פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פאקינ איי

27 יוני 2012, 06:24

Holiday_Armadillo כתב:יופי, כי גם אנחנו לא רוצים אותו במכבי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4247808,00.html

"יוגב לא רוצה לשחק במכבי ת"א, אין דרך חזרה גם במחיר של בוררות"

אלה האנשים שמנהלים לו את הקריירה
''היום טופ יורוקאפ לא שונה בהרבה מהיורוליג וזו ממש לא פחיתות כבוד''

אוי אוי אוי..באמת סליחה שלא מבטיחים לאף שחקן דקות משחק..פשוט הורגת אותי החוצפה שיש לישראלים לבקש דקות מובטחות ותפקידים ראשיים בלי לדרוך דקה על הפרקט בזמן שהזרים אפילו לא דורשים דבר כזה
לא מסוגלים להגיד ''אני אבוא ואעבוד קשה..ככה אני אהיה השחקן המוביל בעמדה שלי'' לא! קודם דורשים הבטחות ואז חושבים איך לשחק וכמה לתת מעצמם
''עוד דבר שהיה חשוב מאוד ליוגב זו העובדה שבקובאן הבטיחו לו מההתחלה שהוא יהיה הרכז הפותח והמוביל, משהו שבמכבי לא הסכימו להבטיח"

קראתי את התגובה שלך פעמיים, ועדיין לא הבנתי מה הקשר דקות משחק. לא ראיתי שזה מוזכר באף מקום, שזה בכלל רלוונטי לנושא.

27 יוני 2012, 06:26

אלמוג כתב:

אוי אוי אוי..באמת סליחה שלא מבטיחים לאף שחקן דקות משחק..פשוט הורגת אותי החוצפה שיש לישראלים לבקש דקות מובטחות ותפקידים ראשיים בלי לדרוך דקה על הפרקט בזמן שהזרים אפילו לא דורשים דבר כזה
לא מסוגלים להגיד ''אני אבוא ואעבוד קשה..ככה אני אהיה השחקן המוביל בעמדה שלי'' לא! קודם דורשים הבטחות ואז חושבים איך לשחק וכמה לתת מעצמם
''עוד דבר שהיה חשוב מאוד ליוגב זו העובדה שבקובאן הבטיחו לו מההתחלה שהוא יהיה הרכז הפותח והמוביל, משהו שבמכבי לא הסכימו להבטיח"

קראתי את התגובה שלך פעמיים, ועדיין לא הבנתי מה הקשר דקות משחק. לא ראיתי שזה מוזכר באף מקום, שזה בכלל רלוונטי לנושא.

כאילו שבמכבי לא הבטיחו לו מקום כרכז פותח ובכיר..

27 יוני 2012, 06:30

LIAV10 כתב:
אלמוג כתב:

כאילו שבמכבי לא הבטיחו לו מקום כרכז פותח ובכיר..

שיהיה, אולי זה רשום בכתבה. למרות שזה בטוח סתם תירוץ כדי למשוך את התקשורת לטובתו.
יוגב אוחיון כלכך אפס, שמחינתו להיות שחקן ספסל בהפועל נס ציונה, אם היא תשלם לו מספיק.

27 יוני 2012, 07:03

אלמוג כתב:

גם אומרים שהוא עובר לקובאן בגלל שהבטיחו לו להיות רכז מוביל ובמכבי לא וגם לפני שהוא חתם במכבי הוא ביקש סעיף עם דקות מובטחות אחרת הוא משוחרר

27 יוני 2012, 07:18

יאללה גם כן... עשו מאוחיון הזה הרבה יותר ממה שהוא.

סתם בלון נפוח. יאללה NEXT.

30 יוני 2012, 21:47

מישהו שמע על כל הסיפור של פלאח ומכבי חיפה?(כדורגל)

תקציר:
פלאח היה ממורמר במכבי חיפה ולא רצה להישאר
הם רצו עליו 1.5 מליון יורו והוא טען שאין לו חוזה בכלל
עכשיו אחרי שהוא חתם בואסלוי מרומניה חיפה פנתה לפיפ''א והיא דורשת 5 מליון יורו פיצוי+להשעות את השחקן לשנתיים

למה זה צריך לעניין אותנו? בגלל התגובה של ואסלוי
הם אמרו ''פלאח נשבע לנו שהוא שחקן חופשי''..מוכר לכם? לי זה מזכיר ''טיפה'' את התגובה של קובאן
זה רק מראה כמה אין שום קשר בין המציאות לבין מה ששחקנים טוענים ולבין מה שהקבוצות שקונות באמת יודעות על המצב החוזי של השחקנים
אנשים פה כבר הוציאו את מכבי להורג שהם לא סגרו לאוחיון את החוזה כמו שצריך רק בגלל שזה מה שאוחיון טען..אז טען

30 יוני 2012, 21:51

Holiday_Armadillo כתב:מישהו שמע על כל הסיפור של פלאח ומכבי חיפה?(כדורגל)

תקציר:
פלאח היה ממורמר במכבי חיפה ולא רצה להישאר
הם רצו עליו 1.5 מליון יורו והוא טען שאין לו חוזה בכלל
עכשיו אחרי שהוא חתם בואסלוי מרומניה חיפה פנתה לפיפ''א והיא דורשת 5 מליון יורו פיצוי+להשעות את השחקן לשנתיים

למה זה צריך לעניין אותנו? בגלל התגובה של ואסלוי
הם אמרו ''פלאח נשבע לנו שהוא שחקן חופשי''..מוכר לכם? לי זה מזכיר ''טיפה'' את התגובה של קובאן
זה רק מראה כמה אין שום קשר בין המציאות לבין מה ששחקנים טוענים ולבין מה שהקבוצות שקונות באמת יודעות על המצב החוזי של השחקנים
אנשים פה כבר הוציאו את מכבי להורג שהם לא סגרו לאוחיון את החוזה כמו שצריך רק בגלל שזה מה שאוחיון טען..אז טען

בית המשפט יחליט מי צודק ומי יצא אהבל, וצריך להשאיר לו את התפקיד הזה.

30 יוני 2012, 21:51

מתאים לי שמכבי יקבלו 5 מיליון יורו בקובאן

30 יוני 2012, 22:09

אוחיו עוד ישאר ללא קבוצה...

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2545861

30 יוני 2012, 22:10

אוחיון עושה פניית פרסה וחזור לצהוב?

30 יוני 2012, 22:15

זה לא אומר שום דבר, יכול מאוד להיות שקובאן מלכתחילה תכננה להביא את שניהם. זו דעתי, בכל אופן. אולי הם פחות לחוצים עכשיו על אוחיון, אבל זה לא אומר שהוא לא בתוכניות שלהם.

30 יוני 2012, 22:15

refael כתב:אוחיון עושה פניית פרסה וחזור לצהוב?

אולי לצהוב של מכבי אשדוד או ברק נתניה.... :tongue4

01 יולי 2012, 14:27

אם מכבי מדמיינת אפילו להחזיר את אוחיון אחרי כל זה, אין מצב שאני מחדש את המנוי העונה.
נשבר הזין מהצחוק שעושים מאיתנו

01 יולי 2012, 14:44

אלמוג כתב:אם מכבי מדמיינת אפילו להחזיר את אוחיון אחרי כל זה, אין מצב שאני מחדש את המנוי העונה.

למה אתה מפיל את האשמה על אוחיון?
אם הקבוצה שלך לא יודעת לכתוב חוזה, אוחיון לא אשם. "צעירי פדרמן" אשמים.
אם הקבוצה שלך מזלזלת בשחקנים, אוחיון לא אשם.

01 יולי 2012, 14:52

felix_r כתב:
אלמוג כתב:אם מכבי מדמיינת אפילו להחזיר את אוחיון אחרי כל זה, אין מצב שאני מחדש את המנוי העונה.

מכבי לא זלזלה באף אחד!!
עד שאוחיון החליט לשבור את הכלים הוא קיבל מחמאות שכל אנשי מכבי מכאן ועד להודעה חדשה.
אם הוא רואה רק בכסף כסימן לחוסר זלזול אז זו בעיה שלו (מעניין שהוא לא טען שהפועל זלזלה בו כשהיא לא היתה מסוגלת להשוות לפני שנה את ההצעה של מכבי...).
כל קבוצה והיכולות שלה, ואם קבוצה לא מסוגלת לשלם לשחקן יותר (בטח שלא את הסכומים המטומטמים של קובאן), זה לא זלזול!!
אז מה? עכשיו כל שחקן בינוני מינוס שמקבל חוזה מטומטם ברוסיה יגיד שכל קבוצה שלא תשלם לו את אותם הסכומים מזלזלת בו??

לגבי הטעות בחוזה, אין ספק שהיא לא היתה צריכה לקרות ושזה משהו שהיה צריך לעלות עליו, אבל זה עדיין נעשה כטעות אנוש. אף אחד לא ניסה כאן לפגוע באף אחד.
קרה.

ואותי בכלל מעניין איך זה שהעו"ד של אוחיון לא ראה את הטעות הזו לפני שנה כשהוא בא לחתום על החוזה (ומן הסתם הוא העביר את החוה לבדיקה של עו"ד לפני שחתם).
או שהוא ראה ושתק, כי הסוכן שלו המליץ לו לשתוק על מנת שתהיה לו פרצה במידה שהוא יצטרך.

01 יולי 2012, 16:29

felix_r כתב:

אני לא כועס על זה שיוגב רצה להתקדם כלכלית.
אני כועס על הדרך שבה יוגב עשה את זה. וכן- אם הוא יחזור בשלב כזה או אחר בקריירה שלו למכבי זה יהיה ביזיון למכבי.
אם הוא היה בא למכבי ואומר שיש לו אפשרות לחוזה נהדר והוא רוצה שחרור זה דבר אחד, הדרך שהוא עשה את זה זה דבר אחר לגמרי.

01 יולי 2012, 17:23

אתם ממשיכים לאמין רק למה שנוח לכם. בסדר. חשבתי שלמדתם משהו מאז פרשת פדרמן/כץ.

כשיותם הלפרין (שבניגוד לאוחיון גדל במכבי) ברח ממכבי בפעם השניה (הראשונה היתה לובליאנה ואז אולימפיאקוס), כולכם נשבעתם, שרגלו לא תדרך שוב במכבי, אבל מאז הספקתם לשכוח... בסדר.

01 יולי 2012, 17:31

felix_r כתב:אתם ממשיכים לאמין רק למה שנוח לכם. בסדר. חשבתי שלמדתם משהו מאז פרשת פדרמן/כץ.

כשיותם הלפרין (שבניגוד לאוחיון גדל במכבי) ברח ממכבי בפעם השניה (הראשונה היתה לובליאנה ואז אולימפיאקוס), כולכם נשבעתם, שרגלו לא תדרך שוב במכבי, אבל מאז הספקתם לשכוח... בסדר.

איך אתה בכלל משווה? הסיפור בין יוגב ומכבי גמור. פארגו חתם על חוזה, ולאחר שבועיים לקח סיכון, והחליט NBA, במקרה דווקא אם כל הכעס(מצד האוהד הממוצע), אפשר להבין, ואף לא הייתי מתנגד לראות אותו כאן(לא שזה יקרה לאחר הבוררות), המקרה של יוגב הוא דרך ללא מוצא.

הסיפור לגבי יותם בכלל לא ברור, הבחור לא קיבל במכבי הזדמנות לשחק, יצא ללובליאנה קיבל דקות, היה טוב וחזר, לא מבין על מה בדיוק היה הכעס?

01 יולי 2012, 17:35

gandya כתב:
felix_r כתב:אתם ממשיכים לאמין רק למה שנוח לכם. בסדר. חשבתי שלמדתם משהו מאז פרשת פדרמן/כץ.

איך אתה בכלל משווה? הסיפור בין יותם, ומכבי גמור. פארגו חתם על חוזה, ולאחר שבועיים לקח סיכון, והחליט NBA, במקרה דווקא אם כל הכעס(מצד האוהד הממוצע), אפשר להבין, ואף לא הייתי מתנגד לראות אותו כאן(לא שזה יקרה לאחר הבוררות), המקרה של יוגב הוא דרך ללא מוצא.

הסיפור לגבי יותם בכלל לא ברור, הבחור לא קיבל במכבי הזדמנות לשחק, יצא ללובליאנה קיבל דקות, היה טוב וחזר, לא מבין על מה בדיוק היה הכעס?

לא היית מתנגד לראות כאן שחקן שהפר חוזה ודפק את מכבי קשות? בוא נמשיך ככה ונמנה את אבנר קופל ליו"ר הדירקטוריון ואת דני קליין למנכ"ל.

01 יולי 2012, 17:39

gandya כתב:

איך אתה בכלל משווה? הסיפור בין יוגב ומכבי גמור. פארגו חתם על חוזה, ולאחר שבועיים לקח סיכון, והחליט NBA, במקרה דווקא אם כל הכעס(מצד האוהד הממוצע), אפשר להבין, ואף לא הייתי מתנגד לראות אותו כאן(לא שזה יקרה לאחר הבוררות), המקרה של יוגב הוא דרך ללא מוצא.

פארגו? לא הזכרתי אותו.

הלפרין היה שחקן חמישיה לפני שעזב לאולימפיאקוס, אז אנא ממך, תדייק. הלפרין גם ישב במכבי על משכורת גבוהה פי 3 מזו שקיבל אוחיון.

אוחיון לא הפר חוזה (עד אשר יוחלט כך בבוררות). הוא לא אשם שפדרמנים הצעירים לא יודעים לכתוב 10 שורות ללא 5 שגיאות. הוא גם לא רצה לעזוב בהתחלה, אלא ביקש תוספת למשכורת, תוספת הולמת את השיפור ברמתו שחל בעונה האחרונה. אבל קיבל בוז כתשובה
פרסם תגובה