פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
14 ספטמבר 2016, 00:35
צריך לציין שגם בלי פארמר (שפרטי החוזה שלו לא ברורים כרגע), יש לסקרמנטו כבר 15 שחקנים עם חוזה מובטח.
מה שכן, העובדה ששיתף פעולה עם דייב ייגר בשארית העונה שעברה בממפיס אולי יכולה לעזור לו להיכלל בסגל הסופי. ואולי גם איזה טרייד של סקרמנטו.
14 ספטמבר 2016, 09:09
אחדשיודע כתב:צריך לציין שגם בלי פארמר (שפרטי החוזה שלו לא ברורים כרגע), יש לסקרמנטו כבר 15 שחקנים עם חוזה מובטח.
מה שכן, העובדה ששיתף פעולה עם דייב ייגר בשארית העונה שעברה בממפיס אולי יכולה לעזור לו להיכלל בסגל הסופי. ואולי גם איזה טרייד של סקרמנטו.
אני מעריך שמי שמחתים את פארמר לא עושה את זה בשביל מחנה האימונים.
14 ספטמבר 2016, 09:42
אף אחד לא מחתים שחקן על חוזה מובטח (ואין עדיין אישור לגבי פרטי החוזה) רק בשביל מחנה האימונים.
אבל גם אם הוא אכן סיכם על חוזה מובטח, סקרמנטו תצטרך להיפרד מאחד כזה לאחר מחנה האימונים - ע"י ניפוי או טרייד. ואם הוא "יסריח את הפרקט" במחנה האימונים (למרות שנוכחנו לדעת שהוא טוב במשחקי טרום עונה), אז גם המקום של מיסטר ג'ורדן פארמר הבינוני לא מובטח. על אף שהוותק וההיכרות עם המאמן משחקים לטובתו כאמור.
נערך לאחרונה על ידי
אחדשיודע בתאריך 14 ספטמבר 2016, 09:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
14 ספטמבר 2016, 09:47
לדעתי, במכלול הדברים יש סיכוי טוב מאוד שהוא יפתח שם את העונה. ייגר ראה אותו שנה שעברה בממפיס והקינגס יודעים מה הם מקבלים.
14 ספטמבר 2016, 09:52
אחלה. אני לא נותן סיכויים, אני מתאר את המצב הכללי.
פארמר בכל מקרה יעמוד למבחן במחנה האימונים. ההיכרות שלו עם המאמן והוותק שלו בליגה יכולים לעזור לו להיכלל ברוסטר הסופי, כן.
14 ספטמבר 2016, 10:50
לא מבין איך שחקן עם הגנה וגישה כמו שלו מתחזק קריירה מרשימה ב-NBA
14 ספטמבר 2016, 10:53
rc4991 כתב:לא מבין איך שחקן עם הגנה וגישה כמו שלו מתחזק קריירה מרשימה ב-NBA
יש לו אופי של שחקן משלים, ככזה הוא בסדר
הוא לחלוטין לא בנוי להיות שחקן מוביל, וודאי לי בקבוצה עם לחץ כמו מכבי
14 ספטמבר 2016, 11:02
החוזה הוא חוזה לא מובטח.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
14 ספטמבר 2016, 11:06
שועל כתב:rc4991 כתב:לא מבין איך שחקן עם הגנה וגישה כמו שלו מתחזק קריירה מרשימה ב-NBA
יש לו אופי של שחקן משלים, ככזה הוא בסדר
הוא לחלוטין לא בנוי להיות שחקן מוביל, וודאי לי בקבוצה עם לחץ כמו מכבי
עזוב, גם אני ואתה עוברים אותו בתשעים אחוז מהמקרים באחד על אחד
לא להאמין איזה נזק הגנתי הוא
14 ספטמבר 2016, 12:00
Mitelka כתב:החוזה הוא חוזה לא מובטח.
מה המקור? לא ראיתי פירסום בארה"ב לגבי פרטי החוזה שלו.
לגבי עצם ההחתמה של פארמר - צריך גם לקחת בחשבון שקוליסון עלול לספוג השעייה מסויימת מהליגה (לאחר שהודה בהכאת אישתו), ושסקרמנטו "מבטחים" את עצמם למקרה שכזה. הוא לא שחקן שממהרים לגעת בו.
נערך לאחרונה על ידי
אחדשיודע בתאריך 14 ספטמבר 2016, 12:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
14 ספטמבר 2016, 12:01
אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:החוזה הוא חוזה לא מובטח.
מה המקור? לא ראיתי פירסום בארה"ב לגבי פרטי החוזה שלו.
לגבי עצם ההחתמה של פארמר - צריך גם לקחת בחשבון שקוליסון עלול לספוג השעייה מסויימת מהליגה (לאחר שהודא בהכאת אישתו), ושסקרמנטו "מבטחים" את עצמם למקרה שכזה.
פיק (יאמר לזכותו שהוא הראשון שצייץ את זה ובארה"ב לפחות בהתחלה הסתמכו עליו):
"פרסום ראשון: כוכב מכבי ת"א לשעבר, ג'ורדן פארמר חתם הלילה (בין שלישי לרביעי) על חוזה לא מובטח בשורות סקרמנטו קינגס מה-NBA ויחבור לפורוורד הישראלי עומרי כספי, כך נודע ל-ONE לראשונה."
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp
14 ספטמבר 2016, 12:11
אכן, רק שהוא לא גיבה את זה בחשבון הטוויטר שלו ואף אחד אחר בארה"ב לא טרח למסור פרטים לגבי הסיכום שלו.
הייתי ממתין עם זה, למרות שזה סביר בהחלט על הנייר.
14 ספטמבר 2016, 22:54
arel123 כתב:https://youtu.be/ipkzk1_mXWQ
אין דבר יותר מרגש בשביל אוהד האן בי איי הממוצע מלראות היילייט של השחקן החדש בקבוצה שלו נגד ד.ס. נס ציונה
16 ספטמבר 2016, 01:37
דיווח: דייויד בלאט יקבל טבעת אליפות מקליבלנד
על פי דיווחים בארה"ב, טבעת הוזמנה עבור המאמן שפוטר מהקאבלירס במהלך העונה החולפת. בלאט אמור להגיע לטקס החלוקה שייערך ב-25 באוקטובר
http://www.one.co.il/Article/16-17/5,12 ... tml?ref=hp
16 ספטמבר 2016, 01:40
פשוט פארסה שעשו מזה אישו...אף אחד לא היה צריך לדבר. הקאבס בכ"מ היו מחליטים שהוא יקבל...
16 ספטמבר 2016, 01:52
מביך
17 ספטמבר 2016, 15:54
ההוקס החתימו את וויל ביינום.
אל תתפלאו אם ישחררו את אחד הגבוהים הטובים שלהם.
העיקר רצנו לנחתים את אייברסון.
17 ספטמבר 2016, 17:10
בלי קשר לוויל ביינום (שחתם ביחד עם ראיין קלי על חוזה לא מובטח), הם צפויים לשחרר את אחד הגבוהים. יש להם כרגע 16 חוזים מובטחים.
הסיכוי שביינום יישאר שם לפתיחת העונה קלוש (יש להם את שרדר, ג'ארט ג'ק ודילייני).
17 ספטמבר 2016, 21:06
וולטר טאברס