המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:הזריקה של סמית' בברך היום הייתה גם הזריקה היחידה שלו היום.
Congrats to Maccabi Tel Aviv on a big win! Gadol!!!! Yalla Maccabi! On to the elite 8! David Blatt is the greatest!
LIAV10 כתב:Congrats to Maccabi Tel Aviv on a big win! Gadol!!!! Yalla Maccabi! On to the elite 8! David Blatt is the greatest!
יכול להיות שאני מאוהב בפארקר?![]()
Allan Turing כתב:יש מצב שמילאנו יהיו מוכנים להחלפות? היקמן תמורת לאנגפורד?
ניתן להם גם את דני פדרמן בתור בונוס, שיחסל להם את הקבוצה סופית.
LIAV10 כתב:Congrats to Maccabi Tel Aviv on a big win! Gadol!!!! Yalla Maccabi! On to the elite 8! David Blatt is the greatest!
חנו'ש כתב:Allan Turing כתב:יש מצב שמילאנו יהיו מוכנים להחלפות? היקמן תמורת לאנגפורד?
ניתן להם גם את דני פדרמן בתור בונוס, שיחסל להם את הקבוצה סופית.
בערך כמו שביבי יהיה מוכן לתת לפלסטינים את ירושלים, פינוי כל ההתנחלויות וכמה מדעני אטום לאירן, בתמורה להמשך הטרור...
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Congrats to Maccabi Tel Aviv on a big win! Gadol!!!! Yalla Maccabi! On to the elite 8! David Blatt is the greatest!
האוהדים מעולם לא שכחו אותו והוא מעולם לא שכח את מכבי
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Congrats to Maccabi Tel Aviv on a big win! Gadol!!!! Yalla Maccabi! On to the elite 8! David Blatt is the greatest!
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Congrats to Maccabi Tel Aviv on a big win! Gadol!!!! Yalla Maccabi! On to the elite 8! David Blatt is the greatest!
אבל מתי הוא חוזר לנוקיה לאיזה סטנדינג אוביישן?
felix_r כתב:דרך אגב, אני רוצה להזכיר לכם, שגם ז'יז'יץ' תרם תרומה חשובה מאוד לנצחון של מכבי. מהרגע שהוא עשה את חסימת הבטון שלו לדילייני, דילייני שיחק הרבה יותר חלש
מקובי כתב:felix_r כתב:דרך אגב, אני רוצה להזכיר לכם, שגם ז'יז'יץ' תרם תרומה חשובה מאוד לנצחון של מכבי. מהרגע שהוא עשה את חסימת הבטון שלו לדילייני, דילייני שיחק הרבה יותר חלש
לדעתי לא היתה שם עבירה...
felix_r כתב:דרך אגב, אני רוצה להזכיר לכם, שגם ז'יז'יץ' תרם תרומה חשובה מאוד לנצחון של מכבי. מהרגע שהוא עשה את חסימת הבטון שלו לדילייני, דילייני שיחק הרבה יותר חלש
toja27 כתב:felix_r כתב:דרך אגב, אני רוצה להזכיר לכם, שגם ז'יז'יץ' תרם תרומה חשובה מאוד לנצחון של מכבי. מהרגע שהוא עשה את חסימת הבטון שלו לדילייני, דילייני שיחק הרבה יותר חלש
אמרתי לפני שבוע שלדעתי דלייני עוד שנתיים בNBA ושמקומו לא באירופה והנה פיני גרשון מודיע שהרוקטס רוצים אותו כבר עכשיו. מישהו אמר "רייס קצת יותר משודרג"? או נמאס משחקנים עם בנדאנה?
עדיף לראות את השחקן קודם לפני שמגיבים, ולא להתייחס לדמיון לעובדות השטחיות כמו שרייס גם הגיע מביירן מינכן שהוא לובש בנאדנה ושהוא רכז שחור.
שמואל1 כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:דרך אגב, אני רוצה להזכיר לכם, שגם ז'יז'יץ' תרם תרומה חשובה מאוד לנצחון של מכבי. מהרגע שהוא עשה את חסימת הבטון שלו לדילייני, דילייני שיחק הרבה יותר חלש
אמרתי לפני שבוע שלדעתי דלייני עוד שנתיים בNBA ושמקומו לא באירופה והנה פיני גרשון מודיע שהרוקטס רוצים אותו כבר עכשיו. מישהו אמר "רייס קצת יותר משודרג"? או נמאס משחקנים עם בנדאנה?
עדיף לראות את השחקן קודם לפני שמגיבים, ולא להתייחס לדמיון לעובדות השטחיות כמו שרייס גם הגיע מביירן מינכן שהוא לובש בנאדנה ושהוא רכז שחור.
דילייני שחקן טוב, ועדיף עשרות מונים על רייס והיקמן.
עדיין, הוא לא רכז שהייתי רוצה לראות במכבי. לא מתחבר לסגנון המשחק הזה. מסוג השחקנים שדופקים סטטיסטיקה אבל בתכלס לא תורמים לניצחון והרבה פעמים מחרבים את המשחק הקבוצתי.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:דרך אגב, אני רוצה להזכיר לכם, שגם ז'יז'יץ' תרם תרומה חשובה מאוד לנצחון של מכבי. מהרגע שהוא עשה את חסימת הבטון שלו לדילייני, דילייני שיחק הרבה יותר חלש
דילייני שחקן טוב, ועדיף עשרות מונים על רייס והיקמן.
עדיין, הוא לא רכז שהייתי רוצה לראות במכבי. לא מתחבר לסגנון המשחק הזה. מסוג השחקנים שדופקים סטטיסטיקה אבל בתכלס לא תורמים לניצחון והרבה פעמים מחרבים את המשחק הקבוצתי.
הוא לא רכז טבעי (אין הרבה כאלה באירופה היום), אבל בכל זאת סיים עם 10 אסיסטים. אז אי אפשר לומר שהוא דופק את המשחק הקבוצתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים