26 ספטמבר 2015, 21:22
26 ספטמבר 2015, 21:23
אחדשיודע כתב:אני אומר שאני לא בונה על רנדל (פציע) ובנדר (חסר ניסיון) שיחזיקו את עמדה 4 לעונה שלמה, זה מה שאני אומר. פניני, סמית' (3) ושגב (0) ממש לא בספירה שלי.
אמבקווה + סנטר איכותי (מצידי שפבראני יאכיל את כולם כובעים) + 4 שידע לתת דקות בעמדה 5 ולשחק בתוך הצבע יעשו את העבודה
אם אתה מביא עוד סנטר ודוחק את פבראני (שלא שיחק היום בתור סנטר שני, אז שלישי?) לקצה הספסל/יציע - מה זה יתן לך?
ההיגיון שלך לא עובד אצלי.
26 ספטמבר 2015, 21:29
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:אני אומר שאני לא בונה על רנדל (פציע) ובנדר (חסר ניסיון) שיחזיקו את עמדה 4 לעונה שלמה, זה מה שאני אומר. פניני, סמית' (3) ושגב (0) ממש לא בספירה שלי.
אמבקווה + סנטר איכותי (מצידי שפבראני יאכיל את כולם כובעים) + 4 שידע לתת דקות בעמדה 5 ולשחק בתוך הצבע יעשו את העבודה
אם אתה מביא עוד סנטר ודוחק את פבראני (שלא שיחק היום בתור סנטר שני, אז שלישי?) לקצה הספסל/יציע - מה זה יתן לך?
אני שומר על פבראני כי ראיתי מה זה 3 סנטרים שטוחנים אותי ולא מפחדים לתת עבירות בשנה שעברה עם פנרבחצ'ה.
מעלים לי את זוריץ', ואז את סבאש, ואז פתאום משחק אחרי ארדן עולה וטוחן אותי, וה-5 הכי מפחיד שלהם הוא בכלל וסלי שהוא 4!!!
ככה גם מעלימים סנטרים יריבים גדולים בהגנה.
עומק וגודל, שפבראני שכבר פה, יוכל להביא לי ובגדול.
אני אחיה בשלום רב עם סמית' ב-4 אם רנדל נפצע. הוא מספיק טוב ויש מספיק שחקנים שימלאו את החלל שיוותר ב-3. (סילבן, פניני, יבזורי, ולא התחלתי לדבר על 3 גארדים)
גם אמבקווה שחקן פציע. זה לא יכול להיות שיקול.
26 ספטמבר 2015, 21:34
26 ספטמבר 2015, 21:36
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:אני אומר שאני לא בונה על רנדל (פציע) ובנדר (חסר ניסיון) שיחזיקו את עמדה 4 לעונה שלמה, זה מה שאני אומר. פניני, סמית' (3) ושגב (0) ממש לא בספירה שלי.
אני שומר על פבראני כי ראיתי מה זה 3 סנטרים שטוחנים אותי ולא מפחדים לתת עבירות בשנה שעברה עם פנרבחצ'ה.
מעלים לי את זוריץ', ואז את סבאש, ואז פתאום משחק אחרי ארדן עולה וטוחן אותי, וה-5 הכי מפחיד שלהם הוא בכלל וסלי שהוא 4!!!
אני אחיה בשלום רב עם סמית' ב-4 אם רנדל נפצע. הוא מספיק טוב ויש מספיק שחקנים שימלאו את החלל שיוותר ב-3. (סילבן, פניני, יבזורי, ולא התחלתי לדבר על 3 גארדים)
אין שום צורך ב-3 סנטרים אם כשיש לך 2 סנטרים אחד מהם בקושי משחק (ולא בהכרח ההמשך יהיה יותר טוב בעניינו). פשוט לא.
הרבה יותר חכם יהיה להביא 4 שיודע לשחק ב-5 ולהחליף את פבראני במידה ולא מרוצים ממנו. ככה תרוויח שני שחקנים.
לגבי סמית' - אם אתה מזיז אותו לעמדה 4, עמדה 3 נפגעת, גם אם לאנדסברג יתן עונה מופלאה במונחים שלו.
זה בכלל לא משהו שצריך לדבר עליו בבניית הקבוצה, נטו אילתורים זמניים.
26 ספטמבר 2015, 21:38
26 ספטמבר 2015, 21:42
26 ספטמבר 2015, 21:43
חנו'ש כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:אני אומר שאני לא בונה על רנדל (פציע) ובנדר (חסר ניסיון) שיחזיקו את עמדה 4 לעונה שלמה, זה מה שאני אומר. פניני, סמית' (3) ושגב (0) ממש לא בספירה שלי.
אין שום צורך ב-3 סנטרים אם כשיש לך 2 סנטרים אחד מהם בקושי משחק (ולא בהכרח ההמשך יהיה יותר טוב בעניינו). פשוט לא.
הרבה יותר חכם יהיה להביא 4 שיודע לשחק ב-5 ולהחליף את פבראני במידה ולא מרוצים ממנו. ככה תרוויח שני שחקנים.
לגבי סמית' - אם אתה מזיז אותו לעמדה 4, עמדה 3 נפגעת, גם אם לאנדסברג יתן עונה מופלאה במונחים שלו.
זה בכלל לא משהו שצריך לדבר עליו בבניית הקבוצה, נטו אילתורים זמניים.
אבל אם אתה מביא 4 שיכול לשחק ב5 גם זה יהיה שחקן בסגנון של אמבקווה וזה לא מה שחסר לנו.
אני מסכימה עם החציל כאן. חסר לנו כרגע סוג של סופו (ואני לא מדברת ספציפית על סופו אלא סופו כשם גנרי ).
אנחנו חייבים שחקן שיהיה חיה רעה בצבע וזה בהגדרה סנטרים ולא 4.5 למינהם.
כמובן שאם מביאים מישהו כזה אז לא חייבים להשאיר את פבראני אבל זה כבר שיקול כלכלי יותר וכולנו יודעים את הנטייה של מכבי לחסוך.
ואגב, מה הוויכוח על אמבקווה? אני מתה עליו!!
26 ספטמבר 2015, 21:47
החציל האצטקי כתב:אתה לא צריך 3 סנטרים נגד ראשון לציון שמשחקים עם סמול פורוורד בעמדה 4 ועם 4 בעמדה 5 ואתה מעדיף להעלות מולם את בנדר ב-5 משיקולי מהירות ואתלטיות.
אתה צריך אותם מול ריאל, צסק"א, בארסה, אנאדולו, (ומי לא בעצם?) שיזרקו עליך את השלישיות עם הסייז והכוח שלהם.
26 ספטמבר 2015, 22:04
jol9 כתב:כמה דברים מהמשחק.
1. רוצ'סטי הוא שחקן מבריק לדעתי. מאוד כיף לראות אותו משחק. אני מסכים עם פליקס שהשופט הוציא אותו מהקצב,
אבל זאת גם נקודה לחובתו, שנתן לדבר כזה להפריע לו. איבודי הכדור שלו בסוף לא היו טובים בכלל, ולא מתאימים לשחקן ברמה הזאת.
2. אמבקווה הוא אחלה שחקן, אבל עם אפסייד ברור. לא נראה לי שהוא הולך להפתיע אותנו יותר מדי, אבל שחקן כזה הוא מרכיב חיוני
בקבוצה, וטוב שהוא כאן.
3. בנדר שיחק המון היום. כמעט לא ירד מהמגרש בחצי השני. אני שמח שגיא סומך עליו, ומשתף אותו לדקות משמעותיות, ושבנדר מגיב
כמו שצריך, וגם נותן תפוקה. יופי ילד.
4. אוחיון, רנדל ודווין,... אין הרבה מה לדבר עליהם.
5. מכבי נראתה מאוד אומללה בפתיחת המשחק, וזה לא אמור לקרות. אני יכול להבין שהיריבה בזון, וההגנה לא מצליחה להתמודד עם מטווח
מטורף וריצה בלתי פוסקת, אבל למכבי יש המון כלים בהתקפה, והיא צריכה להיות מסוגלת למצוא תרגילים שיעצרו ריצות של יריבות.
פעם התרגיל הקלאסי היה ללכת לבלו לאיזו שלשה. עכשיו יש למכבי כמה אפשרויות מחוץ לקשת, וזה מה שצריך - לרווח את המשחק, ולחפש
זריקה טובה של אחד מהקלעים הטובים שלנו.
ללכת לרנדל או לפיק אנד רולים מסובכים עם אמבקווה או פבראני, זה לא הפתרון הנכון.
6. כמובן שכולם מבינים ומדברים על החסרון בצבע שיש לנו. זה חסרון בולט, אבל חייבים לציין שבליגה זה נתון שלא עומד להשתנות.
הדבר הנכון הוא לנסות למצוא שחקן שכן יכול לשחק עם הגב לסל, כמו סמית' נניח, ולאו דווקא אחד הגבוהים.
נראה את פבראני מול מילאנו, ואז נוכל להתרשם האם הוא יכול להסתדר ביורוליג.
26 ספטמבר 2015, 22:08
26 ספטמבר 2015, 22:12
26 ספטמבר 2015, 22:15
26 ספטמבר 2015, 22:18
החציל האצטקי כתב:בואנה, זוכרים שאמרתי בתחילת הקיץ שצריך להביא את ג'ורדן (פארמר) טיילור (רוצ'סטי)?
מקריות? לא נראה לי...![]()
26 ספטמבר 2015, 22:25
26 ספטמבר 2015, 22:25
חנו'ש כתב:דווין סיים עם 30 נקודות מדד.
הכל טוב איתו, האחרון שמדאיג אותי.
26 ספטמבר 2015, 22:34
שחף כתב:רוי, אתה מדמיין דברים עם סמית'? אותו דווין כמו אשתקד. גם אז הוא לא בדיוק שבר קרסוליים לשחקנים בקרוס אוברים ומטביע ביד אחת
26 ספטמבר 2015, 22:47
26 ספטמבר 2015, 23:00
שחף כתב:רוי, אתה מדמיין דברים עם סמית'? אותו דווין כמו אשתקד. גם אז הוא לא בדיוק שבר קרסוליים לשחקנים בקרוס אוברים ומטביע ביד אחת
26 ספטמבר 2015, 23:00
חנו'ש כתב:דווין סיים עם 30 נקודות מדד.
הכל טוב איתו, האחרון שמדאיג אותי.