כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי rc4991 » 12 נובמבר 2012, 22:50

שחף כתב:אינשטיין וצביקה מרסקים את עמית גל:
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH
פשוט גדול.

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3
איזה מלך צביקה :worship :worship :worship :worship
ממש נכנסו בו,אני כבר מזמן הייתי מתעצבן ויורד מהשידור
מגיע לעמית גל שנכנסו בו ככה אחרי איך שהוא דיבר (ומדבר) על מכבי וזה עוד אחרי שמזרחי נפגש עם נציגים של היורוקאפ לפני שנתיים ושיגע אותם כדי שיאשרו לגליל לשחק בגן נר,בן אדם דוחה :yuck
הכי הרג אותי שהוא אמר לצביקה "אבל אתה יודע ואני מסכים איתך..." :laugh3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 12 נובמבר 2012, 22:57

jol9 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:איזה כיף לשמוע שחיפה נתנה בראש להפועל,מקווה לראות איכשהו את התבוסה שהם חטפו
כמו שכבר אמרתי מלא פעמים לחיפה יש קבוצה נהדרת וחסר להם גארד ישראלי כדי לרסק את הליגה

אנטון שוטבין עם 10 נקודות ו 5 כ"ח. יפה מאוד. אולי סופסוף הוא יפרוץ השנה. באמת חבל עליו. בחור גבוה ומוכשר, שהקריירה שלו נתקעה משום מה הי שם במעבר מהנוער לבוגרים.

לא יודע...
משהו בבחור הזה קפוא קצת. לא ראיתי ממנו דברים מדהימים.

השחקנים הבאמת טובים שמסתובבים כאן, היו נפלאים ופרצו מהר. לא זוכר כ"כ שחקנים שהתעכבו ככה בפריצה שלהם ושבסוף נהיה מהם משהו רציני.

עד כמה שאני זוכר, היו לו מה שקוראים בצבא בעיות ת"ש. אם אינני טועה, הוא ממשפחה חד הורית, ואמא שלו התקשתה מאוד לפרנס אותם (היתה עובדת נקיות או משהו כזה) ולא היה להם איפה לגור... הקיצר, היה חסר לו משפחה מסודרת שתדחוף אותו חזק (כמו שדחפו את כספי לדוגמא). היה להם בהתחלה איזה הסכם עם מכבי, שאני כבר לו זוכר את הפרטים, אבל אחר כך מכבי הפסיקה לתמוך בהם (אולי בגלל שהחליטו במועדון שהוא לא פוטנציאל גדול עד כדי כך)....

אשמח מאוד אם הוא יהפוך לפחות לשחקן ליגה טוב. אין לנו הרבה צעירים בגובה 206 עם אתלטיות כמו שלו.

היה לו משחק ממש טוב נגד החניה. 4/4 מהשדה, 5 כ"ח, 2 חסימות, סחט 4 עבירות, 1 חטיפה, 0 איבודים ומדד 16. אם רק היה מצליח יותר טוב מהעונשין (קלע רק 2/6), היה אפשר לקרוא לו הפתעת המחזור :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 12 נובמבר 2012, 23:18

גל מקל על סף סיכום בהפועל ירושלים
http://one.co.il/Article/208318.html
לרוע מזלו של מקל, היעדר אשרת עבודה בארה"ב מנעה ממנו את האפשרות לחתום בשורות יוטה על חוזה לא מובטח ולנסות להשיג מקום בסגל של הג'אז דרך מחנה האימונים הסופי של הקבוצה.

אני בטוח שזה מה שמנע ממנו לשחק עכשיו ביוטה :laugh1
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 13 נובמבר 2012, 05:15

rc4991 כתב:גל מקל על סף סיכום בהפועל ירושלים
http://one.co.il/Article/208318.html
לרוע מזלו של מקל, היעדר אשרת עבודה בארה"ב מנעה ממנו את האפשרות לחתום בשורות יוטה על חוזה לא מובטח ולנסות להשיג מקום בסגל של הג'אז דרך מחנה האימונים הסופי של הקבוצה.

