09 ספטמבר 2015, 22:37
09 ספטמבר 2015, 23:51
09 ספטמבר 2015, 23:52
אדם כתב:איך אף אחד לא מדבר על האזרחות שלו , זה משמעותי ושובר שוויון , גם להמשך החוזה שלו לא רק לשנה הקרובה.
אני חושב זה גם פותח את אופצית הנבחרת בפניו להמשך.
10 ספטמבר 2015, 00:40
10 ספטמבר 2015, 01:56
אדם כתב:הוא חתום ל3 שנים במליון דולר לעונה אין עליו שום שאלה, רק במקרה של קטסטרופה יסכמו איתו על פיצוי אבל לא רואה סיכוי לדבר הזה.
שנתיים פלוס עוד עונה , הוא פה כדי להישאר , מכבי לא יודעת מזה להישתחרר משחקן במחירים האלה.
זה לא אומר כלום הוא יכול לשחק אתלנו ממה שאני יודע
10 ספטמבר 2015, 03:35
קובי כתב:החציל האצטקי כתב:אדגר פו כתב:מעולה.
עכשיו אפשר להביא את הגבוה נוסף ( כן, אני יודע, בינתיים אפשר רק לחלום ).
בקבוצה יש רק 4 זרים בכירים... בכל זאת, מתבקש!
לא ייאמן פשוט... היהודים האלה השתלטו על העולם...
מתי בפעם האחרונה למכבי היו 4 זרים בסגל? (סמית', בנדר, אמבקווה, פבראני)
10 ספטמבר 2015, 07:23
10 ספטמבר 2015, 13:13
felix_r כתב:אדם כתב:הוא חתום ל3 שנים במליון דולר לעונה אין עליו שום שאלה, רק במקרה של קטסטרופה יסכמו איתו על פיצוי אבל לא רואה סיכוי לדבר הזה.
שנתיים פלוס עוד עונה , הוא פה כדי להישאר , מכבי לא יודעת מזה להישתחרר משחקן במחירים האלה.
דווקא בקבוצות הגדולות הוא לא הצליח...
10 ספטמבר 2015, 13:50
אדם כתב:felix_r כתב:אדם כתב:הוא חתום ל3 שנים במליון דולר לעונה אין עליו שום שאלה, רק במקרה של קטסטרופה יסכמו איתו על פיצוי אבל לא רואה סיכוי לדבר הזה.
דווקא בקבוצות הגדולות הוא לא הצליח...
זה לא הענין פליקס לא מדובר על זה, מדובר על האם מכבי יכולה להתשתחרר מחוזה כזה גם אם הוא יראה רע?נראה לך זה פיצוי של לפחות מליון .
הרי אנחנו מכירים את מכבי , גם במקרה רע, שנתיים הוא יהיה פה.
10 ספטמבר 2015, 14:03
10 ספטמבר 2015, 14:50
MTA2311 כתב:שניהם רחוקים מאוד מהליגה של ירושלים, גם אם היא תקבל כרטיס ליורוליג.
זה פשוט מאוד- אם משלמים מס מלא, סיכוי טוב מאוד שהם פה רק לעונה אחת.
10 ספטמבר 2015, 14:54
10 ספטמבר 2015, 14:54
יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:שניהם רחוקים מאוד מהליגה של ירושלים, גם אם היא תקבל כרטיס ליורוליג.
נשמע לי הזוי שמכבי תשלם מס מלא על חוזים משותפים של 2.5 מיליון דולר פחות או יותר , זה אומר שמכבי שמה על שניהם 5 מיליון דולר ברוטו ואין סיכוי שזה קרה .
ומה ההבדל בין העונה הראשונה לעונה השניה ?
10 ספטמבר 2015, 14:55
יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:שניהם רחוקים מאוד מהליגה של ירושלים, גם אם היא תקבל כרטיס ליורוליג.
נשמע לי הזוי שמכבי תשלם מס מלא על חוזים משותפים של 2.5 מיליון דולר פחות או יותר , זה אומר שמכבי שמה על שניהם 5 מיליון דולר ברוטו ואין סיכוי שזה קרה .
10 ספטמבר 2015, 14:56
rc4991 כתב:אני גם לא רואה הגיון באזרוח שלהם
אז סבבה, זה יתן לנו יותר תמרון וחוזק בליגה אבל רק לשנה במקום לבנות לטוחח הרחוק ולהצלחה באירופה (שגם ככה אנחנו חזקים יותר מירושלים)
10 ספטמבר 2015, 15:31
10 ספטמבר 2015, 15:32
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני גם לא רואה הגיון באזרוח שלהם
אז סבבה, זה יתן לנו יותר תמרון וחוזק בליגה אבל רק לשנה במקום לבנות לטוחח הרחוק ולהצלחה באירופה (שגם ככה אנחנו חזקים יותר מירושלים)
זה לא רק לשנה, מדובר בהנפצה של אחד העיתונאים. מכבי לא עד כדי כך מטומטמים.
כל עוד מרכז החיים של אותם שחקנים לא בישראל, הטבת המס תחול עליהם. ראה ערך דיוויד בלו.
10 ספטמבר 2015, 15:32
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:שניהם רחוקים מאוד מהליגה של ירושלים, גם אם היא תקבל כרטיס ליורוליג.
גם לי זה נשמע מוזר. הייתי שמח אם אחד מהעיתונאים יברר.
ההבדל הוא שבמשך עונה עוד אפשר לעמוד בזה.
10 ספטמבר 2015, 15:33
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני גם לא רואה הגיון באזרוח שלהם
כל עוד מרכז החיים של אותם שחקנים לא בישראל, הטבת המס תחול עליהם. ראה ערך דיוויד בלו.
לא יודע, נשמע לי קצת מוזר שלא שמענו על זה עד עכשיו...ומה עם סילבן?
10 ספטמבר 2015, 15:36
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני גם לא רואה הגיון באזרוח שלהם
לא יודע, נשמע לי קצת מוזר שלא שמענו על זה עד עכשיו...ומה עם סילבן?