21 ינואר 2016, 11:41
Number8 כתב:אני לא ממש מבין את אלה שכותבים להחליף את ההנהלה.
על איזו הנהלה אתם מדברים? אתם מדברים על השותפים/הבעלים של מכבי? פדרמן/מזרחי/רקנאטי? כי לקרוא להם ההנהלה זה מצחיק. הם הבעלים של העסק הזה שנקרא מכבי. אי אפשר להחליף אותם. הדרך היחידה שהם ילכו זה אם הם יחליטו ללכת, מה שכמובן לא יקרה בחיים, כי זה העסק שלהם כבר 50 שנה.
אז נראה לי שכדאי לרדת מהאופציה של "להחליף את ההנהלה".
מה שכן צריך לעשות בקיץ זה, בניגוד למה שחשבתי בשנים קודמות, לפרק את הקבוצה כמעט לחלוטין.יש 5 שחקנים שהייתי משאיר:
1. דווין סמית - נכון, הוא כבר לא צעיר, והרגליים שלו לא זזות מהר מדי בהגנה, אבל הוא קלעי מצוין, הוא שחקן עם ניסיון, הוא שחקן חכם (חסרים לנו כאלה העונה) והכי חשוב - הוא שחקן עם גאוות מועדון. אכפת לו מאוד מהקבוצה. אה וגם יש לו חוזה.
2. יוגב אוחיון - זה שחקן שהייתי משאיר איתי תמיד. אז הוא לא הסקורר הישראלי הכי טוב שיש בשוק, אבל הואהישראלי ששומר הכי טוב by far כשהוא בריא, ובואו כולנו נאחל לו שיעבור את הפציעה הזאת ויחזור להיות יוגב שאנחנו מכירים. הוא שחקן נשמה שנותן את החיים שלו בשביל הקבוצה.
3. גיא פניני - ההגדרה של מכביסט. גם הוא כמו דווין כבר לא צעיר, אבל בהינתן שליאור אליהו, הלפרין ובר טימור יהיו בירושלים, אנחנו צריכים את שאר הישראלים הבכירים אצלנו. וגיא הוא ישראלי בכיר, קלעי מצוין, והרבה שוכחים שהוא חזר השנה מפציעה לא קלה בכלל, פציעה שדי חיסלה לבורשטיין את הקריירה(פחות או יותר באותו גיל)... אז זה לא פייר לצפות ממנו ליותר ממה שהוא נותן. אייקיו כדורסל מהגבוהים בקבוצה ובכלל בארץ מבין הישראלים.
4. גל מקל - הוא פשוט ישראלי מהטובים שיש, לדעתי יוסיףלנו המון אבל גם תלוי מאוד מי יהיה המאמן. מאמן שתחתיו מכבי תניע את הכדור ולא תשחק רק פיקאנרול, יהנה ממה שמקל יודע לעשות הכי טוב - להפוך את אלה שלידו ליותר טובים.
5. איתי שגב - הוא עוד צעיר, אבל הוא לוחם והוא גבוה ישראלי, אין הרבה כאלה בארץ. יש לו פוטנציל להתקדם ואני מאוד אוהב אותו.
כל השאר - הביתה. מכבי צריכה להחליט מי יהיה אחראי על הסקאוטינג והבאת הזרים לקבוצה, כי הכישלון בצד הזה הוא מהגדולים בתולדות הליגה (אני לא מגזים)
21 ינואר 2016, 12:26
ובעיקר הפנינו, פעם אחר פעם, אצבע מאשימה לעבר מקבלי ההחלטות בצהוב. אלו שאחראים על הפארסה הזאת. אלו שאפשרו לחבורה נטולת כל כישורים מתאימים לכך, להשתלט על סדר היום ועל כל מערך קבלת ההחלטות המקצועית של מכבי. כן, אני יודע, אתם כבר מכירים את השמות: דני פדרמן, ניקולה וויצ'יץ' ואבי אבן. לאו דווקא בסדר הזה...
...ובהיעדר כל ברירה אחרת, הדברים הללו צריכים להיאמר ולו פעם אחת נוספת...
...יש כאן הפניית אצבע מאשימה למערכת עשירה, מנוסה ומוצלחת, אשר האצילה סמכויותיה והפקידה (והפקירה) גורלה בידי כאלה שביהירותם, עיוורונם וחוסר יכולתם, הובילו ומובילים אותה לאסון ספורטיבי. מהשפלה אחת להשפלה נוספת. לאבדן דרך מקצועית. לשחיקתו עד דק של המותג. ונדמה שראשי מכבי, גם בשלבים הללו, אינם מבינים עד תום שהם צריכים, בראש ובראשונה, לשחרר עצמם מלפיתה זאת. והם צריכים. ויפה שעה אחת קודם.