אני בטוח שזה מה שמנע ממנו לשחק עכשיו ביוטה :laugh1

האמת שאם פריג'יוני משחק בניקס (ודווקא נראה לא רע ) בגיל כזה אז אני לא אתפלא...אבל יש גבול לכמה הם מטומטמים שם מעבר לים....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 13 נובמבר 2012, 08:49

yzafrir כתב:האמת שאם פריג'יוני משחק בניקס (ודווקא נראה לא רע ) בגיל כזה אז אני לא אתפלא...אבל יש גבול לכמה הם מטומטמים שם מעבר לים....

בניקס מרוצים עד הגג מפריג'יוני. אתה לא חייב להיות שחקן של אנד וואן בשביל שיהיה לך מקום ב- NBA. אתה יכטל להיות פשוט שחקן חכם, מוביל כדור טוב ומנהל משחק טוב.

לגבי מקל - מהלך טוב של ירושלים, אבל מה הם הולכים לעשות עם לימונד? הם צריכים למצוא לו קבוצה אחרת (אולי חיפה?).
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 13 נובמבר 2012, 20:39

פול סטול: "עם יד על הלב, גרינברג שינה לי את החיים"
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2585404
צריך קצת לגרום לו לחשוב על המסירה לפני הזריקה ומקבלים רכז נהדר
שנה הבאה במכבי?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 13 נובמבר 2012, 21:38

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:האמת שאם פריג'יוני משחק בניקס (ודווקא נראה לא רע ) בגיל כזה אז אני לא אתפלא...אבל יש גבול לכמה הם מטומטמים שם מעבר לים....

בניקס מרוצים עד הגג מפריג'יוני. אתה לא חייב להיות שחקן של אנד וואן בשביל שיהיה לך מקום ב- NBA. אתה יכטל להיות פשוט שחקן חכם, מוביל כדור טוב ומנהל משחק טוב.

לגבי מקל - מהלך טוב של ירושלים, אבל מה הם הולכים לעשות עם לימונד? הם צריכים למצוא לו קבוצה אחרת (אולי חיפה?).

כמו ששאראס מצא מקום טוב ב-NBA? הניקס מרוצים מפריג'יוני כי גם לא היו ממנו ציפיות כלשהן. הוא חתם שם על חוזה מינימום. לא הוטרנס מינימום, אלא חוזה מינימום רגיל של הליגה, 470 אלף דולר לעונה ברוטו. בנטו האיש מרוויח כנראה באזור ה-250K. בערך כמו ריקי היקמן במכבי. כל תרומה של שחקן בגילו ועם חוזה כזה היא בונוס, גם אם מדובר על 3.5 נקודות ב-35% מהשדה ו-3 אסיסטים(הספירה ב-NBA די מפרגנת, ככה שזה לא כזה הרבה). זה בערך כמו שמורן רוט ייתן נותן אסיסט ביורוליג או נותן איזושהי תרומה חיובית בדקות שהוא משחק. גם אם הוא יסריח את הפרקט בדקות שהוא ישחק זה לא יפריע לאף אחד כי לא מצפים ממנו לכלום.

לגבי פול סטול, כמו שרשמתי בת'רד אחר, אין לו שליטה מספיק טובה בכדור בשביל להיות רכז טוב ביורוליג.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 13 נובמבר 2012, 23:11

שחף כתב:כמו ששאראס מצא מקום טוב ב-NBA? הניקס מרוצים מפריג'יוני כי גם לא היו ממנו ציפיות כלשהן. הוא חתם שם על חוזה מינימום. לא הוטרנס מינימום, אלא חוזה מינימום רגיל של הליגה, 470 אלף דולר לעונה ברוטו. בנטו האיש מרוויח כנראה באזור ה-250K. בערך כמו ריקי היקמן במכבי. כל תרומה של שחקן בגילו ועם חוזה כזה היא בונוס, גם אם מדובר על 3.5 נקודות ב-35% מהשדה ו-3 אסיסטים(הספירה ב-NBA די מפרגנת, ככה שזה לא כזה הרבה). זה בערך כמו שמורן רוט ייתן נותן אסיסט ביורוליג או נותן איזושהי תרומה חיובית בדקות שהוא משחק. גם אם הוא יסריח את הפרקט בדקות שהוא ישחק זה לא יפריע לאף אחד כי לא מצפים ממנו לכלום.

לגבי פול סטול, כמו שרשמתי בת'רד אחר, אין לו שליטה מספיק טובה בכדור בשביל להיות רכז טוב ביורוליג.

לשאראס לא הייתה הובלת כדור מספיק טובה בשביל לשחק ב- NBA, וזה עוד לפני ההגנה הנוראית שהרבה יותר קשה לחפות עליה ב- NBA. הסיבה שמרוצים מפריג'יוני זה לא בגלל הציפיות הנמוכות אלא בגלל ניהול המשחק המצויין שלו. הבחור יודע לנהל משחק ולעבוד מצויין בפיק אנד רול. הוא גם שומר לא רע בכלל, אפילו ברמת ה- NBA. אתה טועה לחלוטין אם אתה משווה אותו למורן רוט. לניקס יש עומק מאוד גדול, ואם פרג'יוני לא היה תורם תרומה חיובית, הוא לא היה מקבל דקות.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 14 נובמבר 2012, 18:24

ירושלים הובסה בבית על ידי נימבורק הצ'כית במסגרת היורוקאפ
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 14 נובמבר 2012, 18:26

ירושלים מפסידה לנימברוק בשבע עשרה הפרש,ירושלים נראית זוועה ופולן אגואיסט לא נורמלי
היה כיף לראות את הקבוצה של גינזבורג שמשחקת עם הרבה סבלנות וחכמת משחק,למה הוא לא מאמן בארץ?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 נובמבר 2012, 18:32

rc4991 כתב:ירושלים מפסידה לנימברוק בשבע עשרה הפרש,ירושלים נראית זוועה ופולן אגואיסט לא נורמלי
היה כיף לראות את הקבוצה של גינזבורג שמשחקת עם הרבה סבלנות וחכמת משחק,למה הוא לא מאמן בארץ?

למה שהוא ירצה לאמן בארץ, כשהוא יכול לאמן קבוצה טובה יותר ולהרוויח יותר כסף בחול?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 15 נובמבר 2012, 00:16

אם לשפוט את נימבורק רק לפי המשחק הזה, יש לגינצבורג קבוצה פשוט נהדרת וממושמעת שכיף לראות ולא רק כי היא ניצחה את ירושלים.. היה שם כדורסל טהור. באמת חבל שמעמד המאמן בארץ לא מאפשר למאמנים כמו גינצבורג להתבטא כאן..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי EulGam05 » 15 נובמבר 2012, 11:17

מה שמצחיק (או עצוב, תלוי מי מסתכל) מבחינת ירושלים הוא שהם החליפו את יובל נעימי בגרסה זרה שלו - ג'ייקוב פולן. פולן אולי מעט יותר טוב מנעימי מבחינת יכולת יצירה לעצמו אבל נעימי מוסר יותר טוב ועד כמה שזה ישמע מצחיק - הוא גם מקבל החלטות יותר טוב בהתקפה (לפחות הוא לא מאבד כדורים כאילו אין מחר) ובסופו של דבר שניהם סקוררים נמוכים שמעוניינים בעיקר בעצמם ולא ממש משחקים הגנה. בשביל להוסיף חטא על פשע, הם הביאו לצידו את רביב לימונד שכל פעם שהוא לוקח יותר מ-2 הקפצות של הכדור יש סיכוי כמעט וודאי לאיבוד כדור ואת מאיר טפירו שהפסיק לשחק הגנה אי שם באמצע העשור הקודם. אם לא די בכך אז אין שום דבר מתחת לסל שיחפה על הגארדים הלא שומרים (מינוס לימונד) שלהם. רוב הגבוהים ריבאונדרים בינוניים ואף אחד מהם לא יודע לחסום. סוג ההגנה היחיד שקרייג סמית' יודע לשחק הוא הגנה שבה אף שחקן לא זז, אחרת רוב הסיכויים שזה יגמר בנק', קולעים עליו בפוסט-אפ, אחרי חילופים עם גארדים, אחרי חילופים עם פורוורדים, מחצי-מרחק, משלוש (אם הוא נותן מטר), ליי-אפים (אם הוא לא נותן מטר), חיתוכים מאחורי ההגנה ובעצם כל סוג אפשרי של סל נקלע לו על הראש.

אולי מקל האוברייטד יעזור להם קצת מבחינת ניהול משחק.
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 נובמבר 2012, 14:58

:laugh2 :laugh2
אייל לחמן ילמד את תושבי ראשל"צ הגנת לחץ
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 15 נובמבר 2012, 16:12

EulGam05 כתב:אולי מקל האוברייטד יעזור להם קצת מבחינת ניהול משחק.

לפי וואלה, הוא לא רוצה לקחת את הכישרון שלו לירושלים. בסוף הוא יעשה ספיישל החלטה של שעה בספורט5?
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי rc4991 » 15 נובמבר 2012, 16:20

misha כתב:
EulGam05 כתב:אולי מקל האוברייטד יעזור להם קצת מבחינת ניהול משחק.

לפי וואלה, הוא לא רוצה לקחת את הכישרון שלו לירושלים. בסוף הוא יעשה ספיישל החלטה של שעה בספורט5?

בבקשה שיבחר בנו :rabbi
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 נובמבר 2012, 18:30

איזה כיף לדעת שחולון או ירושלים יפסידו הערב :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 נובמבר 2012, 18:58

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:איזה כיף לשמוע שחיפה נתנה בראש להפועל,מקווה לראות איכשהו את התבוסה שהם חטפו
כמו שכבר אמרתי מלא פעמים לחיפה יש קבוצה נהדרת וחסר להם גארד ישראלי כדי לרסק את הליגה

אנטון שוטבין עם 10 נקודות ו 5 כ"ח. יפה מאוד. אולי סופסוף הוא יפרוץ השנה. באמת חבל עליו. בחור גבוה ומוכשר, שהקריירה שלו נתקעה משום מה הי שם במעבר מהנוער לבוגרים.

לא יודע...
משהו בבחור הזה קפוא קצת. לא ראיתי ממנו דברים מדהימים.

השחקנים הבאמת טובים שמסתובבים כאן, היו נפלאים ופרצו מהר. לא זוכר כ"כ שחקנים שהתעכבו ככה בפריצה שלהם ושבסוף נהיה מהם משהו רציני.

עד כמה שאני זוכר, היו לו מה שקוראים בצבא בעיות ת"ש. אם אינני טועה, הוא ממשפחה חד הורית, ואמא שלו התקשתה מאוד לפרנס אותם (היתה עובדת נקיות או משהו כזה) ולא היה להם איפה לגור... הקיצר, היה חסר לו משפחה מסודרת שתדחוף אותו חזק (כמו שדחפו את כספי לדוגמא). היה להם בהתחלה איזה הסכם עם מכבי, שאני כבר לו זוכר את הפרטים, אבל אחר כך מכבי הפסיקה לתמוך בהם (אולי בגלל שהחליטו במועדון שהוא לא פוטנציאל גדול עד כדי כך)....

אשמח מאוד אם הוא יהפוך לפחות לשחקן ליגה טוב. אין לנו הרבה צעירים בגובה 206 עם אתלטיות כמו שלו.

היה לו משחק ממש טוב נגד החניה. 4/4 מהשדה, 5 כ"ח, 2 חסימות, סחט 4 עבירות, 1 חטיפה, 0 איבודים ומדד 16. אם רק היה מצליח יותר טוב מהעונשין (קלע רק 2/6), היה אפשר לקרוא לו הפתעת המחזור :D

בינתיים הוא נותן משחק טוב נגד נתניה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 נובמבר 2012, 19:32

חיפה ניצחה את נתניה בהארכה. כבר אין בלתי מנוצחות בליגה :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 נובמבר 2012, 20:02

felix_r כתב:חיפה ניצחה את נתניה בהארכה. כבר אין בלתי מנוצחות בליגה :)

אם היו אומרים לי שמביאים את אחד מארבעת הזרים של חיפה(קלאת'ס, דונטה סמית', ג'יימס תומאס או סטול)לא הייתי מתנגדת לאף אחד מהם..בחירת זרים טובה מאוד של חיפה השנה
סמית' ותומאס מרשימים אותי במיוחד..חבל ששניהם לא צעירים כבר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים