אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 יולי 2011, 19:11

yzafrir כתב:חביב , זה לא ממש משנה כמה סמית' מרוויח והאם הגבילו את בלאט בתקציב , אםסמית' הוא האופציה הראשונה של בלאט אז לא יכול להיות שגם הוא טועה ?

בודאי שאני חושב שבלאט יכול לטעות וגם אני הבעתי ביקורת על ההחתמה של סמית'.
כנראה שלא הבהרתי את דבריי נכון. אם יש ביקורת על שחקן כלשהו או על המאמן, חשוב מאוד שהיא תשמע ושנוכל לדון בה.
אבל לומר בכזה בטחון שסמית' לא היה מעומד מוביל אצל בלאט והגיע לכאן כתוצאה ממידניות קמצנית של ההנהלה, זאת הצהרה מוגזמת וחסרת כל ביסוס.

אני ממש לא מאילו שיגידו שכל מה שבלאט אומר ועושה הוא בהכרח נכון.
כפי שציינתי, גם לי יש ביקרות על החתמתו של סמית' (ואף ציינתי אותה מספר פעמים), אבל אני מסייג אותה בכך שאני יודע שהחתמה זו נעשתה לאחר חשיבה, וייתכן שאני טועה לגבי החששות שיש לי לגבי סמית'.

ציינתי מספר פעמים שאף שחקן או מאמן הינו חסין מביקורת וזה תקף גם על ההנהלה. חשוב לי שהביקורת שנאמרת כאן תכוון למקומות הנכונים ותהיה עניינית.
לתקוף את ההנהלה ולצאת בהצהרות חסרות ביסוס, זה באמת דבר די מעיק ומיותר.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 26 יולי 2011, 19:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 26 יולי 2011, 19:28

בשעה טובה הודעה רשמית!

http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3063

הייתה לי הרגשה שברגע שאני אחזור הבייתה יודיעו שהוא יחתום D:
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי where is the love? » 27 יולי 2011, 09:44

מזל טוב והמון בהצלחה!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי cannon » 27 יולי 2011, 12:30

בכל זאת וויל ביינום?
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1844568

הפעם זה גם גרינוולד ולא רק ורד עם השפם והשערות בגב...

הלוואי שוויל יחזור. יהיה לנו את הקו האחורי המוכשר והמלהיב ביבשת.
cannon

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 יולי 2011, 12:32

כל הזמן אומרים ''אם יסכים לחזור לעונה שלמה''..הוא תחת חוזה..זה לא בדיוק בשליטתו..
עד שלא יגידו שיש פיתרון למצב עם החוזה שלו אין על מה לכתוב בכלל כתבות כאלה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יולי 2011, 12:34

cannon כתב:בכל זאת וויל ביינום?
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1844568

הפעם זה גם גרינוולד ולא רק ורד עם השפם והשערות בגב...

הלוואי שוויל יחזור. יהיה לנו את הקו האחורי המוכשר והמלהיב ביבשת.

הלוואי,אני לא יכול להפסיק לדמיין את הצמד פארגו-ביינום ואת האתלטיות וההגנה שנקבל מחמישייה שתכלול את פארגו,ביינום,סמית',הנדריקס וג'יימס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יולי 2011, 12:36

Holiday_Armadillo כתב:כל הזמן אומרים ''אם יסכים לחזור לעונה שלמה''..הוא תחת חוזה..זה לא בדיוק בשליטתו..
עד שלא יגידו שיש פיתרון למצב עם החוזה שלו אין על מה לכתוב בכלל כתבות כאלה..

יכול להיות שיש פיתרון במידה ופיב"א תאשר את החוק בנוגע לשחקני NBA שתחת חוזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 27 יולי 2011, 12:51

שוב פעם עם הפנטזיות האלה?? למה נראה לכם שהוא יוותר על החוזה שלו? עוד לא הבנתם שהוא רוצה לבוא כדי להעביר את השביתה עד שתתחיל העונה?
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 27 יולי 2011, 12:57

asafb96 כתב:שוב פעם עם הפנטזיות האלה?? למה נראה לכם שהוא יוותר על החוזה שלו? עוד לא הבנתם שהוא רוצה לבוא כדי להעביר את השביתה עד שתתחיל העונה?

דוקא מכל המעומדים הפטנסטיים, ביינום הכי ראלי.
הוא נמצא בקשר עם הקבוצה ועם ראשיה (וזאת עובדה) והוא בדיוק מסוג השחקנים שיהיו מוכנים לוותר על סכומים גדולים בכדי לשחק במכבי, הרבה בגלל ההערכה שיש לו לשמעון מזרחי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 27 יולי 2011, 13:08

זה לא משנה את העובדה שהוא שחקן טיפש, שומר גרוע ולא מתאים למכבי, בטח לא ליד פארגו.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 27 יולי 2011, 13:10

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:שוב פעם עם הפנטזיות האלה?? למה נראה לכם שהוא יוותר על החוזה שלו? עוד לא הבנתם שהוא רוצה לבוא כדי להעביר את השביתה עד שתתחיל העונה?

דוקא מכל המעומדים הפטנסטיים, ביינום הכי ראלי.
הוא נמצא בקשר עם הקבוצה ועם ראשיה (וזאת עובדה) והוא בדיוק מסוג השחקנים שיהיו מוכנים לוותר על סכומים גדולים בכדי לשחק במכבי, הרבה בגלל ההערכה שיש לו לשמעון מזרחי.

איזה שטויות. הוא בחיים לא יוותר על סכומים כאלה. הוא אוהב את מכבי ואת שמעון בגלל כל הסיפור שהיה לו פה ושמעון עזר לו, אבל הוא לא יוותר בגלל זה על חוזה של 7 מיליון דולר. הוא בקשר עם הקבוצה מהסיבה הפשוטה שהוא רוצה לבוא לפה ולהעביר את השביתה עד תחילת העונה, אבל לוותר על החוזה זה ממש היגיוני מבחינתו, ומכבי לא תחתים שחקן שיחזור לNBA בסיום השביתה. הוא ממש לא ריאלי
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 27 יולי 2011, 13:13

עדיף להחתים שחקן שאולי יברח בסיום השביתה מאשר שחקן שהתחביב העיקרי שלו בשנתיים פה היה להיכנס עם הראש בקיר על שני גבוהים של היריב ולחטוף גגות על ימין ועל שמאל. אנשים כנראה שכחו מי זה ביינום.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 יולי 2011, 13:19

ביינום טוב בהרבה מכל השמות שעולים בקשר למכבי. הלוואי, אבל הלוואי שזה יהיה השחקן האחרון.

נוח לשכוח, אבל חצי העונה האחרונה שלו בישראל, בעיקר ביורוליג, הייתה פשוט מעולה, כולל הסידרה מול ברצלונה ומשחק הגמר מול צסק"א, בו
הוא היה אולי היחידי שתפקד ב 100 אחוז מול הגנה סופר חזקה.

שחקן עם ניסיון אירופי טוב, ניסיון במכבי, קשרים טובים עם ההנהלה ועם חלק מהשחקנים, בחור חיובי שתמיד רצה ללמוד, הוא ופארגו יכולים להיות צמד באמת קטלני.

נכון, לא רכז גדול במובן של floor manager , אבל לא בטוח שזה מה שמכבי צריכה כרגע, אלא יותר slasher שיוצר מנצבים לאחרים ולעצמו. עם
הקו הקדמי המעולה שיש למכבי הוא יוכל לייצר הרבה אסיסטים קלים.
אני חושב שמשחק ההגנה שלו השתפר ולא במעט, ואני זוכר את המאמן שלו בדטרויט מדבר על השיפור הזה.

אבל קודם נראה אותו מוותר על החוזה שלו, רחוק לדעתי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יולי 2011, 13:19

שחף כתב:זה לא משנה את העובדה שהוא שחקן טיפש, שומר גרוע ולא מתאים למכבי, בטח לא ליד פארגו.

אני חולק עליך
הוא השתפר מאוד בקבלת ההחלטות שלו(3.2 אס' לעומת 1.4 איבודים)כולל משחקים עם מעל עשרה אסיסטים ומשחק שיא של 20
גם בשמירה הוא השתפר ועם האתלטיות והמהירות שלו הוא יהיה שומר נהדר.
דווקא אני רואה בחיבור בין השניים יתרון(ולא חיסרון)כי אני חושב שביחד יהיה למכבי צמד אתלטי ומהיר שיעשה הרבה כאב ראש ליריבה,אגב הכימיה ביניהם תהיה נהדרת שכן הם היו חברי ילדות בשיקאגו
יתרון נוסף הוא שבמידה ויבוא מכבי תוכל לשחק גם עם חמישייה הגנתית,אתלטית ומהירה(פארגו,ביינום,סמית',הנדריקס וג'יימס)וגם עם חמישייה התקפית מעולה(פארגו,ביינום,פניני,בלו,סופו)שהרי בחמישיה כזאת סופו,ביינום ופארגו מצריכים שמירה צמודה ודאבל טים על סופו
ובמידה והיריבה תעשה זאת אז הכדור ילך ישר לפניני או בלו לשלשה פנויה ובמידה ותשמור אחד על אחד אז סופו,ביינום ופארגו יחגג עליהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט » 27 יולי 2011, 13:21

במידה והכלומניק הזה באמת חוזר ללבוש צהוב
אני פיזית הולך למשרדים של הקבוצה ומבטל את המנוי שלי תוך כדי שאני אומר להם מה שאני חושב עיהם ועל ההתנהלות שלהם
לא יתכן שאגואיסט סוציומט אחד יהרוס הירככיה קבוצתית שלמה שבלאט בנה אותה בעמל רב ויהרוס לכולנו את ההנאה מהקבוצה שלנו.
מכביסט

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 יולי 2011, 13:28

מכביסט כתב:במידה והכלומניק הזה באמת חוזר ללבוש צהוב
אני פיזית הולך למשרדים של הקבוצה ומבטל את המנוי שלי תוך כדי שאני אומר להם מה שאני חושב עיהם ועל ההתנהלות שלהם
לא יתכן שאגואיסט סוציומט אחד יהרוס הירככיה קבוצתית שלמה שבלאט בנה אותה בעמל רב ויהרוס לכולנו את ההנאה מהקבוצה שלנו.

אתה מגזים מאוד.

קודם כל תן קרדיט לבלאט שלא יכפו עליו את ביינום אם הוא לא רוצה, אני בטוח שאם הוא לא ירצה אותו הוא לא יהיה במכבי ואם הוא רוצה אותו
הוא חושב שהוא טוב למערכת ויכול להיכנס לתבנית קבוצתית ( בניגוד לשחקן כמו סולומון למשל שהוא מקרה אבוד ).

בינום לא אגואיסט ולא סוציומט, לא יודע מאיפה אתה מוציא את הביטויים האלה עליו, האוהדים בדטרויט דווקא אוהבים אותו. המשחק שלו הוא משחק נ.ב.א טיפוסי ואפשר להגיד כמעט על כל שחקן נ.ב.א היום שהוא " אגואיסט - סוציומט ".

אני מעדיף סוג כזה של " אגואיסט " על שחקני פרווה גמורה כמו זיסיס למשל. שחקן קבוצתי עלאק, אבל לא מסוגל לשבור הגנה אם זה תלוי בחיים שלו.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 27 יולי 2011, 13:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 27 יולי 2011, 13:29

יש שחקנים עם חוזים יותר קטנים מביינום, פחות אגואיסטים, שומרים יותר טוב ובעיקר מתאימים יותר. את החוזה של טוני דאגלאס נניח(מיליון דולר בעונה, ברוטו) מכבי בהחלט יכולה לספוג ואולי גם להציע יותר. אריק מיינור מרוויח פחות ממיליון וחצי לעונה. ביינום זה סתם ביזבוז של כסף על שחקן שלא שווה אותו.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 יולי 2011, 13:32

מכביסט כתב:במידה והכלומניק הזה באמת חוזר ללבוש צהוב

אגואיסט סוציומט הוא בטח שלא היה.
אני דווקא זוכרת אותו כבחור חביב למדי שבטח לא עשה אף פעם בעיות בחדר הלבשה, פשוט הוא לא היה השחקן הכי חכם שיצא לנו לראות.
אבל יש הבדל בין שחקן לא חכם לאגואיסט סוציומט!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי misha » 27 יולי 2011, 13:36

עם כל החיבה של ביינום לשמעון ומכבי, אני פשוט לא רואה מצב שהוא מוותר על חוזה של 7 מיליון לשנתיים כדי להרוויח הרבה פחות במכבי. לא נראה לי רציני כל הסיפור.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 יולי 2011, 13:37

שחף כתב:יש שחקנים עם חוזים יותר קטנים מביינום, פחות אגואיסטים, שומרים יותר טוב ובעיקר מתאימים יותר. את החוזה של טוני דאגלאס נניח(מיליון דולר בעונה, ברוטו) מכבי בהחלט יכולה לספוג ואולי גם להציע יותר. אריק מיינור מרוויח פחות ממיליון וחצי לעונה. ביינום זה סתם ביזבוז של כסף על שחקן שלא שווה אותו.

ואתה בטוח שהשמות האקראיים שזרקת עכשיו יהיו הצלחה כבירה, כי ? כי הם שחקני נ.ב.א ? כמה כאלו נכשלו באירופה כשהגיעו בלי ניסיון אירופאי ?
תמיד אבל תמיד עדיף שחקן עם ניסיון באירופה על שחקן שאין לו, לפעמים זה כול ההבדל.

אם יש לך אופצייה להביא אחד כזה טוב, לאוו דווקא ביינום, לך על זה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Tom1313 ו־43 אורחים