מלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים

הודעהעל ידי קודי » 15 יולי 2012, 04:43

Chen כתב:סוף סוף רכז זר שמועמד, עדיף שיחזור, הוא ירכז את המשחק יותר טוב מהיקמן.

ולמי בקו האחורי הוא בדיוק ימסור?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 15 יולי 2012, 04:47

עוד כמה הערות על נושא פרקינס:
1. שמישהו יספר לי איפה הכסף?
2. זה היה צפוי ואף אמרתי לפני שבועיים שזה מה שיקרה - לא בגלל שפרקינס הכי מתאים (אפילו לא קרוב לזה) אלא כי למכבי אין כסף לאף גארד נורמלי.
3. כמו בכל שנה, כנראה שגם השנה נפתח את העונה עם סגל חסר כשפדרמן טוען ש"נראה איך ירוץ הסגל הקיים ואז נחשוב אם לחזק" ועם בלאט שבאוקטובר-נובמבר מחפש חיזוק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 15 יולי 2012, 04:53

אגב, אבי אורנן טוען הבוקר ב"מעריב" שבלאט מאוד רצה את טיוס ואף לחץ בסוף השבוע על ראשי מכבי לחדש את המו"מ עמו. בשבת הם ניסו לחדש אבל התברר שהפערים בין הצדדים מאוד גדולים ומיד לאחר מכן הוא חתם בקאנטו. שוב - לבלאט יש רצונות וההנהלה עושה מה שבא לה.
קודי

הודעהעל ידי Chen » 15 יולי 2012, 04:55

קודי כתב:

ללנדסברג..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי מתAMסרת » 15 יולי 2012, 04:58

קודי כתב:עוד כמה הערות על נושא פרקינס:
1. שמישהו יספר לי איפה הכסף?
2. זה היה צפוי ואף אמרתי לפני שבועיים שזה מה שיקרה - לא בגלל שפרקינס הכי מתאים (אפילו לא קרוב לזה) אלא כי למכבי אין כסף לאף גארד נורמלי.
3. כמו בכל שנה, כנראה שגם השנה נפתח את העונה עם סגל חסר כשפדרמן טוען ש"נראה איך ירוץ הסגל הקיים ואז נחשוב אם לחזק" ועם בלאט שבאוקטובר-נובמבר מחפש חיזוק.

אתה בטוח שבלאט יהיה פה להתחיל את העונה ?
אני בספק..
מתAMסרת

הודעהעל ידי קודי » 15 יולי 2012, 05:12

Chen כתב:
קודי כתב:

ללנדסברג..

אתה מתכוון לשחקן שכל נסיונו המקצועני הוא בתחתית ליגת העל שלנו, מעולם לא שיחק פעמיים בשבוע ואין לו עוד דקה אחת במפעל אירופאי?
קודי

הודעהעל ידי er79 » 15 יולי 2012, 05:14

אחד המלפפונים שלנו, דה קולו, חתם כצפוי בספרס. לעניין מלפפון אחר, זארקו טוען שמאריץ' במו"מ עם קאחה. מהיכרותי הוירטואלית עם זארקו, זה אומר שעוד יש סיכוי שנראה אותו במכבי :D
er79

הודעהעל ידי אנטוניו » 15 יולי 2012, 05:19

אם פרקינס ביטל את ליגת הקיץ בגלל מכבי ולא בגלל פציעה אפשר להגיד שזה סגור? ושהוא יהיחה הגארד שמכבי כל כך משוועת לו?
לדעתי במידה והלפרין חותם ופרקינס אכן בכושר בריאותי טוב, אכן מדובר בברירת מחדל טובה.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי er79 » 15 יולי 2012, 05:25

זה מה שמתבשל?
1. פרקינס, רוט.
2. היקמן, יותם, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. קנר מדלי, אליהו.
5. שרמדיני, ?, ג'יימס (?)

סגל של בין 6-7 זרים (תלוי בגיימס) ו- 5 ישראלים? בתכל'ס, זה סגל יורוקאפ לכל דבר ועניין. בטופ 16 נופלים עם סגל כזה, באחריות.
er79

הודעהעל ידי yiffy » 15 יולי 2012, 05:50

er79 כתב:זה מה שמתבשל?
1. פרקינס, רוט.
2. היקמן, יותם, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. קנר מדלי, אליהו.

סגל של בין 6-7 זרים (תלוי בגיימס) ו- 5 ישראלים? בתכל'ס, זה סגל יורוקאפ לכל דבר ועניין. בטופ 16 נופלים עם סגל כזה, באחריות.

וזה אם אתה מכניס את יותם לקבוצה,מה שבכלל לא ברור שיקרה בסופו של דבר...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי itai7 » 15 יולי 2012, 05:52

שגלדסטון יחליט מה הוא רוצה מחיינו כבר :?
itai7

הודעהעל ידי yiffy » 15 יולי 2012, 05:58

אגב, הטענה ש"בהתחלה גיששו אצלו אבל דרישותיו הכספיות היו גבוהות מדי עבור ההנהלה" לדעתי נובעת מזה שהוא רצה יותר מה-250-300k שמכבי היו מוכנים לשלם עליו עקב היותו שחקן פצוע חוזר.
יחד עם זאת, עכשיו הם יחתימו אותו ב-550-600k וישווקו לנו אותו כהחתמת כוכב השווה בערכה למיליון ומשהו, חרף העובדה שאחרי הפציעה הוא ככה"נ לא מסוגל לעשות אפילו את הדברים שעשה טוב במכבי ברמה גבוהה: הגנה חזקה וריבאונד.

מכבי עובדים עלינו בעיניים. תחושת הכעס כרגע אצלי היא שנייה לתחושה אחרי ששיחררו את לאמפה (שחקן של מיליון דולר) ולא הביאו מחליף בגלל "קשיים כלכליים". אז הייתי מנוי ומאז למדתי שאת השטויות של פדרמן עדיף לספוג מהכורסא בבית ולא בכיס.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 15 יולי 2012, 05:59

er79 כתב:זה מה שמתבשל?
1. פרקינס, רוט.
2. היקמן, יותם, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. קנר מדלי, אליהו.

בלי יותם זה סגל של תחתית היורוקאפ, וגם עם יותם זה סגל תחתית יורוליג שבבית קצת יותר קשה לא עולה לטופ 16.
קודי

הודעהעל ידי aribari24 » 15 יולי 2012, 06:09

תגידו החלקתם לגמרי על השכל? מה זאת הבכיינות הזאת?

כל מי שהמנוי שהוא עושה תלוי בסגל הקבוצה שיישאר באמת בבית ויחמם את הכורסא, לא צריכים בהיכל אוהדים מפונקים של הצלחות.

מה אתם מתבכיינים על פדרמן? הבנאדם משקיע מכספו האישי.. מכבי היא קבוצה פרטית, לא של האוהדים.

אני סומך לגמרי על בלאט ועל הצוות המקצועי שייעשו הכי טוב ממה שאפשר.

אם לדבר שניה מקצועית... חבל שאי אפשר להביא לפה את התגובות לבניית הקבוצה של פרקינס ופארגו.. יו פה לא פחות נביאי זעם באותה התקופה, ומה קרה? כולנו זוכרים..

תהנו ממה שיש.. זאת הקבוצה שלנו ואין אחרת
aribari24

הודעהעל ידי קודי » 15 יולי 2012, 06:21

aribari24 כתב:תגידו החלקתם לגמרי על השכל? מה זאת הבכיינות הזאת?

כל מי שהמנוי שהוא עושה תלוי בסגל הקבוצה שיישאר באמת בבית ויחמם את הכורסא, לא צריכים בהיכל אוהדים מפונקים של הצלחות.

מה אתם מתבכיינים על פדרמן? הבנאדם משקיע מכספו האישי.. מכבי היא קבוצה פרטית, לא של האוהדים.

אם לדבר שניה מקצועית... חבל שאי אפשר להביא לפה את התגובות לבניית הקבוצה של פרקינס ופארגו.. יו פה לא פחות נביאי זעם באותה התקופה, ומה קרה? כולנו זוכרים..

כמה הערות:
1. מותר לאנשים לרצות שתהיה קבוצה טובה כדי שהם לפחות יהנו וירגישו שיש תמורה לכספם כשהם משלמים אלפי שקלים רבים למנוי (אני משלם משהו כמו 6,000 לשנה שזה לא מעט כסף).
2. לאף אחד לא היו טענות אם פדרמן היה אומר בסוף העונה שעברה שהתקציב יורד. אבל כשהוא הצהיר בצורה חד משמעית שהתקציב ישאר כמו שהיה בעונה האחרונה, אז אפשר לצפות שהוא יעמוד בזה ולא ישקר רק בשביל למכור את המנויים.
3. מכבי היא יותר קבוצה של האוהדים משל הבעלים. לא אני אמרתי את זה אלא פיני גרשון אמר את זה אינספור פעמים. בלי האוהדים, שאחראים כמעט לכל תקציב הקבוצה, אין למכבי זכות קיום. לא מדובר על מפעל פרטי של פדרמן.
4. גם אני סומך לגמרי על בלאט, רק שההחלטות הן לא בידיו אלא בידיים של ילד חסר נסיון שגם לא ברור עד כמה יש לו כשרון ויכולת לבנות קבוצה.
קודי

הודעהעל ידי yiffy » 15 יולי 2012, 06:22

aribari24 כתב:תגידו החלקתם לגמרי על השכל? מה זאת הבכיינות הזאת?

