתור שלו .
זה שאסף קבע שהיקמן יותר מוכשר זו הדעה שלו ואני ממש לא מסכים עם זה .
מה גם שטייריס (ולא טרייסי ) רייס הוביל את הקבוצה שלו לפיינלפור של היורוקאפ שזה קצת יותר מלהוביל קבוצה לחצי גמר הליגה האיטלקית....
שניהם הימור לא קטן אבל לפחות רייס יוכל להתאים בהרבה יותר קונסטלאציות שיכולות לצוץ עד שיסיימו לבנות את הקבוצה . היקמן למשל פחות מתאים ליד לאנגפורד (יותר מתאים במקומו) וצריך להיזהר יותר בבחירת השחקנים שלידו ...
בלאט בעצמו אמר שהיקמן יכול להשתלב מצוין לצד לנגפורד. אבל אין ספק שהוא מכיר אותו פחות טוב ממך.
דווקא כאן לא הייתי מזלזל בעכברי הכדורסל של הפורום.
כמה זמן אתה חושב שהיה לדייויד לשבת ולראות אותו משחק? אני לא בטוח שיותר מצפריר, כרמל או אחד מהעכברים המכורים ביותר כאן.
מצד שני, הרבה אנשים גם יכולים לראות את ההוכחה למשפט הפירוק לתתי מודולים ציקליים של מודול נוצר סופית מעל תחום ראשי אבל לא בטוח שהם יבינו אותה יותר טוב ממתמטיקאי.
להבדיל מתחומי מדע שם אנשים צריכים ללמוד שנים על גבי שנים ולהשיג תארים מתקדמים, בספורט זה לא ככה.
כמו שאמרתי לבלאט יש יכולות שאין לאף אחד אחר כאן בפורום (או בארץ לצורך העניין) וזה יכולות האימון - העברת אימונים, ניהול משחק, חיבור בין שחקנים וכו'.
אבל זה לא שהעין שלו יכולה לראות משהו בשחקן שעין של עכבר כדורסל מדופלם לא יכולה לראות. הרי זה לא שיש לו עיני לייזר.
יש סט של יכולות, יש היסטוריה, יש קלטות וידאו וזהו פחות או יותר. אם לבלאט יש איזשהו יתרון בנושא הזה ע"פ העכברים זה היכולת שלו להרים טלפון למאמנים הקודמים שלו, לדבר ישירות
עם השחקן או לנסוע באופן אישי למשחקים ולראות אותו חי. אבל לדעתי לא הרבה מעבר.