פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: שובו של ת'רד המלפפונים

13 ינואר 2016, 23:50

מכבי בכל מקרה צריכה לדעתי סנטר הגנתי. אין סנטרים התקפיים טובים בשוק היום(מכבי פיספסה את הרכבת עם וויוקאס). אם זה מישהו עם סייז, מה טוב.

14 ינואר 2016, 00:09

הגענו למצב שמירי, אלי והאוזמן מתלוצצים על החיזוק של מכבי בחדשות הספורט.

14 ינואר 2016, 00:10

החציל האצטקי כתב:הגענו למצב שמירי, אלי והאוזמן מתלוצצים על החיזוק של מכבי בחדשות הספורט.

איזה חיזוק בדיוק?!

14 ינואר 2016, 00:10

my man כתב:
החציל האצטקי כתב:הגענו למצב שמירי, אלי והאוזמן מתלוצצים על החיזוק של מכבי בחדשות הספורט.

איזה חיזוק בדיוק?!

זה שבחיים לא יגיע

14 ינואר 2016, 00:15

האוזמן היה ענק היום, יש לציין.

14 ינואר 2016, 10:19

http://one.co.il/Article/15-16/2,106,12 ... tml?ref=hp

זה צפוי. מישהו מבין ארינזה/אייק עשוי להשאר. פיק מאמין שאופוובו. אני מאמין שאם כבר- אז דווקא השמן.
עדיין צריך גבוה נוסף.

14 ינואר 2016, 10:29

החציל האצטקי כתב:http://one.co.il/Article/15-16/2,106,1219,0/263872.html?ref=hp

זה צפוי. מישהו מבין ארינזה/אייק עשוי להשאר. פיק מאמין שאופוובו. אני מאמין שאם כבר- אז דווקא השמן.
עדיין צריך גבוה נוסף.

עצם העובדה שאי אפשר למצוא בכל העולם סנטר אחד נורמאלי במקום הבדיחות האלו שיש לנו , זה מחדל מטורף. ראבאק , אין איזה סנטר 2.10 ומעלה באדריאטית שאפשר לעשות טרייד עם בנדר עליו?????

14 ינואר 2016, 10:33

יש בסין גבוהים טובים. אין סיבה לא לקחת.

14 ינואר 2016, 11:11

החציל האצטקי כתב:יש בסין גבוהים טובים. אין סיבה לא לקחת.

הבעיה בליגה הסינית זה שהאמריקאים שם לא רוצים לשמור אחד על השני, הם שם לעשות כסף וסטט יפה, אז ההגנות שם הרבה פחות לוחצות.
בגלל זה המספרים מנופחים פי 2 בערך מהיורוליג.

14 ינואר 2016, 15:26

אם אין סנטר שמשמעותית טוב יותר ממה שיש לנו עכשיו, לא בטוח ששווה להביא אותו כי אנחנו צריכים להתחיל לחשוב על בנייה לשנה הבאה לפחות. סנטר טוב בדרך כלל גם ככה לא יגיע לחצי עונה.פלוס תוסיפו לזה את זמן ההתאקלמות והחיבור לקבוצה. בקיצור, יש מצב שהייתי נשאר עם אוונקו אלא אם יש מישהו שאתה רוצה להחתים גם לשנה הבאה כמו מפרוקלידיס למשל.

14 ינואר 2016, 16:48

toja27 כתב:אם אין סנטר שמשמעותית טוב יותר ממה שיש לנו עכשיו, לא בטוח ששווה להביא אותו כי אנחנו צריכים להתחיל לחשוב על בנייה לשנה הבאה לפחות. סנטר טוב בדרך כלל גם ככה לא יגיע לחצי עונה.פלוס תוסיפו לזה את זמן ההתאקלמות והחיבור לקבוצה. בקיצור, יש מצב שהייתי נשאר עם אוונקו אלא אם יש מישהו שאתה רוצה להחתים גם לשנה הבאה כמו מפרוקלידיס למשל.

חבל להתחיל עכשיו את הבניה לשנה הבאה. לא מתאים בכלל. בקיץ חצי מהשחקנים יעזבו במילא, ותצטרך לחשוב על התאמות חדשות לחלוטין. מה גם שעכשיו כמעט ואין שום דבר טוב בשוק.

14 ינואר 2016, 19:59

תמיד יש דברים טובים בשוק, השאלה כמה רוצים להשקיע עבור חצי עונה עם יורוקאפ וליגה שמוכרעת במשחק אחד. ודי ברור לכולם שבמכבי לא מתכוונים להשקיע מעבר לסך המשכורות של ארינזה ואופייבו, ולכן זה מגביל את האפשרויות.

14 ינואר 2016, 23:24

אין כבר טעם להביא חיזוק נוסף אלא אם יהיה פציע של אחד הגבוהים . בשלב כזה של העונה אי אפשר למצוא משהו יותר טוב ממה שיש לנו כרגע בסכומים שמכבי מחפשת.
ארינזה שדווקא מראה התקדמות ואמבאקווה מספיקים כדי להתמודד עם "הגבוהים" של ירושלים , לגבי היורוקאפ , למי איכפת ?? העונה האירופאית נגמרה כשמכבי עפו מהיורוליג.
אני מקווה שמקל קצת ייצב את המשחק הקבוצתי ואת ההגנהנשל הקוו האחורי וכל השחקנים ירוויחו מיזה...

15 ינואר 2016, 00:39

יכול להיות שבעקבות ההחתמה של אליהו, מכבי תחתים סנטר בפאניקה כדי לא להפסיד אליפות. ואם זו תהיה החתמת פאניקה, זו תהיה אחת רעה.

מכבי כנראה תעבור את שלב הבתים הנוכחי, ואז זה נוקאאוט, שבו מכבי יכולה להתקדם עם טיפה מזל. לא יודע אם יביאו סנטר בשביל פיינל פור בארנה.

15 ינואר 2016, 00:39

השאלה שלי היא האם המילטון ,זה לא יהיה מקרה מדלי או דולמן 2,שהיו כוכבים בקבוצות שלהם ואז יגיעו לקבוצה גדולה ויהיו בינונים במקרה הטוב .

15 ינואר 2016, 01:27

אדם כתב:השאלה שלי היא האם המילטון ,זה לא יהיה מקרה מדלי או דולמן 2,שהיו כוכבים בקבוצות שלהם ואז יגיעו לקבוצה גדולה ויהיו בינונים במקרה הטוב .

אין חשש כזה, אנחנו קבוצה בינונית.

15 ינואר 2016, 09:56

המילטון? פספסתי משהו?

15 ינואר 2016, 12:59

יש מועד החתמות ליורוקאפ בתום הסיבוב הראשון.

יש מועד העברות נוסף?
או הסגל שיהיה לנו ב-27 לחודש ירוץ איתנו עד הסוף באירופה?

(בליגה אני מניח שיהיה אפשר עדיין לעשות שינויים...)

16 ינואר 2016, 00:02

מקובי כתב:יש מועד החתמות ליורוקאפ בתום הסיבוב הראשון.

יש מועד העברות נוסף?
או הסגל שיהיה לנו ב-27 לחודש ירוץ איתנו עד הסוף באירופה?

(בליגה אני מניח שיהיה אפשר עדיין לעשות שינויים...)

לא, מועד אחרון (26.1 בשעה 19:00 שעון ישראל)...

8.3.

The clubs may complete the registration documents or replace the players included therein until 18:00 CET on the Tuesday prior to Last 32 Round 1 (except for the provisions stipulated in Article 8.4).

There is also a short period for replacing players (except for the provisions stipulated in Article 8.4) during the Tuesday immediately prior to Last 32 Round 4 until 18:00 CET.

These are the only periods when changes in the roster will be allowed

The maximum number of players that may be registered in a team during the entire season will be 20, commencing one week before the first Regular Season game when the registration documents are submitted. At no time may there be more than 16 players registered simultaneously. During these periods, changes will be allowed until 18:00 (CET) on the Tuesday immediately prior to the round in question. These deadlines refer to the arrival of the documentation at the Euroleague Basketball office.

http://www.euroleague.net/rs/6bsx5ovhgj ... august.pdf

16 ינואר 2016, 01:01

אדם כתב:השאלה שלי היא האם המילטון ,זה לא יהיה מקרה מדלי או דולמן 2,שהיו כוכבים בקבוצות שלהם ואז יגיעו לקבוצה גדולה ויהיו בינונים במקרה הטוב .

מדלי ודולמן מקרים שונים , מדלי הגיע למכבי כשהוא כבר מבוגר יחסית וסבל מחוסר מזל במכבי . אחרי מכבי הוא שוב פרח בקבוצת יורוליג. דולמן עבר לברצלונה לא כשחקן מפתח אלא כשחקן משלים ויחסית נראה שם לא רע ביחס להזדמנויות שהוא מקבל.
המילטון צעיר ממה שהם היו כשפרצו בליגה הספרדית ואני מאמין שהוא מקרה שונה . אגב לא הייתי מתנגד גם ל דובליביץ שגם מסיים חוזה . שניהם אגב עוד לא עשו כלום ברמת יורוליג כך שאני לא מאמין שקבוצות גדולות ישימו עליהם מליונים ...
נושא נעול