פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

09 אוקטובר 2016, 17:15

arel123 כתב:
איתי-שגב כתב:
arel123 כתב:לא מאמין שמכבי לא החתימו את ג'ף אדריאן
איזה פיספוס !
בסהכ 150 אלף הרצליה משלמים לו, מכבי מפגרים, הוא במקום אלכסנדר וזה היה פשוט מושלם
אלכנסדר עולה 300 אלף (פי 2 מאדריאן) ואדריאן לא רואה אותו

ואת זה אתה אומר אחרי המשחק הנוראי שלו אתמול ?.

שם נגדנו 24 נק' להזכירך

לא צריך להיות שחקן גדול כדי לקלוע נגדנו 24 נקודות.

09 אוקטובר 2016, 17:26

איתי-שגב כתב:
arel123 כתב:
איתי-שגב כתב:
איזה פיספוס !
בסהכ 150 אלף הרצליה משלמים לו, מכבי מפגרים, הוא במקום אלכסנדר וזה היה פשוט מושלם

שם נגדנו 24 נק' להזכירך

טוב אז מה שאתה אומר לי זה שעדיף את גו' אלכסנדר ב300 אלף במקום את ג'ף אדריאן ב150 אלף ? :frightened :frightened

09 אוקטובר 2016, 17:32

arel123 כתב:
איתי-שגב כתב:
arel123 כתב:
איתי-שגב כתב:
איזה פיספוס !

שם נגדנו 24 נק' להזכירך

טוב אז מה שאתה אומר לי זה שעדיף את גו' אלכסנדר ב300 אלף במקום את ג'ף אדריאן ב150 אלף ? :frightened :frightened

לא, אבל גם אדריאן לא מתאים לדעתי.

09 אוקטובר 2016, 17:56

אף קבוצה רצינית לא היתה נוגעת בג'ף אדריאן אחרי שנה וחצי ללא משחק רשמי, שכללו גם 3 מעצרים במשטרה בין דצמבר לפברואר האחרונים. צאו מזה, מכבי זאת לא הרצליה.

09 אוקטובר 2016, 18:48

אחדשיודע כתב:
roy1000 כתב:
שועל כתב:מבחינת כושר גופני זה בולט שהוא נראה מצוין, ראינו ממנו מהלכים טובים, אני לא חושב שיש משהו שמונע ממנו להיות השחקן שהוא היה בצסק"א. לקח לו זמן להיכנס לכושר משחק, במשחקים האחרונים הוא נראה הרבה יותר טוב.

הוא בן 30 והוא לא ברמת אתלטיות שהיה בה לפני 3 שנים. ראיתי קליפים שלו מצסק"א וז'לגיריס והוא בברור איבד צעד. היכולת שלו ליצור, לעבור שחקנים בכדרור ולסיים ירדה. עדיין לא ברור עד כמה, והדבר שהכי בולט זו הירידה התלולה ביכולת ההגנתית. שחקנים פשוט עוברים אותו בלי בעיה.

אני לא אומר שהוא הפך להיות איזה עגלה, אבל ממה שראיתי עד עכשיו, אני מתקשה להאמין שנראה את השחקן שנבחר לחמישיית היורוליג. לא סתם הוא הגיע במחיר שהגיע.

אבל לאן אתה רץ רוי? חכה קצת. אתה בעצמך אמרת שהוא לא שיחק באופן סדיר בעונה שעברה, אז למה לשפוט אותו אחרי חודש של משחקי הכנה (ועוד אחרי שהציג בהם יכולה סבירה ומעלה)? הוא לא הגיע בכושר אופטימלי, ולכן הוא כנראה גם נפצע (בין היתר כי לא דאגו לתוכנית עבודה מותאמת עבורו).

לגבי גאודלוק - 8 חודשים מאז המשחק האחרון שלו בסין ועד היום. זה יותר מרוב השחקנים האחרים בקבוצה, אבל לא צריך לגמור את הקריירה שלו בגלל זה. מכבי צריכה להכניס אותו לקצב בהדרגה ובסבלנות (לא יותר מידי דקות במשחקים הקרובים), ויהיה בסדר.

באתי לענות אבל אני רואה שכבר ענו לך
ווימס נראה בהתחלה רע מאוד, אחרי זה השתפר ובשני המשחקים האחרונים היה מצויין
גאודלוק לא החמיץ שנה שלמה כמו שאתה נוהג לכתוב כל הזמן וזה כן משנה
גם ב-NBA הוא שיחק מעט ושמר על כושר וארבעה חודשים הם גם ככה פגרה שיש לכולם
ממש לא צריך להפוך אותו לאיזה שחקן שהיה מחוץ למגרשים כמו סמית' או אפילו גרוע יותר

09 אוקטובר 2016, 18:50

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:אף אחד לא אמר שהוא סופרסטאר כבר עכשיו, זה ברור שלוקח לו זמן להסיר חלודה ולהיכנס לקצב
כבר במשחקים האחרונים הוא הראה יכולת טובה מאוד

למה שיהיה לו חלודה? אתה הרי טוען שהוא שיחק בצורה רציפה לא? וגאודלוק לשיטתך אמור להיות חלוד או לא?

ווימס הראה לפרקים יכולת טובה. הוא עדיין לא הראה את היכולת מצסק"א ואני בספק אם נראה את היכולת ההיא.

בכל מקרה, הדיון הזה מיצה את עצמו. כל מה שרציתי להגיד זה שה"נייר" אף פעם לא עובד במכבי. שחקן כמו ווימס שמגיע במליון וחצי מביא איתו בסבירות גבוהה איזהשהו שלד בארון. כנ"ל לגבי גאודלוק.

תהיה לו חלודה לא ברמה של להשתקם הרבה זמן, ועובדה שכבר אחרי שבועיים ראינו ממנו שדרוג משמעותי
גם לגאודלוק יקח קצת זמן להיכנס כי הוא בכל זאת לא שיחק הרבה בחצי השנה האחרונה וגם לא מחובר לשיטה

09 אוקטובר 2016, 19:03

rc4991 כתב:באתי לענות אבל אני רואה שכבר ענו לך
ממש לא צריך להפוך אותו לאיזה שחקן שהיה מחוץ למגרשים כמו סמית' או אפילו גרוע יותר

ווימס אכן השתפר, אבל ההגנה שלו (שזו הדאגה העיקרית) עדיין נוראית וגם בהתקפה הוא מתקשה מאוד לעבור שחקנים בכדרור.

לגבי גאודלוק - אמרתי כמעט שנה ו- 10 חודשים זה אכן כמעט שנה. בוא נראה באיזה כושר הוא היום במשחק. יש לי תחושה שגם במקרה שלו התחזיות שלך לגבי ה"נייר" יתפוצצו בפנים.

כל הדיון הזה הוסט לגמרי. כל ההנחות שלך שמכבי היא קבוצת על ויותר טובה מקבוצה X "על הנייר" מבוססות על זה שווימס וגאודלוק הם אותם שחקנים שהיו בשיאם. ההנחות האלה רחוקות מאוד מלהיות ודאיות ולמען האמת הסיכויים הם מאוד נגד זה.

לאור מה שקרה פה בשנים האחרונות, הייתי מצפה לקצת יותר צנעה לגבי "הנייר".

09 אוקטובר 2016, 19:09

האמת שאני לא מודאג בקשר לווימס וגאודלוק. עם כל הכבוד לשחקנים כמו רוצ'סטי ופארמר, שניהם מעולם לא הובילו קבוצות גדולות על כל המשתמע מכך. גאולדוק ווימס זה סיפור אחר.

אני כן מודאג מצורת הבנייה ומכל מי שמסביבם.

09 אוקטובר 2016, 19:10

וגם ווימס וגאודלוק הם לא אותו שחקן פחות או יותר.
אגב שועל, אם באלך :
תמונה

09 אוקטובר 2016, 19:11

טוב אז אי אפשר לשלוח את התמונה הזו בצורה נורמלית.. מכבי העלתה את התמונה של הסגל
http://maccabi.co.il/Team.asp?cYear=2017

09 אוקטובר 2016, 19:14

שלי, עם כל הצניעות, טובה יותר

09 אוקטובר 2016, 19:38

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:באתי לענות אבל אני רואה שכבר ענו לך

ווימס אכן השתפר, אבל ההגנה שלו (שזו הדאגה העיקרית) עדיין נוראית וגם בהתקפה הוא מתקשה מאוד לעבור שחקנים בכדרור.

לגבי גאודלוק - אמרתי כמעט שנה ו- 10 חודשים זה אכן כמעט שנה. בוא נראה באיזה כושר הוא היום במשחק. יש לי תחושה שגם במקרה שלו התחזיות שלך לגבי ה"נייר" יתפוצצו בפנים.

כל הדיון הזה הוסט לגמרי. כל ההנחות שלך שמכבי היא קבוצת על ויותר טובה מקבוצה X "על הנייר" מבוססות על זה שווימס וגאודלוק הם אותם שחקנים שהיו בשיאם. ההנחות האלה רחוקות מאוד מלהיות ודאיות ולמען האמת הסיכויים הם מאוד נגד זה.

לאור מה שקרה פה בשנים האחרונות, הייתי מצפה לקצת יותר צנעה לגבי "הנייר".

אמרו לך שזה שמונה חודשים, אז מצחיק להפוך את זה שוב לעשרה ואז להגיד שזו שנה
וגם אז הוא כן היה ברוקטס ויש פגרה שכולם לא משחקים בה אז זה גפ עיוות המציאות

אני מדבר כרגע על הנייר, עד שיוכח אחרת (וגמר ווינר לא מספיק עבורי) מכבי קבוצה הרבה יותר טובה
לא בקטע של התנשאות, ואני גם מפרגן לירושלים מתי שצריך, אבל הסגל שלנו הרבה יותר טוב

09 אוקטובר 2016, 19:41

שועל כתב:שלי, עם כל הצניעות, טובה יותר

תקטין

09 אוקטובר 2016, 19:47

MTA2311 כתב:

תקטין

אתה וכרמל זה קשר דם או סתם רוע משותף ומקרי?

09 אוקטובר 2016, 19:52

שועל כתב:
MTA2311 כתב:

תקטין

לי הייתה פעם סברה שהם זוג, או אותו בנאדם עם שני משתמשים

09 אוקטובר 2016, 19:55

yanay21 כתב:
שועל כתב:
MTA2311 כתב:

תקטין

לי הייתה פעם סברה שהם זוג, או אותו בנאדם עם שני משתמשים

why not both?

09 אוקטובר 2016, 19:56

האמת שזה קלאסי לאור להיות בן זוג של עצמו

09 אוקטובר 2016, 20:00

yanay21 כתב:האמת שזה קלאסי לאור להיות בן זוג של עצמו

אני לא בליגה שלי

09 אוקטובר 2016, 20:26

rc4991 כתב:אמרו לך שזה שמונה חודשים, אז מצחיק להפוך את זה שוב לעשרה ואז להגיד שזו שנה

אני מדבר כרגע על הנייר, עד שיוכח אחרת (וגמר ווינר לא מספיק עבורי) מכבי קבוצה הרבה יותר טובה
לא בקטע של התנשאות, ואני גם מפרגן לירושלים מתי שצריך, אבל הסגל שלנו הרבה יותר טוב

אין שום קשר למגדל. אחרי מה שהיה פה בשנתיים האחרונות אי אפשר לדבר שום דבר לגבי זה שמכבי טובה מאיזושהי קבוצה "על הנייר". לא מספיק פעמים התפוצץ לך ה"נייר" בפרצוף בשביל שתמשיך עם השטויות האלה? לא מספיק פעמים הגיעו לפה מציאות כמו גאודלוק וווימס והתבררו מהר מאוד כפלופים? אני לא מבין אותך. לא למדת כלום ממה שקרה פה בעשור האחרון?

אתה צריך שזה יתפוצץ לך בפרצוף גם השנה בשביל להבין שמציאות יש רק בשוק הכרמל? זה יפה גם שה- 20 הפרש שמכבי חטפה מקבוצת יורוקאפ בינונית לא פגע לך כהוא זה בביטחון. 20 הפרש במילאנו גם לא ישנו כלום? באיזה שלב הבטחון שלך ב"נייר" אמור להתחיל להתערער?

09 אוקטובר 2016, 20:55

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:אמרו לך שזה שמונה חודשים, אז מצחיק להפוך את זה שוב לעשרה ואז להגיד שזו שנה

אין שום קשר למגדל. אחרי מה שהיה פה בשנתיים האחרונות אי אפשר לדבר שום דבר לגבי זה שמכבי טובה מאיזושהי קבוצה "על הנייר". לא מספיק פעמים התפוצץ לך ה"נייר" בפרצוף בשביל שתמשיך עם השטויות האלה? לא מספיק פעמים הגיעו לפה מציאות כמו גאודלוק וווימס והתבררו מהר מאוד כפלופים? אני לא מבין אותך. לא למדת כלום ממה שקרה פה בעשור האחרון?

אתה צריך שזה יתפוצץ לך בפרצוף גם השנה בשביל להבין שמציאות יש רק בשוק הכרמל? זה יפה גם שה- 20 הפרש שמכבי חטפה מקבוצת יורוקאפ בינונית לא פגע לך כהוא זה בביטחון. 20 הפרש במילאנו גם לא ישנו כלום? באיזה שלב הבטחון שלך ב"נייר" אמור להתחיל להתערער?

מה שקרה בעונה האחרונה (והאחרונה בלבד, לפני זה לא היו פה סגלים חזקים "על הנייר") לא יכול להעיד לדעתי על הכלל
נכון, מדובר בהנהלה של מכבי אבל אני עדיין לא הגעתי לרמת ייאוש שלך כשגם כשחותמים פה ווימס וגאודלוק אתה בטוח שיש כאן פאק מוסתר
נושא נעול