פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: כדורסל ישראלי

17 פברואר 2017, 02:58

רוי, מה אתה אומר?
אחרי היום, ירד לך מפיאנג׳י?

17 פברואר 2017, 16:29

בושה גדולה שהליגה הזאת מוכרעת בפיינל פור ולא נוכל לראות סדרת פלייאוף בין מכבי לי-ם.
יכלה להיות חתיכת מלחמה.

18 פברואר 2017, 13:10

למי שמעוניין, נפתחה ליגת פנטזי לליגת ווינר סל ממחזור 20 עד סוף העונה :
http://basket.co.il/DREAMS/default.asp

18 פברואר 2017, 14:10

קובי כתב:רוי, מה אתה אומר?
אחרי היום, ירד לך מפיאנג׳י?

הוא תמיד היה בינוני בעיני. הוא יותר טוב מהאלטרנטיבות שהיו להם בארץ שזה פרנקו או דרוקר.
אבל בכל מקרה, אני חושב שהניצחון בגביע היה נצחון של מכבי ולא איזה טעות טקטית שעשה פיאנג'יאני. מכבי ניצחה את המשחק במלחמה.

18 פברואר 2017, 15:29

בולשיט. פיאנג'יאני הפסיד את המשחק לא פחות ממה שמכבי ניצחה. הפסיקו לשחק קבוצתי, הפסיקו ללכת פנימה, השתתקו והמאמן לא עצר את זה. אם זה היה הפוך, בגאצקיס היה חוטף בראש.

18 פברואר 2017, 16:24

jay כתב:בולשיט. פיאנג'יאני הפסיד את המשחק לא פחות ממה שמכבי ניצחה. הפסיקו לשחק קבוצתי, הפסיקו ללכת פנימה, השתתקו והמאמן לא עצר את זה. אם זה היה הפוך, בגאצקיס היה חוטף בראש.

פשוט באגאצקיס המושמץ שמר את הקלפים קרוב לחזה ולא מיהר לגלות את מה שיש לו!

שלושה רבעים כולם גם בבית וגם ביציעים שאלו למה באגאצקיס לא עושה דאבל-טים על אמארה, אבל באגאצקיס התאפק במשך שלושה רבעים.במשך שלושה רבעים הוא נתן לפיאניג'יאני הרגשה, שאין מה לדאוג, כי אמארה ינצח לו את המשחק. אז בכל פיסקי הזמן פיאניג'יאני בעיקר דאג להזכיר לכולם ללכת על אמארה. הוא לא דאג בכלל להפעיל שחקנים אחרים של ירושלים, רק אמארה.

ואז מה קרה? קראו שני דברים:

א) באגאצקיס עלה בחמישיה זריזה וניידת של 3 רכזים וסמית' ב 4.
ב) באגאצקיס נתן את הפקודה שלו לעשות דאבל-טים על אמארה.

החמישיה הזריזה הזאת לחצה את שחקני ירושלים, יצאה לקווי מסירה, והספיקה לבוא לעזרה על אמארה ! המשחק על אמארה נתקע, כתוצאה מכך ההתקפה של ירושלים מתה ולא הצליחה לקלוע סל שדה במשך 10 דקות! פיאניג'יאני עוד ניסה לצעוק דברים לשחקנים שלו, אבל הם כבר היו בשוק ולא הצליחו להגיב.

עכשיו בואו ונשאל את עצמנו מה היה קורה אילו באגאצקיס היה מנסה את שני הדברים האלה בחצי הראשון? אילו היה עושה את זה בחצי הראשון, מכבי הייתה יורדת להפסקה ביתרון , אבל לפיאניג'יאני היה מספיק זמן בהפסקה לעשות התאמות. ירושלים הייתה חוזרת בחצי השני וקרוב לוודאי מנצחת.

18 פברואר 2017, 17:37

אין צורך לריב חברים, כל מה שקרה זה שגאודלוק ירד לספסל ברבע השלישי ומשם זה היסטוריה.

אני חושש שנתתי לרמי הדר קצת יותר מדי קרדיט בזמנו, הסיפור בקצרה הוא , שהיה לו מזל שגאודלוק נפצע במשמרת שלו והם עשו ריצת נצחונות יפה.

18 פברואר 2017, 18:14

פליקס, תיאוריית קונספירציה כזו אפילו ביבי לא היה יכול להכין.

יש לי תיאוריה פשוטה בהרבה - בגאצקיס, בהיות בגאצקיס פשוט העלה הרכבים רנדומליים ועשה חילופים רנדומליים כמו שהאו תמיד עושה. במקרה זה עבד במחצית השניה עם ההתפוצצות של דווין. באותה מידה זה יכל להיכשל.

18 פברואר 2017, 20:32

roy1000 כתב:פליקס, תיאוריית קונספירציה כזו אפילו ביבי לא היה יכול להכין.

יש לי תיאוריה פשוטה בהרבה - בגאצקיס, בהיות בגאצקיס פשוט העלה הרכבים רנדומליים ועשה חילופים רנדומליים כמו שהאו תמיד עושה. במקרה זה עבד במחצית השניה עם ההתפוצצות של דווין. באותה מידה זה יכל להיכשל.

קונספירציה? אני לא יודע... אולי בשבילך זה נראה משהו מסובך, אבל הדברים האלה שהוא עשה הם דברים פשוטים, ואין פה שום קונספירציה.

לדוגמה, אני בעצמי הצעתי כמה וכמה פעמים כאן בפורום להעלות את אוחיון ביחד עם סילי בחצי השני ללחוץ על היריבה כדי שלא נפסיד כל הזמן את המשחק בחצי השני בגלל ש"נגמר לנו הדלק". טענתי שאין לנו שום בעיה עם זה שהם אולי יקבלו עבירות, הם סתם מתייבשים על הספסל, אז שלפחות יעלו ל 10 דקות ללחוץ על היריבה לחץ חזק... זה מה שהם עשו בגמר גביע. לא נקודות. רק לחץ.

גם לעשות הדאבל-טים על אמארה זה ממש לא איזה מהלך גאוני. זה הדבר הראשון שמתבקש. אז על איזו קונספירציה אתה מדבר?

על זה שבאגאצקיס החליט לעשות את הדברים רק בחצי השני? זה פשוט נקרא ניהול משחק.

18 פברואר 2017, 23:14

ראיתם עכשיו במשחק בין ראשון לאשדוד שני "הבנים של" קורנליוס ובלול קולעים ? איך הזמן עובר. אני זוכר את האבות שלהם משחקים :)

18 פברואר 2017, 23:38

MTA2311 כתב:זה שהוא לא היה צריך להיות כאן לא סותר את זה שהפיטורים היו הזויים, וזה גם מה שנאמר אם אני זוכר נכון.

סומך עליך אבל שאתה מספיק פסיכופת בשביל לזכור בדיוק מה נאמר.

מילים גדולות בשביל ילד כל כך קטן

19 פברואר 2017, 15:06

felix_r כתב:קונספירציה? אני לא יודע... אולי בשבילך זה נראה משהו מסובך, אבל הדברים האלה שהוא עשה הם דברים פשוטים, ואין פה שום קונספירציה.

לדוגמה, אני בעצמי הצעתי כמה וכמה פעמים כאן בפורום להעלות את אוחיון ביחד עם סילי בחצי השני ללחוץ על היריבה כדי שלא נפסיד כל הזמן את המשחק בחצי השני בגלל ש"נגמר לנו הדלק". טענתי שאין לנו שום בעיה עם זה שהם אולי יקבלו עבירות, הם סתם מתייבשים על הספסל, אז שלפחות יעלו ל 10 דקות ללחוץ על היריבה לחץ חזק... זה מה שהם עשו בגמר גביע. לא נקודות. רק לחץ.

גם לעשות הדאבל-טים על אמארה זה ממש לא איזה מהלך גאוני. זה הדבר הראשון שמתבקש. אז על איזו קונספירציה אתה מדבר?

על זה שבאגאצקיס החליט לעשות את הדברים רק בחצי השני? זה פשוט נקרא ניהול משחק.

כן. אין ספק שבגאצקיס הוא מאסטר מיינד שתכנן מראש להפסיד את המחצית הראשונה בשביל להרדים את ירושלים ורק אז לשלוף את הדאבל טים על אמארה. הוא גם אמר לדווין לשחק גרוע בחצי הראשון ולשחק טוב בחצי השני. בסך הכל נשמע מאוד הגיוני. ניהול משחק.

19 פברואר 2017, 16:26

https://www.facebook.com/KadursalShefel ... =3&theater
:alan:

19 פברואר 2017, 21:03

בר טימור זינק עכשיו על כדור ונחת רע על הכתף.
הבן אדם חייב לנוח. זה כמעט מכבי-מילר מה שעושים לו.

19 פברואר 2017, 21:06

מגדל כל כך רעים

19 פברואר 2017, 21:08

my man כתב:מגדל כל כך רעים

אבל הניהול

קשה להתאושש מהר מנוקאאוט כמו שהם קיבלו