28 מאי 2017, 23:03
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:ד"א, מה שאנחנו אומרים כאן זה לא חשוב. תשמעו מה השחקנים אומרים...
מה רצית שיגידו? שהם לוקחים אחריות על איך שהקבוצה נראתה ושזו אשמתם? יש פה שחקנים כפויי טובה, וראינו את זה מהרגע שהתחילה עונה.
הם יכולים גם לא להגיד שום דבר...
כולם אומרים את הדבר הזה, אז אולי יש בזה משהו.
28 מאי 2017, 23:03
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:אמרת שאני עושה פרובוקציות. אם תוכל גם לא להעליל, זה יהיה מצויין.
כי זו דעתי, אני לא מציב את זה כעובדה, כי אי אפשר להוכיח דברים כאלו. ככה אני חושב. אני לא חושב שאתה בן אדם רע ואין לי שום בעיה איתך.
אני לא קונה את זה.
אתה בא וכותב (ולא בפעם הראשונה) שאני מנסה לעורר פרובקציות. יש לך בעיה איתי ואתה לא מכבד אותי.
לא יכול להכריח אותך לקנות כלום. יש לי בעיה עם הפרובוקציות, או לפחות מה שאני רואה כפרובוקציות. כשאני מביע דעה, זה על מה שאתה כותב. קיללתי אותך? את המשפחה שלך? לא. אין לי שום בעיה איתך, שוב. ויחד עם זאת, כשאתה קובע קביעות שבעיניי הן מוגזמות, אני אגיב, וזה לא משהו שלא הייתי מגיב לאחרים.
1. אתה בעצמך בהודעות שלך מכריז שאני עושה פרובוקציות. אז פתאום זה בסדר לצאת בהכרזות?
2. אפשר להעליב ולפגוע גם בלי לקלל. אני לא הייתי אומר על אף תגובה של חבר פורום בנושא כדורסל שהוא מנסה "לעורר" פרובוקציה וזה כי אני מכבד את חברי הפורום ודעתם. אפשר לא להסכים, אפשר להביע דעה נגדית, אבל מה שאתה עשית זה להתייחס אליי בבוז ובחוסר כבוד.
אני לא היחיד בפורום שאומר ששיבק הכניס שינוי בקבוצה. יש עוד הרבה חברי פורום (ולמען האמת גם כל הפרשנים חושבים כך) עם אותה דעה, שאמרו אותם דברים.
למה לא אמרת להם שהם עושים פרובוקציות? כי תמיד הכי קל ונוח לתקוף אותי. זה באופנה, כולם עושים את זה. אז אל תגיד שזה לא אישי, מספיק עם גניבת הדעת הזאת.
28 מאי 2017, 23:13
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:
אוקיי.
אני אישית חושב שהוא לא נקי מאשמה.
(מכבי לא ניצחה שום משחק ב-5 חודשים באופן שבו היא מנצחת פעמיים את הרצליה עם שיבק, גם כשלבגצקיס היה
סגל של 100 מליון ש"ח).
אז כן, שיבק עם הקריירה הכושלת, שמפוטר בממוצע משתי קבוצות ליגה בעונה, שהנבחרת תחתיו הייתה אולי הכי גרועה שראינו, הוא זה שמציל את מכבי.
אוקיי.
מכבי ניצחה בתחילת התקופה של בגצ בצורה משכנעת, גם בליגה וגם בשניים שלושה משחקים ביורוליג.
לשיבק אין קריירה כושלת.
הוא לא פיני ולא דייויד, אבל יחסית למאמן ישראלי יש לו אחלה קריירה.
אבל זה לא קשור בכלל.
לא דיברנו על שיבק, אלא על בגצקיס.
פרט
ובטח שזה קשור, אנחנו מדברים על זה שההחלפה של שיבק בבגצקיס שיפרה את מכבי לא?
עשה קריירה יפה באירופה, הדיח את מכבי בסדרה (מה שרק פיני עשה), עשה אליפות, היה מאמן נבחרת...
בעיניי יותר מרוב המאמנים הישראלים, למעט פיני, צביקה ובלאט.
הדיון המקורי היה על זה שאתם מסרבים להטיל שום אשמה על בגאצקיס.
זה בסדר מבחינתי, כי אני מבין את ההסברים.
לא רואה טעם לטחון מים על זה, כי לא נראה לי שנסכים על זה.
28 מאי 2017, 23:14
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:
כי זו דעתי, אני לא מציב את זה כעובדה, כי אי אפשר להוכיח דברים כאלו. ככה אני חושב. אני לא חושב שאתה בן אדם רע ואין לי שום בעיה איתך.
אני לא קונה את זה.
אתה בא וכותב (ולא בפעם הראשונה) שאני מנסה לעורר פרובקציות. יש לך בעיה איתי ואתה לא מכבד אותי.
לא יכול להכריח אותך לקנות כלום. יש לי בעיה עם הפרובוקציות, או לפחות מה שאני רואה כפרובוקציות. כשאני מביע דעה, זה על מה שאתה כותב. קיללתי אותך? את המשפחה שלך? לא. אין לי שום בעיה איתך, שוב. ויחד עם זאת, כשאתה קובע קביעות שבעיניי הן מוגזמות, אני אגיב, וזה לא משהו שלא הייתי מגיב לאחרים.
1. אתה בעצמך בהודעות שלך מכריז שאני עושה פרובוקציות. אז פתאום זה בסדר לצאת בהכרזות?
2. אפשר להעליב ולפגוע גם בלי לקלל. אני לא הייתי אומר על אף תגובה של חבר פורום בנושא כדורסל שהוא מנסה "לעורר" פרובוקציה וזה כי אני מכבד את חברי הפורום ודעתם. אפשר לא להסכים, אפשר להביע דעה נגדית, אבל מה שאתה עשית זה להתייחס אליי בבוז ובחוסר כבוד.
אני לא היחיד בפורום שאומר ששיבק הכניס שינוי בקבוצה. יש עוד הרבה חברי פורום (ולמען האמת גם כל הפרשנים חושבים כך) עם אותה דעה, שאמרו אותם דברים.
למה לא אמרת להם שהם עושים פרובוקציות? כי תמיד הכי קל ונוח לתקוף אותי. זה באופנה, כולם עושים את זה. אז אל תגיד שזה לא אישי, מספיק עם גניבת הדעת הזאת.
1. אני כותב את דעתי. אני לא יוצא בהכרזה חגיגית, שלאחר מחקר מדעי מדוייק שערכתי, זה מה שיצא. כמו שכל אחד כותב פה את דעתו.
2. אז אנחנו מפרשים את זה אחרת, וחבל לי שנעלבת. זה כן במטרה להעביר ביקורת, לא במטרה להעליב.
כתבתי את זה עוד מלפני שבגאצקיס פוטר, וגם אחרי, שהוא לא הבעיה, ושלדעתי שחטו אותו. זו פרובוקציה בעיניי, כי לדעתי יש פה מגמה. אם זה עוזר, אני כותב פה חגיגית שבעיניי אריק שיבק לא הכניס שום שינוי בקבוצה, וזה מכוון לכל מי שאומר את זה, וגם לכל הפרשנים. אם זה היה נקודתי, לא הייתי כותב את זה.
אני לא אומר שאין לפעמים טרנדים פורומיים, שקל להיכנס בבן אדם, או לאתרג בן אדם אחר (אגב שחיטת בגאצקיס, נגיד), אבל כן שווה לפעמים לחשוב האם זה חסר בסיס לחלוטין, כלומר, מה נאמר שגורם לתגובה כזו או אחרת. ועל העיקרון הזה, אתה חושב שכל מי שתוקף אותך עושה את זה נגדך אישית, שיש לו בעיה איתך? אני בספק אם יש לך בעיות פופולריות בפורום ברמה האישית, גם אם מבחינת הדעות אנשים מתווכחים איתך. אני אסיים כאן, כי אנחנו הולכים במעגלים, אבל אני אסכם: זו הדעה שלי, זה ממש לא אישי, וכל עוד יהיו קביעות שבעיניי הן חסרות בסיס, אני אגיב. אם זו פגיעה אישית ועברתי את הגבול, אין לי בעיה לקבל באן או אזהרה ולדעת שזה הגבול. אבל כל עוד זה שיח לגיטימי, אני לא מתכוון למחוק את הדעה שלי.
29 מאי 2017, 00:14
29 מאי 2017, 00:17
MTA2311 כתב:ד"א, לא ראיתי שזה עלה פה, אבל כל הטיעונים האלה רק יתנו לגיטימציה לשמעון וחבריו בקיץ. אני כבר שומע את זה.
"ראינו שכשהגיע מאמן אחר, וכשהפצועים חזרו אז הסגל המצויין שבנינו בקיץ סוף סוף התחיל לספק את הסחורה"
הם חיים על הדברים האלה. אל תתנו להם תחמושת.
29 מאי 2017, 00:20
29 מאי 2017, 00:22
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ד"א, לא ראיתי שזה עלה פה, אבל כל הטיעונים האלה רק יתנו לגיטימציה לשמעון וחבריו בקיץ. אני כבר שומע את זה.
"ראינו שכשהגיע מאמן אחר, וכשהפצועים חזרו אז הסגל המצויין שבנינו בקיץ סוף סוף התחיל לספק את הסחורה"
ממני לא תשמע את זה...
לא איכפת לי מה הם יגידו. אנחנו צריכים להיות קצת יותר אובייקטיביים כאן.
אין ספק שההנהלה היא האשמה העיקרית, המרכזית ולצורך העניין היחידה.
זה עדיין לא אומר שהאנשים האחרים במועדון מתפקדים בסדר.
אנחנו לא ראינו שום בעיה לבקר במהלך העונה את אבי, את רגב, את רמי, את ניקולה, את הרופא,... אז למה לא את בגאצקיס?
29 מאי 2017, 00:25
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ד"א, לא ראיתי שזה עלה פה, אבל כל הטיעונים האלה רק יתנו לגיטימציה לשמעון וחבריו בקיץ. אני כבר שומע את זה.
ממני לא תשמע את זה...
לא איכפת לי מה הם יגידו. אנחנו צריכים להיות קצת יותר אובייקטיביים כאן.
אין ספק שההנהלה היא האשמה העיקרית, המרכזית ולצורך העניין היחידה.
זה עדיין לא אומר שהאנשים האחרים במועדון מתפקדים בסדר.
אנחנו לא ראינו שום בעיה לבקר במהלך העונה את אבי, את רגב, את רמי, את ניקולה, את הרופא,... אז למה לא את בגאצקיס?
אני חושב שנכתב פה כבר מספיק פעמים למה הסיטואציה של בגאצקיס שונה משל השאר.
זכותך לא להסכים, רק הכנתי את כל הממהרים לקפוץ (אחרי שני משחקי פלייאוף מול הרצליה בסגל חסר) לתגובה של אנשי המועדון.
29 מאי 2017, 00:34
29 מאי 2017, 01:03
29 מאי 2017, 02:19
29 מאי 2017, 09:17
felix_r כתב:דבר שאני כן יכול להסכים איתו, זה ששיבק מתאים יותר לאמן בליגה. מאמן ישראלי מכיר את הליגה, מכיר את המאמנים בליגה הזאת, ואת התרגילים שהם משחקים.
אצלנו בליגה הכל מבוסס על סקואטינג של היריבות. הכל קרוב, וגם אם אין שידור מלא של היריבה הבאה שלך בטלויזיה, אתה יכול תוך חצי שעה-שעה להגיע לאולמה ולראות את המשחק בעצמך. כל קבוצה מכירה את היריבה בעל-פה.
29 מאי 2017, 17:55
01 יוני 2017, 18:26
01 יוני 2017, 21:21
01 יוני 2017, 21:25
01 יוני 2017, 21:29
01 יוני 2017, 21:31
01 יוני 2017, 21:32