21 ינואר 2016, 12:30
er79 כתב:הנהלה/בעלים - להחליף הכל. התכוונתי למה שאמרתי. זה הפתרון היחיד לטווח הרחוק. ואפשר גם להתנתק מחוזים. זה לא תחום זר למועדון. סמית שחקן עם אחלה אופי, אבל מבוגר, שברירי, לא יציב, ובשורה התחתונה הפסדנו איתו גם תארים במרוצת השנים. להשאיר אותו כ-3 מחליף זו כבר פריביליגיה. החוזה איתו לא היה צריך להיות לשלוש שנים. בדיוק אותו הדבר שאמרתי על סמית תופס גם לאוחיון, מינוס הגיל אבל בתוספת של הקרוהן. לא שווה את זה. את דעתי על פניני, מקל ושגב כבר אמרתי. אני חצוי לגבי פניני, אבל אין לי בעיה ששלושתם יישארו בקבוצה בעונה הבאה. אני באמת ובתמים בדעה שכל היתר לא צריכים להיות פה, שחקנים, צוות מקצועי, והנהלה/בעלים כאחד.
21 ינואר 2016, 12:31
21 ינואר 2016, 13:29
roy1000 כתב:er79 כתב:הנהלה/בעלים - להחליף הכל. התכוונתי למה שאמרתי. זה הפתרון היחיד לטווח הרחוק. ואפשר גם להתנתק מחוזים. זה לא תחום זר למועדון. סמית שחקן עם אחלה אופי, אבל מבוגר, שברירי, לא יציב, ובשורה התחתונה הפסדנו איתו גם תארים במרוצת השנים. להשאיר אותו כ-3 מחליף זו כבר פריביליגיה. החוזה איתו לא היה צריך להיות לשלוש שנים. בדיוק אותו הדבר שאמרתי על סמית תופס גם לאוחיון, מינוס הגיל אבל בתוספת של הקרוהן. לא שווה את זה. את דעתי על פניני, מקל ושגב כבר אמרתי. אני חצוי לגבי פניני, אבל אין לי בעיה ששלושתם יישארו בקבוצה בעונה הבאה. אני באמת ובתמים בדעה שכל היתר לא צריכים להיות פה, שחקנים, צוות מקצועי, והנהלה/בעלים כאחד.
אני לא רואה מצב שמצליחים להיפטר מהחוזה של סמית'. החוזה גדול מדי ודווין נמצא פה יותר מדי שנים בשביל שיעיפו אותו ככה. גם מהחוזה של יוגב אין אפשרות מעשית לצאת.
שניהם יישארו פה לדעתי.
21 ינואר 2016, 14:40
er79 כתב:Number8 כתב:אני לא ממש מבין את אלה שכותבים להחליף את ההנהלה.
על איזו הנהלה אתם מדברים? אתם מדברים על השותפים/הבעלים של מכבי? פדרמן/מזרחי/רקנאטי? כי לקרוא להם ההנהלה זה מצחיק. הם הבעלים של העסק הזה שנקרא מכבי. אי אפשר להחליף אותם. הדרך היחידה שהם ילכו זה אם הם יחליטו ללכת, מה שכמובן לא יקרה בחיים, כי זה העסק שלהם כבר 50 שנה.
מה שכן צריך לעשות בקיץ זה, בניגוד למה שחשבתי בשנים קודמות, לפרק את הקבוצה כמעט לחלוטין.יש 5 שחקנים שהייתי משאיר:
1. דווין סמית - נכון, הוא כבר לא צעיר, והרגליים שלו לא זזות מהר מדי בהגנה, אבל הוא קלעי מצוין, הוא שחקן עם ניסיון, הוא שחקן חכם (חסרים לנו כאלה העונה) והכי חשוב - הוא שחקן עם גאוות מועדון. אכפת לו מאוד מהקבוצה. אה וגם יש לו חוזה.
2. יוגב אוחיון - זה שחקן שהייתי משאיר איתי תמיד. אז הוא לא הסקורר הישראלי הכי טוב שיש בשוק, אבל הואהישראלי ששומר הכי טוב by far כשהוא בריא, ובואו כולנו נאחל לו שיעבור את הפציעה הזאת ויחזור להיות יוגב שאנחנו מכירים. הוא שחקן נשמה שנותן את החיים שלו בשביל הקבוצה.
