מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - ג'יימס סגר במכבי

הודעהעל ידי cannon » 29 מאי 2011, 18:44

ורד (שפם ושערות בגב) כהן מוסיפה גם היא את לנדסברג לרשימה וטוענת שרוט בעדיפות שניה אחרי אוחיון ושמכבי לא מתכוונת להשתולל עם כספים לרכזים הישראלים...
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1827871
cannon

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מאי 2011, 20:18

אחרי המשחק היום,כבר לא קורץ לי להחתים את הלפרין..
אי אפשר לקחת ממנו דברים שהוא עשה,גם אי אפשר לקחת ממנו את הדברים שיש לו ושהוא יודע לעשות..
אבל היום כשהלפרין היה על המגרש אולי' שיחקו עם 4 שחקנים..הוא לא היה שם בהתקפה וגם לא היה שם בהגנה..
אני לא יודעת אם זה בגלל שהם היו ב-OAKA,אני לא יודעת אם זה כי זה משחק גמר,אני לא יודעת אם זה כי אין לו ביטחון..אבל אף אחת מהסיבות האלה לא מקובלות עליי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 מאי 2011, 20:28

Holiday_Armadillo כתב:אחרי המשחק היום,כבר לא קורץ לי להחתים את הלפרין..
אי אפשר לקחת ממנו דברים שהוא עשה,גם אי אפשר לקחת ממנו את הדברים שיש לו ושהוא יודע לעשות..
אבל היום כשהלפרין היה על המגרש אולי' שיחקו עם 4 שחקנים..הוא לא היה שם בהתקפה וגם לא היה שם בהגנה..
אני לא יודעת אם זה בגלל שהם היו ב-OAKA,אני לא יודעת אם זה כי זה משחק גמר,אני לא יודעת אם זה כי אין לו ביטחון..אבל אף אחת מהסיבות האלה לא מקובלות עליי

אבל אנחנו יודעים את זה לגביו כבר ממזמן.
זה לא חדש לאף אחד העובדה שהוא לא מתפקד בגמרים.
אם זה מה שאמור למנוע ממכבי לרצות להחתים אותו, אז הם לא היו חושבים עליו אפילו מלכתחילה.
לא נראה לי שזה צריך להוות כזו בעיה. הלפרין יעזור למכבי במהלך העונה להגיע למעמדים הגדולים, ומשם עדיף שהוא יראה אותם מהספסל ואת הכדור נשים ביד של פארגו והאחרים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מאי 2011, 20:29

חנו'ש כתב:

אם זה מה שאמור למנוע ממכבי לרצות להחתים אותו, אז הם לא היו חושבים עליו אפילו מלכתחילה.
לא נראה לי שזה צריך להוות כזו בעיה. הלפרין יעזור למכבי במהלך העונה להגיע למעמדים הגדולים, ומשם עדיף שהוא יראה אותם מהספסל ואת הכדור נשים ביד של פארגו והאחרים.

אז זהו שחשבתי שהוא השתנה..
באמת שאחרי הקמפיין של הנבחרת בארץ חשבתי שהוא השתנה
אני מאוכזבת לגלות שטעיתי :rolleyes
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 29 מאי 2011, 20:34

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

אז זהו שחשבתי שהוא השתנה..
באמת שאחרי הקמפיין של הנבחרת בארץ חשבתי שהוא השתנה
אני מאוכזבת לגלות שטעיתי :rolleyes

לא טעית בכלל.
מותר לשחקן לתת משחק משמים של 0 נקודות,
במיוחד בהתחשב בעובדה שיש לו מאמן סרבי חמום מוח שמשחק איתו יו-יו כל כמה דקות ומוריד לו את הביטחון לקרשים.
במכבי תחת בלאט הוא יהיה גדול.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מאי 2011, 20:38

זה כבר משחק שני שהוא נותן משחק משמים של 0 נקודות..

אני חושבת שצריך לחכות למשחק הבא ולראות איך הוא יתפקד..
קצת בזבוז לפי דעתי לתת חוזה של 600K לשחקן שלא יהיה שם בשביל מכבי במשחקים החשובים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 29 מאי 2011, 20:41

Holiday_Armadillo כתב:זה כבר משחק שני שהוא נותן משחק משמים של 0 נקודות..

קצת בזבוז לפי דעתי לתת חוזה של 600K לשחקן שלא יהיה שם בשביל מכבי במשחקים החשובים

והיו משחקים שהוא הפציץ...
לא צריך לשפוט שחקן לפי סדרת פליאוף.
לפי דבריך גם לא היה טעם להביא לקבוצה שחקן כמו סופו שהיה לו איקס גדול על המצח.
כל דבר לגופו, ומכבי זה מועדון שיכול להוציא את המירב והמיטב מכל שחקן שמגיע אליו.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מאי 2011, 20:43

אני לא מחשיבה את סופו כמו הלפרין כי הלפרין שם נחשב שחקן זר,הוא צריך לתת פי אלף משחק מקומי
מה גם שסופו בגלל היותו שחקן מקומי ובגלל הגודל שלו תמיד קיבל יחס של גימיק..
מכבי זה המועדון הראשון שהתייחס אליו כאל שחקן לגיטימי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 מאי 2011, 21:31

אי אפשר לצפות מהלפרין כל פעם מחדש שהוא ישתנה בעניין היכולת שלו במשחקי גמר, ולהתאכזב כל פעם מחדש כשהוא נותתן משחק חלש על תואר.
זה משהו שאיפיין אותו כל הקריירה שלו (שהיא כבר לא כזו קצרה), וזה משהו שימשיך לאפיין אותו.
בדיוק כמו שסופו לעולם לא יקבל שריקה לעבירה חמישית שלו ברוגע ובשאט נפש וכמו שאליהו בחיים לא יהיה שר ההגנה.
לכל שחקן יש את נקודות התורפה שלו, ומשחקים על תואר זה נקודת התורפה של הלפרין.
ככה זה איתו, TAKE IT OR LEAVE IT!!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מאי 2011, 22:31

השאלה היא אם באמת צריך לקחת את זה או שאפשר למצוא משהו אחר..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

מה דעתכם על כדיר במקום פלס?

הודעהעל ידי עפר » 30 מאי 2011, 02:58

1. קורטני פלס חתום בגליל לשנתיים
2. כדיר חתום במכבי לשנתיים
3. גליל רוצה את כדיר וגם כדיר היה רוצה לשחק בגליל

עם או בלי אידסון המהלך יכול להיות מצויין.
אם אדסון נשאר , אדסון יכול לשחק 1-2ללא בעיות.
אם אדסון הולך צריך להביא 1-2 זר
בכל מקרה פלס שחקן 3 מעולה וזול.
נראה לי הצעה טובה.
היחסרון היחידי שאני מוצא בהצעה הזו היא שאז מאבדים את האפשרות של לנסברג במקום כדיר
מה דעתכם?
עפר

Re: מה דעתכם על כדיר במקום פלס?

הודעהעל ידי er79 » 30 מאי 2011, 03:12

פלס חתום בגליל לעוד עונה. ובלי שום קשר, הוא לא בלבל של להיות הסמול הפותח של מכבי במקום צ׳אק. יש אופציות יותר טובות.
er79

הודעהעל ידי misha » 30 מאי 2011, 03:36

Holiday_Armadillo כתב:זה כבר משחק שני שהוא נותן משחק משמים של 0 נקודות..

הוא היה טוב בגמר הגביע נגד אותה פנא והיה לו עדו משחק טוב נגדם. ראיתי רק את המחצית הראשונה אתמול אבל יותם כמעט ולא קיבל דקות. הוא נכנס ויצא אחרי משהו כמו 2 דקות שבהן עוד לא הספיק להיכנס למשחק. נראה שהמאמן פחות סומך עליו בסדרה הזאת והוא שחקן שצריך ביטחון.
ברור שיש להלפרין חסרונות, אבל בגיל הזה אף אחד לא מצפה ממנו להוביל קבוצה ולהיות חלק מרכזי. הוא סה"כ יהיה שחקן רוטציה טוב וזה לא שיש לנו הרבה גארדים ישראלים ברמה שלו. בלאט יידע להביא את היתרונות שלו לידי ביטוי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 30 מאי 2011, 03:42

ב'ישראל היום' משום מה החליטו שפרקינס סופית לא ממשיך.

סה"כ אני אהיה מרוצה מהלפרין +לנדסברג. רק לא רוט או נעמי.
הזכייה באליפות. הצהובים צפויים להתחזק בשני שחקנים לפחות כאשר אחד המועמדים החמים להצטרף לקבוצה הוא סילבן לנדסברג ממכבי חיפה.

הגארד היהודי שקיבל בקיץ שעבר אזרחות ישראלית מחזיק בחוזה לעונה נוספת במדי הירוקים אך אם המגעים יבשילו צפויים הצהובים לפצות את חיפה אולי בהשאלה של אלישי כדיר לעונה נוספת.

לנדסברג בן ה22- נחשב לפוטנציאל גדול ומתאים לתפיסה של דיוויד בלאט שאמר שהוא רוצה קבוצה עוד יותר אתלטית בעונה הקרובה.

מכבי נמצאת אמנם במצב טוב מבחינת בניית הסגל לעונה הבאה כששני שלישים מהקבוצה כבר סגורים או קרובים לסגירה אבל צ'אק אידסון הוא המפתח הגדול להמשכיות שמכבי רוצה לייצר ובלאט מפעיל לחץ גדול להשאירו.

סוד כוחה של מכבי העונה היה בשלישיית החוץ פארגו-פרקינס-אידסון. מכיוון שדורון פרקינס לא ימשיך במכבי חוששים שאיבוד של שחקן נוסף מהשלישייה יהווה מכה קשה ויחייב שינוי משמעותי והיערכות מחודשת מבחינת ההכנות לעונה הבאה. "עם פארגו ואידסון בקבוצה זה יהיה כאילו שנתחיל את העונה הבאה מהמקום שבו נגמרה העונה הזו" אומרים במכבי.

אידסון שידרג את מעמדו בצורה בולטת בסיום העונה. מהרגע שפרקינס נפצע היה לסווינגמן תפקיד מפתח בשמירת כוחה של מכבי ובשינוי ובהתאמת הסגנון שלה למצב החדש. גם את הסטיגמה "לא מופיע למשחקים גדולים" הוא ניפץ בהופעה הטובה בפיינל פור היורוליג.

אידסון לא ממהר לסגור. בגיל 30 וחצי הוא יודע שהחוזה הזה יהיה היקר ביותר של הקריירה שלו והזדמנות אולי אחרונה לכסף גדול. האמריקני התחיל להרוויח סכומים גדולים רק בשלב מאוחר יחסית בקריירה ובשנתיים האחרונות הרוויח "רק" 650 אלף דולר לעונה.

על שולחנו עומדות הצעות בסדר גודל של מיליון וחצי דולר מריאל מדריד צסק"א מוסקבה ופנרבחצ'ה. מכבי שיפרה את הצעתה לאזור המיליון אך בינתיים עדיין אין סגירה.

תיאורטית יכול גם ג'רמי פארגו לסדר לצהובים הפתעה לא נעימה בגלל אופציית היציאה לאן.בי.אי אך מכיוון שהיא מוגבלת עד 1 ביולי בלבד סביר להניח שהוא יממש את החוזה שעליו חתם בשבוע שעבר.

הלפרין יצטרף באיחור?

בלאט הצהיר גם על רצונו לראות את יותם הלפרין חוזר למכבי. למרות שמעמדו באולימפיאקוס השתדרג והוא עשוי לקבל הצעה לעונה נוספת בקבוצה נראה שגם רצונו של הגארד הוא לשוב לצהובים.

הבעיה היא בעיקרה טכנית וקשורה לענייני מיסוי של השחקן שמשלים שלוש עונות ביוון. יש אפשרות שכדי לפתור את הנושא לא יפתח הלפרין את העונה עם הקבוצה ויצטרף בשלב מאוחר יותר.

אם הלפרין לא יחתום במכבי בסופו של דבר תלך הקבוצה על אופציה של גארד זר ורכז ישראלי מחליף (יוגב אוחיון מורן רוט או אולי יובל נעימי).
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yzafrir » 30 מאי 2011, 05:33

הנושא של החוקים החדשים של הקופליג שכנראה יכנסו לתוקף מהעונה הבאה ( בטח אחרי התקרית האחרונה בין שמעון לקופל...) דורש הערכות קצת שונה ממה שסברנו בהתחלה ורק מישהו אחד פה התייחס לזה ( חביב אם אני לא טועה...)
בליגה מכבי תיהיה מחוייבת לשחק עם 4 זרים ושמונה ישראלים .
אם אנחנו רוצים בכל זאת לקחת את הליגה הזו ברצינות , זה מחייב אותנו להעמיד סגל שכולל 8 ישראלים הכי טובים שאפשר בעיקר בגלל שאנחנו לא רוצים לעייף את הזרים הכי טובים שלנו ולכן הפחות בכירים ישחקו בליגה .
כרגע הישראלים הרלוונטים במצב כזה הם : פניני , אליהו , בלו , טל . ( שארפ כנראה יעבור לצוות המקצועי במקום אבי אבן שכאמור עובר תפקיד...)
כלומר כרגע מדובר ב-4 ישראלים שאחד מהם יהיה על תקן של מעודדת מהספסל ( טל ) . מה שאומר שיש מקום לעוד 4 ישראלים נוספים .
הלפרין כמעט בוודאות , ומי השלושה הנוספים ? מכיוון שאין גבוהים איכותיים שאפשר להביא ( וכדיר לא יחזור כמעט בוודאות ) מדובר על שלושה שחקנים לעמדות 1-3....
לכן אני חושב שגם שייר וגם לאנדסברג יחד רלוונטים , בעיקר בגלל שבליגה לאנדסברג יכול לשחק גם 3 ושייר יכול לשחק גם -1....
מי יכול לבוא בחשבון כשחקן נוסף ? או שמביאים ילד צעיר מהנוער כשחקן 12 מה שאומר שטל שחקן 11 או שמביאים שחקן ישראלי בכיר נוסף . במקרה הזה מכל השמות שעלו הייתי הולך גם כן על אוחיון פשוט כי את מקל (האדום) אני לא רוצה לראות במכבי בכלל....

אגב גם אם תיהיה שביתה בNBA וכספי יגיע , זה יהיה הרבה יותר קצר ממה שחושבים ואז הוא מחוייב בחוזה לחזור לקבוצה שלו...

בסופו של דבר הסגל לליגה יכול להראות כך :
הלפרין , שייר , לאנדסברג , פניני , בלו , אליהו , טל , אוחיון , ג'יימס , הנדריקס , פארגו , וגארד זר נוסף
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 30 מאי 2011, 06:34

סגל ליגה:
שייר/הפלרין, רוט/אוחיון
לנדסברג, בורשטיין
פניני, אידסון (אידסון עולה כמחליף עם מס' דקות מינימלי)
אליהו, בלו (אפשר אולי לשלב את מאצ'בן כדי שאליהו או בלו יקבלו מנוחה בליגה).
ג'יימס, הנדריקס

סגל אדריאטית, יורוליג:
פארגו, פרקינס, נדוביץ'
הלפרין, שייר, בורשטיין
אידסון, פניני, לנדסברג
אליהו, בלו,מאצ'בן
סופו, הנדריקס, ג'יימס

כרגע זה סגל של 16 שחקנים, שאני יוצא מנקודת הנחה שהנדריקס או מאצ'בן ככל הנראה יושאלו. רוט/ אוחיון, או מי שזה לא יהיה (ואני לא תומך בהבאת אף אחד מהם, אני רק מדבר על תסריט אפשרי) ישחקו רק בליגה. כפי שאתם רואים מהסגל שבניתי לליגה, פארגו, פרקינס (אם יישאר) וסופו מקבלים מנוחה מוחלטת. אידסון ישחק רק אם לא יבוא מישהו לעמדה 3 שיגבה את פניני, או לחילופין אם לנדסברג ישחק בעמדה הזו. גם פה מדובר בסגל שבקלות מגיע לפיינל פור הישראלי, ושקופל יבכה למי שהוא רוצה.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 30 מאי 2011, 07:02

בסגל שלך לליגה חסר ישראלי אחד וזר אחד ולכן אני חושב שיש מקום גם להלפרין וגם לשייר כישראלים ועוד זר אחד כדי לסגור סגל של 12.....
בכל מקרה מכבי צריכה לדאוג שהישראלים הכי טובים ימצאו את עצמם אצלה כי כשצריך סגל של 8 ישראלים זה מחייב גם קבוצות אחרות וגורם לכך שהם יהיו מוכונות לשלם יותר לישראלים הטובים הפנויים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 30 מאי 2011, 08:06

מכבי רוצה את הלפרין כשחקן פותח?
אני לא חושב שהלפרין ברמה של חמישיה פותחת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 30 מאי 2011, 08:10

הסגל שלי לליגה מורכב רובו מישראלים (שייר ולנדסברג גם נחשבים ישראלים). להפך, הזרים במיעוט. החוק אומר עד 4 זרים, לא חייב שיהיו ארבעה. לפי דעתי הזרים הבכירים של מכבי לא חייבים לשחק בליגה. בסגל שהצעתי יש ארבעה זרים בפוטנציה, שאחד מהם (אידסון) לא חייב לשחק אם לנדסברג יוסט בעמדה שלו, והשני (מאצ'בן) יכול לשחק בהחלט בליגה אם יוחלט שלא להשאילו, כך שאנו מדברים על בין שניים לארבעה זרים בליגה שלנו, וכל השאר הם הישראלים הכי בכירים. לא צריך יותר מזה, וזה מספיק לליגה. אני לא יודע אם חייבים 12 שחקנים בסגל כמו שאתה טוען, אבל אם צריך, אתה יכול להושיב על הספסל את תומר בר-אבן ושון לבנובסקי. העשרה שמניתי לליגה יכולים לשחק 40 דקות ללא צורך של שחקני הנוער, שישמשו כנערי פוסטר.
er79

הודעהעל ידי er79 » 30 מאי 2011, 08:11

הלפרין בליגה בהחלט יכול לפתוח. אין ישראלי יותר טוב ממנו בליגה בעמדה שלו. ואתה יכול לצטט אותי.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אדם ו־16 אורחים