פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת"א, רמי הדר יחליפו

23 אוקטובר 2016, 08:25

רציני חשבתי שזו מתיחה עבור כל שומרי השינה...

מאיפה זה בא עכשיו??

23 אוקטובר 2016, 08:27

חנו'ש כתב:רציני חשבתי שזו מתיחה עבור כל שומרי השינה...

מאיפה זה בא עכשיו??

גם אני הייתי בטוחה ששמואל היה במצב רוח משועשע, ואז ראיתי את כמות העמודים ואמרתי לעצמי שאף אחד לא כזה מחוייב, בטח לא בחצי לילה

Re: ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת

23 אוקטובר 2016, 08:28

Holiday_Armadillo כתב:
reuelc כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
reuelc כתב:
בשלות כתב:פיק טוען גם שמכבי רוצים לתת הזדמנות לרמי הדר בתור מאמן ראשי , אבל זה ייבחן רק בתוצאות.

היה צריך מלכתחילה לתת לרמי להיות מאמן ראשי(ולראות אם זה עובד) לא מבין איך נפלו על ארז.

כי רמי הדר יותר מוכח מאדלשטיין? שניהם לא למכבי

בעקרון מסכים, אבל במקרה של ארז אנחנו יודעים מה הוא שווה. היה צריך למנות את רמי הדר למאמן ראשי ואם הוא היה נכשל(מה שסביר להניח היה קורה) מפטרים אותו ומביאים מאמן זר.

למה הניסויים האלה של למנות שני מאמנים לא מתאימים ובלי ניסיון רק בשביל אולי (בטוח) לפטר באמצע העונה ואז להביא מאמן זר? בשביל להגיד שנתנו לזה את הסיכוי הכי טוב למהלך ידוע מראש?

למה אני לא מתייחסת לעניין שרוצים לתת לרמי הדר ניסיון אמיתי בג'וב במקום לכעוס על זה שלא מתחילים לדבר כבר מעכשיו על מאמן זר? כי נאיבי מי שחושב שיהיה איזה שינוי בהתנהלות רק בגלל שעשו מהלך שכולם דיברו על מניעה שלו בקיץ
ההנהלה עדיין 800 צעדים אחרי אנשים שלא עובדים במקצוע וגם זה בגלל שבמקום להגיע לצעד האחרון בצעד אחד, הם לוקחים באמצע 799 צעדים במקום, הצידה ואחורה
ואם למישהו יש ספק, עם זה אנחנו תקועים

מסכים לגמרי. רק מה שאני אומר זה שאם כבר חטאו לא צריך להוסיף על זה פשע.

23 אוקטובר 2016, 08:28

reuelc כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
reuelc כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
reuelc כתב:[quote="בשלות"]פיק טוען גם שמכבי רוצים לתת הזדמנות לרמי הדר בתור מאמן ראשי , אבל זה ייבחן רק בתוצאות.

היה צריך מלכתחילה לתת לרמי להיות מאמן ראשי(ולראות אם זה עובד) לא מבין איך נפלו על ארז.

כי רמי הדר יותר מוכח מאדלשטיין? שניהם לא למכבי

בעקרון מסכים, אבל במקרה של ארז אנחנו יודעים מה הוא שווה. היה צריך למנות את רמי הדר למאמן ראשי ואם הוא היה נכשל(מה שסביר להניח היה קורה) מפטרים אותו ומביאים מאמן זר.

למה הניסויים האלה של למנות שני מאמנים לא מתאימים ובלי ניסיון רק בשביל אולי (בטוח) לפטר באמצע העונה ואז להביא מאמן זר? בשביל להגיד שנתנו לזה את הסיכוי הכי טוב למהלך ידוע מראש?

למה אני לא מתייחסת לעניין שרוצים לתת לרמי הדר ניסיון אמיתי בג'וב במקום לכעוס על זה שלא מתחילים לדבר כבר מעכשיו על מאמן זר? כי נאיבי מי שחושב שיהיה איזה שינוי בהתנהלות רק בגלל שעשו מהלך שכולם דיברו על מניעה שלו בקיץ
ההנהלה עדיין 800 צעדים אחרי אנשים שלא עובדים במקצוע וגם זה בגלל שבמקום להגיע לצעד האחרון בצעד אחד, הם לוקחים באמצע 799 צעדים במקום, הצידה ואחורה
ואם למישהו יש ספק, עם זה אנחנו תקועים

מסכים לגמרי. רק מה שאני אומר זה שאם כבר חטאו לא צריך להוסיף על זה פשע.[/quote]
כל החטאים שווים
מחשבה על חטא שווה לביצוע שלו

23 אוקטובר 2016, 08:44

האמת שזה נראה שכמו תמיד מכבי עוברת מקיצוניות אחת לשניה.

רצו לפטר את בלאט ובסוף הביא גביע אירופה? אנחנו נלמד לקח וניתן לגודס עוד ועוד הזדמנויות למרות אפס תוצאות כי אולי יביא גם גביע אירופה.
בסוף איחרנו עם הפיטורים של גודס ואיבדנו את העונה כולה? נלמד לקח ונפטר את אדלשטיין לפני שהספיק משהו שלא יקרה מה שקרה שנה שעברה....

כרגיל אין להם באמת מושג מה הם עושים. כביכול לומדים מטעויות בכך שהולכים תמיד לקיצוניות השניה.

23 אוקטובר 2016, 08:58

בשלות כתב:פיק טוען גם שמכבי רוצים לתת הזדמנות לרמי הדר בתור מאמן ראשי , אבל זה ייבחן רק בתוצאות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה חייב להיות טרולינג.

23 אוקטובר 2016, 09:03

אני בשוק. לא ציפיתי לזה. חשבתי שהוא ייבחן גם בשני משחקים הקרובים לפני שיקפצו למסקנות פזיזות. לטעמי זה היה פזיז מדי והיה צורך להביא קןדם כל גבוה הגנתי. הייתכן שסוני וגאודלוק עשו לו לברון?

23 אוקטובר 2016, 09:03

roy1000 כתב:

זה חייב להיות טרולינג.

שמעון מזרחי התראיין כבר ברדיו וטען שרמי הדר הוא המאמן הקבוע והם לא מחפשים מאמן.
( ככה הבנתי מאנשים ששמעו את הרדיו היום )

23 אוקטובר 2016, 09:04

er79 כתב:אני בשוק. לא ציפיתי לזה. חשבתי שהוא ייבחן גם בשני משחקים הקרובים לפני שיקפצו למסקנות פזיזות. לטעמי זה היה פזיז מדי והיה צורך להביא קןדם כל גבוה הגנתי. הייתכן שסוני וגאודלוק עשו לו לברון?

זה ברור שהוא לא פוטר בגלל התוצאות
לא רק בכל אופן

23 אוקטובר 2016, 09:05

מעניין איזה שחקנים זרים ( חוץ מווימס ומגאודלוק כנראה ) יזמו את הפגישה ......

23 אוקטובר 2016, 09:07

בשלות כתב:מעניין איזה שחקנים זרים ( חוץ מווימס ומגאודלוק כנראה ) יזמו את הפגישה ......

צירבס ודווין יהיה ההימור שלי
יש מצב שגם אלכסנדר אם היה לו מושג באיזה יקום הוא נמצא בכלל

23 אוקטובר 2016, 09:07

בשלות כתב:
roy1000 כתב:

זה חייב להיות טרולינג.

האמת זה הגיוני, אם אני לא טועה הם גם אמרו בטרום העונה שהם חושבים על רמי הדר כמאמן ראשי.

23 אוקטובר 2016, 09:11

בשלות כתב:
roy1000 כתב:

זה חייב להיות טרולינג.

( ככה הבנתי מאנשים ששמעו את הרדיו היום )

LOL. ההנהלה אשכרה עושה טרולינג לאוהדים.

23 אוקטובר 2016, 09:18

מדהים שהמאמנים בישראל עוד חולמים לבוא לשחק אצלנו. בסך הכל היו שני משחקים בכלל לא רעים ביורוליג.

מפטרים מאמנים כמו זבובים, מחליפים שחקנים כמו גרביים, סקאוטינג דפוק (בשביל גאודלוק לא צריך סקאוטינג. צריך כזה בשביל לא להביא אונווקואים). את המנהלים ומקבלי ההחלטות אף אחד לא מפטר, והם ממשיכים לקבל החלטות גרועות, לבזבז כסף על מאמנים ושחקנים שלא משחקים כמו יבזוריים למיניהם. והקהל קונה מינויים ומוחה כפיים להנהלה, כאשר עוד חודש ,כאשר יהיה ברור שהיורוליג לא רלבנטי השנה, ההנהלה תבטיח שבשנה הבאה יהיו 20 שחקני יורוליג לגיטימיים וכל הקהל ירוץ עם המזומנים ביד לקנות את המנויים היקרים ביותר באירופה.

23 אוקטובר 2016, 09:19

goshimon כתב:מדהים שהמאמנים בישראל עוד חולמים לבוא לשחק אצלנו. בסך הכל היו שני משחקים בכלל לא רעים ביורוליג.

מפטרים מאמנים כמו זבובים, מחליפים שחקנים כמו גרביים, סקאוטינג דפוק (בשביל גאודלוק לא צריך סקאוטינג. צריך כזה בשביל לא להביא אונווקואים). את המנהלים ומקבלי ההחלטות אף אחד לא מפטר, והם ממשיכים לקבל החלטות גרועות, לבזבז כסף על מאמנים ושחקנים שלא משחקים כמו יבזוריים למיניהם. והקהל קונה מינויים ומוחה כפיים להנהלה, כאשר עוד חודש ,כאשר יהיה ברור שהיורוליג לא רלבנטי השנה, ההנהלה תבטיח שבשנה הבאה יהיו 20 שחקני יורוליג לגיטימיים וכל הקהל ירוץ עם המזומנים ביד לקנות את המנויים היקרים ביותר באירופה.

מה זה היה? 30 + X + Y?

23 אוקטובר 2016, 09:24

goshimon כתב:מדהים שהמאמנים בישראל עוד חולמים לבוא לשחק אצלנו. בסך הכל היו שני משחקים בכלל לא רעים ביורוליג.

ככה מערכת משומנת צריכה לעבוד, מה שעובד מביאים מה שלא עובד מעיפים, אין זמן לניסיונות. אבל ברור שלא רק המאמן הוא הבעיה אלא גם חלק מהשחקנים.

23 אוקטובר 2016, 09:28

roy1000 כתב:

הכל מתחיל ונגמר בהנהלה. היא החולי האמיתי. עד שהם לא יפטרו את עצמם לא יגיע שום שינוי, גם אם פופוביץ יאמן כאן

23 אוקטובר 2016, 09:34

אני מקווה שאף אחד פה לא אוכל את הספינים ומבין שארז אדלשטיין לא אשם בכלום, בסופו של דבר

23 אוקטובר 2016, 09:35

er79 כתב:הכל מתחיל ונגמר בהנהלה. היא החולי האמיתי. עד שהם לא יפטרו את עצמם לא יגיע שום שינוי, גם אם פופוביץ יאמן כאן

אני חושב ש- 95% מהפורום מבינים את זה (כלומר, כולם חוץ מיוסי ואולי הפסיכי).

23 אוקטובר 2016, 09:35

yanay21 כתב:אני מקווה שאף אחד פה לא אוכל את הספינים ומבין שארז אדלשטיין לא אשם בכלום, בסופו של דבר

חוץ מאיך שהקבוצה שיחקה אני מסכים איתך.
נושא נעול