Holiday_Armadillo כתב:רוצים שיא ולא מסוגלים לנצח את מינסוטה בבית? fuck off
מביך קצת.
גם זה - שיקגו הפסידו 92:108 בממפיס (שקטעו רצף של 6 הפסדים) ונמצאים רגל וחצי מחוץ לפלייאוף. פארמר עם 15 נק' ו-4 אס'.
יותר מקצת אני יודעת שמאזן והכל אבל עדיין יש לי תחושה שכולם סטייט הזאת פחות טובה משל עונה שעברה יותר מהכל יש בעיה ביציבות אבל זה עליהם להגיע מוכנים מנטלית לפלייאוף, כי שירים בעונה הרגילה לא אומרים כלום
פשוט לא ייאמן! גולדן סטייט מפסידה בהארכה למינסוטה בבית, והשיא בסכנה ממשית. כעת מאזנם 69:9 בלבד. על הווריורס לנצח את כל המשחקים הבאים כדי לשבור את השיא.
מביך קצת.
גם זה - שיקגו הפסידו 92:108 בממפיס (שקטעו רצף של 6 הפסדים) ונמצאים רגל וחצי מחוץ לפלייאוף. פארמר עם 15 נק' ו-4 אס'.
יותר מקצת אני יודעת שמאזן והכל אבל עדיין יש לי תחושה שכולם סטייט הזאת פחות טובה משל עונה שעברה יותר מהכל יש בעיה ביציבות אבל זה עליהם להגיע מוכנים מנטלית לפלייאוף, כי שירים בעונה הרגילה לא אומרים כלום
לא חושב שהם פחות טובים העונה בהשוואה לעונה שעברה, אבל אין ספק שהם בתקופה קצת פחות טובה מאז האולסטאר. לא יודע אם זו עייפות מנטלית או פיזית (או גם וגם), אבל לפחות אזילי ואיגודלה חזרו מפציעות. אולי זה דווקא יעיר אותם לפני הפלייאוף.
עוד מהלילה - פילי ניצחה 93:107 את ניו אורלינס ולא תירשם כקבוצה הגרועה בהיסטוריה (טוב, פילי של 2016 לא תירשם, אבל פילי של 1973 כבר רשומה שם). ווסטברוק השווה את שיא 17 הטריפל דאבלים בעונה (בעידן המודרני) של מג'יק גונסון עם 13 נק', 14 רב' ו-12 אס'. אוקלהומה שלו ניצחה בדנבר 124:102. רונדו עם טריפל דאבל משלו בהפסד סקרמנטו 115:107 לפורטלנד - 27 נק', 12 אס' ו-10 רב'.
מביך קצת.
לא הבנתי איך אפשר להגיד על קבוצה שהפסידה 9 פעמים ב78 משחקים ״לא יציבה״. כי הם לא ניצחו 60 ברציפות?
מביך קצת.
לא הבנתי איך אפשר להגיד על קבוצה שהפסידה 9 פעמים ב78 משחקים ״לא יציבה״. כי הם לא ניצחו 60 ברציפות?
הרבה משחקים היו צמודים שלא לצורך יש נפילות מתח ואין בעיה, הם כבר הוכיחו שכשהם מפוקסים ובאים להוכיח משהו הם דורסים, אבל נגד קבוצות אחרות הם לא מסוגלים לשמור על יתרון, או שצריכים לחזור מפיגור גדול
זה גם לא במקרה שהם התקשו נגד יוטה ובוסטון, שתי קבוצות הגנתיות שמכתיבות קצב איטי
אולי כמו שהם אומרים באמת כבר משעמם להם אחרי עונה סדירה ארוכה ובפלייאוף זה ישתנה, אבל כרגע הרמה לא איפה שהיא צריכה להיות
* ניצחון גדול של דאלאס הלילה מול יוסטון במאבק על אחד הכרטיסים האחרונים לפלייאוף במערב, 86:88. דאלאס (38:40) פתחה פער של שני משחקים על יוסטון (40:38), שבמקום התשיעי. אם כי צריך להגיד שנשארו ליוסטון 4 משחקים קלים יחסית, ודאלאס תפגוש בים היתר את יוטה והקליפרס בחוץ ואת סן אנטוניו.
בראה (המחליף של מקל) עם 27 נק', 8 אס' ו-5. נמצא בתקופה פשוט מצוינת - קלע מעל 18 נק' בכל אחד מ-5 המשחקים האחרונים. הארדן עם 26 נק', 5 רב', אס' ו-6 אב' - חסרים לו רק 4 איבודים כדי להירשם כשחקן שאיבד הכי הרבה בעונה אחת אי פעם ב-NBA.
* ראיין הולינס שוחרר בפעם המאה העונה מממפיס. נראה לי שבר איזה שיא.
* ג'רי סלואן, מאמנה המוערך של יוטה לשעבר, הודיע שהוא חולה בפרקינסון.
* שיקגו הפסידה 98:106 במיאמי וירדה למאזן 40:39. ניצחון אחד של אינדיאנה (מאזן 36:42) מתוך 4 משחקים (טורונטו בחוץ, ברוקלין, ניו יורק ומילווקי בחוץ) או הפסד של שיקגו באחד משלושת המשחקים האחרונים שלה - והיא רשמית מחוץ לפלייאוף.
* גם התשיעית במערב, יוסטון, הפסידה הלילה והסתבכה. ועוד בבית לפיניקס החלושס - 124:115. כיאה למעמד, הארדן גם השווה את שיא האיבודים ׁבעונה (366) לשחקן ב-NBA. יש לו הזדמנות לקבוע שיא חדש ב-3 משחקים שנותרו ליוסטון.
יוסטון ירדה למאזן 41:38 שלילי, לעומת 39:39 של יוטה (שמינית) ו-38:40 של דאלאס (שביעית). לוח המשחקים של יוסטון - לייקרס, מינסוטה בחוץ וסקרמנטו. לוח המשחקים של יוטה - קליפרס, דנבר בחוץ, דאלאס ולייקרס בחוץ. לוח המשחקים של דאלאס - ממפיס, קליפרס בחוץ, יוטה בחוץ וסן אנטוניו.
* גולדן סטייט ניצחה 101:112 את סן אנטוניו והיא הקבוצה השנייה בהיסטוריה להגיע ל-70 ניצחונות אחרי שיקגו 95/96. גולדן הבטיחה את ראשות המערב.
אחד הגדולים... לוחם אדיר, נשמה גדולה, כשרון נדיר בגוף קטן.
אני זוכר שהייתי רואה משחקים שלו, רגע אחד הוא עם 5 נקודות, ואז פתאום אחרי 3 דקות, הוא עם 17... היה פשוט נכנס לזון שלו, ואי אפשר היה לעצור אותו בשום צורה.
לקח קבוצה סופר מוגבלת לגמר מול הלייקרס הגדולים של אז...
שחקני גולדן סטייט חלוקים לגבי שבירת השיא: "נהיה סחוטים מדי" למרות הניצחון על הספרס, הווריירס עדיין מתלבטים אם להשקיע את מירב המאמצים כדי להגיע ל-73 ניצחונות לאור הלו"ז הצפוף. קר: "לא נוח לי עם זה", גרין: "כל אחד מסתכל על זה אחרת". http://sports.walla.co.il/item/2951079
מתחילים התרוצים. הם קיבלו רגליים קרות ונבהלו מהשיא. חבל, הייתה להם הזדמנות להירשם בדפי ההיסטוריה כקבוצה הטובה ביותר בכל הזמנים.