פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

09 פברואר 2016, 10:24

ישראל היום: פארגו מועמד להפועל ירושלים

09 פברואר 2016, 10:30

שמואל - טעית בדבר אחד - ירושלים לוקחים בקלות מקום ראשון... לא שני.

09 פברואר 2016, 10:30

שמואל1 כתב:ישראל היום: פארגו מועמד להפועל ירושלים

אורי אלון ממש נהנה להכניס למכבי אה? האמת שזה ממש מגיע לדני שפארגו ילך לירושלים ויתפור אותנו.

09 פברואר 2016, 10:55

פארגו ודונטה באותה קבוצה , זה אפילו לא מצחיק , לליגה הישראלית (זה מה שנשאר להפועל ירושליים) מה בדיוק יעשו עם גארד נוסף שצריך את הכדור ביד?
פארגו יושב על המשבצת של רולאנד ובר , קשה לי להאמין שיביאו אותו , מה עוד שהוא לא כזה איום מה3.

09 פברואר 2016, 10:58

שמואל1 כתב:אני לא מבין מה הטענה שלך, אנקראם.
זה שג'נינג שחקן יורוליג זאת עובדה (הגיע מהיורוליג, ועכשיו חתם שוב בקבוצת יורוליג)
כנ"ל לגבי זה שהוא קלעי שלשות מצויין.

אם היית מתעמק בדברים שכתבתי, אז גם היית רואה שאמרתי שההחתמה הזאת לא מספיקה לאירופה, וצדקתי.

לא פיארתי אותו ולא שום דבר.

אתה טוען בפוסט אחד ש:

אני אפילו חושב שאמרתי שאני לא מחזיק מג'נינג.

ואח"כ אני מראה לך מה אמרת:

מאט ג'נינג נותן קליעה ברמה גבוהה ביותר, הוא שחקן של למעלה מ- 40% מחוץ לקשת. קלעי אבסולוטי שיפתח את הרחבות. הוא גם שחקן מאוד מנוסה ברמות הגבוהות.

אז אתה מחזיק או לא מחזיק ממנו? אל תנסה להתחמק כמו צלופח.

09 פברואר 2016, 11:36

ankram כתב:
שמואל1 כתב:אני לא מבין מה הטענה שלך, אנקראם.
זה שג'נינג שחקן יורוליג זאת עובדה (הגיע מהיורוליג, ועכשיו חתם שוב בקבוצת יורוליג)
כנ"ל לגבי זה שהוא קלעי שלשות מצויין.

אם היית מתעמק בדברים שכתבתי, אז גם היית רואה שאמרתי שההחתמה הזאת לא מספיקה לאירופה, וצדקתי.

לא פיארתי אותו ולא שום דבר.

אתה טוען בפוסט אחד ש:

אני אפילו חושב שאמרתי שאני לא מחזיק מג'נינג.

ואח"כ אני מראה לך מה אמרת:

מאט ג'נינג נותן קליעה ברמה גבוהה ביותר, הוא שחקן של למעלה מ- 40% מחוץ לקשת. קלעי אבסולוטי שיפתח את הרחבות. הוא גם שחקן מאוד מנוסה ברמות הגבוהות.

אז אתה מחזיק או לא מחזיק ממנו? אל תנסה להתחמק כמו צלופח.

מי מתחמק? כתבתי "אני *חושב* שאמרתי שאני לא מחזיק מג'נינג". לא זכרתי בוודאות את הדברים.
אבל הנה, גם בציטוטים שהבאת רואים שאני לא מתלהב ממנו (כתבתי שחור על גבי לבן שההחתמה שלו לא מספיקה, וזה לא היה נאמר אם הייתי חושב שהוא כל כך גדול).
זה שאמרתי שהוא קלעי ברמה גבוה, עם למעלה מ- 40% משלוש- אלו עובדות בלבד.

09 פברואר 2016, 12:08

פארגו לירושלים ?? הייתי נותן להם את הישראלי רוצ'סטי ומחתים את פארגו במקומו ...האמת עם איך ורוצ'סטי נראה כרגע הייתי מחתים את פארגו בלי קשר למה לעשות עם רוצ'סטי...
לא נראה לי שירושלים ישלמו את הסכומים שהוא עולה אפילו לתקופה קצרה...והאמת הוא לא סוג השחקן שהם צריכים

09 פברואר 2016, 12:47

פארגו יהיה מוכן להגיע לשם עד סוף העונה רק כדי לזיין את מכבי. זה יהיה כואב.

09 פברואר 2016, 12:55

זה יהיה חיזוק אדיר לירושלים ועוד יותר יבטן את הסיכויים הבין כה וכה גבוהים שלהם לזכות באליפות

09 פברואר 2016, 12:57

חושב שאלו סתם שמועות שעפות. האתגר היחיד שעומד בפני ירושלים זו מכבי חיפה, אולי קצת ראשון לציון.

וחוץ מזה, כמו שכבר אמרו פה, פארגו ודונטה באותה הקבוצה זה מתכון לאסון. מישהו ימות בסוף מזה, ולא בטוח שזה אחד מהם.

09 פברואר 2016, 19:23

הפועל ירושלים רוצה את ג'רום דייסון, פול סטול (סראטוב, אקס חיפה) דחה הצעה.
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp

10 פברואר 2016, 20:01

הפועל ירושלים במו"מ עם ג'מאל פרנלקין. רושם ממוצעי טריפל דאבל בליגה הסינית.

11 פברואר 2016, 19:58

מגדל שוקלים לשחרר את פישר...אורי אלון מתחרה בג'וניור מי יותר דביל?

11 פברואר 2016, 20:41

my man כתב:מגדל שוקלים לשחרר את פישר...אורי אלון מתחרה בג'וניור מי יותר דביל?

עכשיו או בסוף השנה?

ובתכל'ס, ג'וניור. שתי הקבוצות נפלו באותו שלב, רק שמכבי עשתה את זה עם משהו כמו 23 מיליון דולר

11 פברואר 2016, 20:51

yanay21 כתב:

עכשיו או בסוף השנה?

ובתכל'ס, ג'וניור. שתי הקבוצות נפלו באותו שלב, רק שמכבי עשתה את זה עם משהו כמו 23 מיליון דולר

עכשיו! זה מה שהזוי- כאילו, ישראלי וזה.. ונשאר להם רק הליגה...הזוי..גם אם יביאו גבוה אחר במקומו הם יישארו עם סנטר אחד..

וברור שג'וניור..

11 פברואר 2016, 21:38

my man כתב:
yanay21 כתב:

עכשיו או בסוף השנה?

עכשיו! זה מה שהזוי- כאילו, ישראלי וזה.. ונשאר להם רק הליגה...הזוי..גם אם יביאו גבוה אחר במקומו הם יישארו עם סנטר אחד..

וברור שג'וניור..

לא חושב שהם באמת ישחררו אותו, נראה לי אלו סתם שמועות שרצות. ותכ'לס, על הראש של אורי אלון שדיאור פישר לא מספק את הסחורה. היה להם את ינסי גייטס, והם שלחו אותו לסין, למרות שממה שהבנתי פרנקו התנגד.

דיאור הוא 4.5, לא 5, גם ג'וש דאנקן. ינסי גייטס הוא אחלה כלי התקפי, והם יצאו סופר סתומים. אני מאמין שהם ישאירו אותו, הם אפילו מחפשים גארד במקום מאט ג'נינג, הליגה עדיין חשובה להם, בניגוד לקבוצות אחרות שאנחנו מכירים

11 פברואר 2016, 21:45

הבעיה שלהם היא בהגנה. ינסי השומר הכי גרוע שראיתי.

11 פברואר 2016, 21:50

ברור שהבעיה שלהם היא בעיקר הגנתית, אבל הפריבילגיה לשחרר את יינסי לסין ולהישאר עם סנטר יחיד(!) בשתי ליגות ומפעל גביע אחד זו פריבילגיה שקיימת רק אם יש לך יותר מבן אדם אחד על עמדה. דאנקן לא יכול לעשות סל בפוסט על סנטרים טובים באירופה, ליאור אליהו נתקל באגרסיביות והולך להתחבא מאחורי יותם הלפרין. זה אפילו זלזול בדיאור פישר(לא שאכפת לי ממנו) לתת לו לסחוב את העמדה הזו, שהוא לא יכול לעשות בגילו, ואז להעיף אותו. נכון, הוא חור בהגנה, אבל גם כשליאור משחק 5 הוא חור בהגנה, ולפחות יינסי היה יכול לתת תפוקה התקפית, ולקזז את הביזיון שהוא בהגנה.

זה שהוא לא ישחק לא יהפוך את ירושלים לקבוצת הגנה טובה יותר, אלא לקבוצה עייפה יותר וקצרה בשחקנים.

12 פברואר 2016, 00:18

אני אמרתי עוד בקיץ, שירושלים עוד תצטער על החתמת פישר

12 פברואר 2016, 00:39

felix_r כתב:אני אמרתי עוד בקיץ, שירושלים עוד תצטער על החתמת פישר

כולנו לא?
נושא נעול