אשדוד נגד מכבי, יום א', 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשדוד נגד מכבי, יום א', 21:00

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2016, 13:38

ankram כתב:
MTA2311 כתב:
ankram כתב:
er79 כתב:נכון לכתיבת שורות אלה הוא אכזבה, אני אתן לו חסד עד שאראה אותו משחק בעמדה 2 לצד מקל.

הוא לא יכול להיות 2 , הוא יכול לייצר רק מכדרור , ובגלל זה הוא רכז סקורר לקבוצות קטנות.

איך מייצרים במשחק כדורסל לא מתוך כדרור?
הוא בהחלט מסוגל לשחק אוף דה בול ולהתבסס על הקליעה.

שוב, כמו שנה שעברה עם פארגו, עושים פה את הטעות של לבוא בטענות דווקא לשחקנים המובילים בקבוצה שמורכבת מפחי זבל. נראה מה יביאו שנה הבאה.

"איך מייצרים במשחק כדורסל לא מתוך כדרור? " - מסירות , יש מושג כזה בכדורסל , מוסרים מסירות , מערבבים את כולם , מכדררים וחודרים מוציאים החוצה. אני יודע שזה פטיש לראות את רוצ'סטי מכדרר עצמו לדעת 15 שניות ואז עושה היי פיק נ רול ומפה , זה עניין של אלללללה באבא.
איך הוא יכול לשחק אוף דה בול , אם באף קבוצה הוא לא שיחק אוף דה בול?? מהנסיונות שהיו השנה , שפארמר או אוחיון מובילים כדור הוא בעיקר עשה פרצוף משועמם ולא היה מעורב.
השחקן המוביל שלך בקבוצה , תורם בהגנה שלו בערך 10 נקודות קלות לקבוצה היריבה , מאבד כמעט 2 כדור למשחק , הגיע ב 14 משחקי ליגה ל 27 זריקות מהקו, עושה כמעט אותה כמות עבירות כמו העבירות שעושים עליו, ובעיקר בהנהגתו הקבוצה הזאת נראית כמו כלום ושום דבר , אז יופי הוא יודע לעשות סטפ בק ולקבור סל , וואווו.

יש לך בעיה במינוח. יצירה במשחק כדורסל, בין אם לעצמך ובין אם לשחקנים אחרים, עושים תוך כדי כדרור. בטח מהעמדה שלו. לדעתך הוא לא מוסר מספיק? יופי, זה לא נכון אמנם, אבל דעה לגיטימית לפחות.
לא רק שהוא יכול לשחק אוף דה בול, ולא רק שהוא כבר עשה את זה בקבוצות אחרות (ניזני שנה שעברה עם מקל לדוגמה), הוא גם עשה את זה השנה עם יוגב, והיה בסדר גמור. דווקא שחקן עם קליעה כל כך טובה, הוא קלאסי לפוזיציה הזאת.
רוצ'סטי לא טוב בהגנה. וואו, גילוי משמעותי שלך. הוא גם שחקן הכדורסל היחיד בקבוצה הזאת חוץ מדווין שפעם בשלושה משחקים מראה משהו. לא השחקן היחיד בקו האחורי, השחקן היחיד בקבוצה. אז בוא נתעסק בהגנה שלו, במקום בזה שהוא נאלץ (כן, נאלץ), לנסות לנצח משחקים לבד כי כולם סביבו אפסים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 19 ינואר 2016, 13:46

ankram כתב:
er79 כתב:
ankram כתב:
er79 כתב:נכון לכתיבת שורות אלה הוא אכזבה, אני אתן לו חסד עד שאראה אותו משחק בעמדה 2 לצד מקל.

הוא לא יכול להיות 2 , הוא יכול לייצר רק מכדרור , ובגלל זה הוא רכז סקורר לקבוצות קטנות.

הוא לא יכול להיות 2 יוצר, אבל הוא בהחלט יכול להיות 2 שוטינג גארד, סטייל קארי, מינוס האחוזים שלו. לא כל 2 חייב לייצר מכדרור, למרות שברור שזה בונוס.

אם כבר ג'ייסי קארול , סטף קרי הוא מהיוצרים הכי גדולים בהיסטוריה של הענף....

חחח, כן, התכוונתי כמובן לקארול
er79

הודעהעל ידי ankram » 19 ינואר 2016, 13:49

MTA2311 כתב:
ankram כתב:
MTA2311 כתב:
ankram כתב:

איך מייצרים במשחק כדורסל לא מתוך כדרור?
הוא בהחלט מסוגל לשחק אוף דה בול ולהתבסס על הקליעה.

שוב, כמו שנה שעברה עם פארגו, עושים פה את הטעות של לבוא בטענות דווקא לשחקנים המובילים בקבוצה שמורכבת מפחי זבל. נראה מה יביאו שנה הבאה.

"איך מייצרים במשחק כדורסל לא מתוך כדרור? " - מסירות , יש מושג כזה בכדורסל , מוסרים מסירות , מערבבים את כולם , מכדררים וחודרים מוציאים החוצה. אני יודע שזה פטיש לראות את רוצ'סטי מכדרר עצמו לדעת 15 שניות ואז עושה היי פיק נ רול ומפה , זה עניין של אלללללה באבא.
איך הוא יכול לשחק אוף דה בול , אם באף קבוצה הוא לא שיחק אוף דה בול?? מהנסיונות שהיו השנה , שפארמר או אוחיון מובילים כדור הוא בעיקר עשה פרצוף משועמם ולא היה מעורב.
השחקן המוביל שלך בקבוצה , תורם בהגנה שלו בערך 10 נקודות קלות לקבוצה היריבה , מאבד כמעט 2 כדור למשחק , הגיע ב 14 משחקי ליגה ל 27 זריקות מהקו, עושה כמעט אותה כמות עבירות כמו העבירות שעושים עליו, ובעיקר בהנהגתו הקבוצה הזאת נראית כמו כלום ושום דבר , אז יופי הוא יודע לעשות סטפ בק ולקבור סל , וואווו.

יש לך בעיה במינוח. יצירה במשחק כדורסל, בין אם לעצמך ובין אם לשחקנים אחרים, עושים תוך כדי כדרור. בטח מהעמדה שלו. לדעתך הוא לא מוסר מספיק? יופי, זה לא נכון אמנם, אבל דעה לגיטימית לפחות.
לא רק שהוא יכול לשחק אוף דה בול, ולא רק שהוא כבר עשה את זה בקבוצות אחרות (ניזני שנה שעברה עם מקל לדוגמה), הוא גם עשה את זה השנה עם יוגב, והיה בסדר גמור. דווקא שחקן עם קליעה כל כך טובה, הוא קלאסי לפוזיציה הזאת.
רוצ'סטי לא טוב בהגנה. וואו, גילוי משמעותי שלך. הוא גם שחקן הכדורסל היחיד בקבוצה הזאת חוץ מדווין שפעם בשלושה משחקים מראה משהו. לא השחקן היחיד בקו האחורי, השחקן היחיד בקבוצה. אז בוא נתעסק בהגנה שלו, במקום בזה שהוא נאלץ (כן, נאלץ), לנסות לנצח משחקים לבד כי כולם סביבו אפסים.

אבל אף אחד לא מדבר על לייצר לאחרים , מדברים על לייצר מצב קליעה , כמה פעמים ראית את רוצ'סטי נע על חסימה , מקבל כדור ממישהו אחר ועולה לסל? לעומת זאת כמה פעמים ראית אותו עושה (או מנסה) לעשות את זה מכדרור תוך מעבר על חסימה או דרך סטפ בק?
לא אוהב אותו , לא חושב שהוא שווה סכומי כסף כאלו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Number8 » 19 ינואר 2016, 14:22

זה נכון. רוצ'סטי שחקן סופר שבלוני. לא ראיתי אותו עושה דברים מעבר לדברים שהוא מרגיש בנוח איתם, שזה דבר אחד בעצם. לכדרר בסמוך לקו השלוש, לעשות כאילו הטעיית סטפ-בק ולזרוק. זה הצליח בערך 3 פעמים מתוך 30. שזה עוד יותר עצוב (מילא הוא היה עושה את זה באחוזים גבוהים). הוא שחקן כל כך צפוי שנורא קל לשמור עליו. הוא גם ממש נמנע מחדירה לסל, שזו תכונה שאני מאוד לא אוהב אצל גארדים. גארדים, במיוחד כמו רוצ'סטי שמחזיק בבעלותו אחוזים מרשימים מהעונשין, חייבים לחדור לסל ולסחוט עבירות. הוא הולך לקו בערך פעמיים ב3 משחקים. אם הייתי המאמן הייתי כופה עליו להיכנס לסל. יש לו מהלך נוסף של כאילו כניסה לסל, אבל אז הוא מתחיל את הצעד וחצי שלו מוקדם מדי ויוצא לו מן floater מוזר כזה, שגם אותו הוא מכניס באחוזים מאוד נמוכים. קיצר, לא שחקן למועדון כמו מכבי. מעדיף את פארגו בכל יום.
Number8

הודעהעל ידי ankram » 19 ינואר 2016, 15:48

Number8 כתב:זה נכון. רוצ'סטי שחקן סופר שבלוני. לא ראיתי אותו עושה דברים מעבר לדברים שהוא מרגיש בנוח איתם, שזה דבר אחד בעצם. לכדרר בסמוך לקו השלוש, לעשות כאילו הטעיית סטפ-בק ולזרוק. זה הצליח בערך 3 פעמים מתוך 30. שזה עוד יותר עצוב (מילא הוא היה עושה את זה באחוזים גבוהים). הוא שחקן כל כך צפוי שנורא קל לשמור עליו. הוא גם ממש נמנע מחדירה לסל, שזו תכונה שאני מאוד לא אוהב אצל גארדים. גארדים, במיוחד כמו רוצ'סטי שמחזיק בבעלותו אחוזים מרשימים מהעונשין, חייבים לחדור לסל ולסחוט עבירות. הוא הולך לקו בערך פעמיים ב3 משחקים. אם הייתי המאמן הייתי כופה עליו להיכנס לסל. יש לו מהלך נוסף של כאילו כניסה לסל, אבל אז הוא מתחיל את הצעד וחצי שלו מוקדם מדי ויוצא לו מן floater מוזר כזה, שגם אותו הוא מכניס באחוזים מאוד נמוכים. קיצר, לא שחקן למועדון כמו מכבי. מעדיף את פארגו בכל יום.

היום גם כמעט אין רכזים כאלו , שלא חודרים לסל , לא מכווצים את ההגנה , אפילו יש עדיפות לרכזים שמגיעים עד לטבעת (וואנמייקר,ספאנוליס,סאטורנסקי,ההוא של לוקומוטיב ועוד)
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי dod » 19 ינואר 2016, 16:38

לא יודע מה אתם רוצים מרוצ'סטי.
כשהיו קומבואים אמרתם תביאו רכז.
הגיע רכז ולידו אוסף נגרים אתם אומרים תביאו חודר.
ביקום מקביל במקום פארמר היה נשאר כאן פארגו ואז היינו מנשקים לרוצ'סטי את הרגליים על 14 נקודות ו-5 אסיסטים שהוא נותן למשחק.
dod

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ינואר 2016, 16:44

dod כתב:לא יודע מה אתם רוצים מרוצ'סטי.
ביקום מקביל במקום פארמר היה נשאר כאן פארגו ואז היינו מנשקים לרוצ'סטי את הרגליים על 14 נקודות ו-5 אסיסטים שהוא נותן למשחק.

אתה לא יודע שזה ככה פה? הכל בקיצוניות
גרועים השנה בהגנה אז שנה הבאה כולם חייבים להיות פרקינסים, אחרי זה יראו שאין התקפה ויגידו שצריך מלא חודרים וכו'...
סגל בונים בקבוצה מאוזנת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 ינואר 2016, 17:11

מה לעשות שאם אין לך תקציב טופ 3 לא תנצח עם כישרון התקפי אלא רק עם הגנה ואתלטיות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ankram » 19 ינואר 2016, 17:15

אני אגיד לך מה אני רוצה מרוצ'סטי , אני לא מדבר בשם כולם (שאתה אומר "אתם" אתה מתכוון אלי ואל רוי , כי נראה לי שדווקא הרוב בעד רוצ'סטי)
אני רוצה רכז שחושב קבוצה לפני שהוא חושב קליעה, אני רוצה רכז שיכול לשמור על חנן קולמן או ילד בן 19 מאשדוד (אני לא חושב שזאת דרישה מוגזמת) , אני רוצה רכז שמעיף את הכדור קדימה ולא הולך לו בניחותא ומכדרר.
, חודר זה תפקיד במגרש? וואלה לא ידעתי , מה זאת דרישה מוגזמת שהרכז שלך יוכל לחדור לסל? זה לא פונקציה שאתה חושב שרכז צריך לעשות?
ביקום מקביל אם פארגו היה נשאר , הוא היה תורם יותר מרוצ'סטי על כל מגרעותיו של פארגו , בטח בכל הקשור לשמירה , בטח בכל הקשור ליכולת הגעה לסל. ולא אני לא אהבתי את פארגו , כי הוא היה אנוכי מדי , בדיוק כמו רוצ'סטי.
ד"א אם מדברים על פארגו אז אם אתה חושב שהייתי מנשק את הרגליים של רוצ'סטי על ה 14 נקודות ו 5 אסיסטים שלו , 12.0 נקודות ו 7 אסיסטים נשמעים לי לא פחות טוב , וכן יותר ריבאונדים , יותר מדד , יותר הגעות לקו. ולא , אני לא מתגעגע לפארגו.
רק תסתכל מה עשה רוצ'סטי מול ירושליים השנה ומה עשה פארגו.
בקשר לנגרים , אז אני בטוח שפארגו היה שמח לג'ורדן פארמר במקום היינס , לעונה שלמה של פניני , כל השאר למעט הגבוהים (ואני לא מקל בזה) , נשאר כמו בשנה שעברה , סמית',רנדל,אוחיון,לאנסברג. חשבת מדוע רנדל כל כך רע השנה? אולי זה בגלל שאין משחק מהיר? אולי הרכז שלך מעדיף לכדרר את עצמו בדרך להתקפה במקום להטיס את הכדור קדימה? יכול להיות שחדירה לסל וקיפול ההגנה יעזור לרנדל לבוא לידי ביטוי?
ומה עם סמית'? זה הכל הכושר האישי שלו והברכיים? אולי הוא כקלעי פרופר , תלוי ברכז שלו שיספק לו את הכדור בזמן וברגע המתאים?
אתה יודע כמה פעמים ראיתי את שחקני מכבי מתוסכלים תוך כדי התקפה שהם עושים משהו מצפים לקבל את הכדור ורואים שוב ושוב את הרכז שלהם מנסה עוד פיק נ רול ומסתבך עם עצמו?
אם זה הרכז שאתה רוצה לנשק לו את הרגליים , זכותך , אני לא סובל "רכזים" כאלו.ԛ
נערך לאחרונה על ידי ankram בתאריך 19 ינואר 2016, 17:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 19 ינואר 2016, 17:16

rc4991 כתב:

גרועים השנה בהגנה אז שנה הבאה כולם חייבים להיות פרקינסים, אחרי זה יראו שאין התקפה ויגידו שצריך מלא חודרים וכו'...
סגל בונים בקבוצה מאוזנת

בקבוצה מאוזנת , רוצ'סטי הוא הרכז המועדף עליך?
וד"א , הלוואי שכולם היו פרקינסים , הלוואי , זאת העונה האחרונה שאשכרה נהנתי ממשחקים של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2016, 17:51

rc4991 כתב:אתה לא יודע שזה ככה פה? הכל בקיצוניות
סגל בונים בקבוצה מאוזנת

לבקש רכז שלא נזרק מ- 4 קבוצות בקריירה שלו זה משהו קיצוני?
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ינואר 2016, 18:22

ankram כתב:
rc4991 כתב:

סגל בונים בקבוצה מאוזנת

בקבוצה מאוזנת , רוצ'סטי הוא הרכז המועדף עליך?
וד"א , הלוואי שכולם היו פרקינסים , הלוואי , זאת העונה האחרונה שאשכרה נהנתי ממשחקים של מכבי.

אם אתה מביא גארד הגנתי וחודר ליד טיילור אז זה שילוב מצויין
אתה (וכולנו) נהנית מהעונה ההיא כי הקבוצה היתה מאוזנת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ינואר 2016, 18:24

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:אתה לא יודע שזה ככה פה? הכל בקיצוניות
סגל בונים בקבוצה מאוזנת

לבקש רכז שלא נזרק מ- 4 קבוצות בקריירה שלו זה משהו קיצוני?

זו כבר ראיית המבט שלך בנוגע לרוצ'סטי
מבחינתי הוא רכז טוב מאוד - מנהל משחק נהדר (והשנה יש לו חרא גבוהים) וקלעי קטלני
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים