המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אחרי המשחק היום,כבר לא קורץ לי להחתים את הלפרין..
אי אפשר לקחת ממנו דברים שהוא עשה,גם אי אפשר לקחת ממנו את הדברים שיש לו ושהוא יודע לעשות..
אבל היום כשהלפרין היה על המגרש אולי' שיחקו עם 4 שחקנים..הוא לא היה שם בהתקפה וגם לא היה שם בהגנה..
אני לא יודעת אם זה בגלל שהם היו ב-OAKA,אני לא יודעת אם זה כי זה משחק גמר,אני לא יודעת אם זה כי אין לו ביטחון..אבל אף אחת מהסיבות האלה לא מקובלות עליי
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחרי המשחק היום,כבר לא קורץ לי להחתים את הלפרין..
אי אפשר לקחת ממנו דברים שהוא עשה,גם אי אפשר לקחת ממנו את הדברים שיש לו ושהוא יודע לעשות..
אבל היום כשהלפרין היה על המגרש אולי' שיחקו עם 4 שחקנים..הוא לא היה שם בהתקפה וגם לא היה שם בהגנה..
אני לא יודעת אם זה בגלל שהם היו ב-OAKA,אני לא יודעת אם זה כי זה משחק גמר,אני לא יודעת אם זה כי אין לו ביטחון..אבל אף אחת מהסיבות האלה לא מקובלות עליי
אבל אנחנו יודעים את זה לגביו כבר ממזמן.
זה לא חדש לאף אחד העובדה שהוא לא מתפקד בגמרים.
אם זה מה שאמור למנוע ממכבי לרצות להחתים אותו, אז הם לא היו חושבים עליו אפילו מלכתחילה.
לא נראה לי שזה צריך להוות כזו בעיה. הלפרין יעזור למכבי במהלך העונה להגיע למעמדים הגדולים, ומשם עדיף שהוא יראה אותם מהספסל ואת הכדור נשים ביד של פארגו והאחרים.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחרי המשחק היום,כבר לא קורץ לי להחתים את הלפרין..
אבל אנחנו יודעים את זה לגביו כבר ממזמן.
זה לא חדש לאף אחד העובדה שהוא לא מתפקד בגמרים.
אם זה מה שאמור למנוע ממכבי לרצות להחתים אותו, אז הם לא היו חושבים עליו אפילו מלכתחילה.
לא נראה לי שזה צריך להוות כזו בעיה. הלפרין יעזור למכבי במהלך העונה להגיע למעמדים הגדולים, ומשם עדיף שהוא יראה אותם מהספסל ואת הכדור נשים ביד של פארגו והאחרים.
אז זהו שחשבתי שהוא השתנה..
באמת שאחרי הקמפיין של הנבחרת בארץ חשבתי שהוא השתנה
אני מאוכזבת לגלות שטעיתי
Holiday_Armadillo כתב:זה כבר משחק שני שהוא נותן משחק משמים של 0 נקודות..
אני חושבת שצריך לחכות למשחק הבא ולראות איך הוא יתפקד..
קצת בזבוז לפי דעתי לתת חוזה של 600K לשחקן שלא יהיה שם בשביל מכבי במשחקים החשובים
Holiday_Armadillo כתב:זה כבר משחק שני שהוא נותן משחק משמים של 0 נקודות..
אני חושבת שצריך לחכות למשחק הבא ולראות איך הוא יתפקד..
קצת בזבוז לפי דעתי לתת חוזה של 600K לשחקן שלא יהיה שם בשביל מכבי במשחקים החשובים
הזכייה באליפות. הצהובים צפויים להתחזק בשני שחקנים לפחות כאשר אחד המועמדים החמים להצטרף לקבוצה הוא סילבן לנדסברג ממכבי חיפה.
הגארד היהודי שקיבל בקיץ שעבר אזרחות ישראלית מחזיק בחוזה לעונה נוספת במדי הירוקים אך אם המגעים יבשילו צפויים הצהובים לפצות את חיפה אולי בהשאלה של אלישי כדיר לעונה נוספת.
לנדסברג בן ה22- נחשב לפוטנציאל גדול ומתאים לתפיסה של דיוויד בלאט שאמר שהוא רוצה קבוצה עוד יותר אתלטית בעונה הקרובה.
מכבי נמצאת אמנם במצב טוב מבחינת בניית הסגל לעונה הבאה כששני שלישים מהקבוצה כבר סגורים או קרובים לסגירה אבל צ'אק אידסון הוא המפתח הגדול להמשכיות שמכבי רוצה לייצר ובלאט מפעיל לחץ גדול להשאירו.
סוד כוחה של מכבי העונה היה בשלישיית החוץ פארגו-פרקינס-אידסון. מכיוון שדורון פרקינס לא ימשיך במכבי חוששים שאיבוד של שחקן נוסף מהשלישייה יהווה מכה קשה ויחייב שינוי משמעותי והיערכות מחודשת מבחינת ההכנות לעונה הבאה. "עם פארגו ואידסון בקבוצה זה יהיה כאילו שנתחיל את העונה הבאה מהמקום שבו נגמרה העונה הזו" אומרים במכבי.
אידסון שידרג את מעמדו בצורה בולטת בסיום העונה. מהרגע שפרקינס נפצע היה לסווינגמן תפקיד מפתח בשמירת כוחה של מכבי ובשינוי ובהתאמת הסגנון שלה למצב החדש. גם את הסטיגמה "לא מופיע למשחקים גדולים" הוא ניפץ בהופעה הטובה בפיינל פור היורוליג.
אידסון לא ממהר לסגור. בגיל 30 וחצי הוא יודע שהחוזה הזה יהיה היקר ביותר של הקריירה שלו והזדמנות אולי אחרונה לכסף גדול. האמריקני התחיל להרוויח סכומים גדולים רק בשלב מאוחר יחסית בקריירה ובשנתיים האחרונות הרוויח "רק" 650 אלף דולר לעונה.
על שולחנו עומדות הצעות בסדר גודל של מיליון וחצי דולר מריאל מדריד צסק"א מוסקבה ופנרבחצ'ה. מכבי שיפרה את הצעתה לאזור המיליון אך בינתיים עדיין אין סגירה.
תיאורטית יכול גם ג'רמי פארגו לסדר לצהובים הפתעה לא נעימה בגלל אופציית היציאה לאן.בי.אי אך מכיוון שהיא מוגבלת עד 1 ביולי בלבד סביר להניח שהוא יממש את החוזה שעליו חתם בשבוע שעבר.
הלפרין יצטרף באיחור?
בלאט הצהיר גם על רצונו לראות את יותם הלפרין חוזר למכבי. למרות שמעמדו באולימפיאקוס השתדרג והוא עשוי לקבל הצעה לעונה נוספת בקבוצה נראה שגם רצונו של הגארד הוא לשוב לצהובים.
הבעיה היא בעיקרה טכנית וקשורה לענייני מיסוי של השחקן שמשלים שלוש עונות ביוון. יש אפשרות שכדי לפתור את הנושא לא יפתח הלפרין את העונה עם הקבוצה ויצטרף בשלב מאוחר יותר.
אם הלפרין לא יחתום במכבי בסופו של דבר תלך הקבוצה על אופציה של גארד זר ורכז ישראלי מחליף (יוגב אוחיון מורן רוט או אולי יובל נעימי).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אדם ו־16 אורחים