jol9 כתב:איטודיס בחור כריזמטי בטירוף. למה המאמנים שלנו הם צנונים כאלה?
אישיות מקסימה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:איטודיס בחור כריזמטי בטירוף. למה המאמנים שלנו הם צנונים כאלה?
אחדשיודע כתב:קלטתם את וויצ׳יץ׳ בסוף עם איטודיס? יש מצב שהוא עורק?
rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:אני היחיד שמעדיף את צסק"א?
למה אתם כל כך בעד פנר/נגד צסק"א?
בוא נודה בזה, שתיהן שנואות. אבל צסק"א יותר מיתולוגית, עוקפת אותנו באליפויות, ואם ראית את כל הקאמבק של פנר, אתה לא יכול שלא להיזכר כמה הקבוצה הזו דוחה.
למה זה הופך אותם לדוחים?
כי זה אופי דוחה של קבוצה. כי זה תאודוסיץ' שבעונה הסדירה הוא אדיר, ובפיינל פור נחנק. כי זו קבוצה שכבר כל כך הרבה שנים היא הכי עשירה ביבשת בפער, והדבר היחיד שמונע ממנה להיות אלופה בפעם המיליארד בערך זה האופי והנאחס שלה. אפשר להגיד את זה, ברמה פחותה יותר, על ריאל וברצלונה. ולהגיד ההיפך על אולימפיאקוס, נניח.
אתה שונא אותם בגלל שהם לוזרים? נשמע לי כמו סיבה מוזרה, מה אכפת לך?
ובכלל, אני בטוח שכולכם שונאים אותה עוד לפני הלוזריות בפיינל פורים
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:קלטתם את וויצ׳יץ׳ בסוף עם איטודיס? יש מצב שהוא עורק?
מה היה?
MTA2311 כתב:ניסיתי לחשוב על רשימה של שחקנים שהייתי לוקח לפני מילוש אם היה לי 2.5 מיליון יורו.
עצרתי בדו ספרתי.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:איטודיס בחור כריזמטי בטירוף. למה המאמנים שלנו הם צנונים כאלה?
אישיות מקסימה
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:צסקא הכי שנואה באירופה.
אחריה בפער קטן ממש ריאל.
מה הופך אותם לכל כך שנואים?
אני באמת לא מבין את זה
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:איטודיס בחור כריזמטי בטירוף. למה המאמנים שלנו הם צנונים כאלה?
אישיות מקסימה
המסקנה היומית של דני פדרמן: אם נביא מאמן יווני כלשהו, גם אנחנו נזכה ביורוליג.
לא אכפת לי במובן שזה פוגע בי, אבל כשמסמפטים קבוצה, או שחקן, אתה לא רק מסתכל על אחוזי קליעה. אלא על הכול, על אופי, תפקוד במאני טיים, להגיע למשחק גדול. נכון, את צסק"א כולנו שנאנו כבר לפני, כי היא יריבה מיתולוגית. אבל לפחות מבחינתי, יש לי המון המון אהבה, סימפטיה והערצה לפאו, עם דגש על תקופת ז'ליקו, למרות שהם טחנו לנו את הצורה ועלו לנו לפחות באליפות אחת. כי הם היו ווינרים, התעלו על עצמם, ביצעו הכול בשלמות. וזה כיף לראות, וקל לאהוב.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ניסיתי לחשוב על רשימה של שחקנים שהייתי לוקח לפני מילוש אם היה לי 2.5 מיליון יורו.
עצרתי בדו ספרתי.
וכמה מאמנים היית לוקח לפני טבאק? אל תעצור בתלת ספרתי.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ניסיתי לחשוב על רשימה של שחקנים שהייתי לוקח לפני מילוש אם היה לי 2.5 מיליון יורו.
עצרתי בדו ספרתי.
וכמה מאמנים היית לוקח לפני טבאק? אל תעצור בתלת ספרתי.
מעט מאוד האמת.
עושים לטבק עוול גדול מאוד. מדובר במוח כדורסל מבריק וחד ביותר שנקלע בעל כורחו לסיטואציה בלתי אפשרית.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:איטודיס בחור כריזמטי בטירוף. למה המאמנים שלנו הם צנונים כאלה?
אישיות מקסימה
rc4991 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:איטודיס בחור כריזמטי בטירוף. למה המאמנים שלנו הם צנונים כאלה?
אישיות מקסימה
לא הבנת, זה רק מחזק את המחשבה לגבי זכיה ללא סנטר
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:צסקא הכי שנואה באירופה.
אחריה בפער קטן ממש ריאל.
מה הופך אותם לכל כך שנואים?
אני באמת לא מבין את זה
0 קהל
0 נשמה
100% מסורת שמבוססת אך ורק על כסף ושכירי חרב
jol9 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:איטודיס בחור כריזמטי בטירוף. למה המאמנים שלנו הם צנונים כאלה?
אישיות מקסימה
היינס שווה יותר מכל סנטר באירופה.
rc4991 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:איטודיס בחור כריזמטי בטירוף. למה המאמנים שלנו הם צנונים כאלה?
אישיות מקסימה