גיידמאק לא משוגע, הוא מגלומן קיצוני.
נכון, גם זו סוג של מחלת נפש, אבל היא לא כמו להזות ולקשקש דברים לא מציאותיים.
כמו שדיברת ונפגשת עם גלעד שליט בעזה? כן,אני מניחה שיש הבדל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גיידמאק לא משוגע, הוא מגלומן קיצוני.
נכון, גם זו סוג של מחלת נפש, אבל היא לא כמו להזות ולקשקש דברים לא מציאותיים.
6 לב צהוב כתב:דירקטוריון מנהלת הליגה יכריע מחר (יום שני) בין ארבעה זרים בטופס המשחק לבין המשך החוק הרוסי.
felix_r כתב:6 לב צהוב כתב:דירקטוריון מנהלת הליגה יכריע מחר (יום שני) בין ארבעה זרים בטופס המשחק לבין המשך החוק הרוסי.
אני מעדיף את החוק הרוסי, כי האופציה השניה אומרת 8 ישראלים בקבוצה, וזה נראה לי הזוי ביותר פשוט כי אין כל כך הרבה ישראלים ברמה סבירה.
בעל זבוב כתב:והערב (שני) ישיבה מכרעת של מגעלת הליגה. קבלת החלטות לא ממש תהיה שם, הכל מכור.
ארבעה זרים רשומים בטופס, שמונה אפשר בסגל, אין חוק רוסי ואולי יקרה נס בדמות ביטול הפיינל קופל.
Holiday_Armadillo כתב:בעל זבוב כתב:והערב (שני) ישיבה מכרעת של מגעלת הליגה. קבלת החלטות לא ממש תהיה שם, הכל מכור.
ארבעה זרים רשומים בטופס, שמונה אפשר בסגל, אין חוק רוסי ואולי יקרה נס בדמות ביטול הפיינל קופל.
אני מניחה שאם מכבי תפעיל את הלובי שלה ותעביר את מה שקופל רוצה אז בתמורה היא תקבל את ביטול הפיינל פור ומעבר לסדרות של הטוב מ-2(חחחחחחחח קצת מצחיק אותי,לא יודעת למה)..
מעניין מה אוחיון יגיד אחרי שהוא איים על קופל ביחד עם עוד 4 קבוצות שהם יעזבו את הליגה אם לא יהיה פיינל פור
misha כתב:נראה כמעט בטוח שקופל יעביר את מה שהוא רוצה בנוגע למבנה הליגה ומעבר ל4 זרים בלי חוק רוסי. מקווה שלפחות נקבל את ביטול פיינל פור תמורת זה. גם 2 משחקים על האליפות עדיף ממה שיש עכשיו.
misha כתב:לגבי תאריכים, היה רשום שהם יתעקשו שנשחק חלק מהמשחקים ביום ראשון. נראה מה יהיה עם זה.
הוא יכול לעשות קצת רעש אבל אין לו שום אפשרות למנוע את הפיינל פור של האדריאטית בת"א.
-----------------
אוהדי מכבי ת"א פרצו לישיבת המנהלת, מזרחי התערב והרגיע
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01173.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים