Euroleague Final Four 2013 - ריפיט מדהים של אולימפיאקוס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: Euroleague Final Four 2013 - ריפיט מדהים של אולימפיאקוס

הודעהעל ידי yellowaura » 12 מאי 2013, 23:56

אנשים אומרים שלאסו רע, שבלאט רע, שמסינה רע... אין זיכרון לאנשים. לאסו בנה קבוצה מצויינת השנה שגם התעלתה על ברצלונה, בלאט היה אחראי ישיר לכמה מהקבוצות הגדולות באירופה, מסינה בנה קבוצות מדהימות כולל צסק"א שהתמודדה מול מכבי הגדולה ולקחה לה אליפויות אירופה.

תנו קצת קרדיט.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי rc4991 » 13 מאי 2013, 00:00

התנין כתב:
rc4991 כתב:
התנין כתב:מי גדול יותר לדעתכם, ספאנוליס או דיאמנטידיס?

באתי לשאול את זה ואז גם להגיד שעד לפני שנתיים לפאנתנייקוס בכלל לא היתה את הדילמה הזאת
לא להאמין שהם שיחקו באותו קבוצה ועוד עם שחקנים כמו בטיסט ופקוביץ'

באטיסט, פקוביץ', דיאמנטידיס, ספאנוליס, דרו ניקולאס וכמובן שאראס(שנתן הצגות בפיינל פור)ששכחת. פאו היתה קבוצה חלומית לחלוטין.

ראיתי עכשיו(ושכחת את פוטסיס)...איזה קבוצה החארות האלה בנו
איך קבוצה אחת מחזיקה בשלושה מהגארדים הטובים באירופה+פאוור פורוורד אדיר+הסנטר הכי טוב באירופה+שחקנים מחליפים שיכולים לפתוח בהרבה קבוצות יורוליג טובות?
האם היתה עוד קבוצה בעשור האחרון שהחזיקה בכמה סופר סטארים פרט אליה ולמכבי?(נראה לי שגם היתה לצסק"א סגל מטורף לפני כמה שנים)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 13 מאי 2013, 00:04

התנין כתב:
yellowaura כתב:

שאלה מצויינת. אנחנו זוכרים שהם היו בשיאם מה הם עשו לארה"ב. בכל מקרה עכשיו DD בירידה ואין ספק שספאנוליס טוב ממנו. מדהים לראות את היכולת הפיזית של ספאנוליס. שחקן ותיק ומנוסה שיכול לשחק כל כך דק' ואין אצלו ירידה פיזית עם השנים זה השחקן הטוב ביותר שאפשר למצוא.

השאלה שלי היא שאם יוצאים מנקודת הנחה ששניהם בשיאם, את מי היית מביא?

בשיא הרצינות לא הייתי מביא אף אחד מהם. אלא שחקנים של בית ושל לב. חבל על הכסף המוגזם שנצטרך לשלם להם (למכבי עדיף פארגו+ לאנגפורד מאשר ספאנוליס אחד- לאולימפיאקוס עדיף הפוך) . מחוץ ליוון אם הם באים כסופרסטארים הם יתקשו לתת את הסחורה. בכל מקרה אני חושב שדיאמנטידיס בשיאו היה שחקן טוב אפילו מפארקר. היום את ספאנוליס.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 13 מאי 2013, 00:08

yellowaura כתב:
התנין כתב:
yellowaura כתב:

שאלה מצויינת. אנחנו זוכרים שהם היו בשיאם מה הם עשו לארה"ב. בכל מקרה עכשיו DD בירידה ואין ספק שספאנוליס טוב ממנו. מדהים לראות את היכולת הפיזית של ספאנוליס. שחקן ותיק ומנוסה שיכול לשחק כל כך דק' ואין אצלו ירידה פיזית עם השנים זה השחקן הטוב ביותר שאפשר למצוא.

השאלה שלי היא שאם יוצאים מנקודת הנחה ששניהם בשיאם, את מי היית מביא?

בשיא הרצינות לא הייתי מביא אף אחד מהם. אלא שחקנים של בית ושל לב. חבל על הכסף המוגזם שנצטרך לשלם להם (למכבי עדיף פארגו+ לאנגפורד מאשר ספאנוליס אחד- לאולימפיאקוס עדיף הפוך) . מחוץ ליוון אם הם באים כסופרסטארים הם יתקשו לתת את הסחורה. בכל מקרה אני חושב שדיאמנטידיס בשיאו היה שחקן טוב אפילו מפארקר. היום את ספאנוליס.

לדעתי זאת קביעה קצת יומרנית, אם כי לא חסרת ביסוס. אני חושב שכל אחד מהם היה מצליח גם מחוץ לקבוצות היווניות, אבל תכלס, למה להם. הרוויחו (ועדיין מרוויחים) כסף גדול
ואין להם סיבה לחפש במקומות אחרים.
לגבי פארקר - הוא השחקן השלם והטוב ביותר שאני ראיתי באירופה ב-20 השנים האחרונות, כשהיחידים שהייתי שוקל לקחת לפניו (ובסוף כנראה שלא הייתי לוקח) הם סאבוניס, בודירוגה, ניקו ושאראס.
ספאנוליס וDD גם בליגה הזאת, אבל פארקר לדעתי גדול מהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 מאי 2013, 00:25

jol9 כתב:לגבי פארקר - הוא השחקן השלם והטוב ביותר שאני ראיתי באירופה ב-20 השנים האחרונות, כשהיחידים שהייתי שוקל לקחת לפניו (ובסוף כנראה שלא הייתי לוקח) הם סאבוניס, בודירוגה, ניקו ושאראס.

למה לקחת לפניו כשהיה לנו את השניים הללו עם פארקר גם יחד??

סגל השחקנים:
4 דיוויד לוגאן 26/12/1982 1.85 גארד 1 ארה''ב
5 שון ג'יימס 10/09/1983 2.08 סנטר 2 ארה''ב
6 דווין סמית 12/04/1983 1.98 פורוורד 2 ארה''ב
7 ריקי היקמן 01/09/1985 1.89 גארד 1 ארה''ב
8 ליאור אליהו 09/09/1985 2.06 פורוורד 6 ישראל
9 מורן רוט 10/11/1982 1.82 גארד 1 ישראל
10 גיא פניני 04/09/1983 2.01 פורוורד 4 ישראל
11 ניק קיינר-מדלי 20/10/1983 2.03 פורוורד 1 ארה''ב
12 יוגב אוחיון 24/04/1987 1.88 גארד 2 ישראל
13 דארקו פלאניניץ' 22/11/1990 2.11 סנטר 1 קרואטיה
14 עידן זלמנסון 18/04/1995 2.07 סנטר 2 ישראל
15 איתי שגב 15/06/1995 2.04 פורוורד 1 ישראל
21 סילבן לנדסברג 10/04/1990 1.98 גארד 1 ישראל
:crybaby :cry3 :sorry
למה אלוהים?? למה זה מגיע לנו?? :suicide1
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 מאי 2013, 06:38

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:לגבי פארקר - הוא השחקן השלם והטוב ביותר שאני ראיתי באירופה ב-20 השנים האחרונות, כשהיחידים שהייתי שוקל לקחת לפניו (ובסוף כנראה שלא הייתי לוקח) הם סאבוניס, בודירוגה, ניקו ושאראס.

למה לקחת לפניו כשהיה לנו את השניים הללו עם פארקר גם יחד??

סגל השחקנים:
4 דיוויד לוגאן 26/12/1982 1.85 גארד 1 ארה''ב
5 שון ג'יימס 10/09/1983 2.08 סנטר 2 ארה''ב
6 דווין סמית 12/04/1983 1.98 פורוורד 2 ארה''ב
7 ריקי היקמן 01/09/1985 1.89 גארד 1 ארה''ב
8 ליאור אליהו 09/09/1985 2.06 פורוורד 6 ישראל
9 מורן רוט 10/11/1982 1.82 גארד 1 ישראל
10 גיא פניני 04/09/1983 2.01 פורוורד 4 ישראל
11 ניק קיינר-מדלי 20/10/1983 2.03 פורוורד 1 ארה''ב
12 יוגב אוחיון 24/04/1987 1.88 גארד 2 ישראל
13 דארקו פלאניניץ' 22/11/1990 2.11 סנטר 1 קרואטיה
14 עידן זלמנסון 18/04/1995 2.07 סנטר 2 ישראל
15 איתי שגב 15/06/1995 2.04 פורוורד 1 ישראל
21 סילבן לנדסברג 10/04/1990 1.98 גארד 1 ישראל
:crybaby :cry3 :sorry
למה אלוהים?? למה זה מגיע לנו?? :suicide1

אני לא מבין על מה את מתלוננת... זה רק אני או שאנחנו מובילים 0-2 בפלייאוף? זה רק אני, או שהגענו להצלבה השנה? זה רק אני, או שכמעט שברנו את הפרש השיא מול *שקר כלשהו- קבוצה שאני לא זוכר* העונה?
קצת כבוד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 13 מאי 2013, 06:44

אולי עכשיו כאולימפיאקוס לקחו שני תארים רצופים עם אותו סגל אז המילה "המשכיות" תיהיה קצת מובנת יותר לפדרמן ??
הסגל שלהם כלכך מחובר שאם הם יצליחו להשאיר אותו עונה נוספת , הם פייבוריטים לזכייה נוספת , עם כל הכבוד למאמן שלהם , הוא לקח סגל מוכן ומאוד מגובש והביא אותו לזכייה , מעניין איך הוא יראה כשיצטרך לבנות סגל בתקציב מצומצם (מההיסטוריה שלו , זה לא עבד...) .
הזכייה הזאת מראה שלא צריך תקציבי ענק כמו של צסקא \ ריאל \ ברצלונה....בשביל לזכות , אבל עדיין צריך תקציב גדול ובטח ובטח יותר משל מכבי .
ההבדל בינם למכבי זה שהחומר המקומי שלהם הוא אדיר !!! אצלינו הישראלים בסגל בעיקר בגלל התעודת זהות ולא כי הם הכי טובים מקצועית לעמדה שלהם . איך ממזערים את הבעיה הזאת ? מביאים זרים תותחים !!!

אני לא אוהב את ההגדרה שהם רק ספאנוליס וכל השאר , העונה הזאת צריך להיות כבר ברור לכולם שאייסי לאו הוא לא סתם גימיק ליד ספאנוליס אלא רכז יורוליג בכיר . ושפרינטזיס הוא לא רק שחקן לוחמני אלא פאוור פאוורד מהטובים באירופה וכו ' וכו' ...מי שלא הבין את זה עונה שעברה , כדאי שיבין את זה עכשיו .
בניגוד לעשירות , אולימפיאקוס לא יכולה להביא את השחקנים הכי טובים בעמדה שלהם לכל עמדה , אבל זה לא אומר שאי אפשר להביא שחקנים טובים לעמדות שלהם . זה נכון שלפרינטזיס אין מקום בחמישייה של צסקא , ברצלונה או ריאל אבל זה רק בגלל שהם יכולים להרשות לעמצם את השחקן הכי טוב בכל עמדה בעוד שפרינצזיב עדיין לא כזה . אבל יש לו מקום בכל חמישייה מלבד שלושת הנל ...וזה נכון לגבי עוד שחקנים בסגל של אולימפיאקוס... (חוץ מספאנוליס כמובן )

תגידו , אתם חושבים שדני שובבני נסע ללונדון להיפגש עם פארגו וספאנוליס ביחד או רק עם פארגו ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 13 מאי 2013, 07:03

אני הייתי לוקח רק את סאבוניס בוודאות לפני פארקר, פשוט שחקן של פעם בחיים באירופה, גם לא רואים יותר מדי בנ.ב.א , בטח של היום.
שחקן של 2.20 עם גוף ענק שגם קולע ( אפילו שלשות ), גם מוסר כמו ניקולה, גם בלתי עציר מתחת לסל.

אירוני להזכיר אותו היום, אבל הוא שהביא את הגביע האירופאי האחרון של ריאל לפני 18 שנה ולמעשה עשה את זה עם חבורה די בינונית יחסית.
בדיוק אחרי זה הלך לנ.ב.א, קצת באיחור ( גיל 32 ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 13 מאי 2013, 07:15

אדגר פו כתב:אני הייתי לוקח רק את סאבוניס בוודאות לפני פארקר, פשוט שחקן של פעם בחיים באירופה, גם לא רואים יותר מדי בנ.ב.א , בטח של היום.
שחקן של 2.20 עם גוף ענק שגם קולע ( אפילו שלשות ), גם מוסר כמו ניקולה, גם בלתי עציר מתחת לסל.

אירוני להזכיר אותו היום, אבל הוא שהביא את הגביע האירופאי האחרון של ריאל לפני 18 שנה ולמעשה עשה את זה עם חבורה די בינונית יחסית.

גם הקרירה שלו ב-NBA מראה שהוא היה גדול יותר מפארקר , אבל בכל זאת הלב אומר פארקר כי אני יותר נהנה מהכדורסל שלו...גם פטרוביץ' אפשר לומר היה גדול יותר מפארקר ובכל זאת אנתוני המלך
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 13 מאי 2013, 07:21

בסדר, מקובל. יש את המוח ויש את הלב. :) אבל מי שזוכר סאבוניס היה אחד השחקנים היותר אינטליגנטיים ומענגים בכדורסל . לא סתם ביל וולטון אמר עליו שהיה גדול הסנטרים המוסרים בכל הזמנים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 13 מאי 2013, 07:52

yzafrir כתב:אולי עכשיו כאולימפיאקוס לקחו שני תארים רצופים עם אותו סגל אז המילה "המשכיות" תיהיה קצת מובנת יותר לפדרמן ??
הסגל שלהם כלכך מחובר שאם הם יצליחו להשאיר אותו עונה נוספת , הם פייבוריטים לזכייה נוספת , עם כל הכבוד למאמן שלהם , הוא לקח סגל מוכן ומאוד מגובש והביא אותו לזכייה , מעניין איך הוא יראה כשיצטרך לבנות סגל בתקציב מצומצם (מההיסטוריה שלו , זה לא עבד...) .
הזכייה הזאת מראה שלא צריך תקציבי ענק כמו של צסקא \ ריאל \ ברצלונה....בשביל לזכות , אבל עדיין צריך תקציב גדול ובטח ובטח יותר משל מכבי .
ההבדל בינם למכבי זה שהחומר המקומי שלהם הוא אדיר !!! אצלינו הישראלים בסגל בעיקר בגלל התעודת זהות ולא כי הם הכי טובים מקצועית לעמדה שלהם . איך ממזערים את הבעיה הזאת ? מביאים זרים תותחים !!!

אני לא אוהב את ההגדרה שהם רק ספאנוליס וכל השאר , העונה הזאת צריך להיות כבר ברור לכולם שאייסי לאו הוא לא סתם גימיק ליד ספאנוליס אלא רכז יורוליג בכיר . ושפרינטזיס הוא לא רק שחקן לוחמני אלא פאוור פאוורד מהטובים באירופה וכו ' וכו' ...מי שלא הבין את זה עונה שעברה , כדאי שיבין את זה עכשיו .
בניגוד לעשירות , אולימפיאקוס לא יכולה להביא את השחקנים הכי טובים בעמדה שלהם לכל עמדה , אבל זה לא אומר שאי אפשר להביא שחקנים טובים לעמדות שלהם . זה נכון שלפרינטזיס אין מקום בחמישייה של צסקא , ברצלונה או ריאל אבל זה רק בגלל שהם יכולים להרשות לעמצם את השחקן הכי טוב בכל עמדה בעוד שפרינצזיב עדיין לא כזה . אבל יש לו מקום בכל חמישייה מלבד שלושת הנל ...וזה נכון לגבי עוד שחקנים בסגל של אולימפיאקוס... (חוץ מספאנוליס כמובן )

תגידו , אתם חושבים שדני שובבני נסע ללונדון להיפגש עם פארגו וספאנוליס ביחד או רק עם פארגו ?

ההפך, אני דווקא חושש מהניצחון של היוונים, כי זה נותן גושפנקא עבורו דני שובבני ולהקתו להמשיך לרכוש שחקנים ב-100 אלף דולר לראש. הרי אם קבוצה אחת עם שחקן על אחד מוקף בכמה חוטבי עצים יכולה להרשות לעצמה ואפילו לזכות בתואר, בטח שגם אנחנו.
לגבי פארגו, אני בטוח שהוא לא בא ללונדון סתם כדי לראות את הפיינל פור. אם הוא בא לשם, אני מניח שבתודעה שלו הוא כבר השלים עם זה שהוא חוזר לאירופה. הסוכן שלו והוא בטח קיבלו ים של הצעות. שם המשחק פה הוא כסף. מכיוון שמכבי לא תשלם עליו מעל מליון דולר, והמבחן הכי טוב היה בקיץ האחרון שגם את פרמאר הם לא טרחו לנסות ולקנות בגלל ההצעה של אפס, אזי הקיץ הזה התסריט יחזור על עצמו. טעות. טיפשות. הפחד מפני הסנריו של ארויו מבעבע אצלם. לא ברור לי למה. דווקא ארויו בזמנו היה רכש מצוין, יתר השחקנים היו פח. מכבי חייבים לתת לפארגו את הסכום שידרוש. אין פה קיצורי דרך.
er79

הודעהעל ידי עפר » 13 מאי 2013, 07:59

מי שחושב שאוליפיאקוס זה כוכב על וחוטבי עצים פשוט טועה.
אוליפיאקוס היא קבוצה של שחקנים סבירים פלוס + כוכב על.
אולי מישהו יכול להסביר איך מכבי הצולעת של השנה ניצחה אותם ביון?
עפר

הודעהעל ידי er79 » 13 מאי 2013, 08:03

עפר כתב:מי שחושב שאוליפיאקוס זה כוכב על וחוטבי עצים פשוט טועה.
אוליפיאקוס היא קבוצה של שחקנים סבירים פלוס + כוכב על.
אולי מישהו יכול להסביר איך מכבי הצולעת של השנה ניצחה אותם ביון?

ברור לך שהקצנתי קצת עם המטאפורה שלי. הם שחקנים סבירים, אפורים, לא יותר מזה. שים אותם בכל קבוצה אחרת ולא תקבל הרבה. אין להם כישרון, אבל תלכיד קבוצתי מצוין. בכל מקרה, מי שעשה את ההבדל זה אך ורק ספאנוליס, זה מה שעושה אותו לשחקן הכי גדול באירופה היום. מכבי ניצחו אותם כי כל קבוצה יכולה לנצח אותם ביום נתון. אפס כפו עליהם משחק חמישי. יכול להיות שסדרה נגד ריאל הם לא היו עוברים. יש להם מספיק שכל ומנטליות שנה שנייה ברציפות להגיע לשיא בשני המשחקים הכי חשובים של העונה. ויש להם את הווינר הכי גדול באירופה. זה כל ההבדל.
er79

הודעהעל ידי אדגר פו » 13 מאי 2013, 08:19

כן, אני משוכנע שפדרמן ירשום צ'ק פתוח לאדון פארגו האהוב והמכובד עליו ועל משפחתו.

אני כבר רואה את הדו שיח בינהם : פדרמן ( הבן ורוח הקודש ) : " כמה צסק"א מציעים לך ? אני מוסיף לך דולר על ההצעה להם או כל הצעה אחרת שתקבל באירופה.".

פארגו : " 3 מיליון דולר נטו פלוס מרצדס צמודה."

פדרמן : ". " רגע, אני מתקשר לאבא לראות כמה יש לנו בעו"ש . הילד מתקשר, מעוות את פניו וקופץ פיו בזמן השיחה, פונה מכורכם פנים לפארגו
ואומר " יש קצת בעייה בתזרים נכון להיום, אבל אני משוכנע שאם תחכה לאוגוסט יתפנה משהוא ממכירה של אחוזים בפטרו כימיים. ".

פארגו : מחמיץ פנים, נראה מאוכזב, אומר : " אני חייב להגיע למוסקבה כדי לסגור דברים כבר ביוני, אוגוסט זה קצת מאוחר ."

פדרמן : נראה קצת מאוכזב מבחוץ, בלב קצת משועשע ומגחך לעצמו. מזמין עיתונאי כדי להדליף לו את המגעים עם פארגו כולל ההצעה הדמיונית
פונה לפארגו :
" תדע לך שאתה הפייבוריט שלי ואם תחכה קצת רק תרוויח. בינתיים ניפרד כידידים ואחרי שתסיים את הקריירה אל תשכח להתקשר, 300 אלף דולר דווקא אפשר לסדר יחסית מהר. "
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 13 מאי 2013, 09:11

אדגר פו כתב:אני הייתי לוקח רק את סאבוניס בוודאות לפני פארקר, פשוט שחקן של פעם בחיים באירופה, גם לא רואים יותר מדי בנ.ב.א , בטח של היום.

סאבוניס ופטרוביץ' (ז"ל) הם שני השחקנים הגדולים ביותר ששיחקו באירופה ושני האירופאים הגדולים בהיסטוריה ביחד עם נוביצקי.
אז בהחלט אפשר להבין ולהסכים עם מה שאתה אומר.

תחשוב רק איזה מזל (ניהול מעולה) היה לנו, כשפארקר שכבר ברור היה שהוא גדול על אירופה, שיחק במכבי 5 שנים.
היום לא מצליחים להשאיר את פאקינג סמית', ורק לפני לא הרבה מדי שנים, השאירו את פארקר 5 שנים, את ווייצ'יץ' 6, את האפמן ואת מקדונלד 3, את שאראס
2 וגם את באסטון 3... היו ימים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 מאי 2013, 09:18

yzafrir כתב:אולי עכשיו כאולימפיאקוס לקחו שני תארים רצופים עם אותו סגל אז המילה "המשכיות" תיהיה קצת מובנת יותר לפדרמן ??

תראה, אותי ההצלחה של אול' לימדה כמה דברים. קבוצה צריך לבנות בחוכמה. הרי לא סתם השחקנים האלה סביב ספאנוליס מצליחים, ולא סתם הנגרים הגדולים
של הבולס בשנות ה-90 הצליחו ליד ג'ורדן ופיפן.
תלכיד קבוצתי זה דבר מאוד חשוב. למכבי היה מזל ב2010, לקבל חבורה שאפשר להפוך אותה לקבוצה ולהקנות לה סגנון משחק, אבל גם אז, לא היתה שום כוונה
מראש או יד מכוונת.

אולי בלאט היה עסוק מדי עם רוסיה, אולי הוא לא יודע לבנות קבוצות, בטוח שדני פדרמן לא יודע לעשות את זה ברמה מספיק טובה.
זה המפתח - בניית קבוצה.
ובניית קבוצה זה תהליך שגם יכול לקחת זמן. לא בטוח שאחרי חודשיים כולם יתחברו. יכול להיות שצריך עונה שלמה, ובעונה שאחרי זה לעשות מקצה שיפורים.
אבל מכבי חייבת ללמוד את זה, להפיק לקחים, לרדת מכל ההצעות המטופשות של החוזים המתחכמים, לבצע מהפכה מחשבתית בכל מה שקשור בשחקנים ישראלים
ולצאת לדרך כשהכוונה היא לבנות קבוצה שתתמודד על התואר, ולא תהיה שמחה עם הצלבה והדחה מבישה בסוויפ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 13 מאי 2013, 09:32

איכשהו, אני תמיד נגד קבוצות ששוברות, או משוות שיאים של מכבי. אבל נגד אולימפיאקוס הזו, קצת קשה להיות נגד.
ריפיט אדיר של החבורה המלוכדת הזאת, עם מנהיג אחד שהוא פשוט קלאסה - ספאנוליס.

חבורת המליונים של הבלאנקוס (גילוי נאות, חשבתי שיזכו) נחנקו ברגע האמת וגם הראו את פרצופם המכוער בסיום בראשות רודי פרננדז הסוליסט.

חוץ מזה, משחק של 188 נקודות בגמר יורוליג - תענוג !
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אלמוג » 13 מאי 2013, 13:36

yellowaura כתב:אנשים אומרים שלאסו רע, שבלאט רע, שמסינה רע... אין זיכרון לאנשים. לאסו בנה קבוצה מצויינת השנה שגם התעלתה על ברצלונה, בלאט היה אחראי ישיר לכמה מהקבוצות הגדולות באירופה, מסינה בנה קבוצות מדהימות כולל צסק"א שהתמודדה מול מכבי הגדולה ולקחה לה אליפויות אירופה.

תנו קצת קרדיט.

זה אותם אנשים שאמרו שפיני גרשון המאמן הגדול באירופה אחרי הבית ספר לכדורסל שהוא עשה לאיבקוביץ', ובעונה האחרונה שלו במכבי אמרו שהוא מאמן חלש.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי קובי » 13 מאי 2013, 15:50

מספיק עם השטויות... אף אחד לא אמר מעולם שפיני מאמן חלש...
דיברו על האופי הבעייתי שלו, על מוטיבציה, על יחסים עם שחקנים ובחירה של שחקנים אולי, אבל לא חלקו על עצם היותו מאמן מצויין.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אלמוג » 13 מאי 2013, 16:00

קובי כתב:מספיק עם השטויות... אף אחד לא אמר מעולם שפיני מאמן חלש...
דיברו על האופי הבעייתי שלו, על מוטיבציה, על יחסים עם שחקנים ובחירה של שחקנים אולי, אבל לא חלקו על עצם היותו מאמן מצויין.

אוי כמה שאתה טועה. בשלב מסויים חצי היכל אמרו שהוא חלש וכבוי.
תמונה
אלמוג

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים