פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גיא פניני הושעה עד להודעה חדשה ונשלל ממנו סרט הקפטן

08 דצמבר 2012, 19:46

גם אוהד לא צריך להגיד את הדברים שאמר כך שזה לא מקובל עליי.
להשתמש במילה אמוציות כתירוץ זה גם לא מקובל עליי, קצת שליטה עצמית, אי אפשר לעשות דברים רעים ולתרץ את זה שהאמוציות השתלטו (וזה אגב גם התירוץ של אוהדים שעוברים את הגבול ואני לא מקבלת את זה).
כשאוהד אדום אומר מילים כאלו ובאים אוהדים אדומים אחרים ואומרים נסלח לו כי זה אוהד מסור שמאוד אוהב את הקבוצה שלו ותמיד מעודד ובא לכל משחק, אז זה סיבה להקל עליו? אני מניחה שלא. אז למה עובדת היותו של פניני שחקן שאוהב את המועדון ונאמן לו צריך להקל על מה שעשה?
זה שפניני נאמן ואוהב את מכבי, היתה הסיבה שגם אני ורוב האוהדים רצו את פניני בקיץ כקפטן, אבל זה לחוד ומה שעשה לחוד, ולדעתי מה שעשה עולה על נאמנותו לקבוצה, כי לפני שהוא מכביסט חשוב לי שיהיה קודם בן אדם.
וגם העליהום המוגזם של התקשורת אמור להקל על זה? ואני לא מתכחשת לזה שהתקשורת הגזימה ואין ספק שצריך לטפל בכל בעיית האלימות בספורט בצורה שורשית (שמתחילה בחינוך לדעתי), אבל זה לא סותר את חומרת המעשה ואת העונש המוצדק (ולא אכפת לי שהוא חסר תקדים).

לפי דעתי, העונש שמכבי הטילה היה מוצדק, זה לא אומר כמובן שאני חושבת שצריך לגמור לו את הקריירה או להעיף אותו מהקבוצה כמובן, אבל החרטה (הבאמת כנה) שלו עדיין לא מספיקה בשבילי לסלוח לו, אבל אני לא סותמת את הגולל, אני פשוט חושבת שחובת ההוכחה עליו. אם יוכיח שינוי אמיתי לאורך זמן, אני אשים את התקרית הזו מאחורה, אבל קודם הוא צריך לעשות זאת.

08 דצמבר 2012, 19:57

אנחנו בכיתה א? למי אכפת אם עוד אנשים עושים את זה? הוא עשה משהו לא בסדר, שייקח אחריות ולא ינסה לתרץ.

08 דצמבר 2012, 20:10

חנו'ש כתב:גם אוהד לא צריך להגיד את הדברים שאמר כך שזה לא מקובל עליי.
להשתמש במילה אמוציות כתירוץ זה גם לא מקובל עליי, קצת שליטה עצמית, אי אפשר לעשות דברים רעים ולתרץ את זה שהאמוציות השתלטו (וזה אגב גם התירוץ של אוהדים שעוברים את הגבול ואני לא מקבלת את זה).
כשאוהד אדום אומר מילים כאלו ובאים אוהדים אדומים אחרים ואומרים נסלח לו כי זה אוהד מסור שמאוד אוהב את הקבוצה שלו ותמיד מעודד ובא לכל משחק, אז זה סיבה להקל עליו? אני מניחה שלא. אז למה עובדת היותו של פניני שחקן שאוהב את המועדון ונאמן לו צריך להקל על מה שעשה?
זה שפניני נאמן ואוהב את מכבי, היתה הסיבה שגם אני ורוב האוהדים רצו את פניני בקיץ כקפטן, אבל זה לחוד ומה שעשה לחוד, ולדעתי מה שעשה עולה על נאמנותו לקבוצה, כי לפני שהוא מכביסט חשוב לי שיהיה קודם בן אדם.
וגם העליהום המוגזם של התקשורת אמור להקל על זה? ואני לא מתכחשת לזה שהתקשורת הגזימה ואין ספק שצריך לטפל בכל בעיית האלימות בספורט בצורה שורשית (שמתחילה בחינוך לדעתי), אבל זה לא סותר את חומרת המעשה ואת העונש המוצדק (ולא אכפת לי שהוא חסר תקדים).

לפי דעתי, העונש שמכבי הטילה היה מוצדק, זה לא אומר כמובן שאני חושבת שצריך לגמור לו את הקריירה או להעיף אותו מהקבוצה כמובן, אבל החרטה (הבאמת כנה) שלו עדיין לא מספיקה בשבילי לסלוח לו, אבל אני לא סותמת את הגולל, אני פשוט חושבת שחובת ההוכחה עליו. אם יוכיח שינוי אמיתי לאורך זמן, אני אשים את התקרית הזו מאחורה, אבל קודם הוא צריך לעשות זאת.

אני אתחיל בזה שאוהד לא צריך להגיד את המילים האלה. אבל לא יודע עד כמה חווית דרבי, לא יודע עד כמה את מבינה מה דרבי אומר בשביל חלק גדול מהאוהדים (ולא משנה איזה צד)
דרבי מעלה אמוציות ברמה שאת לא מבינה, אני לא יכול לתאר את זה (ותאמיני לי שניסיתי לתאר את זה כמה פעמים ומחקתי...) אבל אני יכול להעיד על עצמי בהמון מקרים שעברתי את הגבול ברמת השנאה שלי אליהם במהלך משחק (ויש לי המון חברים אוהדי הפועל שהם כמו אחים שבמשחק לא ראיתי אף אחד מהם ממטר וכל מה שרציתי שיפול על שער 5 טיל) אני יכול להבין מאיפה השנאה הזאת והמילים האלה עלו לו, להגיד שאני מסכים? לא.

נשמע כאילו את רוצה שיעיפו אותו מהקבוצה
זה לא מקובל על אף אחד, הוא יודע שהוא לא היה בסדר, הוא לא שלט על עצמו, האמוציות עלו כנראה וזה דרבי ועל ההשלכות שלו לאוהדים כבר רשמתי- אבל מצד שני (ובניגוד לאוהדים אדומים) הוא קיבל עונש, ועונש קשה (לדעתי מדי אבל כל אחד רואה את זה אחרת- בכל מקרה אי אפשר לומר שהוא קיבל עונש קל).
אף אחד לא מסכים עם מה שהוא אמר, כולם סולדים מזה, גם פניני עצמו אומר שהוא עבר את הגבול.

ברור שחשוב לכולם שהוא יהיה קודם כל בן אדם, ברור לכולם שהוא טעה, ברור לכולם שכל אוהדי מכבי התביישו במילים שהוא אמר- אבל שוב זה לא שטייחו את זה, לא שהוא לא התנצל- לפי מה שנשמע כאן העונש היחיד שאת מצפה זה שחרור מהקבוצה.

ברור שהוא יצטרך לעבוד קשה מאוד כדי לקבל את אמון הקהל בחזרה. אף אחד לא חושב אחרת.
אני אישית לא חושב שצריך למחוק אותו בגלל זה, ואני כן מקווה שהוא יהיה במכבי עוד הרבה שנים.

08 דצמבר 2012, 20:31

אתה כותב 3 פעמים שאני רוצה שיעיפו אותו מהקבוצה למרות שאמרתי במפורש שזה לא מה שביקשתי, אז למה להכניס לי דברים לפה?
ולמה להתנשא עליי שבגלל שאתה ראית יותר דרבים, זה הופך אותך לאוהד יותר טוב? או כי יותר איבדת שליטה ואתה יותר שונא את הפועל?
אתה היחידי שיודע מה זה דרבי? אתה היחידי שיודע מה זה שנאה לאדומים?
אם כל הכבוד לספורט, אני חושבת שקודם צריך להיות בן אדם ולדעת לשלוט בעצמך ולא לעבור את הגבול ובטח שלא להכניס דברים לא קשורים שפוגעים באנשים שאין בינהם לבין השנאה הספורטיבית דבר וחצי דבר (כמו ניצולי שואה או חולי סרטן).
ואם זה הופך אותי לאוהדת פחות טובה ממך, אז אני מקבלת את זה באהבה.
והדברים הללו מכוונים באותה מידה לאוהדים צהובים, אדומים, ירוקים וורודים.
יש דברים הרבה יותר חשובים מספורט ומשנאה ספורטיבית בחיים, וזה כבוד הדדי אחד לשני, דרך ארץ וכן, גם שליטה עצמית באמוציות!!

08 דצמבר 2012, 20:47

חנו'ש כתב:אתה כותב 3 פעמים שאני רוצה שיעיפו אותו מהקבוצה למרות שאמרתי במפורש שזה לא מה שביקשתי, אז למה להכניס לי דברים לפה?
ולמה להתנשא עליי שבגלל שאתה ראית יותר דרבים, זה הופך אותך לאוהד יותר טוב? או כי יותר איבדת שליטה ואתה יותר שונא את הפועל?
אתה היחידי שיודע מה זה דרבי? אתה היחידי שיודע מה זה שנאה לאדומים?
אם כל הכבוד לספורט, אני חושבת שקודם צריך להיות בן אדם ולדעת לשלוט בעצמך ולא לעבור את הגבול ובטח שלא להכניס דברים לא קשורים שפוגעים באנשים שאין בינהם לבין השנאה הספורטיבית דבר וחצי דבר (כמו ניצולי שואה או חולי סרטן).
ואם זה הופך אותי לאוהדת פחות טובה ממך, אז אני מקבלת את זה באהבה.
והדברים הללו מכוונים באותה מידה לאוהדים צהובים, אדומים, ירוקים וורודים.
יש דברים הרבה יותר חשובים מספורט ומשנאה ספורטיבית בחיים, וזה כבוד הדדי אחד לשני, דרך ארץ וכן, גם שליטה עצמית באמוציות!!

כתבתי את ההודעה איזה 3 פעמים אז יכול להיות שזה יצא ככה, מתנצל- זאת לא היתה הכוונה. מההתחלה של הדברים שלך היה נראה כאילו את רוצה שיעיפו אותו מהקבוצה (כי עם כל מה שרשמת- עונש הוא קיבל), רק בפסקה לאחר מכן רשמת שאת לא רוצה שיעיפו אותו.

לא ניסיתי להתנשא או להגיד שאני אוהד יותר טוב- ניסיתי להגיד שאני מבין מאיפה האמוציות האלה עלו, וגם אם זה פחות נראה לך ואת טוענת שזה לא אמור לעלות, אני יכול להעיד על עצמי שבמשחק ובמיוחד דרבי אני בן אדם שונה מאשר אני ביום יום, וכן האמוציות עולות ומאוד חזקות.

אני מסכים איתך שיש מילים שלא צריכות להיאמר. אם כי חייבים לציין שהמילים הללו הפכו לסלנג רגיל במדינה לצערנו. (שני המונחים אגב)

ברור שיש דברים חשובים יותר מספורט, כמו שציינתי יש לי חברים אוהדי הפועל שהם כמו אחים, אבל כן, מבחינה ספורטיבית כל אחד מאיתנו מאחל לקבוצה של השני רק רע וזה חלק מהיריבות והספורט לדעתי.

08 דצמבר 2012, 21:05

אני מאחלת להפועל רק הפסדים, אבל פה זה נגמר!!
לא מוות, לא שואה, לא סרטן ולא נעליים.
וגם אם הם יאחלו את זה לנו עוד מיליון פעם, זה לא ישנה את דעתי.

אתה יודע מה, זכור לי משום מה שהייתי במלחה באותו משחק בו פניני הוריד את אליהו הורדת זקיף מכוערת כשלבש את מדי האדומים.
אני זוכרת טוב מאוד כשהקהל של מכבי התחיל לשיר לו "גיא פניני מת" ולא הייתי מסוגלת בשום אופן להצטרף לשירה למרות הכעס הגדול שלי על המעשה שלו (וגם הכעס על אוהדי הפועל שעודדו את המעשה ומאמן הפועל שהתעקש לא להוריד אותו לספסל על מנת להרגיע את העניינים והראות בכך מעשה חינוכי שמעשה כזה אינו ראוי מבחינתו ובטח שלא צריך להיות מעודד ע"י הקהל).

בכלל אני חושבת שעצם זה שהמילים הללו הפכו לדבר כ"כ שגור ורגיל, זה רק סיבה נוספת להעניש חזק יותר אפילו אם זה בשביל "שיראו וייראו" וכדי להראות שזה לא מקובל שזה הפך להיות משהו שגור בפי כולם.
ואם פניני צריך להיות השעיר לעזאזל, אז שיהיה!!
צריך לעשות כל שניתן כדי לסלק את התופעה המכוערת הזו וכדי לשנות את העובדה שזה הפך לסלנג.
מכיוון שמכבי עדיין לא מחוקקת בכנסת ולא יכולה לעשות מעבר להענשה של מי שנמצא תחת שיפוטה, היא עשתה מה שיכלה, ולכן ההערכה הכי גדולה שלי בכל הסיפור הזה הולך דווקא להנהלת מכבי ולטיפול הצודק שלה בעיניי.
מכאן צריך להמשיך ולטפל בנושא, אבל זה כבר צריך להיות ברמות הגבוהות יותר, של הנהלות הספורט, ובעיקר של המחוקקים ושל השלטון ורשויות האכיפה.
אבל מה לעשות שעליהם כבר אי אפשר לסמוך??

08 דצמבר 2012, 21:23

חנו'ש כתב:אני מאחלת להפועל רק הפסדים, אבל פה זה נגמר!!

אתה יודע מה, זכור לי משום מה שהייתי במלחה באותו משחק בו פניני הוריד את אליהו הורדת זקיף מכוערת כשלבש את מדי האדומים.
אני זוכרת טוב מאוד כשהקהל של מכבי התחיל לשיר לו "גיא פניני מת" ולא הייתי מסוגלת בשום אופן להצטרף לשירה למרות הכעס הגדול שלי על המעשה שלו (וגם הכעס על אוהדי הפועל שעודדו את המעשה ומאמן הפועל שהתעקש לא להוריד אותו לספסל על מנת להרגיע את העניינים והראות בכך מעשה חינוכי שמעשה כזה אינו ראוי מבחינתו ובטח שלא צריך להיות מעודד ע"י הקהל).

בכלל אני חושבת שעצם זה שהמילים הללו הפכו לדבר כ"כ שגור ורגיל, זה רק סיבה נוספת להעניש חזק יותר אפילו אם זה בשביל "שיראו וייראו" וכדי להראות שזה לא מקובל שזה הפך להיות משהו שגור בפי כולם.
צריך לעשות כל שניתן כדי לסלק את התופעה המכוערת הזו וכדי לשנות את העובדה שזה הפך לסלנג.
מכיוון שמכבי עדיין לא מחוקקת בכנסת ולא יכולה לעשות מעבר להענשה של מי שנמצא תחת שיפוטה, היא עשתה מה שיכלה, ולכן ההערכה הכי גדולה שלי בכל הסיפור הזה הולך דווקא להנהלת מכבי ולטיפול הצודק שלה בעיניי.
מכאן צריך להמשיך ולטפל בנושא, אבל זה כבר צריך להיות ברמות הגבוהות יותר, של הנהלות הספורט, ובעיקר של המחוקקים ושל השלטון ורשויות האכיפה.

יש שנאה בין המועדונים ובין האוהדים, טבעי שתהיה.

גם אני הייתי במשחק הנ"ל, ואני יכול להעיד שכן הצטרפתי, בסופו של דבר גם קללות זה חלק מהספורט (בלי קשר שמת זה לא באמת קללה, הרי כולם רואים באותו רגע שהוא חי ונושם :) )
אף אחד לא באמת חושב שטועמה מחבל (אולי מחבל במשחק של הקבוצה שלו?) או ששער 5 הם מוסלמים וכד'.

מסכים איתך שהוא היה צריך להיענש, לרגע לא אמרתי אחרת.
מהצד שלנו אנחנו עשינו את שלנו- הוא קיבל עונש חמור, וברור שהוא לא יחזור על זה.

08 דצמבר 2012, 21:34

לאוהדים מותר לעשות ולהגיד דברים שלשחקנים אסור.

08 דצמבר 2012, 21:40

ושואה זה לא באמת שואה זה חורבן נכון?
תירוצים אפשר למצוא אלפים, אבל אז מה ההבדל בין איחולים למישהו שימות לבין האיחולים של אוהדי הפועל לשמעון מזרחי שיתאבד? אולי גם הם לא באמת רוצים שיתאבד?
אבל אם לשיר לשחקן שימות זה בסדר בעיניך ולשיר לשמעון שיתאבד זה לא בסדר, אז זה כבר הופך למוסר כפול (ולדעתי לא זה ולא זה בסדר ומקובל!)

אין לי בעיה עם קללות בגבול המותר, אבל למה לכלול מושגים של מוות, שואה ושנאה לערבים או שחורים או כל דבר אחר בעסק?
אני גם לגמרי בעד טראש טוק בסגנון - "אתה לא תקלע היום", "אתה אפס", "קלעתי לך סל על הראש" וכ'ו.
אבל יש דברים שצריך להוציא מהספורט ומעוד הרבה מאוד תחומים בחיים בלי לתרץ ובלי כלום!

08 דצמבר 2012, 21:41

MTA2311 כתב:לאוהדים מותר לעשות ולהגיד דברים שלשחקנים אסור.

גם זה לא מקובל עליי.
יש דברים שלשום אדם מתורבת אסור להגיד.
כמו שבלאט אמר, חיות מקומם בג'ונגל, לא בין בני אדם.

08 דצמבר 2012, 21:50

חנו'ש כתב:

גם זה לא מקובל עליי.

יש דברים שאף בן אדם מתורבת לא צריך להגיד, אסור זאת מילה חזקה. קשה להעניש אוהדים על מילים כאלה( כמו שפניני דרש בראיון המיותר שלו), כי במדינה דמוקרטית קיים חופש הביטוי. לחופש הביטוי כעקרון יסוד, אין הגדרה מדוייקת( או הגבלות ספציפיות), ואף מחוקק\שופט\דיין לא יעז להתעסק עם זה. שחקן לעומת זאת, מייצג לא רק את עצמו, ולכן הוא נושא ביותר אחריות.

08 דצמבר 2012, 22:04

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

גם זה לא מקובל עליי.

יש דברים שאף בן אדם מתורבת לא צריך להגיד, אסור זאת מילה חזקה. קשה להעניש אוהדים על מילים כאלה( כמו שפניני דרש בראיון המיותר שלו), כי במדינה דמוקרטית קיים חופש הביטוי. לחופש הביטוי כעקרון יסוד, אין הגדרה מדוייקת( או הגבלות ספציפיות), ואף מחוקק\שופט\דיין לא יעז להתעסק עם זה. שחקן לעומת זאת, מייצג לא רק את עצמו, ולכן הוא נושא ביותר אחריות.

אז למה חוק שאוסר התבטאויות בנושא הכחשת השואה אינו פגיעה בחופש הביטוי (וזה חוק הקיים בישראל, בגרמניה, בצרפת ובעוד כל מיני מדינות שהדמוקרטיה מספיק חזקה אצלם...)
משהו שנועד לשים סוף לתופעה הזו חייבים לעשות ברמה גבוהה יותר - ברמת השלטון (ואני לא מדברת רק על מגרשי ספורט, זה קורה גם בלא מעט הפגנות בארץ וזה מכעיס אותי לא פחות)

ולגבי פניני, לי אישית זה כאב יותר שזה בא ממנו מאשר מאוהד אדום, זה כי הוא היה מישהו שבאמת אהבתי והערכתי, וכשאדם אהוב כושל זה כואב פי כמה ומכעיס פי כמה.

08 דצמבר 2012, 22:12

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

גם זה לא מקובל עליי.

אז למה חוק שאוסר התבטאויות בנושא הכחשת השואה אינו פגיעה בחופש הביטוי (וזה חוק הקיים בישראל, בגרמניה, בצרפת ובעוד כל מיני מדינות שהדמוקרטיה מספיק חזקה אצלם...)
משהו שנועד לשים סוף לתופעה הזו חייבים לעשות ברמה גבוהה יותר - ברמת השלטון (ואני לא מדברת רק על מגרשי ספורט, זה קורה גם בלא מעט הפגנות בארץ וזה מכעיס אותי לא פחות)

ולגבי פניני, לי אישית זה כאב יותר שזה בא ממנו מאשר מאוהד אדום, זה כי הוא היה מישהו שבאמת אהבתי והערכתי, וכשאדם אהוב כושל זה כואב פי כמה ומכעיס פי כמה.

זאת פגיעה בחופש הביטוי. בדיוק כמו שצנזורה צבאית על אמצעי התקשורת( קיים בכל מדינה היום) היא פגיעה בחופש הביטוי. יש סדר עדיפויות, וכל מדינה מחליטה עד כמה חופש הביטוי הוא מוחלט אצלה. הכחשת שואה היא הבעת הזדהות עם פשעי הנאצים, דבר שיכול להיות גם מסוכן היום( לא פרשנות שלי, אלא כתוב בחוק), מה שאוהדי הפועל עושים זה בזוי ומכעיס, אבל לא נכנס לקטגוריה הזאת.

08 דצמבר 2012, 22:21

אני דיברתי על שימוש במושגים מהשואה לא רק במגרשים אלא גם במקומות כמו הפגנות (וכמה פעמים ראית מפגינים מכל הסוגים ומכל הצדדים צועקים נ*צי על שוטרים או חיילים?)
כמו שאמרת, לכל מדינה יש סדרי עדיפויות, ולדעתי לפחות, מדינה של העם שהיה הקורבן הכי גדול של השואה, צריכה לשים את הפסקת השימוש והזילות של המושגים הללו במקום מאוד גבוה בסדר העדיפויות שלה.

08 דצמבר 2012, 22:32

חנו'ש כתב:אני דיברתי על שימוש במושגים מהשואה לא רק במגרשים אלא גם במקומות כמו הפגנות (וכמה פעמים ראית מפגינים מכל הסוגים ומכל הצדדים צועקים נ*צי על שוטרים או חיילים?)
כמו שאמרת, לכל מדינה יש סדרי עדיפויות, ולדעתי לפחות, מדינה של העם שהיה הקורבן הכי גדול של השואה, צריכה לשים את הפסקת השימוש והזילות של המושגים הללו במקום מאוד גבוה בסדר העדיפויות שלה.

השאלה אם אפשר לאכוף חוק כזה.
צעד כזה( שהוא פחות או יותר חסר תקדים), ידרוש מצד אחד עונש מרתיע, ומצד שני יכולת של המשטרה לעצור כל ילד בן 15 שצועק במגרש כדורגל "פניני לגז". לדעתי זה יותר עניין של חינוך מהבית, אבל זה נושא הרבה יותר מדי מורכב בשביל שאני אביע נחרצות לגביו.

08 דצמבר 2012, 22:43

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:אני דיברתי על שימוש במושגים מהשואה לא רק במגרשים אלא גם במקומות כמו הפגנות (וכמה פעמים ראית מפגינים מכל הסוגים ומכל הצדדים צועקים נ*צי על שוטרים או חיילים?)

השאלה אם אפשר לאכוף חוק כזה.
צעד כזה( שהוא פחות או יותר חסר תקדים), ידרוש מצד אחד עונש מרתיע, ומצד שני יכולת של המשטרה לעצור כל ילד בן 15 שצועק במגרש כדורגל "פניני לגז". לדעתי זה יותר עניין של חינוך מהבית, אבל זה נושא הרבה יותר מדי מורכב בשביל שאני אביע נחרצות לגביו.

אני מסכימה איתך שזה מורכב.
ואני גם חושבת שלא מעט מזה מתחיל מהחינוך וזה משהו שורשי שצריך לטפל בו, אבל גם יש הרבה אנשים שקיבלו דווקא את החינוך הזה מהבית ואפילו באים ממשפחות של ניצולי שואה שבסיטואציות מסוימות שוכחים מהכל וזורקים את הכל החינוך לפח (ואפילו פניני יכול להיות דוגמא לכך), ואולי ענישה חזקה יותר תלמד את אותם אנשים לקח.

אגב, עוד משהו שצריך להכניס חזק לחינוך בארץ זה הפסקת הקורבניות והשימוש המרגיז בתירוצים של: "מה אתם מתנפלים דווקא עליי? בגלל שאני מכבי/הפועל/בית"ר/ימני/שמאלני/דתי/חילוני/מזרחי/אשכנזי/יהודי/ערבי (מחקו את המיותר), הרי אם הייתי מכבי/הפועל/בית"ר/ימני/שמאלני/דתי/חילוני/מזרחי/אשכנזי/יהודי/ערבי, כבר הייתם מתנהגים אחרת כלפיי...."

09 דצמבר 2012, 16:54

חנו'ש כתב:אני מאחלת להפועל רק הפסדים, אבל פה זה נגמר!!

מסכים איתך לגמרי, חוץ מזה שאני לא מבין איך נולדת שנאה בין מועדונים.אני מבין שיש תחרותיות אבל אני פשוט לא מבין מה יש לשנוא...סתם מועדון אחר שמשחק כדורסל. הדבר היחיד שקשה לי לקבל בהפועל תל אביב זה את השנאה של חלק מהאוהדים כלפי מכבי אבל אז אני שואל שוב מאיפה מגיעה השנאה שלהם? הניחוש שלי שלאנשים לפעמים משעמם בחיים אז יוצרים עוד דרמה כדי שיהיה "מעניין" ואז ממשיכים להזין את הדרמה הזאת. אין לי הסבר אחר מאיפה נולדה השנאה.

13 דצמבר 2012, 11:53

נחתמה עסקת טיעון בין איגוד הכדורסל לגיא פניני. השחקן הודה בעבירות שיוחסו לו באירועי הדרבי נגד הפועל ת"א. עסקת הטיעון הועברה לאישור ביה"ד המשמעתי, האמור לדון בכך היום (ללא נוכחות הצדדים).

על פי עסקת הטיעון השחקן יעשה פעילות התנדבותית בת 20 שעות לפחות, במוסד יד ושם או בכל מוסדר אחר העוסק בטיפול בניצולי שואה. יורחק מ-4 משחקי ליגה וגביע בפועל החל מה-6.12 מועד הדיון המקורי וייקנס בעשרת אלפים ₪ בפועל.

כמו כן יוטלו על השחקן 5 משחקי הרחקה ע"ת וקנס של 20 אלף ₪ ע"ת.

13 דצמבר 2012, 12:21

אולי אני טיפש מדי, אבל עדיין אני לא מבין מה הקשר בין זה שפניני קרא למישהו נאצי, ולעניין השואה

13 דצמבר 2012, 18:07

felix_r כתב:אולי אני טיפש מדי, אבל עדיין אני לא מבין מה הקשר בין זה שפניני קרא למישהו נאצי, ולעניין השואה

ומה הקשר בין מה שליברמן אמר בנאומים האחרונים שלו לבין השואה? ובכל זאת עיתונאים בכירים ואינטלגנטים כמו עמנואל רוזן החליטו להאשים אותו
בשימוש ציני בשואה.

אפשר לקחת את כל מונחי מלחמת העולם השניה ולארוז אותם למונח אחד גדול שנקרא שואה. זה אולי לא הכי חכם, אבל מאוד פופולרי.

מה שכן, העונש של שעות ההתנדבות ביד ושם, זה לא דבר כזה רע בלי קשר.
פרסם תגובה