המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:הגענו למצב שמירי, אלי והאוזמן מתלוצצים על החיזוק של מכבי בחדשות הספורט.
my man כתב:החציל האצטקי כתב:הגענו למצב שמירי, אלי והאוזמן מתלוצצים על החיזוק של מכבי בחדשות הספורט.
איזה חיזוק בדיוק?!
החציל האצטקי כתב:הגענו למצב שמירי, אלי והאוזמן מתלוצצים על החיזוק של מכבי בחדשות הספורט.

החציל האצטקי כתב:http://one.co.il/Article/15-16/2,106,1219,0/263872.html?ref=hp
זה צפוי. מישהו מבין ארינזה/אייק עשוי להשאר. פיק מאמין שאופוובו. אני מאמין שאם כבר- אז דווקא השמן.
עדיין צריך גבוה נוסף.
החציל האצטקי כתב:יש בסין גבוהים טובים. אין סיבה לא לקחת.
toja27 כתב:אם אין סנטר שמשמעותית טוב יותר ממה שיש לנו עכשיו, לא בטוח ששווה להביא אותו כי אנחנו צריכים להתחיל לחשוב על בנייה לשנה הבאה לפחות. סנטר טוב בדרך כלל גם ככה לא יגיע לחצי עונה.פלוס תוסיפו לזה את זמן ההתאקלמות והחיבור לקבוצה. בקיצור, יש מצב שהייתי נשאר עם אוונקו אלא אם יש מישהו שאתה רוצה להחתים גם לשנה הבאה כמו מפרוקלידיס למשל.
אדם כתב:השאלה שלי היא האם המילטון ,זה לא יהיה מקרה מדלי או דולמן 2,שהיו כוכבים בקבוצות שלהם ואז יגיעו לקבוצה גדולה ויהיו בינונים במקרה הטוב .
מקובי כתב:יש מועד החתמות ליורוקאפ בתום הסיבוב הראשון.
יש מועד העברות נוסף?
או הסגל שיהיה לנו ב-27 לחודש ירוץ איתנו עד הסוף באירופה?
(בליגה אני מניח שיהיה אפשר עדיין לעשות שינויים...)
8.3.
The clubs may complete the registration documents or replace the players included therein until 18:00 CET on the Tuesday prior to Last 32 Round 1 (except for the provisions stipulated in Article 8.4).
There is also a short period for replacing players (except for the provisions stipulated in Article 8.4) during the Tuesday immediately prior to Last 32 Round 4 until 18:00 CET.
These are the only periods when changes in the roster will be allowed
The maximum number of players that may be registered in a team during the entire season will be 20, commencing one week before the first Regular Season game when the registration documents are submitted. At no time may there be more than 16 players registered simultaneously. During these periods, changes will be allowed until 18:00 (CET) on the Tuesday immediately prior to the round in question. These deadlines refer to the arrival of the documentation at the Euroleague Basketball office.
אדם כתב:השאלה שלי היא האם המילטון ,זה לא יהיה מקרה מדלי או דולמן 2,שהיו כוכבים בקבוצות שלהם ואז יגיעו לקבוצה גדולה ויהיו בינונים במקרה הטוב .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־27 אורחים