18 דצמבר 2016, 21:37
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:"אתה לא מחליט עליי"...
יופי באמת גמדה בת 5. את תגידי לי אם אני מחליט עלייך או לא...
איבדת כל סמכות הורית עוד כשהיא השתינה עליך כשגמלת אותה
הסמכות ההורית נשחקת ככל שהילדה גדלה...
אני בטוח אבל שהסמכות ההורית שלי עדיין גדולה יותר משל רוי.
18 דצמבר 2016, 21:37
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:ליאב, כמה זמן הרופא בודק את זה ?.
במקרה של ליאב משהו כמו 7 שניות
לא הבנתי מה הבדיחה אומרת, אבל זה שנייה וחצי האמת.
מישושון והביתה.
תכף אספר לכם סיפור מצחיק.
18 דצמבר 2016, 21:38
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:באמת יש את הבדיקת ביצים הזאת? תזכירו לי מה הם מנסים לבדוק, קילה?
מנסים לאתר אנשים כמו אור עם ביצה אחת
אני לא חושבת שבשביל זה צריך למשש
חשבתי על זה עכשיו, אולי נעשה לך שם טיפולי המרה?
תוך יומיים את עוברת צד
18 דצמבר 2016, 21:38
מישושון והביתה.
18 דצמבר 2016, 21:41
מישושון והביתה.
18 דצמבר 2016, 21:42
roy1000 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:"אתה לא מחליט עליי"...
אין ספק.
סגרתי לה את הטלוויזיה והחבאתי את האייפד בשביל שתעשה שיעורים.
היא תחילה לצרוח עלי שהרסתי לה את החיים... תגובה פרופרציונאלית למדי.
18 דצמבר 2016, 21:42
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:"אתה לא מחליט עליי"...
אין ספק.
היא בכתה א'?
18 דצמבר 2016, 21:43
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:איבדת כל סמכות הורית עוד כשהיא השתינה עליך כשגמלת אותה
אין ספק.
היא בכתה א'?
כן.
18 דצמבר 2016, 21:44
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:סגור שזה als?
זה מה שזרקו פה אתמול
18 דצמבר 2016, 21:44
18 דצמבר 2016, 21:45
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:סגור שזה als?
זה מה שזרקו פה אתמול
כתבתי רק שיש שמועות שזה als..
LIAV10 כתב:צו ראשון חחח
תגידו, זה מוזר שבזמן שהרופא בדק לי את הביצים בדיוק ליטפתי לו את השיער?
18 דצמבר 2016, 21:46
LIAV10 כתב:פעם כשהייתי בגיל של בן (שנה מעל אולי) היו לי במשך שבוע כאבי ביצים מטורפים ומשום מה התביישתי מההורים שלי אז פשוט קבעתי דרך הקופת חולים לאורולוג, אבל הגעתי למצב שלא יכולתי לחכות כבר וסיפרתי להורים, הם רצו ללכת לרופא משפחה (נניח קוראים לו דוקטור דימה) אבל משום מה התביישתי אז הלכנו לביקור רופא (מסתבר שגם אזרחים הולכים לשם) ופתאום יצאה אלי איזו רופאה רוסיה גדולה מאוד (מאוד מאוד) והתחילה למשש לי את החברים, אבל שלי צחק עלי שהיה עדיף כבר את דוקטור דימה וקיבלתי הפנייה לבית חולים.
כשהגעתי אח אחד (הוא לא היה אח, הוא פשוט היה אח) ביקש לקחת לי דם ואחרי שהוא דקר לי את הסבתא הוא התנצל ואמר שהוא נכנס במקום הלא נכון (that's what she said), באותו יום מיששו לי את הוובוס בערך 10 אנשים (רק האחות הכוסית דילגה עלי לצערי), והיום הנפלא הזה נגמר באולטראסאונד.
קשה לתאר כמה מחולל הרגשתי כשנוזל הסיכה (או מה שהג׳לי הזה לא יהיה) נזל לי על האשכים עד לחור של התחת.
בסוף לא היה משהו רציני והייתי צריך להסביר למחנכת למה לא הגעתי למבחן בתנ״ך.
עכשיו תורכם לספר משהו מביך.
18 דצמבר 2016, 21:47
jol9 כתב:איזה שיעורים יש לה כבר בכתה א'?
LIAV10 כתב:פעם כשהייתי בגיל של בן (שנה מעל אולי) היו לי במשך שבוע כאבי ביצים מטורפים ומשום מה התביישתי מההורים שלי אז פשוט קבעתי דרך הקופת חולים לאורולוג, אבל הגעתי למצב שלא יכולתי לחכות כבר וסיפרתי להורים, הם רצו ללכת לרופא משפחה (נניח קוראים לו דוקטור דימה) אבל משום מה התביישתי אז הלכנו לביקור רופא (מסתבר שגם אזרחים הולכים לשם) ופתאום יצאה אלי איזו רופאה רוסיה גדולה מאוד (מאוד מאוד) והתחילה למשש לי את החברים, אבל שלי צחק עלי שהיה עדיף כבר את דוקטור דימה וקיבלתי הפנייה לבית חולים.
כשהגעתי אח אחד (הוא לא היה אח, הוא פשוט היה אח) ביקש לקחת לי דם ואחרי שהוא דקר לי את הסבתא הוא התנצל ואמר שהוא נכנס במקום הלא נכון (that's what she said), באותו יום מיששו לי את הוובוס בערך 10 אנשים (רק האחות הכוסית דילגה עלי לצערי), והיום הנפלא הזה נגמר באולטראסאונד.
קשה לתאר כמה מחולל הרגשתי כשנוזל הסיכה (או מה שהג׳לי הזה לא יהיה) נזל לי על האשכים עד לחור של התחת.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:ליאב, כמה זמן הרופא בודק את זה ?.
מישושון והביתה.
כאילו שאתה גומר מהר נו
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:פעם כשהייתי בגיל של בן (שנה מעל אולי) היו לי במשך שבוע כאבי ביצים מטורפים ומשום מה התביישתי מההורים שלי אז פשוט קבעתי דרך הקופת חולים לאורולוג, אבל הגעתי למצב שלא יכולתי לחכות כבר וסיפרתי להורים, הם רצו ללכת לרופא משפחה (נניח קוראים לו דוקטור דימה) אבל משום מה התביישתי אז הלכנו לביקור רופא (מסתבר שגם אזרחים הולכים לשם) ופתאום יצאה אלי איזו רופאה רוסיה גדולה מאוד (מאוד מאוד) והתחילה למשש לי את החברים, אבל שלי צחק עלי שהיה עדיף כבר את דוקטור דימה וקיבלתי הפנייה לבית חולים.
קופי פייסט לחתימה שלי
18 דצמבר 2016, 21:48
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:פעם כשהייתי בגיל של בן (שנה מעל אולי) היו לי במשך שבוע כאבי ביצים מטורפים ומשום מה התביישתי מההורים שלי אז פשוט קבעתי דרך הקופת חולים לאורולוג, אבל הגעתי למצב שלא יכולתי לחכות כבר וסיפרתי להורים, הם רצו ללכת לרופא משפחה (נניח קוראים לו דוקטור דימה) אבל משום מה התביישתי אז הלכנו לביקור רופא (מסתבר שגם אזרחים הולכים לשם) ופתאום יצאה אלי איזו רופאה רוסיה גדולה מאוד (מאוד מאוד) והתחילה למשש לי את החברים, אבל שלי צחק עלי שהיה עדיף כבר את דוקטור דימה וקיבלתי הפנייה לבית חולים.
קופי פייסט לחתימה שלי
18 דצמבר 2016, 21:49
roy1000 כתב:jol9 כתב:איזה שיעורים יש לה כבר בכתה א'?
זה בית ספר מסריח שנותן טונה שיעורים. כל יום כמה דפים בחשבון ועברית.
הילדה שלי כרגע אמרה לי "תן לי את האייפד ולא יהיו פה בעיות".