18 אוקטובר 2012, 22:28
18 אוקטובר 2012, 22:34
yzafrir כתב:תגידו , אחרי המשחק היום מה אתם חושבים על הטרייד שהיה צריך להיות עם ירושלים בין ג'יימס לסמית' ?
ומה אתם אומרים על מדלי ? השחקן הכי יקר בסגל נראה כרגע כמו בדיחה עצובה...
18 אוקטובר 2012, 22:36
Mta_atic כתב:yzafrir כתב:תגידו , אחרי המשחק היום מה אתם חושבים על הטרייד שהיה צריך להיות עם ירושלים בין ג'יימס לסמית' ?
אני עדיין לא חושב שהטרייד היה צריך להתבצע.
קרייג סמית' ממילא לא היה משחק בעמדה 5, אז למה להביא עוד פאוור פוורוורד לסגל?
מה גם שלדעתי אנחנו עוד נצטרך את ג'יימס בשלבים מאוחרים יותר.
לגבי מדלי - הבחור היה MVP של טןריר ההכנה בפריז. הוא שחקן טוב מאד לדעתי.
שני משחקים הוא לא מצא את עצמו ואל תשכח שהיום חזר מפציעה. תן לו את הזמן שלו להוכיח את עצמו וגם זה יגיע.
18 אוקטובר 2012, 22:37
yzafrir כתב:תגידו , אחרי המשחק היום מה אתם חושבים על הטרייד שהיה צריך להיות עם ירושלים בין ג'יימס לסמית' ?
18 אוקטובר 2012, 22:39
שמואל1 כתב:Mta_atic כתב:yzafrir כתב:תגידו , אחרי המשחק היום מה אתם חושבים על הטרייד שהיה צריך להיות עם ירושלים בין ג'יימס לסמית' ?
שני משחקים הוא לא מצא את עצמו ואל תשכח שהיום חזר מפציעה. תן לו את הזמן שלו להוכיח את עצמו וגם זה יגיע.
זה לא משנה שקרייג סמית' הוא פאור פורוורד. הוא שחקן חזק מאוד, יש לו בשר, והוא שחקן מטרה בצבע. זה מה שחסר למכבי.
felix_r כתב:yzafrir כתב:תגידו , אחרי המשחק היום מה אתם חושבים על הטרייד שהיה צריך להיות עם ירושלים בין ג'יימס לסמית' ?
שאלה מורכבת.
הבעיה עכשיו היא, שאחרי שהחתימו את תומאס, הרבה יותר קשה לשלב את: שרמאן, ג'יימס ומדלי.
אני אגיד פה משהו, שישמע מאוד שנוי במחלוקת, אבל לדעתי הבאתו של תומאס היתה טעות.
18 אוקטובר 2012, 22:44
Mta_atic כתב:שמואל1 כתב:Mta_atic כתב:yzafrir כתב:תגידו , אחרי המשחק היום מה אתם חושבים על הטרייד שהיה צריך להיות עם ירושלים בין ג'יימס לסמית' ?
זה לא משנה שקרייג סמית' הוא פאור פורוורד. הוא שחקן חזק מאוד, יש לו בשר, והוא שחקן מטרה בצבע. זה מה שחסר למכבי.
חסר במכבי, השאלה באיזה עמדה?
עמדה 4 כבר מאויישת ולדעתי בצורה טובה מאד.
עמדה 5 צריכה יותר "בשר", וקרייג סמית' לא היה מוצא את עצמו שם על כל 201 סנטימטריו.felix_r כתב:yzafrir כתב:תגידו , אחרי המשחק היום מה אתם חושבים על הטרייד שהיה צריך להיות עם ירושלים בין ג'יימס לסמית' ?
שאלה מורכבת.
הבעיה עכשיו היא, שאחרי שהחתימו את תומאס, הרבה יותר קשה לשלב את: שרמאן, ג'יימס ומדלי.
אני אגיד פה משהו, שישמע מאוד שנוי במחלוקת, אבל לדעתי הבאתו של תומאס היתה טעות.
למה?
כולה 2 משחקים. אני בטוח שהשאר עוד ישולבו, בעיקר בשלבים המתקדמים של העונה.
תומאס הוא עדיין תוספת כוח.
18 אוקטובר 2012, 22:44
Mta_atic כתב:yzafrir כתב:תגידו , אחרי המשחק היום מה אתם חושבים על הטרייד שהיה צריך להיות עם ירושלים בין ג'יימס לסמית' ?
18 אוקטובר 2012, 22:46
למה?
18 אוקטובר 2012, 22:49
18 אוקטובר 2012, 22:51
felix_r כתב:למה?
כי לדעתי האישית תומאס לא עד כדי כך טוב מג'יימס, שהיה צריך אותו. חבל לבזבז עוד מקום של זר על שחקן שלא מחזק את הקבוצה באספקטים חדשים.
18 אוקטובר 2012, 22:59
yzafrir כתב:Mta_atic כתב:yzafrir כתב:תגידו , אחרי המשחק היום מה אתם חושבים על הטרייד שהיה צריך להיות עם ירושלים בין ג'יימס לסמית' ?
בתזמון של הטרייד הזה כשאין שום סנטר אחר להביא אז סמית' כן היה יכול לעזור במכבי בעמדה 5 . הוא יכול לעשות את זה אולי אפילו טוב יותר ממה שג'יימס ותומאס עשו בגלל היכולת שלו לשים גוף בהגנה .
ברור שאם היית אומר את זה לפני 3-4 חודשים הייתי חושב שזה בדיחה להחתים אותו אפילו בתור סנטר שלשי , אבל לעומת מה שיש לנו היום הוא יכל לעזור ....
מדלי יתן פה ושם משחקים טובים אבל זה אף פעם לא יצדיק את זה שהוא השחקן היקר בסגל ועוד בתור מחליף לעמדה 4 כשליאור נראה מצויין (ואני מקווה שימשיך כך...)
אני העדפתי את ג'פרסון או את דולמאן ואני עדיין חושב כך . בכל מקרה אם יתפנה איזה סנטר טוב , מדלי הוא הראשון שהייתי משחרר גם כי יש מצב שאיזו קבוצה בספרד תזכור לו חסד נעורים ותסכים להשתתף בעלות השכר שלו . את ג'יימס יהיה הרבה יותר קשה להשאיל בסכום טוב...
18 אוקטובר 2012, 23:02
18 אוקטובר 2012, 23:04
Mta_atic כתב:yzafrir כתב:Mta_atic כתב:yzafrir כתב:תגידו , אחרי המשחק היום מה אתם חושבים על הטרייד שהיה צריך להיות עם ירושלים בין ג'יימס לסמית' ?
בתזמון של הטרייד הזה כשאין שום סנטר אחר להביא אז סמית' כן היה יכול לעזור במכבי בעמדה 5 . הוא יכול לעשות את זה אולי אפילו טוב יותר ממה שג'יימס ותומאס עשו בגלל היכולת שלו לשים גוף בהגנה .
ברור שאם היית אומר את זה לפני 3-4 חודשים הייתי חושב שזה בדיחה להחתים אותו אפילו בתור סנטר שלשי , אבל לעומת מה שיש לנו היום הוא יכל לעזור ....
מדלי יתן פה ושם משחקים טובים אבל זה אף פעם לא יצדיק את זה שהוא השחקן היקר בסגל ועוד בתור מחליף לעמדה 4 כשליאור נראה מצויין (ואני מקווה שימשיך כך...)
אני העדפתי את ג'פרסון או את דולמאן ואני עדיין חושב כך . בכל מקרה אם יתפנה איזה סנטר טוב , מדלי הוא הראשון שהייתי משחרר גם כי יש מצב שאיזו קבוצה בספרד תזכור לו חסד נעורים ותסכים להשתתף בעלות השכר שלו . את ג'יימס יהיה הרבה יותר קשה להשאיל בסכום טוב...
קודם כל מדלי ואליהו הכי יקרים בסגל, והכי יקר הכוונה ל-750K לעונה. ממש לא משהו נוראי.
ההצעה שלך לשים את קרייג סמית' בעמדה 5 הזויה יותר מההצעה של שמואל לשחרר את קיינר-מדלי תמורתו.
זה שהוא נתן משחק טוב נגד ה"אין הגנה" שלנו לא אומר שצריך להביא אותו. זה פשוט יהיה בדיחה ביורוליג.
קיינר מדלי שחקן מצויין. משלים את אליהו בעמדה 4 עם יכולת קליעה וריבאונד טובה מאד.
עמדה 4 עם קרייג סמית' ואליהו תהפוך להיות מוגבלת מאד בקליעה ובזריזות.
18 אוקטובר 2012, 23:05
שמואל1 כתב:felix_r כתב:למה?
כי לדעתי האישית תומאס לא עד כדי כך טוב מג'יימס, שהיה צריך אותו. חבל לבזבז עוד מקום של זר על שחקן שלא מחזק את הקבוצה באספקטים חדשים.
תומאס עשה בשני המשחקים האחרונים שלו יותר ממה ששון ג'יימס עשה כל עונה שעברה ביחד. וזאת העונה הראשונה שלו באירופה.
18 אוקטובר 2012, 23:08
18 אוקטובר 2012, 23:09
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:למה?
תומאס עשה בשני המשחקים האחרונים שלו יותר ממה ששון ג'יימס עשה כל עונה שעברה ביחד. וזאת העונה הראשונה שלו באירופה.
אני לא אתווכח איתך מי משניהם טוב יותר ובכמה, כי זה פשוט לא העניין. העניין הוא בכך, שתומאס עם כל מעלותיו, הוא לא סנטר. הוא נמוך, אין לו מאסה, אין לו "סקילס" של סנטר. זה לא שהוא סנטר נמוך. הוא פשוט לא סנטר. הוא מסוג השחקנים שמשחקים בעמדת סנטר ברוב קבוצות הליגה המקומית שלנו (גם אם ברמה גבוהה יותר, אבל אותו סוג). הוא גם יוצר לנו לא מעט בעיות חדשות. לדוגמא: הוא תוקע את הצבע וכך מוריד מאליהו את האפשרות של כניסה אפקטיבית מול שומר אחד.
18 אוקטובר 2012, 23:10
Mta_atic כתב:קובי - לגבי אי שיתופם של לנדסברג ורוט - כשעניינים הולכים צמוד הנטייה היא דווקא לקצר רוטציה וללכת עם השחקנים הכי חמים.
למרות זאת, הדברים שכתבת ניכרים באופן כללי. גם אני לא מבין למה שאר השחקנים לא זוכים לקרדיט מבלאט. אין לנו את הלוקסוס לייבש אותם על הפספל.
שמואל - תקרא שוב את מה שכתבתי. התכוונתי שקרייג סמית' יהיה בדיחה אם ישחק ביורליג בעמדה 5.
אני לא חולק על כך שהוא שחקן מוכשר, פשוט לא חושב שהוא היה מתאים למכבי בקונסטלציה הנוכחית.
18 אוקטובר 2012, 23:11
Mta_atic כתב:קובי - לגבי אי שיתופם של לנדסברג ורוט - כשעניינים הולכים צמוד הנטייה היא דווקא לקצר רוטציה וללכת עם השחקנים הכי חמים.
למרות זאת, הדברים שכתבת ניכרים באופן כללי. גם אני לא מבין למה שאר השחקנים לא זוכים לקרדיט מבלאט. אין לנו את הלוקסוס לייבש אותם על הפספל.
18 אוקטובר 2012, 23:16
18 אוקטובר 2012, 23:17
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:למה?
אני לא אתווכח איתך מי משניהם טוב יותר ובכמה, כי זה פשוט לא העניין. העניין הוא בכך, שתומאס עם כל מעלותיו, הוא לא סנטר. הוא נמוך, אין לו מאסה, אין לו "סקילס" של סנטר. זה לא שהוא סנטר נמוך. הוא פשוט לא סנטר. הוא מסוג השחקנים שמשחקים בעמדת סנטר ברוב קבוצות הליגה המקומית שלנו (גם אם ברמה גבוהה יותר, אבל אותו סוג). הוא גם יוצר לנו לא מעט בעיות חדשות. לדוגמא: הוא תוקע את הצבע וכך מוריד מאליהו את האפשרות של כניסה אפקטיבית מול שומר אחד.
ועדיין הוא שחקן הרבה יותר טוב משון ג'יימס. אין ספק שהוא לא סנטר, אולם הוא בהחלט פאור פורוורד מצויין ליורוליג, סטייל באסטון.