פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 יוני 2014, 10:38
כיאין כסף , וגם אחרי העונה האחרונה כששיטת ה נבנה בזול ונקווה לטוב כל כך עבדה אז המצב רק יחמיר , מה שווה שזכינו בגביע מה שווה שגילינו שמכבי פגעה כמעט עם כל השחקנים אם לא מצליחים לשמור על אף אחד כמעט מהקבוצה הנהדרת הזו ?
27 יוני 2014, 10:51
יוסי22 כתב:אני גם לא מבין למה לא עושים חוזה ל-5 שנים עם אופציה של מכבי כל שנה , בלי סעיפי יציאה לשחקן לשום מקום .... אה , הבנתי ... יש פה גם צד שני . אופס איך לא חשבתי על זה קודם .
אפשר לעשות הכול בחוזה אבל זה הימור , אם תעשה חוזה בלי סעיפי יציאה או שתשלם ביוקר או שגם לך לא יהיו סעיפי יציאה ותתקע עם שחקנים , חוכמה בדיעבד זו חוכמה מאוד קטנה מסתבר .
מה שכן מרגיז זה שמכבי לא מנסה להילחם על שחקנים שמצליחים ומרימה ידיים גם כשלא מדובר בסכומים מופרכים (בניגוד ללאנגפורד שם מכבי הציעה את המקסימום שהוא היה שווה לה וצדקה בניגוד לכל החכמים הרגילים או לאיידסון שקיבל חוזה מופרך בברצלונה או לפארגו שברח ) , למשל מיליון דולר להיקמן זה לא מופרך , כנ"ל לרייס .
יש שם לפעמים נטיה להתלהב קצת יותר מידי מהשיטה שהיא נכונה בבסיסה (לא נשלם סכומים מופקעים רק כי קבוצות מסויימות השתגעו) , מצד שני אי אפשר לרדת יותר מידי בסכומים במיוחד כשההכנסות יגדלו קרוב לוודאי אחרי אליפות אירופה .
לפחות לא שמעים השנה על זה שמכבי מתעניינים בשחקנם כדי למכור מנוייים , אחד הדברים ההזויים שרצו פה כל שנה למרות שמכבי מכרה את כל המנויים בלי להתאמץ.
אני חושב שאתה כרגיל מגזים.
השאלה הלגיטימית היא איך נראה החוזה של רייס. אם יש לו סעיף יציאה מהחוזה ב100K, או שנניח יש סעיף יציאה הדדי ב100K, או שיש אופציה שהיא רק של הקבוצה, או כל דבר אחר.
אם האופציה היא הדדית, אז הרי שמראש הנהלת מכבי מכוונת בכל פעם לעונה אחת מוצלחת, כי היא יודעת שבעונה שלאחר מכן, שחקן טוב יברח לכסף הגדול ושחקן רע ישוחרר, ורק
שחקן שהוא בינוני או כזה שאין בו התעניינות גדולה (כמו היקמן בקיץ האחרון) ימשיך.
אני מקווה שכמו שמכבי הצליחה בזמנו להשאיר את שאראס, היא תצליח גם עם רייס. אם הנהלת מכבי תחרוג מהכללים הקבועים שלה, ותחתים אותו על חוזה לשלוש שנים, אז בכלל ייצא נפלא.
27 יוני 2014, 12:02
roy1000 כתב:cannon כתב:במקום רייס ואם ההצעות אכן קיימות וגבוהות, אפילו לא מבזבז את זמני למשא ומתן אלא בורח מפה למדינה נורמלית במערב אירופה שבה משלמים לי הרבה יותר. ממילא במכבי הוא לא יקח עוד גביע וממילא הוא לא ישראלי או כזה שבילה פה כמה שנים והתחבר. ברצלונה וריאל עדיפות בהרבה על מכבי מבחינתו
אני ממש לא יאשים אותו אם הוא ייקח חוזה של 4 מליון לשלוש שנים. השאלה היא למה מכבי לא מצליחה לשמור על הסגל ולשלם קצת יותר כשצריך כמו ששמרו על פארקר/ניקולה כשכל אירופה רדפה אחריהם?
יש דיבורים לפיהם השחקנים הגדולים של השושלת נשארו בגלל שהיו מושקעים בבנק של מוני פנאן ז"ל.
לא יודע אם זה נכון, אבל זה בהחלט יחלוט להסביר כמה דברים.
27 יוני 2014, 13:56
מכבי החלו שיחות עם פארגו למקרה שרייס ילך ...
מעניין פארגו יבוא בכסף נמוך ממה שדרוש להשאיר את רייס ?
27 יוני 2014, 14:12
זה לא כך כך הגיוני, גם אם פארגו ידרוש מליון, יש בייאאוט לצסק"א. גם לא ברור לי למה צסקא תשחרר אותו, יש מאמן חדש, תאודוסיץ לא בטוח נשאר, ג'קסון עבר פציעה קשה. שיביאו לרייס כבר את המליון דולר וישתיקו אותו, זה יהיה משתלם לכל הצדדים. אבל פדרמן חושב אחרת... והוא שוב יעשה טעות
27 יוני 2014, 14:18
er79 כתב:זה לא כך כך הגיוני, גם אם פארגו ידרוש מליון, יש בייאאוט לצסק"א. גם לא ברור לי למה צסקא תשחרר אותו, יש מאמן חדש, תאודוסיץ לא בטוח נשאר, ג'קסון עבר פציעה קשה. שיביאו לרייס כבר את המליון דולר וישתיקו אותו, זה יהיה משתלם לכל הצדדים. אבל פדרמן חושב אחרת... והוא שוב יעשה טעות
פארגו חתום בצסקא לשנתים, אם אינני טועה.
לכן, אם תשחרר אותו, צסקא תשלם חלק משכרו
27 יוני 2014, 14:20
כן, אבל לא בטוח שהם ישחררו אותו לאור השינויים שתיארתי לעיל. אגב מלפפונים, יש דיבורים על כך שמקאלב סוגר בקאזאן, זה כנראה אומר שגאודלוק לא יישאר שם
27 יוני 2014, 14:27
אני כבר לא מבין את מכבי,עד שמתחבר שחקן ומתפתח ברמה כזאת ונהפך לאחד מ7 8 שחקנים הטובים באירופה בעמדת הגארד אז שוב צריך להיפרד,אני כבר לא מבין מי מנהל את מכבי או איזו שיטה מוכתבת ולאיזה דרך הם מכוונים.
כולם יודעים ששןב להשקיע בגארד 300 400 500 אלף ולצפות שיהפוך לתותח זה סיכוי נמוך מאוד,וגם לא לתותח לשחקן טוב פשוט ,ושחקן שיתחבר למועדון,אז חלאס כבר כל הזמן לעבוד בשיטות או במחשבות שכבר לא קיימות בשום מקום ,רק למכבי יש איזשהי שיטה שהיא חושבת עקום ושונה מהנורמלי.
הוא שחקן ששוה שוה מאוד גם באופי ,רייס שווה 800 900 אלף דולר לעונה אין מה לעשות ,תנו לו חוזה בלי משחקים שנדע שיש המשכיות,שאנחנו כאוהדים יכולים להיתחבר גם לשחקנים ולחוש קרבה ולא שנרגיש כלפיהם כמו תיירים ,הרבה זמן לא יוצרים פה המשכיות וקרבה לקהל אם השחקנים.
ךגבי זה שהסגל של אלופת אירופה מתפרק ממש רחוק מהאמת,אינגלב אף אחד לא רוצה אותו פה ,גיימס אני ולדעתי 99 אחוז מהאנשים לא רוצים אותו פה גם אם בריא,לגבי היקמן גם הגיע הזמן אם כל הכבוד לו ,גם ב600 אני לא משאיר אותו ,לא הצלחתי להיתחבר אליו לא הצלחתי להבין את צורת המשחק שלו ואת חוסר האיטיליגנציה .
עכשיו יש לנו את סופו שנשאר ,את טיוס ששוב בדומה לריס מכבי משחקת בקקי ממש ,נכון אני לא מתחבר לאורי אלון זה לא היה קורה אם היה לו שחקן כמו טיוס ,בשניה היה מקבל חוזה לשלוש שנים וסוגר איתו תסיפור, נכון אני יש לי הרבה להגיד על הבחור על אורי אלון בקטע של האופי ,הבן אדם נראה כמו איזה אחד שאבא נתן לו כסף לשחק ,וככה הוא גם מתנהג אם ירושלים,ואל תשכחו שיש לו 80 שותפים שהם כמו תורמים ככה שכסף לא יהיה חסר ,ואל תתפחלאו אם הם יחתימו שחקן במליון וחצי רק כדי להראות שיכולים,הרי אחד מהשותפים מארהב או כמה מהם ואנשים שלאורי יש איתם קשרים שמים כל אחד סכום בקלות מחתימים.
מכבי בחיים לא מצליחה לבוא ולנהל משא ומתן ותך יום לצאת בהודעה חתם זהו היסתדרנו ,מכבי כאילו כל הזמן חייבת להוריד לצד השני במשא ומתן ולנסות לסחוט עד הסוף .
27 יוני 2014, 14:45
מכבי תל אביב החלה בשיחות עם ג'רמי פארגו
הצהובים בוחנים חלופות למקרה שרייס יעזוב, האקס המוערך עשוי לחזור ליד אליהו. מסתמן: ננו גינזבורג ימונה לעוזר המאמן
http://sports.walla.co.il/?w=/170/2759102
27 יוני 2014, 14:52
אין דבר כזה לוותר על רייס!!
זה מסוג השחקנים שחייבים להילחם עליו מלחמת חורמה ולא משנה כמה כסף זה יעלה ( אלא אם כן המלחמה היא נגד הנ.ב.א ואז זה חסר סיכוי )
כתוב שסעיף השחרור הוא עד סוף יוני כך שיש לו רק עוד ימים ספורים. בואו נקווה שהם יעברו מהר....
27 יוני 2014, 14:52
אדם , היקמן לא היית משאיר גם ב 600 ? הוא אחד השחקנים השקטים הטובים והיעילים ביותר ( בטח ביחס לשכר שלו) שהיו במכבי הוא שווה 600 אלף זה בטוח וגם שווה וראוי שיעשה מאמץ להשאיר אותו , אחד הברגים החשובים בקבוצה הזו ואי אפשר להתבכיין על המשכיות ועל לא מפרקים קבוצה מנצחת בלי לפחות לנסות להשאיר אותו .
27 יוני 2014, 14:53
חנו'ש כתב:אין דבר כזה לוותר על רייס!!
זה מסוג השחקנים שחייבים להילחם עליו מלחמת חורמה ולא משנה כמה כסף זה יעלה ( אלא אם כן המלחמה היא נגד הנ.ב.א ואז זה חסר סיכוי )
כתוב שסעיף השחרור הוא עד סוף יוני כך שיש לו רק עוד ימים ספורים. בואו נקווה שהם יעברו מהר....
אין כל כך בררות.
אם צסק"א תבוא ותניח לרייס 1.5M על השולחן, לא יהיה מה לעשות אלא לחפש לו מחליף.
27 יוני 2014, 14:54
בושה וחרפה אם נותנים לרייס ללכת.
אולי' הצליחו להשאיר את פאקינג ספאנוליס אחרי 2 אליפויות אירופה, אז מכבי לא יכולים להשאיר את רייס??
27 יוני 2014, 14:55
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אין דבר כזה לוותר על רייס!!
אין כל כך בררות.
אפשר להניח 1.4 מליון שביחד עם ה100 אלף פיצוי יצא אותו דבר ואז ברור שהוא יעדיף להישאר כאן.
27 יוני 2014, 14:56
פארגו הוא מחליף ראוי, אבל יהיה זול יותר ומסובך פחות להשאיר את רייס. החלק הקשה יהיה לשכנע את אדון פדרמן לשלם לראשונה בשנים האחרונות סכום שמדגדג את המליון דולר. לוותר על ווינר שכזה, מי שהביא לנו את הגביע לתל אביב, זו האיוולת הכי גדולה שתהיה השנה אם זה יקרה
27 יוני 2014, 15:00
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אין דבר כזה לוותר על רייס!!
אין כל כך בררות.
אפשר להניח 1.4 מליון שביחד עם ה100 אלף פיצוי יצא אותו דבר ואז ברור שהוא יעדיף להישאר כאן.
1.4 מיליון דולר?
פדרמן שדד בנק לאחרונה?
אין סיכוי שיקרה, וזה גם יסתום את התקציב לשאר השחקנים.
27 יוני 2014, 15:03
כנראה שהבעלים האלה לא מוכנים לשלם מה שצריך או מה שיותר גרוע וזה מה שאני חושב המצב זה שהם פשוט לא מסוגלים .
27 יוני 2014, 15:08
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אין דבר כזה לוותר על רייס!!
אין כל כך בררות.
1.4 מיליון דולר?
פדרמן שדד בנק לאחרונה?
למה כמה הציעו לפארגו לפני שנה כשהוא ברח ברגע האחרון?
כמה הציעו לאיידסון בזמנו?
אפשר להציע את זה גם לרייס ואין שום תירוצים מבחינתי על אין כסף!!
27 יוני 2014, 15:08
פארגו שחקן לא פחות טוב מרייס במקרה הרע , אני ממש לא אתנגד להחלפה הזו .
גם בעיית ההמשכיות לא מפריעה פה כי הוא כבר היה במערכת וזה שונה משחקן חדש לגמרי , כמו עם בלו / סופו שחזרו לקדנציה שניה .
הבעיה היא בעיקר הדרך המגעילה שבה הוא עזב את מכבי מה שהשאיר ממנו זכרון לא נעים במיוחד.
27 יוני 2014, 15:09
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אין דבר כזה לוותר על רייס!!
אין כל כך בררות.
1.4 מיליון דולר?
פדרמן שדד בנק לאחרונה?
למה כמה הציעו לפארגו לפני שנה כשהוא ברח ברגע האחרון?
כמה הציעו לאיידסון בזמנו?
אפשר להציע את זה גם לרייס ואין שום תירוצים מבחינתי על אין כסף!!
לא הציעו להם יותר ממיליון.
הכי הרבה שהציעו באמת לשחקן בשנים האחרונות זה 1.1 לקית' לנגפורד.