פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 מאי 2015, 22:30
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:לא מתלהב מרדינג
הוא באמת עושה הרבה דברים אבל אף אחד מהם ברמה גבוהה
כשהוא יעשה אותם ברמה גבוהה, אתה כבר לא תוכל להחתים אותו
השאלה אם הוא יתפתח לשחקן כזה ואני לא בטוח שכן
הוא בן 27 (צעיר מרוצ'סטי ב 3 שנים), ובהחלט יש סיכוי שיתפתח להיות שחקן טוב יותר ממה שהוא היום.
כמובן, שאף פעם אין בטחון מלא שזה יקרה.
לדעתי, היום רדינג הוא בערך באותה רמה שהיה סמית', כשהגיע למכבי.
28 מאי 2015, 12:56
רוצסטי\פארמר,אוחיון\מקל
רדינג,לאנדסברג,יבזורי
סמית,פניני
רנדל,תומפקינס,בנדר
פישר,ראדוליצה
28 מאי 2015, 13:32
הקבוצה הטורקית של פארמר מעוניינת גם ברדינג. בטח ילך לשם נראה לי שהם ישמחו לתת לו אובר משכורת.
28 מאי 2015, 15:35
Chen כתב:הקבוצה הטורקית של פארמר מעוניינת גם ברדינג. בטח ילך לשם נראה לי שהם ישמחו לתת לו אובר משכורת.
הבעיה שלהם היא שהם עפו כבר ברבע גמר הפליי-אוף הטורקי. המקסימום שלהם בעונה הבאה זה השתתפות ביורוקאפ. אם רדינג חכם, הוא לא הולך לשם, כי זה צעד אחורה עבורו. מה גם שלא בטוח בכלל כמה זמן הספונסר המיליונר של הקבוצה עוד ימשיך לבזבז מיליונים, אם הקבוצה לא תגיע לשום הישגים.
28 מאי 2015, 16:34
שיילך לשם, רק שישחררו את פרמאר, זה מה שחשוב
28 מאי 2015, 16:37
er79 כתב:שיילך לשם, רק שישחררו את פרמאר, זה מה שחשוב
עזוב, פארמר עבר.
רוצ׳סטי כבר ארוז בדרכו לפה.
28 מאי 2015, 16:52
בהנחה ורוצ׳סטי סגור, נשארו למכבי שתי החתמות בסך הכל:
1) סנטר על- כתחליף לסופוקליס שחורצאניטיס. האופציה הכי טובה שיש היא מירוסלב ראדוליצה.
2) שון דאוסן- אין מה להרחיב. נכון לכתיבת שורות אלה, השחקן הישראלי הכי דומיננטי בארץ. החתמת מאסט.
ועוד שני חידושי חוזה: יוגב אוחיון כרכז מחליף ואלכס טיוס (/דיאור פישר) כסנטר מחליף.
זה משאיר ליבה חזקה של פארגו, סמית׳, רנדל, לנדסברג, אוחיון שהיו המנהיגים של הקבוצה השנה, יחד עם החזרה של פניני וכמה חיזוקים משמעותיים מאוד.
יש לסגל הזה פוטנציאל מאוד מאוד גבוה.
28 מאי 2015, 17:00
פארגו לא מתאים לשחק יחד עם רוצ'סטי. ג'קסון מצסק"א מסיים חוזה? אם כן יכול להתאים לידו כמו כפפה ליד.
28 מאי 2015, 17:02
החציל האצטקי כתב:בהנחה ורוצ׳סטי סגור, נשארו למכבי שתי החתמות בסך הכל:
1) סנטר על- כתחליף לסופוקליס שחורצאניטיס. האופציה הכי טובה שיש היא מירוסלב ראדוליצה.
2) שון דאוסן- אין מה להרחיב. נכון לכתיבת שורות אלה, השחקן הישראלי הכי דומיננטי בארץ. החתמת מאסט.
ועוד שני חידושי חוזה: יוגב אוחיון כרכז מחליף ואלכס טיוס (/דיאור פישר) כסנטר מחליף.
זה משאיר ליבה חזקה של פארגו, סמית׳, רנדל, לנדסברג, אוחיון שהיו המנהיגים של הקבוצה השנה, יחד עם החזרה של פניני וכמה חיזוקים משמעותיים מאוד.
אוקיי , נניח וזה הסגל (יש לי השגות , כמו למשל הקביעה שראדוליצ'ה הוא סנטר על........)
הרכב של רוצ'סטי ופארגו זה הרכב רע הגנתית , שניהם לא מצטיינים בשמירה , וחשופים לחדירות , מה שמקפל את ההגנה של מכבי לחלוטין , ואז היא חשופה לחילופים שמאלצים מיס מאצ'ים ושוב חוזרים לבעיות המוכרות , קלעי שלשות וריבאונד התקפה.
דאוסן יכול לשחק רק כ 3 , והוא עדיין בוסר , והשמירה שלו לקוייה , כלומר הוא מצטרף לסמית' , פניני, ולאנדסברג בעמדה 3 מה שיוצר פקק.
עדיין אין לך 2 מובהק , ורוצ'סטי מאבד מהאפקטיביות שלו שהוא אינו מנהל את ההתקפה , ולא פארגו הוא לא 2 מובהק.
עדייין אין לך איום מעמדה 4 מחצי מרחק ומעלה , רנדל הוא הרבה דברים אבל לא סטרצ' 4 , מה שמייצר אמצע צפוף.
28 מאי 2015, 17:03
משה כתב:פארגו לא מתאים לשחק יחד עם רוצ'סטי. ג'קסון מצסק"א מסיים חוזה? אם כן יכול להתאים לידו כמו כפפה ליד.
ג'קסון בהחלט יכול יותר להתאים , גם מבחינת שמירה.
28 מאי 2015, 17:16
ankram כתב:אוקיי , נניח וזה הסגל (יש לי השגות , כמו למשל הקביעה שראדוליצ'ה הוא סנטר על........)
הרכב של רוצ'סטי ופארגו זה הרכב רע הגנתית , שניהם לא מצטיינים בשמירה , וחשופים לחדירות , מה שמקפל את ההגנה של מכבי לחלוטין , ואז היא חשופה לחילופים שמאלצים מיס מאצ'ים ושוב חוזרים לבעיות המוכרות , קלעי שלשות וריבאונד התקפה.
דאוסן יכול לשחק רק כ 3 , והוא עדיין בוסר , והשמירה שלו לקוייה , כלומר הוא מצטרף לסמית' , פניני, ולאנדסברג בעמדה 3 מה שיוצר פקק.
עדיין אין לך 2 מובהק , ורוצ'סטי מאבד מהאפקטיביות שלו שהוא אינו מנהל את ההתקפה , ולא פארגו הוא לא 2 מובהק.
עדייין אין לך איום מעמדה 4 מחצי מרחק ומעלה , רנדל הוא הרבה דברים אבל לא סטרצ' 4 , מה שמייצר אמצע צפוף.
אם זה מה שמכבי יודעים לבנות- אולי עדיף ככה: להביא שחקנים טובים, ולתת להם לשחק.
עדיף מלחפש ״׳קומבו גארד״ ולהביא את מרקז היינס. או לחפש ״פוינט פורוורד״ ולהביא את נייט לינהארט.
רוצ׳סטי שחקן טוב. פארגו שחקן טוב. יצטרכו להסתדר ביחד. בטוח שיהיה יותר טוב ממה שיש.
גם פארגו וגם רוצ׳סטי הם סקוררים. רוצ׳סטי כנראה יותר אמין כפליימייקר. פארגו עדיף בהרבה כפינישר.
המחשבה שלי היא לנסות ולהריץ הרכב דומה לזה שלקחנו איתו את אליפות אירופה האחרונה (טייריס והיקמן - רוצ׳סטי ופארגו, די דומה לא?).
להעלות את סמית׳ ב-4 ליד סנטר שיוכל לעשות נזק אמיתי בפוסט (ראדוליצה זה הכי טוב שמכבי תוכל, אם בכלל יכולה, להביא).
דאוסן ריבאונדר אדיר כ-3. זה יכול להיות בסדר.
28 מאי 2015, 17:22
אתם בטוחים שרוצסטי לא בא במקום פארגו ?
28 מאי 2015, 17:28
החציל האצטקי כתב:בהנחה ורוצ׳סטי סגור, נשארו למכבי שתי החתמות בסך הכל:
אתה מסרב להפנים את עובדות החיים, אז נעזוב כרגע בצד את העובדה, ששון דאוסון חתום על חוזה שלא מאפשר לו לעבור לקבוצה ישראלית אחרת.
בשביל מה אתה צריך אותו, כשיש לך את רוצ'סטי ולאנדסברג בעמדה 2 ? איזה מאסט ואיזה שמאסט? ולמה שהוא עצמו ירצה לבוא כשהעמדה שלו סגורה לחלוטין עם אפשרות של 0 דקות פנויות?
28 מאי 2015, 17:36
פליקס, אתה רואה את מכבי פשוט משלימה עם העובדה שמכבי ראשון החתימה אותו, במשכורת שהיא כלום בשביל מכבי?
הבן אדם עם 24 נקודות, 11 ריבאונדים ו-2 חסימות למשחק בפלייאוף. לא מכיר אף שחקן ישראלי שעושה דברים כאלה. בטח לא כאלה בני 21.
נניח שמכבי מציעה להכפיל לו את המשכורת ולתת לו 300,000$ לעונה, ועוד 100,000$ או 200,000$ לראשון- אתה באמת חושב שזה לא יקרה?
יוגב אוחיון מדבר עם עיתונאים בONE ומספר שהוא מרגיש זר בחדר ההלבשה של מכבי. זה מצחיק מישהו? אפשר לבכות.
דאוסן ישראלי לכל דבר, נולד בארץ, מדבר עברית, והוא הפוטנציאל הכי גדול ששיחק פה מאז עמרי כספי.
מכבי כבר שילמה ביי אאוט בשביל נגרים גדולים ממנו ממש לא מזמן. אם יש למישהו שם שכל, הם מביאים אותו, לא משנה מה.
זה יותר גדול מעמדות. הוא התקווה של הכדורסל פה בארץ.
28 מאי 2015, 17:42
החציל האצטקי כתב:פליקס, אתה רואה את מכבי פשוט משלימה עם העובדה שמכבי ראשון החתימה אותו, במשכורת שהיא כלום בשביל מכבי?
הבן אדם עם 24 נקודות, 11 ריבאונדים ו-2 חסימות למשחק בפלייאוף. לא מכיר אף שחקן ישראלי שעושה דברים כאלה. בטח לא כאלה בני 21.
נניח שמכבי מציעה להכפיל לו את המשכורת ולתת לו 300,000$ לעונה, ועוד 100,000$ או 200,000$ לראשון- אתה באמת חושב שזה לא יקרה?
יוגב אוחיון מדבר עם עיתונאים בONE ומספר שהוא מרגיש זר בחדר ההלבשה של מכבי. זה מצחיק מישהו? אפשר לבכות.
דאוסן ישראלי לכל דבר, נולד בארץ, מדבר עברית, והוא הפוטנציאל הכי גדול ששיחק פה מאז עמרי כספי.
מכבי כבר שילמה ביי אאוט בשביל נגרים גדולים ממנו ממש לא מזמן. אם יש למישהו שם שכל, הם מביאים אותו, לא משנה מה.
זה יפה שאתה מספר לי על שון דאוסן, כי הרי אני לא מכיר אותו. איך הזה בכלל קשור למה שאמרתי?
28 מאי 2015, 17:49
החציל האצטקי כתב:פליקס, אתה רואה את מכבי פשוט משלימה עם העובדה שמכבי ראשון החתימה אותו, במשכורת שהיא כלום בשביל מכבי?
אתה רק שוכח את העובדה שלמרות שדאוסן ידע את כל זה הוא החליט להאריך חוזה בראשון
זה לא שהוא סתם חתם, הוא חתם למרות שמכבי מתה להחתים אותו
28 מאי 2015, 17:50
ankram כתב:משה כתב:פארגו לא מתאים לשחק יחד עם רוצ'סטי. ג'קסון מצסק"א מסיים חוזה? אם כן יכול להתאים לידו כמו כפפה ליד.
ג'קסון בהחלט יכול יותר להתאים , גם מבחינת שמירה.
גם אני מעדיף את ג'קסון
28 מאי 2015, 17:52
אני אומר שאני רואה אותו בתור שחקן החמישיה הישראלי במכבי, ואני רוצה להאמין שיש לאנשים במכבי ביצים להביא אותו ככזה.
מה בורשטיין חיפש במכבי ב2001 עם פארקר, הנפלד, שלף, שארפ, בריסקר בעמדה שלו?
עובדתית מכבי מצאו לו נישה, כי היה חשוב למועדון להחזיק אצלו את הישראלים הכי טובים ולתת להם את הבמה.
זה לא צריך לקרות, זה חייב לקרות.
אני יודע שדאוסן חתם בראשון, אבל קרו כמה דברים מאז ששינו את התמונה. המניה שלו טסה למעלה בפלייאוף הזה, ואני מאחל לו שתמשיך לעלות.
מכבי כבר לא יכולה להשאר אדישה לזה, בטח כשאורי אלון כבר הוכיח שיש לו ביצים של בת יענה בדיוק בקטעים האלה...
ברור שגם יצחק פרי מראשון מבין שכששון משחק ברמה הזאת, להשאיר אותו בראשון זה לשים אותו בכלוב. הוא ימכור כשישלמו.
28 מאי 2015, 22:31
עכשיו כשחושבים עוד קצת לעומק אני חושב שההחתמה של סמית' הייתה טעות
מעבר לנושא השכר ואורך החוזה (שלדעתי הוא לא שווה למכבי את שניהם) יש גם את העובדה שיש לנו שחקנים מעולים בעמדה שלו
כרגע יש שם את סילבן שעשה קפיצה מרשימה, את פניני (שיכול לשחק גם 4) ובעתיד (אולי אפילו הקרוב) את דאוסן שראוי כבר עכשיו לשחק כאן
כשחושבים על זה היה אולי עדיף לוותר על סמית', להחתים את דאוסן (ואם לא אז איזה זר לא יקר) ולהשקיע את הכסף הגדול ששמו על סמית' בשאר הסגל, נגיד:
1: פארגו, מקל/אוחיון
2-3: פארמר/גארד טוב, לאנדסברג, פניני, דאוסן/פורוורד זול
4-5: תומפקינס, רנדל, אלכסנדר, ראדוליצ'ה, פישר
28 מאי 2015, 23:47
קדימה חבר'ה, אחרי שהחתימו חלק מהשחקנים ויש דיבורים על רוצ'סטי, אני רוצה סגלים מעודכנים+שכר בשביל לראות עד כמה זה ריאלי
ואל תשימו את ראדוליצה במליון כי זה ההגדרה של לא ריאלי