חבר/ה,
אוהד שעושה מנוי על בליינד זה אוהד שמאפשר שירמסו אותו ועל הדרך פוגע גם בכל שאר האוהדים כי הוא נותן לתופעה הזו לגיטימציה.
דווקא בגלל שמכבי היא קבוצה פרטית מי ששם כסף כדי לעשות מנוי מצפה לקבל תוצר איכותי בחזרה. מילות קוד בשוק: פרטי=מסחרי=מקסום רווח.
תהיה בטוח שפדרמן ממקסם רווח וכל עוד אין לו חשש שמהלכים כמו השטות הזאת צפוים לפגוע במניין המנויים הוא ימשיך להתנהל באותו אופן.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 15 יולי 2012, 06:23

אם פרקינס מגיע אז יותם חייב לחזור. הרכב עם פרקינס ויותם, יחד עם סנטר טוב (כבר באמת שאין לי ציפיות גם בנושא הזה) יכול עוד להילחם על העפלה לרבע הגמר ועם הגרלה טובה וקצת מזל גם להגיע לשם. אותו הרכב בלי יותם צריך לחגוג העפלה לטופ 16 ולא יהיה לו מה למכור לאחר מכן.
קודי

הודעהעל ידי yiffy » 15 יולי 2012, 06:26

קודי כתב:אם פרקינס מגיע אז יותם חייב לחזור. הרכב עם פרקינס ויותם, יחד עם סנטר טוב (כבר באמת שאין לי ציפיות גם בנושא הזה) יכול עוד להילחם על העפלה לרבע הגמר ועם הגרלה טובה וקצת מזל גם להגיע לשם. אותו הרכב בלי יותם צריך לחגוג העפלה לטופ 16 ולא יהיה לו מה למכור לאחר מכן.

אתה באמת חושב שיותם זה מה שיעשה את ההבדל?
לדעתי הוא לא בדיוק פארגו שאיתו אפשר לשחזר את העונה של לפני שנתיים, ופרקינס הוא ככה"נ לא חצי ממה שהיה בכל מקרה.
זה מרגיש כאילו כל העונה תהיה תלויה ביכולת של היקמן. אני לא מכיר אותו מספיק טוב אבל משהו אומר לי שלבנות קו אחורי שלם סביבו זה לא בדיוק רעיון מוצלח.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 15 יולי 2012, 06:28

yiffy כתב:
קודי כתב:אם פרקינס מגיע אז יותם חייב לחזור. הרכב עם פרקינס ויותם, יחד עם סנטר טוב (כבר באמת שאין לי ציפיות גם בנושא הזה) יכול עוד להילחם על העפלה לרבע הגמר ועם הגרלה טובה וקצת מזל גם להגיע לשם. אותו הרכב בלי יותם צריך לחגוג העפלה לטופ 16 ולא יהיה לו מה למכור לאחר מכן.

אתה באמת חושב שיותם זה מה שיעשה את ההבדל?
לדעתי הוא לא בדיוק פארגו שאיתו אפשר לשחזר את העונה של לפני שנתיים, ופרקינס הוא ככה"נ לא חצי ממה שהיה בכל מקרה.
זה מרגיש כאילו כל העונה תהיה תלויה ביכולת של היקמן. אני לא מכיר אותו מספיק טוב אבל משהו אומר לי שלבנות קו אחורי שלם סביבו זה לא בדיוק רעיון מוצלח.

בלי יותם אין כשרון מינימלי שדרוש מקו אחורי של קבוצת תחתית ביורוליג.
קודי

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 15 יולי 2012, 06:39

מתAMסרת כתב:
jol9 כתב:
yiffy כתב:פדרמן בונה קבוצה בפחות ממיליון דולר. אין לי מילים כמה עצבים יש לי עכשיו.
לפי דעתי דיוויד בלאט יתפטר אם פרקינס יוחתם ובצדק. אם הצל של השחקן שגם ככה לא היה מייצר נקודות הוא "הגארד הבכיר" שמגיע, זאת אחת הבדיחות הכי עצובות בהיסטוריה של המועדון מאז העונה של 93'.

מי שעושה מנוי לעונה כמו זו שמסתנ שמסתמנת מת כנראה יעשה מנוי גם אם השחקנים של הבקעה ילבשו מדי מכבי ויעלו לפארקט.

לא יקרה בחיים, כי כמו שאמרו כאן לפניי, בלאט חולה אל פרקינס. הוא ינסה לבסס שוב את שיטת הלחץ (שאת זה דווקא הקו האחורי המסתמן יוכל לתת לו).
הבעיה היא שהכשרון ההתקפי של החבורה הזאת, הוא מוגבל ברמות אחרות.

זאת קבוצה שאם הכל יתחבר בה כמו שצריך, יכולה להגיע להצלבה, אבל אם היקמן יתברר כפלופ, ולאנסדברג כלא שייך לרמה הזאת, אז לכל היותר זה יהיה טופ 16.

יוני, אתה שוכח שיש לנו את בלאט הקוסם ?
כמו שהוא יצר את שיטת הלחץ, ככה הוא יבנה משהו שמתאים לחבורה הנוכחית (התקפית והגנתית).

אתם מגזימים לגמרי עם בלאט.
הוא מאמן טוב, נכון, אבל הפכתם אותו לסוג של אלוהים. הוא מנהל משחק די בינוני ויש לו הרבה פאקים לפעמים, אז אל תהפכו אותו לקוסם.
אני מאושר שהוא פה וחושב שהוא המאמן שהכי מתאים למועדון, אבל אני לא חושב שאפשר להיות רגועים כאילו בלאט ימציא איזה משהו.
Ido_Maccabi

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־11 אורחים