28 אוגוסט 2012, 20:16
28 אוגוסט 2012, 20:23
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:מגזימים פה לגבי אוחיון.
הוא בהחלט שחקן טוב והייתי גם לוקח אותו על פני לא מעט גארדים זרים שהיו פה או שהוזכרו כאן הקיץ, אבל הוא עוד רחוק מלהיות ברמה של רכז יורוליג מוביל.
הוא לא יציב מספיק, היד שלו לא כ"כ טובה ולעיתים, הוא קם ונופל על מומנטום.
שוב, אני חושב שהוא שחקן לא רע בכלל ומנהל משחק די טוב, אבל לא יותר מזה.
הוא מתאים לקו האחורי שיש לנו. אין לנו תכלס רכז, ואוחיון יכול לאייש את עמדה 1 בחמישייה. ללוגאן יהיה קל יותר לשחק לצידו, והיקמן ייתן גיבוי מהספסל יחד עם לאנדסברג.
ככה גורם הסיכון קטן בהרבה כי החשיבות של ההצלחה של היקמן ושל לוגאן פוחתת מעט.
28 אוגוסט 2012, 20:26
קודי כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:מגזימים פה לגבי אוחיון.
הוא בהחלט שחקן טוב והייתי גם לוקח אותו על פני לא מעט גארדים זרים שהיו פה או שהוזכרו כאן הקיץ, אבל הוא עוד רחוק מלהיות ברמה של רכז יורוליג מוביל.
הוא מתאים לקו האחורי שיש לנו. אין לנו תכלס רכז, ואוחיון יכול לאייש את עמדה 1 בחמישייה. ללוגאן יהיה קל יותר לשחק לצידו, והיקמן ייתן גיבוי מהספסל יחד עם לאנדסברג.
מכבי מעולם לא ויתרה על ישראלי מוביל בשביל איזה 50-100 אלף דולר ועם אוחיון (וגם עם טיוס) זה קורה בפעם הראשונה. צריך להפנים שאנחנו בעידן בו האגו של הבעלים קודם לכל ובהתאם לכך מתקבלות ההחלטות.
28 אוגוסט 2012, 20:28
28 אוגוסט 2012, 20:31
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:מגזימים פה לגבי אוחיון.
מכבי מעולם לא ויתרה על ישראלי מוביל בשביל איזה 50-100 אלף דולר ועם אוחיון (וגם עם טיוס) זה קורה בפעם הראשונה. צריך להפנים שאנחנו בעידן בו האגו של הבעלים קודם לכל ובהתאם לכך מתקבלות ההחלטות.
מי אמר שזה מה שקרה בכלל?
מי אמר שלאוחיון מגיע השכר שהוא דורש אחרי חצי עונה טובה?
אני הפכתי למבקרת גדולה מאוד של ההנהלה בקיץ הזה כולל כמה מילים קשות אבל לא צריך ה-כ-ל להפיל עליה
העניין של אוחיון(זה שהוא הולך לקבוצת י-ו-ר-ו-ק-א-פ)רק מראה איזה איי.קיו עומד מאחורי המהלך הזה
28 אוגוסט 2012, 20:32
28 אוגוסט 2012, 20:36
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:מגזימים פה לגבי אוחיון.
מי אמר שזה מה שקרה בכלל?
מי אמר שלאוחיון מגיע השכר שהוא דורש אחרי חצי עונה טובה?
אני הפכתי למבקרת גדולה מאוד של ההנהלה בקיץ הזה כולל כמה מילים קשות אבל לא צריך ה-כ-ל להפיל עליה
העניין של אוחיון(זה שהוא הולך לקבוצת י-ו-ר-ו-ק-א-פ)רק מראה איזה איי.קיו עומד מאחורי המהלך הזה
אוחיון בא להנהלת מכבי, אמר מה הוא רוצה/מבקש, אמר שהוא רוצה חוזה ארוך טווח בקבוצה, וגם אמר שיש בעיה בחוזה שהוא יכול לנצל.
כל זה ע"פ הכתבה הדי אמינה מבית היוצר של גרינוולד.
ככה שאם יש בעיית איי קיו באיזשהו מקום, אז זה דווקא בצד של מכבי ולא בצד שלו.
28 אוגוסט 2012, 20:39
28 אוגוסט 2012, 20:40
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:ומה עשה מספר 15 באדום הפורוורד הכי טוב בכל הזמנים?
תפר את מכבי שנה שעברה פעמיים.
חברה, די לצאת בהצהרות רק על סמך המשחק הזה. אתם מביכים את עצמכם.
28 אוגוסט 2012, 20:41
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:ומה עשה מספר 15 באדום הפורוורד הכי טוב בכל הזמנים?
תפר את מכבי שנה שעברה פעמיים.
חברה, די לצאת בהצהרות רק על סמך המשחק הזה. אתם מביכים את עצמכם.
בסדר, תפר אותנו ואף אחרי שלב ראשון, עף בחצי באדריאטית..
גם קאמינגס ומאריץ׳ תפרו את מכבי..
אבל המשחק היום מול הנבחרת, הופך אותו לבלוף?
28 אוגוסט 2012, 20:42
jol9 כתב:ankram כתב:הרבה זמן לא ראיתי הצגה כזאת של אליהו
מילה טובה ממך לאליהו???
יפה...
ד"א טוב שחזרת
28 אוגוסט 2012, 20:44
קודי כתב:Mta_atic כתב:קודי כתב:הרבה יותר מהויתור על מצ׳באן, בעוד שנה-שנתיים במכבי יבכו על כך שלא נתנו 300 ואפילו 400 אלף דולר לאוחיון. רכז ישראלי ברמה הזו לא היה כבר יותר מעשור, מאז דורון שפר. פשוט טמטום שלא מנסים גם עכשיו להשאיר אותו. בעוד לא הרבה זמן הוא יהיה אחד הרכזים הטובים ביבשת.
יותר ממסכים.
עם כל זה שיוגב התנהג בצורה מגעילה בהתנהלות שלו,
עוד ידובר ויסופר רבות על ההתנהלות המטופשת של מכבי תל אביב בנושא אוחיון, ולא רק בקטע הכספי אלא בכל העליהום התקשורתי שפדרמן הוביל.
בסיטואציה הזו גם אם ייגשרו על הפערים הכספיים, ההשמצות וחוסר האמון בין הבעלים ליוגב פערו תהום שקשה לי להאמין שאפשר לסגור בצורה כ"כ מהירה.
אם הקבוצה חשובה לפדרמן יותר מהאגו (מה שאני בכלל לא בטוח), הוא חייב לשבת מחר בבוקר עם יוגב ולסגור איתו חוזה לארבע שנים, גם אם זה אומר לשלם לו 400 אלף דולר לעונה. מה שבטוח - אם מזרחי היה קובע משהו במכבי אז אוחיון היה נשאר כבר ממזמן, כי אצל שמעון טובת הקבוצה היתה תמיד מעל הכל והוא ידע לא אחת למחול על כבודו למען הקבוצה.
28 אוגוסט 2012, 20:45
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:איפה, איפה כל אלה שליכלכו פה כל יום על אליהו ואוחיון?
right here.
מדהים מה משחק אחד עושה לאנשים. כל כך מהר שכחת 3 עונות רעות של ליאור, ואת רוב העונה שעברה של יוגב? הישג מכובד.
3 עונות רעות? העונה של ה-15 ו-6 אצל פיני היא חלק מהרעות או הטובות?
אליהו בסה"כ היה פחות טוב מהמצופה, ועדיין קלע בדאבל פיגרס או קרוב לזה, בכל עונת יורוליג במכבי, להוציא את עונת צביקה.
דיברתי על העונה שלו בויטוריה, ועל שתי העונות האחרונות( שהוא עשה קולות של שחקן כדורסל בתחילתן, אבל במאני טיים נעלם).
בבקשה בוא לא ניכנס לזה שוב, אין לזה שום קשר לדיון הנוכחי.
לא ניכנס לזה, אז למה אתה כל הזמן מחפש דרכים להכניס לו?
יש לך פאוור פורוורד טוב ממנו? ישראלי? זר? אם כן, מיהו?
28 אוגוסט 2012, 20:48
28 אוגוסט 2012, 20:55
28 אוגוסט 2012, 21:04
yzafrir כתב:כנראה שהנבחרת לא כזאת פח כמו שחלק חשבו פה....
העכברים חזרו לחורים?
28 אוגוסט 2012, 21:26
BIG sofo כתב:יש חשיבות למיקום במוקדמות? זה אומר מיקום יותר גבוה בדירוג וקבוצות יותר קלות ביורובאסקט, על הנייר?
28 אוגוסט 2012, 21:30
28 אוגוסט 2012, 21:32
felix_r כתב:yzafrir כתב:כנראה שהנבחרת לא כזאת פח כמו שחלק חשבו פה....
העכברים חזרו לחורים?
הנבחרת היא תמיד אותה הנבחרת (זה לא שיש לנו מבחר שחקנים כמו לארה"ב). השאלה תמיד היא מה עושה איתה המאמן.
ההפסד לאסטוניה רשום על שמו של שיבק (את ההפסד למונטנגרו אני לא ראיתי). גם הנצחון היום רשום על שמו.
העניין הוא שזה לא חוכמה גדולה לדרבן שחקנים לפני משחק גורלי מול סרביה. הרבה יותר קשה להכריח את השחקנים לבוא ברצינות למשחק מול אסטוניה.
28 אוגוסט 2012, 21:38
קודי כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:מגזימים פה לגבי אוחיון.