פופס מנסה בונסו חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פופס מנסה בונסו סגר במכבי

הודעהעל ידי קודי » 01 אוגוסט 2012, 15:34

13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 אוגוסט 2012, 15:36

קודי כתב:http://www.eurobasket.com/Russia/basketball.asp?NewsID=281744

נו, לקראת סוף הקיץ מכבי ניצחה כנראה סוף סוף קרב אחד . :)
( אולי צריך לשלוח את הפרחים לצסק"א שממנה הוא קיבל את הטראומה הרוסית שלו. ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 01 אוגוסט 2012, 17:24

גדלסטון גם טען היום ברדיו שפופס צפוי לחתום מחר במכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 אוגוסט 2012, 17:40

מקאדו 3 כתב:הרכב איימים זה הרכב סטייל עונת אפי כשהביאו שיכור פסיכופט מהליגה הסינית גבוהה שחיף מבלגיה ואוסף של שחקנים בינוניים ואפורים אה ודרור חג'ג' אחד...

השחיף מבלגיה בהחלט לא היה איזה סנטר על, או סנטר בכלל, אבל הוא דווקא היה שחקן טוב.
אה והיה גם את ההוא מהנ.ב.א....

בו נאמר, שאני מקווה שהקבוצה הזו תהיה אולי ברמת הקבוצה האחרונה של פיני, אולי...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 01 אוגוסט 2012, 17:45

חנו'ש כתב:
מקאדו 3 כתב:הרכב איימים זה הרכב סטייל עונת אפי כשהביאו שיכור פסיכופט מהליגה הסינית גבוהה שחיף מבלגיה ואוסף של שחקנים בינוניים ואפורים אה ודרור חג'ג' אחד...

השחיף מבלגיה בהחלט לא היה איזה סנטר על, או סנטר בכלל, אבל הוא דווקא היה שחקן טוב.

כו וכמה מסכן היה ההוא מה אנ . בי איי כמה תיסכול היה בליראות רכז ברמה כזו כשמסביבו חבורה בינונית כל כך , ובנוגע לפישר הוא בלט באותה עונה ובזו שאחריה רק בגלל החידלון המוחלט בעמדת הסנטר כש מחליפים שלך הם יניב גרין ולאמפה שמומפה זה דיי קל להיתבלט .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שחף » 01 אוגוסט 2012, 17:47

yarinsaky כתב:
קודי כתב:http://www.eurobasket.com/Russia/basketball.asp?NewsID=281744

נו, לקראת סוף הקיץ מכבי ניצחה כנראה סוף סוף קרב אחד . :)
( אולי צריך לשלוח את הפרחים לצסק"א שממנה הוא קיבל את הטראומה הרוסית שלו. ).

דווקא שמנצחים בקרב אחד זה על נגר?
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 אוגוסט 2012, 17:52

מקאדו 3 כתב:
חנו'ש כתב:

כו וכמה מסכן היה ההוא מה אנ . בי איי כמה תיסכול היה בליראות רכז ברמה כזו כשמסביבו חבורה בינונית כל כך , ובנוגע לפישר הוא בלט באותה עונה ובזו שאחריה רק בגלל החידלון המוחלט בעמדת הסנטר כש מחליפים שלך הם יניב גרין ולאמפה שמומפה זה דיי קל להיתבלט .

אולי, אבל הוא עדיין היה שחקן טוב, לא מדהים, אבל עדיין טוב.
גם השנה נתן עונה לא רעה בבילבאו המפתיעה, כך שזה לא היה רק במכבי.
בוא נאמר שאני מקווה שפופסי יהיה לפחות ברמתו של פישנזון של השנתיים שלו במכבי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 01 אוגוסט 2012, 17:54

עד שאנחנו מנצחים קבוצה בקרב על שחקן זה נגר חסר אינטיליגנציה שאין לו כלום חוץ מקליפים ביוטיוב?
שחף

הודעהעל ידי קודי » 01 אוגוסט 2012, 17:58

שחף כתב:עד שאנחנו מנצחים קבוצה בקרב על שחקן זה נגר חסר אינטיליגנציה שאין לו כלום חוץ מקליפים ביוטיוב?

אתה קצת מחמיר איתו. הוא לא שחקן עד כדי כך גרוע ובכל זאת בעונה שעברה הוא היה אחד הגורמיים המרכזיים בעונה האדירה של בשיקטאש. הוא בוודאי לא הגבוה הטוב באירופה אבל ברמות המחירים שמכבי משחקת הוא אחד היותר טובים. בוודאי שגם אני מעדיף את פרוביץ אבל גם פופס הוא לא אסון והבעיה העיקרית נמצאת בקו האחורי. אגב, לפי איך שמאריץ נראה באולימפיאדה, אולי עדיף שהוא לא הגיע כי הוא מזכיר את יניב גרין בימיו הרעים.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 אוגוסט 2012, 18:01

תמיד אמרתי שהאולימפיאדה תהיה אינדיקציה לא רעה לגבי מאריץ' . בונזו באמת עדיף עליו היום .

ד"א, הבעייה היא באמת בקו האחורי. הזכירו כאן את עונת אפי, היה לו את ארויו, היום אני לא יודע מה יש לבלאט. אולי יהיה לו לא מעט ואולי יהיה לו מעט, הרבה תלוי במה זה היקמן .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 אוגוסט 2012, 18:10

לפחות יהיה מה לנשנש במשחקים... ;)
תמונה
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Tomer05 » 01 אוגוסט 2012, 18:40

חנו'ש כתב:לפחות יהיה מה לנשנש במשחקים... ;)
תמונה

גדול,אהבתי!!!! :worship
Tomer05

הודעהעל ידי Chen » 01 אוגוסט 2012, 19:10

אני זוכר שמדלי חתם רשמו בכותרת של המלפפוניאדה האיש בעל 3 השמות, אז שפופס יחתום ירשמו האיש בעל 7 השמות?
Nana Papa Yaw Dwene "Pops" Mensah-Bonsu
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי שחף » 01 אוגוסט 2012, 19:22

קודי כתב:
שחף כתב:עד שאנחנו מנצחים קבוצה בקרב על שחקן זה נגר חסר אינטיליגנציה שאין לו כלום חוץ מקליפים ביוטיוב?

אתה קצת מחמיר איתו. הוא לא שחקן עד כדי כך גרוע ובכל זאת בעונה שעברה הוא היה אחד הגורמיים המרכזיים בעונה האדירה של בשיקטאש. הוא בוודאי לא הגבוה הטוב באירופה אבל ברמות המחירים שמכבי משחקת הוא אחד היותר טובים. בוודאי שגם אני מעדיף את פרוביץ אבל גם פופס הוא לא אסון והבעיה העיקרית נמצאת בקו האחורי. אגב, לפי איך שמאריץ נראה באולימפיאדה, אולי עדיף שהוא לא הגיע כי הוא מזכיר את יניב גרין בימיו הרעים.

מי אלה בשיקטאש בכלל? הייתי מעדיף הימור זול יותר כמו השרוך הצרפתי שאולי יש לו קצת יותר פרודות איי קיו ויותר פוטנציאל ושחקן יותר טוב מלוגאן בתור גארד מוביל. כמובן שפרוביץ' עדיף עליו.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוגוסט 2012, 19:26

מכביסט כתב:
מקאדו 3 כתב:
מקאדו 3 כתב:
מכביסט כתב:גועל נפש אחד גדול
שאפשר פשוט להקיא
שמדובר בשחקנים טובים אנחנו תמיד מפסידים בקרב עליהם
ומתי שאנחנו כן מנצחים זה קורה עם השחקנים האפסים.

אתה קצת מגזים לדעתי כי למרות הכל הקבוצה הזו דיי מסקרנת וכישרונית , יכל להיות יותר טוב אבל זה ממש לא הרכב אימים כמו שמתארים פה , פופס שחקן טוב ורחוק מלהיות זבל ואפס , אגב אם כבר אפסים ההוא מנבחרת אוסטרליה נראה זוועה ואפס גמור .

הרכב איימים זה הרכב סטייל עונת אפי כשהביאו שיכור פסיכופט מהליגה הסינית גבוהה שחיף מבלגיה ואוסף של שחקנים בינוניים ואפורים אה ודרור חג'ג' אחד...

אנחנו עוד פעם נסבול מקו קדמי מוגבל מאוד התקפית,חלש הגנתית,בינוני מבחינת ריבאונד ולגבי כח מאסה מתחת לסלים אני לא רוצה לחשוב בכלל,
כל גושי הבשר ביבשת יהנו מאוד נגדנו השנה.
אני אישית לא יהיה מוכן שוב לסבול את החוסר האונים הזה מול כל גושי הבשר האלה שבפווווווו אחד יעיפו את כל הגבוהים הדקיקים שלנו לפארקט,
ולא אהיה מוכן לסבול את החוסר גיוון בהתקפה ואת החוסר יכולת לעשות סלים בהתקפה עומדת והחוסר יכולת לעשות פוסט-אפ בצבע.
אני מאוד מקווה שיקרה נס והאנגלי המגעיל הזה לא יהיה ואם רחמנא ליצלן כן אז שלא יחזיק מעמד מעבר לדצמבר או לחילופין שישחררו את שון ג'יימס
הרי בשביל מה אנחנו צריכים 2 שחקנים באותו סטייל? זה כ"כ טיפשי ומיותר.

אני לא יודע מאיפה לקחת חלק מהדברים שלך.
1) מוגבל התקפית? למה? שרמאדיני, קונר מדלי ואליהו הם שחקני התקפה טובים. רק פופס מוגבל התקפית.
2) בנוני מבחינת הריבאונד? למה בדיוק? פופס הוא ריבאונדר נהדר, גם קנר מדלי הוא ריבאונדר טוב וגם שרמאן לא רע בכלל בריבאונד.

ולסיכום, זה אולי לא הרכב החלומות, ויש לו חיסרונות, אבל בסך הכל הקו הקידמי הוא לא רע בכלל, ולא צריך סתם לרדת עליו בלי שום קשר למציאות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אוגוסט 2012, 19:37

Chen כתב:אני זוכר שמדלי חתם רשמו בכותרת של המלפפוניאדה האיש בעל 3 השמות, אז שפופס יחתום ירשמו האיש בעל 7 השמות?

אגב,התרגום של השם שלו הוא ציד לוויתנים
כמה נחמד :wubyellow :laugh2
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 אוגוסט 2012, 19:38

rc4991 כתב:
Chen כתב:אני זוכר שמדלי חתם רשמו בכותרת של המלפפוניאדה האיש בעל 3 השמות, אז שפופס יחתום ירשמו האיש בעל 7 השמות?

זה יוכל לעזור לנו במידה ונשחק מול פאו והוא ישמור על סופו.... :tongue3
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אוגוסט 2012, 19:41

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:

זה יוכל לעזור לנו במידה ונשחק מול פאו והוא ישמור על סופו.... :tongue3

את שנונה מתמיד היום :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 01 אוגוסט 2012, 19:47

אגב, מקודם קראתי מידע על שחקנים סתם לידע כללי, ראיתי שבין הקעקועים של CDR הוא קיעקע 3 פסוקים מתהילים פרק ל"ז(באנגלית)
אַל תִּתְחַר(יתחמם ליבך מקנאה) בַּמְּרֵעִים, אַל תְּקַנֵּא בְּעֹשֵׂי עַוְלָה. ב כִּי כֶחָצִיר מְהֵרָה יִמָּלוּ(יתיבשו), וּכְיֶרֶק דֶּשֶׁא יִבּוֹלוּן.
ג בְּטַח בַּיהוָה וַעֲשֵׂה טוֹב, שְׁכָן אֶרֶץ(השאר במקומך ואל תרדוף אחרי תקוות שווא) וּרְעֵה(והתפרס ב-) אֱמוּנָה.

פרדמן היה אוהב הפרוש ומיישם אותו על מכבי-אל תקנאו באחרים שיש להם את מקלאבים ,פארמרים וסוני ווימסים כאלה ואחרים, בסוף הכל יהיה פלופ והם לא יצליחו, ואם האוהדים יאמינו במכבי הקבוצה כן תצליח עם מה שיש... או שלא!

ורק לנו יש שחקן שמעדיף לקעקע על עצמו בסינית את המילה "תיקו"- לדעתי זה מעיד על הבינוניות שלו אבל במכבי קוראים לזה צניעות..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 אוגוסט 2012, 19:56

Chen כתב:אגב, מקודם קראתי מידע על שחקנים סתם לידע כללי, ראיתי שבין הקעקועים של CDR הוא קיעקע 3 פסוקים מתהילים פרק ל"ז(באנגלית)
אַל תִּתְחַר(יתחמם ליבך מקנאה) בַּמְּרֵעִים, אַל תְּקַנֵּא בְּעֹשֵׂי עַוְלָה. ב כִּי כֶחָצִיר מְהֵרָה יִמָּלוּ(יתיבשו), וּכְיֶרֶק דֶּשֶׁא יִבּוֹלוּן.
ג בְּטַח בַּיהוָה וַעֲשֵׂה טוֹב, שְׁכָן אֶרֶץ(השאר במקומך ואל תרדוף אחרי תקוות שווא) וּרְעֵה(והתפרס ב-) אֱמוּנָה.

פרדמן היה אוהב הפרוש ומיישם אותו על מכבי-אל תקנאו באחרים שיש להם את מקלאבים ,פארמרים וסוני ווימסים כאלה ואחרים, בסוף הכל יהיה פלופ והם לא יצליחו, ואם האוהדים יאמינו במכבי הקבוצה כן תצליח עם מה שיש... או שלא!

ורק לנו יש שחקן שמעדיף לקעקע על עצמו בסינית את המילה "תיקו"- לדעתי זה מעיד על הבינוניות שלו אבל במכבי קוראים לזה צניעות..

איפה לעזאזל הוא הצליח לקעקע 3 פסוקים? (אגב יש לי תשובה, אבל עדיף שלא)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים