ת'רד המלפפונים ע''ש הצביון הישראלי V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V4 - טיוס במו''מ מתקדם, טייריס רייס חוזר?

הודעהעל ידי my man » 22 יוני 2017, 21:44

Holiday_Armadillo כתב:
A_P_18 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
A_P_18 כתב:כי כולם פה רוצים את לרקין
ברגע שלרקין ימצא קבוצה (רמז לא מכבי) כולם יתחננו שמכבי יחתימו את רייס.

לא רוצה את לארקין, לא רוצה גם רייס

אפשר לשאול מי כן ?
לא חושב שיש יותר מידי אופציות.

זה לא בקטע של ''לא רוצה אותם כי מישהו אחר''
אין לי גם אנטי ללארקין, פשוט אמרתי שזה שאני לא רוצה את רייס, זה לא בגלל שאני רוצה את לארקין
אני בעיקר לא רוצה את רייס (ואני נורא אוהבת אותו)

יש סיכוי לא רע שנשנא את רייס בסוף(לא משנה מתי זה יקרה) הקדנציה אם יגיע..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2017, 21:45

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
A_P_18 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אפשר לשאול מי כן ?

אין לי גם אנטי ללארקין, פשוט אמרתי שזה שאני לא רוצה את רייס, זה לא בגלל שאני רוצה את לארקין

יאפ
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 22 יוני 2017, 21:57

ככה או ככה, ברוח ההנחתות שהיו לנו בשנים האחרונות, איכשהו למכבי יש יכולת לשבור שיאים ולהביא רכז שיגרום גם למקל להפוך לפסגת השאיפות. רייס.
מילוס

הודעהעל ידי yanay21 » 22 יוני 2017, 21:58

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
A_P_18 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אפשר לשאול מי כן ?

לא חושב ששנאה, אבל תחושת מיאוס. שזה לא בדיוק שלילי כמו שנאה, כי מלכתחילה חלקנו לא חושבים שהוא צריך להגיע.
תחשוב, לא רק שהוא לא יכול להיות מה שאנחנו רוצים שהוא יהיה, אלא שהוא ינסה להיות כזה יותר ממה שהוא ניסה אי פעם, כי הוא מבין ומחוייב. זה או מתכון לעונת MVP, או לשואת כדורסל.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי sokol » 22 יוני 2017, 21:58

אני אתייחס רק לעניין של רייס וההגנה, ללא ספק רייס עדיין ברמת טופ יורוליג ועונה אחת בינונית בברצלונה לא מהווה מדד לזה שהוא נחלש כי אני ראיתי אותו משחק הרבה העונה והצעד הראשון ,המהירות, הזריזות והחדות עדיין שם כמו בעבר. הבעיה היא הציוות עם גאודלוק שכידוע שניהם לא שחקני הגנה מצטיינים בגלל זה הייתי מעדיף לראות פה את אארון ג'קסון, במידה והעסקה עם ג'קסון נופלת אפשר להביא את רייס ובנוסף אליו להביא גארד זר קילר הגנתי עם קליעה כמו ברנדון פול שכידוע לי לא ממשיך באנאדולו וכך יהיה גם קו אחורי לוחץ עם שומר ברמה הגבוהה ביותר באירופה שזה ברנדון פול ולידו דיברלתומאו/אוחיון, האניקאט ב3 טיוס סנטר ו4 זר נוסף/מילר, ציוות כזה יוצר חמישייה הגנתית רצחנית וגם לא רעה התקפית.
נערך לאחרונה על ידי sokol בתאריך 22 יוני 2017, 22:09, נערך פעם אחת בסך הכל.
sokol

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2017, 21:59

מילוס כתב:ככה או ככה, ברוח ההנחתות שהיו לנו בשנים האחרונות, איכשהו למכבי יש יכולת לשבור שיאים ולהביא רכז שיגרום גם למקל להפוך לפסגת השאיפות. רייס.

להביא את רייס (או אפילו את אארון ג'קסון) זה קלאסי למכבי
לבזבז הזדמנות להביא/להשאיר שחקן בשיאו ואז להביא אותו כמה שנים אחרי כשהוא כבר בירידה ו/או עם מלא ציפיות עליו

טוב רוב הפעמים לא יוצא מזה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 22 יוני 2017, 22:13

Holiday_Armadillo כתב:
מילוס כתב:ככה או ככה, ברוח ההנחתות שהיו לנו בשנים האחרונות, איכשהו למכבי יש יכולת לשבור שיאים ולהביא רכז שיגרום גם למקל להפוך לפסגת השאיפות. רייס.

לבזבז הזדמנות להביא/להשאיר שחקן בשיאו ואז להביא אותו כמה שנים אחרי כשהוא כבר בירידה ו/או עם מלא ציפיות עליו

שוב, בואי נהיה ריאליים... כששחקן כמו רייס נמצא בשיאו - למכבי אין יכולת כלכלית להיאבק עם הרוסיות (או הטורקיות, או חלק מהספרדיות).
חייבים לשחרר מימי שאראס-פארקר-וויצ'יץ'... הפערים הכספיים בין הקבוצות לא היו כאלה גדולים אז, והשם של מכבי אשכרה היה שווה משהו. אנחנו לא קרובים לזה, היום מכבי יכולה להיות בנחיתות גם מול קבוצת יורוקאפ עם מספיק כסף... אני די משוכנע שבסיטואציה של היום, פארקר לא היה נשאר פה יותר מעונה. אולי הפתרון זה באמת לחכות שהתפו"א יתקרר קצת, ואז לקפוץ עליו... לדחוף למיקרוגל לדקה וחצי - ויש לנו צ'אנס.

מצד שני, לא הייתי מהמר על שחקן בלתי מוכח, כי בימי פארקר-האפמן-באסטון האנשים שדלו את המציאות האלה היו פיני-בלאט-גוט, והיום זה פאקין אבי אבן... לא בדיוק האיש לצאת איתו לקרב בעונת מפתח שכזאת.
מילוס

הודעהעל ידי my man » 22 יוני 2017, 22:14

מילוס כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

שוב, בואי נהיה ריאליים... כששחקן כמו רייס נמצא בשיאו - למכבי אין יכולת כלכלית להיאבק עם הרוסיות (או הטורקיות, או חלק מהספרדיות).
חייבים לשחרר מימי שאראס-פארקר-וויצ'יץ'... הפערים הכספיים בין הקבוצות לא היו כאלה גדולים אז, והשם של מכבי אשכרה היה שווה משהו. אנחנו לא קרובים לזה, היום מכבי יכולה להיות בנחיתות גם מול קבוצת יורוקאפ עם מספיק כסף... אני די משוכנע שבסיטואציה של היום, פארקר לא היה נשאר פה יותר מעונה. אולי הפתרון זה באמת לחכות שהתפו"א יתקרר קצת, ואז לקפוץ עליו... לדחוף למיקרוגל לדקה וחצי - ויש לנו צ'אנס.

מצד שני, לא הייתי מהמר על שחקן בלתי מוכח, כי בימי פארקר-האפמן-באסטון האנשים שדלו את המציאות האלה היו פיני-בלאט-גוט, והיום זה פאקין אבי אבן... לא בדיוק האיש לצאת איתו לקרב בעונת מפתח שכזאת.

יש יכולת להביא- אין רצון!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2017, 22:14

מילוס כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

הייתה למכבי יכולת, והיא משכה את הזמן עד שחימקי הגיעה עם ההצעה
רייס כבר רשם את הבן שלו לגן פה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 22 יוני 2017, 22:22

אנחנו חיים על דיווחים, ולא באמת יודעים את כל האמת.
אבל אני זוכר את רייס בעצמו מודה שמכבי לא היתה יכולה להקרב לסכומים שהרוסים הציעו (וזה נשמע הגיוני).
זה שהוא רשם את הבן שלו לגן זה לא אומר הרבה, כי ברגע שמגיעה הצעה כזאת הקלפים מתערבבים.

היה פה שחקן אחד שהגיע ל-3 מיליון, קרלוס ארויו, ועם התקציב של מכבי - יתר הקבוצה הורכבה משאריות של בני הרצליה וקליפות של קבוצות סוג ז'. זה לא עבד. אם היינו הולכים ראש בראש עם הרוסים - היינו מסיימים עם חמישייה של רייס, דוני הכלב, אילן השועל, וויצ'יץ' ועציץ.
מילוס

הודעהעל ידי my man » 22 יוני 2017, 22:25

מילוס כתב:אנחנו חיים על דיווחים, ולא באמת יודעים את כל האמת.
אבל אני זוכר את רייס בעצמו מודה שמכבי לא היתה יכולה להקרב לסכומים שהרוסים הציעו (וזה נשמע הגיוני).
זה שהוא רשם את הבן שלו לגן זה לא אומר הרבה, כי ברגע שמגיעה הצעה כזאת הקלפים מתערבבים.

היה פה שחקן אחד שהגיע ל-3 מיליון, קרלוס ארויו, ועם התקציב של מכבי - יתר הקבוצה הורכבה משאריות של בני הרצליה וקליפות של קבוצות סוג ז'. זה לא עבד. אם היינו הולכים ראש בראש עם הרוסים - היינו מסיימים עם חמישייה של רייס, דוני הכלב, אילן השועל, וויצ'יץ' ועציץ.

וואו! לא!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 יוני 2017, 22:39

אם מישהו כבר שכח מה היה ומה קרה, אז רייס עצמו טען בזמנו שמכבי סירבו לדרישה הראשונית שלו (להכפיל את השכר מהעונה הראשונה - בסך חצי מיליון דולר) - "כשמכבי הסכימה למה שביקשתי, זה היה מאוחר מידי". זה לא היה דיווח עלום שם.
http://sports.walla.co.il/item/2765776
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2017, 22:43

אחדשיודע כתב:אם מישהו כבר שכח מה היה ומה קרה, אז רייס עצמו טען בזמנו שמכבי סירבו לדרישה הראשונית שלו (להכפיל את השכר מהעונה הראשונה - בסך חצי מיליון דולר) - "כשמכבי הסכימה למה שביקשתי, זה היה מאוחר מידי". זה לא היה דיווח עלום שם.
http://sports.walla.co.il/item/2765776

וזה היה הבדל של לא יותר מ-100 אלף, חושבת שפחות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 22 יוני 2017, 22:46

בקיצור..מתי מודיעים על עזיבת- מקל, פניני,סילבן, סמית, אלכסנדר?
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי גל גל » 22 יוני 2017, 22:47

אחרי החתמות האלה לדעתי סגל שיכול להיראות ככה הוא גם בטווח המחירים וגם נראה סגל אדיר יחסית

רייס,אוחיון
היגינס,דיבארתולומו,זוסמן
האניקט,באב
מילר,משעור,אלכסנדר
סינגלטון,טיוס,שגב

סגל עם הגנה רצחנית בטירוף וריבאונד מעולה כולם יכולים לשחק עם כולם יש גם קליעה ולדעתי לא אמור להיות עם מחירים בשמיים ...מה אומרים?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי lirca89 » 22 יוני 2017, 22:47

אם לא רייס, לא לארקין, לא ג'קסון, לא ווסטרמן (זוכר שראיתי כמה ביקורות שליליות לגביו פה) ועוד כמה גארדים מהיורוליג שהוזכרו כאן אז את מי כן הייתם רוצים?

רייס הוביל אותנו לגביע אירופה, את חימקי לזכיה ביורוקאפ כשהוא ה-MVP של המפעל ושל הגמר, ביורוליג עם חימקי הוא היה לא רע בכלל (12 נק' בערך ויותר מ-6 אסיסטים למשחק). מה שקרה בברצלונה הוא שכל השחקנים שם לא התאימו זה לזה ולסגנון המשחק שברצוקאס ניסה להנחיל ומשם הדרך לכישלון הגדול נסללה.
בקיצור, נראה לי שקצת מחמירים פה יותר מדי עם רייס.
לגבי הגיל של רייס אני רק אזכיר שחקנים כמו בובי דיקסון וארון ג'קסון שנמצאים כבר אחרי גיל 30. הראשון היה משמעותי אצל אלופת אירופה המכהנת והשני גם נתן למרות הכל תפוקה נחמדה ביחס לתפקידו ברוטציה ולמספר הדקות שלו. זה גם לא שרייס עם היסטוריה של פציעות וברכיים גמורות כמו דווין סמית שבאמת קיבל חוזה מופרך בגיל אפילו מעט מבוגר יותר ל-3 שנים.

בסופו של דבר הכל מתנקז לשאלה אילו אפשרויות זמינות בשוק כרגע. נכון לעכשיו אין הרבה. אז מי כן עדיף בעיניכם?
lirca89

Re: ת'רד המלפפונים V4 - טייריס רייס יחזור?

הודעהעל ידי my man » 22 יוני 2017, 22:52

שכחתי שצריכים לשחרר גם את סילי...
אוי כמה שחקנים רעים בקבוצה אחת..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 יוני 2017, 22:53

בלי קשר אם רייס טוב או לא למכבי כרגע, תמיד יש אפשרויות בשוק. תמיד.
זה שמכבי מגבילה את עצמה לשמות ששיחקו קודם ביורוליג/אצלה, לא אומר שאי אפשר למצוא את הטייריס הבא (בגיל 24 ולא 30). יש לא מעט שמות, שעל חלקם דיברנו בת'רד הסקאוטינג בעבר, שיכולים להיות שחקנים מצויינים באירופה. מרכז ועד סנטר. ואם שואלים אותי, בתקציב הנוכחי של מכבי (ביחס לשאר הבכירות באירופה) - זאת הדרך היחידה להגיע לפסגה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי גל גל » 22 יוני 2017, 22:56

נראה לכם שמכבי יביאו סנטר גב לסל ? משום מה יש לי הרגשה שצירבס חוזר כביכול הסנטר ההתקפי שנותן כמה דקות וטיוס משחק רוב המשחק
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2017, 22:58

my man כתב:שכחתי שצריכים לשחרר גם את סילי...
אוי כמה שחקנים רעים בקבוצה אחת..

הייתי מעדיפה שכל יום יהיה הודעה על שחרור מאשר הודעה על החתמה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים