27 יוני 2012, 06:24
Holiday_Armadillo כתב:יופי, כי גם אנחנו לא רוצים אותו במכבי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4247808,00.html"יוגב לא רוצה לשחק במכבי ת"א, אין דרך חזרה גם במחיר של בוררות"
אלה האנשים שמנהלים לו את הקריירה''היום טופ יורוקאפ לא שונה בהרבה מהיורוליג וזו ממש לא פחיתות כבוד''
אוי אוי אוי..באמת סליחה שלא מבטיחים לאף שחקן דקות משחק..פשוט הורגת אותי החוצפה שיש לישראלים לבקש דקות מובטחות ותפקידים ראשיים בלי לדרוך דקה על הפרקט בזמן שהזרים אפילו לא דורשים דבר כזה
לא מסוגלים להגיד ''אני אבוא ואעבוד קשה..ככה אני אהיה השחקן המוביל בעמדה שלי'' לא! קודם דורשים הבטחות ואז חושבים איך לשחק וכמה לתת מעצמם''עוד דבר שהיה חשוב מאוד ליוגב זו העובדה שבקובאן הבטיחו לו מההתחלה שהוא יהיה הרכז הפותח והמוביל, משהו שבמכבי לא הסכימו להבטיח"
27 יוני 2012, 06:26
אלמוג כתב:Holiday_Armadillo כתב:יופי, כי גם אנחנו לא רוצים אותו במכבי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4247808,00.html"יוגב לא רוצה לשחק במכבי ת"א, אין דרך חזרה גם במחיר של בוררות"
אלה האנשים שמנהלים לו את הקריירה''היום טופ יורוקאפ לא שונה בהרבה מהיורוליג וזו ממש לא פחיתות כבוד''
אוי אוי אוי..באמת סליחה שלא מבטיחים לאף שחקן דקות משחק..פשוט הורגת אותי החוצפה שיש לישראלים לבקש דקות מובטחות ותפקידים ראשיים בלי לדרוך דקה על הפרקט בזמן שהזרים אפילו לא דורשים דבר כזה
לא מסוגלים להגיד ''אני אבוא ואעבוד קשה..ככה אני אהיה השחקן המוביל בעמדה שלי'' לא! קודם דורשים הבטחות ואז חושבים איך לשחק וכמה לתת מעצמם''עוד דבר שהיה חשוב מאוד ליוגב זו העובדה שבקובאן הבטיחו לו מההתחלה שהוא יהיה הרכז הפותח והמוביל, משהו שבמכבי לא הסכימו להבטיח"
קראתי את התגובה שלך פעמיים, ועדיין לא הבנתי מה הקשר דקות משחק. לא ראיתי שזה מוזכר באף מקום, שזה בכלל רלוונטי לנושא.
27 יוני 2012, 06:30
LIAV10 כתב:אלמוג כתב:Holiday_Armadillo כתב:יופי, כי גם אנחנו לא רוצים אותו במכבי
קראתי את התגובה שלך פעמיים, ועדיין לא הבנתי מה הקשר דקות משחק. לא ראיתי שזה מוזכר באף מקום, שזה בכלל רלוונטי לנושא.
כאילו שבמכבי לא הבטיחו לו מקום כרכז פותח ובכיר..
27 יוני 2012, 07:03
אלמוג כתב:Holiday_Armadillo כתב:יופי, כי גם אנחנו לא רוצים אותו במכבי
27 יוני 2012, 07:18
30 יוני 2012, 21:47
30 יוני 2012, 21:51
Holiday_Armadillo כתב:מישהו שמע על כל הסיפור של פלאח ומכבי חיפה?(כדורגל)
תקציר:
פלאח היה ממורמר במכבי חיפה ולא רצה להישאר
הם רצו עליו 1.5 מליון יורו והוא טען שאין לו חוזה בכלל
עכשיו אחרי שהוא חתם בואסלוי מרומניה חיפה פנתה לפיפ''א והיא דורשת 5 מליון יורו פיצוי+להשעות את השחקן לשנתיים
למה זה צריך לעניין אותנו? בגלל התגובה של ואסלוי
הם אמרו ''פלאח נשבע לנו שהוא שחקן חופשי''..מוכר לכם? לי זה מזכיר ''טיפה'' את התגובה של קובאן
זה רק מראה כמה אין שום קשר בין המציאות לבין מה ששחקנים טוענים ולבין מה שהקבוצות שקונות באמת יודעות על המצב החוזי של השחקנים
אנשים פה כבר הוציאו את מכבי להורג שהם לא סגרו לאוחיון את החוזה כמו שצריך רק בגלל שזה מה שאוחיון טען..אז טען
30 יוני 2012, 21:51
30 יוני 2012, 22:09
30 יוני 2012, 22:10
30 יוני 2012, 22:15
30 יוני 2012, 22:15
refael כתב:אוחיון עושה פניית פרסה וחזור לצהוב?
01 יולי 2012, 14:27
01 יולי 2012, 14:44
אלמוג כתב:אם מכבי מדמיינת אפילו להחזיר את אוחיון אחרי כל זה, אין מצב שאני מחדש את המנוי העונה.
נשבר הזין מהצחוק שעושים מאיתנו
01 יולי 2012, 14:52
felix_r כתב:אלמוג כתב:אם מכבי מדמיינת אפילו להחזיר את אוחיון אחרי כל זה, אין מצב שאני מחדש את המנוי העונה.
למה אתה מפיל את האשמה על אוחיון?
אם הקבוצה שלך לא יודעת לכתוב חוזה, אוחיון לא אשם. "צעירי פדרמן" אשמים.
אם הקבוצה שלך מזלזלת בשחקנים, אוחיון לא אשם.
01 יולי 2012, 16:29
felix_r כתב:אלמוג כתב:אם מכבי מדמיינת אפילו להחזיר את אוחיון אחרי כל זה, אין מצב שאני מחדש את המנוי העונה.
למה אתה מפיל את האשמה על אוחיון?
אם הקבוצה שלך לא יודעת לכתוב חוזה, אוחיון לא אשם. "צעירי פדרמן" אשמים.
אם הקבוצה שלך מזלזלת בשחקנים, אוחיון לא אשם.
01 יולי 2012, 17:23
01 יולי 2012, 17:31
felix_r כתב:אתם ממשיכים לאמין רק למה שנוח לכם. בסדר. חשבתי שלמדתם משהו מאז פרשת פדרמן/כץ.
כשיותם הלפרין (שבניגוד לאוחיון גדל במכבי) ברח ממכבי בפעם השניה (הראשונה היתה לובליאנה ואז אולימפיאקוס), כולכם נשבעתם, שרגלו לא תדרך שוב במכבי, אבל מאז הספקתם לשכוח... בסדר.
01 יולי 2012, 17:35
gandya כתב:felix_r כתב:אתם ממשיכים לאמין רק למה שנוח לכם. בסדר. חשבתי שלמדתם משהו מאז פרשת פדרמן/כץ.
כשיותם הלפרין (שבניגוד לאוחיון גדל במכבי) ברח ממכבי בפעם השניה (הראשונה היתה לובליאנה ואז אולימפיאקוס), כולכם נשבעתם, שרגלו לא תדרך שוב במכבי, אבל מאז הספקתם לשכוח... בסדר.
איך אתה בכלל משווה? הסיפור בין יותם, ומכבי גמור. פארגו חתם על חוזה, ולאחר שבועיים לקח סיכון, והחליט NBA, במקרה דווקא אם כל הכעס(מצד האוהד הממוצע), אפשר להבין, ואף לא הייתי מתנגד לראות אותו כאן(לא שזה יקרה לאחר הבוררות), המקרה של יוגב הוא דרך ללא מוצא.
הסיפור לגבי יותם בכלל לא ברור, הבחור לא קיבל במכבי הזדמנות לשחק, יצא ללובליאנה קיבל דקות, היה טוב וחזר, לא מבין על מה בדיוק היה הכעס?
01 יולי 2012, 17:39
gandya כתב:felix_r כתב:אתם ממשיכים לאמין רק למה שנוח לכם. בסדר. חשבתי שלמדתם משהו מאז פרשת פדרמן/כץ.
איך אתה בכלל משווה? הסיפור בין יוגב ומכבי גמור. פארגו חתם על חוזה, ולאחר שבועיים לקח סיכון, והחליט NBA, במקרה דווקא אם כל הכעס(מצד האוהד הממוצע), אפשר להבין, ואף לא הייתי מתנגד לראות אותו כאן(לא שזה יקרה לאחר הבוררות), המקרה של יוגב הוא דרך ללא מוצא.
הסיפור לגבי יותם בכלל לא ברור, הבחור לא קיבל במכבי הזדמנות לשחק, יצא ללובליאנה קיבל דקות, היה טוב וחזר, לא מבין על מה בדיוק היה הכעס?