3. גיא פניני - ההגדרה של מכביסט. גם הוא כמו דווין כבר לא צעיר, אבל בהינתן שליאור אליהו, הלפרין ובר טימור יהיו בירושלים, אנחנו צריכים את שאר הישראלים הבכירים אצלנו. וגיא הוא ישראלי בכיר, קלעי מצוין, והרבה שוכחים שהוא חזר השנה מפציעה לא קלה בכלל, פציעה שדי חיסלה לבורשטיין את הקריירה(פחות או יותר באותו גיל)... אז זה לא פייר לצפות ממנו ליותר ממה שהוא נותן. אייקיו כדורסל מהגבוהים בקבוצה ובכלל בארץ מבין הישראלים.
4. גל מקל - הוא פשוט ישראלי מהטובים שיש, לדעתי יוסיףלנו המון אבל גם תלוי מאוד מי יהיה המאמן. מאמן שתחתיו מכבי תניע את הכדור ולא תשחק רק פיקאנרול, יהנה ממה שמקל יודע לעשות הכי טוב - להפוך את אלה שלידו ליותר טובים.
5. איתי שגב - הוא עוד צעיר, אבל הוא לוחם והוא גבוה ישראלי, אין הרבה כאלה בארץ. יש לו פוטנציל להתקדם ואני מאוד אוהב אותו.
כל השאר - הביתה. מכבי צריכה להחליט מי יהיה אחראי על הסקאוטינג והבאת הזרים לקבוצה, כי הכישלון בצד הזה הוא מהגדולים בתולדות הליגה (אני לא מגזים)
הנהלה/בעלים - להחליף הכל. התכוונתי למה שאמרתי. זה הפתרון היחיד לטווח הרחוק. ואפשר גם להתנתק מחוזים. זה לא תחום זר למועדון. סמית שחקן עם אחלה אופי, אבל מבוגר, שברירי, לא יציב, ובשורה התחתונה הפסדנו איתו גם תארים במרוצת השנים. להשאיר אותו כ-3 מחליף זו כבר פריביליגיה. החוזה איתו לא היה צריך להיות לשלוש שנים. בדיוק אותו הדבר שאמרתי על סמית תופס גם לאוחיון, מינוס הגיל אבל בתוספת של הקרוהן. לא שווה את זה. את דעתי על פניני, מקל ושגב כבר אמרתי. אני חצוי לגבי פניני, אבל אין לי בעיה ששלושתם יישארו בקבוצה בעונה הבאה. אני באמת ובתמים בדעה שכל היתר לא צריכים להיות פה, שחקנים, צוות מקצועי, והנהלה/בעלים כאחד.
21 ינואר 2016, 14:42
21 ינואר 2016, 14:45
21 ינואר 2016, 14:49
החציל האצטקי כתב:צריך להתחיל מלהעיף את אבי.
האיש הנורא הזה חייב לעזוב כבר. לא ברור איך הוא עדיין שם.
21 ינואר 2016, 14:49
Number8 כתב:er79 כתב:Number8 כתב:אני לא ממש מבין את אלה שכותבים להחליף את ההנהלה.
הנהלה/בעלים - להחליף הכל. התכוונתי למה שאמרתי. זה הפתרון היחיד לטווח הרחוק. ואפשר גם להתנתק מחוזים. זה לא תחום זר למועדון. סמית שחקן עם אחלה אופי, אבל מבוגר, שברירי, לא יציב, ובשורה התחתונה הפסדנו איתו גם תארים במרוצת השנים. להשאיר אותו כ-3 מחליף זו כבר פריביליגיה. החוזה איתו לא היה צריך להיות לשלוש שנים. בדיוק אותו הדבר שאמרתי על סמית תופס גם לאוחיון, מינוס הגיל אבל בתוספת של הקרוהן. לא שווה את זה. את דעתי על פניני, מקל ושגב כבר אמרתי. אני חצוי לגבי פניני, אבל אין לי בעיה ששלושתם יישארו בקבוצה בעונה הבאה. אני באמת ובתמים בדעה שכל היתר לא צריכים להיות פה, שחקנים, צוות מקצועי, והנהלה/בעלים כאחד.
אני מקווה שאתה מבין שהפועל להחליף(פעולה אקטיבית) פשוט לא הגיוני במצב הזה. אתה יכול להגיד שאתה מקווה שההנהלה תמכור את הקבוצה/תעזוב את הקבוצה או מה שלא יהיה.. אבל אף אחד לא יכול להחליף את ההנהלה מהסיבה שהם אלה שמחליטים על הכל. אז אם התכוונת לזה שאתה מעוניין/רוצה שהם יעזבו מרצון - זה כבר לא יקרה.
21 ינואר 2016, 14:52
מקאדו 3 כתב:החציל האצטקי כתב:צריך להתחיל מלהעיף את אבי.
האיש הנורא הזה חייב לעזוב כבר. לא ברור איך הוא עדיין שם.
האיש הנורא זה קצת מוגזם אבל פדרמן גוניור הוא ואולי גם וויציץ חייבים לעוף כי אם לא אני לא מאמין שמשהו באמת ישתנה .
אגב לגבי חיפוש גבוה כתוב באחד האתרים שדני שובבני עדיין 'מושך בחוטים ' מאחורי הקלעים והוא זה שמנסה וכמובן לא מצליח באופן תמוהה (או שלא) לא מוצא אחד כזה .
21 ינואר 2016, 19:16
er79 כתב:אולי כן, אולי לא. אני גם לא האמנתי שניתן יהיה לפרק את החבילה עם פרמאר, אבל הם כן החליטו לפצות אותו. אולי הם ישכילו לעשות זאת לפחות עם אחד מהם. אולי יש סעיפים שקשורים למצב בריאותי בחוזים שלהם. אולי יש אלף ואחד דברים. לא הייתי אומר שזה לא אפשרי.
21 ינואר 2016, 19:22
21 ינואר 2016, 19:56
21 ינואר 2016, 20:10
21 ינואר 2016, 20:59
גל גל כתב:השאלה לגבי שנה הבאה מה עושים עם אוחיון ומקל לדעתי זה או הוא או הוא לא שניהם יחד
סתם תופס מקום של שחקן שבמקומו אפשר אולי להביא את דאוסון
צריך בנוסף לסמית להביא סווינגמן זר שיכול לשחק גם 2 פניני יוסט לעמדה 4 שגב יהיה סנטר שלישי שיביאו עוד סנטר טוב ושני פרווארדים חדשים שאחד מהם הוא קלעי שלוש
צריך לראות גם מה עושים עם רוצסטי ואם מביאים רכז זר במקומו
21 ינואר 2016, 21:07
מחלקת הסקאוטינג ביחד עם דני פדרמן וניקולה וויצ'יץ' מנסים לסגור מועמדים לקיץ
אכזבה במכבי ת"א מהמאמן ז'אן טבק מתחילה לצבור תאוצה
בראיין רנדל, שנפגע
האוהדים שלחו לשחקן הודעות תמיכה על כך שהעז לצאת נגד אותם אוהדים שלא עומדים לצדה של הקבוצה בזמנים קשים
21 ינואר 2016, 21:09
Number8 כתב:גל גל כתב:השאלה לגבי שנה הבאה מה עושים עם אוחיון ומקל לדעתי זה או הוא או הוא לא שניהם יחד
צריך בנוסף לסמית להביא סווינגמן זר שיכול לשחק גם 2 פניני יוסט לעמדה 4 שגב יהיה סנטר שלישי שיביאו עוד סנטר טוב ושני פרווארדים חדשים שאחד מהם הוא קלעי שלוש
למה כולם כל כך משתוקקים לפנות מקום לשון דוסון? מה שון דוסון עושה שלנדסברג למשל לא עשה בגילו במכבי חיפה?שניהם שחקנים שיכולים להוביל קבוצות קטנות (דוסון בנבחרת למשל לא הראה יכולות מרשימות), שניהם חור בהגנה. אם להביא מישהו לעמדה 2 אז כבר הייתי מביא מישהו עם אוריינטציה הגנתית,מישהו קצת יותר פיזי ויותר קשוח ליד יוגב/מקל/גארד אחר שיהיה פה... אבל מה ההתלהבות משון דוסון? אז הוא אתלט והוא יודע לעשות נקודות.. שוב - לנדסברג נתן מספרים דומים בחיפה בזמנו ואנחנו רואים מה קורה כשעוברים ליורוליג...
21 ינואר 2016, 23:06
Number8 כתב:גל גל כתב:השאלה לגבי שנה הבאה מה עושים עם אוחיון ומקל לדעתי זה או הוא או הוא לא שניהם יחד
למה כולם כל כך משתוקקים לפנות מקום לשון דוסון? מה שון דוסון עושה שלנדסברג למשל לא עשה בגילו במכבי חיפה?שניהם שחקנים שיכולים להוביל קבוצות קטנות (דוסון בנבחרת למשל לא הראה יכולות מרשימות), שניהם חור בהגנה. אם להביא מישהו לעמדה 2 אז כבר הייתי מביא מישהו עם אוריינטציה הגנתית,מישהו קצת יותר פיזי ויותר קשוח ליד יוגב/מקל/גארד אחר שיהיה פה... אבל מה ההתלהבות משון דוסון? אז הוא אתלט והוא יודע לעשות נקודות.. שוב - לנדסברג נתן מספרים דומים בחיפה בזמנו ואנחנו רואים מה קורה כשעוברים ליורוליג...
25 ינואר 2016, 00:04