המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:rc4991 כתב:התנין כתב:מי גדול יותר לדעתכם, ספאנוליס או דיאמנטידיס?
באתי לשאול את זה ואז גם להגיד שעד לפני שנתיים לפאנתנייקוס בכלל לא היתה את הדילמה הזאת
לא להאמין שהם שיחקו באותו קבוצה ועוד עם שחקנים כמו בטיסט ופקוביץ'
באטיסט, פקוביץ', דיאמנטידיס, ספאנוליס, דרו ניקולאס וכמובן שאראס(שנתן הצגות בפיינל פור)ששכחת. פאו היתה קבוצה חלומית לחלוטין.
התנין כתב:yellowaura כתב:התנין כתב:מי גדול יותר לדעתכם, ספאנוליס או דיאמנטידיס?
שאלה מצויינת. אנחנו זוכרים שהם היו בשיאם מה הם עשו לארה"ב. בכל מקרה עכשיו DD בירידה ואין ספק שספאנוליס טוב ממנו. מדהים לראות את היכולת הפיזית של ספאנוליס. שחקן ותיק ומנוסה שיכול לשחק כל כך דק' ואין אצלו ירידה פיזית עם השנים זה השחקן הטוב ביותר שאפשר למצוא.
השאלה שלי היא שאם יוצאים מנקודת הנחה ששניהם בשיאם, את מי היית מביא?
yellowaura כתב:התנין כתב:yellowaura כתב:התנין כתב:מי גדול יותר לדעתכם, ספאנוליס או דיאמנטידיס?
שאלה מצויינת. אנחנו זוכרים שהם היו בשיאם מה הם עשו לארה"ב. בכל מקרה עכשיו DD בירידה ואין ספק שספאנוליס טוב ממנו. מדהים לראות את היכולת הפיזית של ספאנוליס. שחקן ותיק ומנוסה שיכול לשחק כל כך דק' ואין אצלו ירידה פיזית עם השנים זה השחקן הטוב ביותר שאפשר למצוא.
השאלה שלי היא שאם יוצאים מנקודת הנחה ששניהם בשיאם, את מי היית מביא?
בשיא הרצינות לא הייתי מביא אף אחד מהם. אלא שחקנים של בית ושל לב. חבל על הכסף המוגזם שנצטרך לשלם להם (למכבי עדיף פארגו+ לאנגפורד מאשר ספאנוליס אחד- לאולימפיאקוס עדיף הפוך) . מחוץ ליוון אם הם באים כסופרסטארים הם יתקשו לתת את הסחורה. בכל מקרה אני חושב שדיאמנטידיס בשיאו היה שחקן טוב אפילו מפארקר. היום את ספאנוליס.
jol9 כתב:לגבי פארקר - הוא השחקן השלם והטוב ביותר שאני ראיתי באירופה ב-20 השנים האחרונות, כשהיחידים שהייתי שוקל לקחת לפניו (ובסוף כנראה שלא הייתי לוקח) הם סאבוניס, בודירוגה, ניקו ושאראס.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:לגבי פארקר - הוא השחקן השלם והטוב ביותר שאני ראיתי באירופה ב-20 השנים האחרונות, כשהיחידים שהייתי שוקל לקחת לפניו (ובסוף כנראה שלא הייתי לוקח) הם סאבוניס, בודירוגה, ניקו ושאראס.
למה לקחת לפניו כשהיה לנו את השניים הללו עם פארקר גם יחד??
סגל השחקנים:
4 דיוויד לוגאן 26/12/1982 1.85 גארד 1 ארה''ב
5 שון ג'יימס 10/09/1983 2.08 סנטר 2 ארה''ב
6 דווין סמית 12/04/1983 1.98 פורוורד 2 ארה''ב
7 ריקי היקמן 01/09/1985 1.89 גארד 1 ארה''ב
8 ליאור אליהו 09/09/1985 2.06 פורוורד 6 ישראל
9 מורן רוט 10/11/1982 1.82 גארד 1 ישראל
10 גיא פניני 04/09/1983 2.01 פורוורד 4 ישראל
11 ניק קיינר-מדלי 20/10/1983 2.03 פורוורד 1 ארה''ב
12 יוגב אוחיון 24/04/1987 1.88 גארד 2 ישראל
13 דארקו פלאניניץ' 22/11/1990 2.11 סנטר 1 קרואטיה
14 עידן זלמנסון 18/04/1995 2.07 סנטר 2 ישראל
15 איתי שגב 15/06/1995 2.04 פורוורד 1 ישראל
21 סילבן לנדסברג 10/04/1990 1.98 גארד 1 ישראל
![]()
![]()
![]()
למה אלוהים?? למה זה מגיע לנו??
אדגר פו כתב:אני הייתי לוקח רק את סאבוניס בוודאות לפני פארקר, פשוט שחקן של פעם בחיים באירופה, גם לא רואים יותר מדי בנ.ב.א , בטח של היום.
שחקן של 2.20 עם גוף ענק שגם קולע ( אפילו שלשות ), גם מוסר כמו ניקולה, גם בלתי עציר מתחת לסל.
אירוני להזכיר אותו היום, אבל הוא שהביא את הגביע האירופאי האחרון של ריאל לפני 18 שנה ולמעשה עשה את זה עם חבורה די בינונית יחסית.
בדיוק אחרי זה הלך לנ.ב.א, קצת באיחור ( גיל 32 ).
yzafrir כתב:אולי עכשיו כאולימפיאקוס לקחו שני תארים רצופים עם אותו סגל אז המילה "המשכיות" תיהיה קצת מובנת יותר לפדרמן ??
הסגל שלהם כלכך מחובר שאם הם יצליחו להשאיר אותו עונה נוספת , הם פייבוריטים לזכייה נוספת , עם כל הכבוד למאמן שלהם , הוא לקח סגל מוכן ומאוד מגובש והביא אותו לזכייה , מעניין איך הוא יראה כשיצטרך לבנות סגל בתקציב מצומצם (מההיסטוריה שלו , זה לא עבד...) .
הזכייה הזאת מראה שלא צריך תקציבי ענק כמו של צסקא \ ריאל \ ברצלונה....בשביל לזכות , אבל עדיין צריך תקציב גדול ובטח ובטח יותר משל מכבי .
ההבדל בינם למכבי זה שהחומר המקומי שלהם הוא אדיר !!! אצלינו הישראלים בסגל בעיקר בגלל התעודת זהות ולא כי הם הכי טובים מקצועית לעמדה שלהם . איך ממזערים את הבעיה הזאת ? מביאים זרים תותחים !!!
אני לא אוהב את ההגדרה שהם רק ספאנוליס וכל השאר , העונה הזאת צריך להיות כבר ברור לכולם שאייסי לאו הוא לא סתם גימיק ליד ספאנוליס אלא רכז יורוליג בכיר . ושפרינטזיס הוא לא רק שחקן לוחמני אלא פאוור פאוורד מהטובים באירופה וכו ' וכו' ...מי שלא הבין את זה עונה שעברה , כדאי שיבין את זה עכשיו .
בניגוד לעשירות , אולימפיאקוס לא יכולה להביא את השחקנים הכי טובים בעמדה שלהם לכל עמדה , אבל זה לא אומר שאי אפשר להביא שחקנים טובים לעמדות שלהם . זה נכון שלפרינטזיס אין מקום בחמישייה של צסקא , ברצלונה או ריאל אבל זה רק בגלל שהם יכולים להרשות לעמצם את השחקן הכי טוב בכל עמדה בעוד שפרינצזיב עדיין לא כזה . אבל יש לו מקום בכל חמישייה מלבד שלושת הנל ...וזה נכון לגבי עוד שחקנים בסגל של אולימפיאקוס... (חוץ מספאנוליס כמובן )
תגידו , אתם חושבים שדני שובבני נסע ללונדון להיפגש עם פארגו וספאנוליס ביחד או רק עם פארגו ?
עפר כתב:מי שחושב שאוליפיאקוס זה כוכב על וחוטבי עצים פשוט טועה.
אוליפיאקוס היא קבוצה של שחקנים סבירים פלוס + כוכב על.
אולי מישהו יכול להסביר איך מכבי הצולעת של השנה ניצחה אותם ביון?
אדגר פו כתב:אני הייתי לוקח רק את סאבוניס בוודאות לפני פארקר, פשוט שחקן של פעם בחיים באירופה, גם לא רואים יותר מדי בנ.ב.א , בטח של היום.
שחקן של 2.20 עם גוף ענק שגם קולע ( אפילו שלשות ), גם מוסר כמו ניקולה, גם בלתי עציר מתחת לסל.
אירוני להזכיר אותו היום, אבל הוא שהביא את הגביע האירופאי האחרון של ריאל לפני 18 שנה ולמעשה עשה את זה עם חבורה די בינונית יחסית.
בדיוק אחרי זה הלך לנ.ב.א, קצת באיחור ( גיל 32 ).
yzafrir כתב:אולי עכשיו כאולימפיאקוס לקחו שני תארים רצופים עם אותו סגל אז המילה "המשכיות" תיהיה קצת מובנת יותר לפדרמן ??
הסגל שלהם כלכך מחובר שאם הם יצליחו להשאיר אותו עונה נוספת , הם פייבוריטים לזכייה נוספת , עם כל הכבוד למאמן שלהם , הוא לקח סגל מוכן ומאוד מגובש והביא אותו לזכייה , מעניין איך הוא יראה כשיצטרך לבנות סגל בתקציב מצומצם (מההיסטוריה שלו , זה לא עבד...) .
הזכייה הזאת מראה שלא צריך תקציבי ענק כמו של צסקא \ ריאל \ ברצלונה....בשביל לזכות , אבל עדיין צריך תקציב גדול ובטח ובטח יותר משל מכבי .
ההבדל בינם למכבי זה שהחומר המקומי שלהם הוא אדיר !!! אצלינו הישראלים בסגל בעיקר בגלל התעודת זהות ולא כי הם הכי טובים מקצועית לעמדה שלהם . איך ממזערים את הבעיה הזאת ? מביאים זרים תותחים !!!
אני לא אוהב את ההגדרה שהם רק ספאנוליס וכל השאר , העונה הזאת צריך להיות כבר ברור לכולם שאייסי לאו הוא לא סתם גימיק ליד ספאנוליס אלא רכז יורוליג בכיר . ושפרינטזיס הוא לא רק שחקן לוחמני אלא פאוור פאוורד מהטובים באירופה וכו ' וכו' ...מי שלא הבין את זה עונה שעברה , כדאי שיבין את זה עכשיו .
בניגוד לעשירות , אולימפיאקוס לא יכולה להביא את השחקנים הכי טובים בעמדה שלהם לכל עמדה , אבל זה לא אומר שאי אפשר להביא שחקנים טובים לעמדות שלהם . זה נכון שלפרינטזיס אין מקום בחמישייה של צסקא , ברצלונה או ריאל אבל זה רק בגלל שהם יכולים להרשות לעמצם את השחקן הכי טוב בכל עמדה בעוד שפרינצזיב עדיין לא כזה . אבל יש לו מקום בכל חמישייה מלבד שלושת הנל ...וזה נכון לגבי עוד שחקנים בסגל של אולימפיאקוס... (חוץ מספאנוליס כמובן )
תגידו , אתם חושבים שדני שובבני נסע ללונדון להיפגש עם פארגו וספאנוליס ביחד או רק עם פארגו ?
yellowaura כתב:אנשים אומרים שלאסו רע, שבלאט רע, שמסינה רע... אין זיכרון לאנשים. לאסו בנה קבוצה מצויינת השנה שגם התעלתה על ברצלונה, בלאט היה אחראי ישיר לכמה מהקבוצות הגדולות באירופה, מסינה בנה קבוצות מדהימות כולל צסק"א שהתמודדה מול מכבי הגדולה ולקחה לה אליפויות אירופה.
תנו קצת קרדיט.
קובי כתב:מספיק עם השטויות... אף אחד לא אמר מעולם שפיני מאמן חלש...
דיברו על האופי הבעייתי שלו, על מוטיבציה, על יחסים עם שחקנים ובחירה של שחקנים אולי, אבל לא חלקו על עצם היותו מאמן מצויין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים