Chen כתב:סוף סוף רכז זר שמועמד, עדיף שיחזור, הוא ירכז את המשחק יותר טוב מהיקמן.
ולמי בקו האחורי הוא בדיוק ימסור?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:סוף סוף רכז זר שמועמד, עדיף שיחזור, הוא ירכז את המשחק יותר טוב מהיקמן.
קודי כתב:Chen כתב:סוף סוף רכז זר שמועמד, עדיף שיחזור, הוא ירכז את המשחק יותר טוב מהיקמן.
קודי כתב:עוד כמה הערות על נושא פרקינס:
1. שמישהו יספר לי איפה הכסף?
2. זה היה צפוי ואף אמרתי לפני שבועיים שזה מה שיקרה - לא בגלל שפרקינס הכי מתאים (אפילו לא קרוב לזה) אלא כי למכבי אין כסף לאף גארד נורמלי.
3. כמו בכל שנה, כנראה שגם השנה נפתח את העונה עם סגל חסר כשפדרמן טוען ש"נראה איך ירוץ הסגל הקיים ואז נחשוב אם לחזק" ועם בלאט שבאוקטובר-נובמבר מחפש חיזוק.
Chen כתב:קודי כתב:Chen כתב:סוף סוף רכז זר שמועמד, עדיף שיחזור, הוא ירכז את המשחק יותר טוב מהיקמן.
ללנדסברג..
er79 כתב:זה מה שמתבשל?
1. פרקינס, רוט.
2. היקמן, יותם, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. קנר מדלי, אליהו.
5. שרמדיני, ?, ג'יימס (?)
סגל של בין 6-7 זרים (תלוי בגיימס) ו- 5 ישראלים? בתכל'ס, זה סגל יורוקאפ לכל דבר ועניין. בטופ 16 נופלים עם סגל כזה, באחריות.
er79 כתב:זה מה שמתבשל?
1. פרקינס, רוט.
2. היקמן, יותם, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. קנר מדלי, אליהו.
5. שרמדיני, ?, ג'יימס (?)
סגל של בין 6-7 זרים (תלוי בגיימס) ו- 5 ישראלים? בתכל'ס, זה סגל יורוקאפ לכל דבר ועניין. בטופ 16 נופלים עם סגל כזה, באחריות.
aribari24 כתב:תגידו החלקתם לגמרי על השכל? מה זאת הבכיינות הזאת?
כל מי שהמנוי שהוא עושה תלוי בסגל הקבוצה שיישאר באמת בבית ויחמם את הכורסא, לא צריכים בהיכל אוהדים מפונקים של הצלחות.
מה אתם מתבכיינים על פדרמן? הבנאדם משקיע מכספו האישי.. מכבי היא קבוצה פרטית, לא של האוהדים.
אני סומך לגמרי על בלאט ועל הצוות המקצועי שייעשו הכי טוב ממה שאפשר.
אם לדבר שניה מקצועית... חבל שאי אפשר להביא לפה את התגובות לבניית הקבוצה של פרקינס ופארגו.. יו פה לא פחות נביאי זעם באותה התקופה, ומה קרה? כולנו זוכרים..
תהנו ממה שיש.. זאת הקבוצה שלנו ואין אחרת
aribari24 כתב:תגידו החלקתם לגמרי על השכל? מה זאת הבכיינות הזאת?
כל מי שהמנוי שהוא עושה תלוי בסגל הקבוצה שיישאר באמת בבית ויחמם את הכורסא, לא צריכים בהיכל אוהדים מפונקים של הצלחות.
מה אתם מתבכיינים על פדרמן? הבנאדם משקיע מכספו האישי.. מכבי היא קבוצה פרטית, לא של האוהדים.
אני סומך לגמרי על בלאט ועל הצוות המקצועי שייעשו הכי טוב ממה שאפשר.
אם לדבר שניה מקצועית... חבל שאי אפשר להביא לפה את התגובות לבניית הקבוצה של פרקינס ופארגו.. יו פה לא פחות נביאי זעם באותה התקופה, ומה קרה? כולנו זוכרים..
תהנו ממה שיש.. זאת הקבוצה שלנו ואין אחרת
קודי כתב:אם פרקינס מגיע אז יותם חייב לחזור. הרכב עם פרקינס ויותם, יחד עם סנטר טוב (כבר באמת שאין לי ציפיות גם בנושא הזה) יכול עוד להילחם על העפלה לרבע הגמר ועם הגרלה טובה וקצת מזל גם להגיע לשם. אותו הרכב בלי יותם צריך לחגוג העפלה לטופ 16 ולא יהיה לו מה למכור לאחר מכן.
yiffy כתב:קודי כתב:אם פרקינס מגיע אז יותם חייב לחזור. הרכב עם פרקינס ויותם, יחד עם סנטר טוב (כבר באמת שאין לי ציפיות גם בנושא הזה) יכול עוד להילחם על העפלה לרבע הגמר ועם הגרלה טובה וקצת מזל גם להגיע לשם. אותו הרכב בלי יותם צריך לחגוג העפלה לטופ 16 ולא יהיה לו מה למכור לאחר מכן.
אתה באמת חושב שיותם זה מה שיעשה את ההבדל?
לדעתי הוא לא בדיוק פארגו שאיתו אפשר לשחזר את העונה של לפני שנתיים, ופרקינס הוא ככה"נ לא חצי ממה שהיה בכל מקרה.
זה מרגיש כאילו כל העונה תהיה תלויה ביכולת של היקמן. אני לא מכיר אותו מספיק טוב אבל משהו אומר לי שלבנות קו אחורי שלם סביבו זה לא בדיוק רעיון מוצלח.
מתAMסרת כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:פדרמן בונה קבוצה בפחות ממיליון דולר. אין לי מילים כמה עצבים יש לי עכשיו.
לפי דעתי דיוויד בלאט יתפטר אם פרקינס יוחתם ובצדק. אם הצל של השחקן שגם ככה לא היה מייצר נקודות הוא "הגארד הבכיר" שמגיע, זאת אחת הבדיחות הכי עצובות בהיסטוריה של המועדון מאז העונה של 93'.
מי שעושה מנוי לעונה כמו זו שמסתנ שמסתמנת מת כנראה יעשה מנוי גם אם השחקנים של הבקעה ילבשו מדי מכבי ויעלו לפארקט.
לא יקרה בחיים, כי כמו שאמרו כאן לפניי, בלאט חולה אל פרקינס. הוא ינסה לבסס שוב את שיטת הלחץ (שאת זה דווקא הקו האחורי המסתמן יוכל לתת לו).
הבעיה היא שהכשרון ההתקפי של החבורה הזאת, הוא מוגבל ברמות אחרות.
זאת קבוצה שאם הכל יתחבר בה כמו שצריך, יכולה להגיע להצלבה, אבל אם היקמן יתברר כפלופ, ולאנסדברג כלא שייך לרמה הזאת, אז לכל היותר זה יהיה טופ 16.
יוני, אתה שוכח שיש לנו את בלאט הקוסם ?
כמו שהוא יצר את שיטת הלחץ, ככה הוא יבנה משהו שמתאים לחבורה הנוכחית (התקפית והגנתית).
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־11 אורחים