30 דצמבר 2016, 01:15
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:my man כתב:אני כל כך אוהב את שניכם. חבל שאני לא אוהד ספרס.
אתה יכול להיות. אתה חייב להזדהות איתנו, הרי גם אתה, כמו הספרס, גר בחור. גם אתה, כמו הספרס, מתנהל באותה שגרה אפורה כבר שנים. וגם אתה, כמו הספרס, צריך לגדל יצורים קטנים וללמד אותם מה צריך לעשות, ורק אחרי שנים זה אולי משתלם(אני מסתכל עליך, דיז'ונטה מורי)
עלייך*
30 דצמבר 2016, 01:16
שועל כתב:הת'רד הזה תקוע כאן כמו עצם בגרון
שועל כתב:הת'רד הזה תקוע כאן כמו עצם בגרון
30 דצמבר 2016, 01:17
yanay21 כתב:שועל כתב:הת'רד הזה תקוע כאן כמו עצם בגרון
אדוני הנכבד לא חייב להיכנס
30 דצמבר 2016, 01:18
30 דצמבר 2016, 01:19
שועל כתב:לא ברצינות, אתם באמת לא מכירים אותי אני רואה
מקרה שלישי שלי היום, פעמיים בפרטי ועכשיו כאן
30 דצמבר 2016, 01:20
Holiday_Armadillo כתב:אתם צריכים לעשות מפתח שמות כזה בהודעה המקורית עם צבעים והכל שלאנשים תהיה נקודת התייחסות כשאתם משתמשים באיזשהו שם שאף אחד לא מכיר
זה לא יעניין אף אחד, אבל זה מה-זה יעסיק אתכם
30 דצמבר 2016, 01:20
שועל כתב:לא ברצינות, אתם באמת לא מכירים אותי אני רואה
30 דצמבר 2016, 01:21
MaccabiTA כתב:שועל כתב:לא ברצינות, אתם באמת לא מכירים אותי אני רואה
אז תיפתח בפנינו שועל, תן לנו לראות קצת מעבר לפרווה הרכה הזאת
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתם צריכים לעשות מפתח שמות כזה בהודעה המקורית עם צבעים והכל שלאנשים תהיה נקודת התייחסות כשאתם משתמשים באיזשהו שם שאף אחד לא מכיר
רעיון גדול
ינאי, אתה ממונה בזאת לוועדת קישוט של הת'רד
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתם צריכים לעשות מפתח שמות כזה בהודעה המקורית עם צבעים והכל שלאנשים תהיה נקודת התייחסות כשאתם משתמשים באיזשהו שם שאף אחד לא מכיר
רעיון גדול
רעיון גדול
30 דצמבר 2016, 01:22
yanay21 כתב:שועל כתב:לא ברצינות, אתם באמת לא מכירים אותי אני רואה
אתה צריך לשים איזה הערת שוליים בהודעות כאלו, אני מגונן על הת'רד הזה כאילו אני הורה באסיפת הורים
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתם צריכים לעשות מפתח שמות כזה בהודעה המקורית עם צבעים והכל שלאנשים תהיה נקודת התייחסות כשאתם משתמשים באיזשהו שם שאף אחד לא מכיר
רעיון גדול
אני כמעט בטוח שבpounding the rock יש משהו כזה, אני חייב לחפש מתישהו
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתם צריכים לעשות מפתח שמות כזה בהודעה המקורית עם צבעים והכל שלאנשים תהיה נקודת התייחסות כשאתם משתמשים באיזשהו שם שאף אחד לא מכיר
רעיון גדול
יש לי תחושה שזאת לא הפעם הראשונה
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:שועל כתב:לא ברצינות, אתם באמת לא מכירים אותי אני רואה
אז תיפתח בפנינו שועל, תן לנו לראות קצת מעבר לפרווה הרכה הזאת
תקשיב, זה נשמע ממש ממש ממש ממש רע
30 דצמבר 2016, 01:23
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:לא ברצינות, אתם באמת לא מכירים אותי אני רואה
אתה צריך לשים איזה הערת שוליים בהודעות כאלו, אני מגונן על הת'רד הזה כאילו אני הורה באסיפת הורים
במילא יש לכם רק עד שהודאל טס ואז או שהוא מתמזג עם ת'רד אחר או שהוא ננעל (אתם תחליטו), וגם זה דד-ליין רק במידה ותצליחו לשמור על הת'רד הזה נקי
30 דצמבר 2016, 01:23
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:לא ברצינות, אתם באמת לא מכירים אותי אני רואה
במילא יש לכם רק עד שהודאל טס ואז או שהוא מתמזג עם ת'רד אחר או שהוא ננעל (אתם תחליטו), וגם זה דד-ליין רק במידה ותצליחו לשמור על הת'רד הזה נקי
30 דצמבר 2016, 01:24
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתם צריכים לעשות מפתח שמות כזה בהודעה המקורית עם צבעים והכל שלאנשים תהיה נקודת התייחסות כשאתם משתמשים באיזשהו שם שאף אחד לא מכיר
רעיון גדול
יש לי תחושה שזאת לא הפעם הראשונה