פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
19 יולי 2017, 03:03
החציל האצטקי כתב:אולי פילי חלק מהמיקס.
חציל מה אתה אומר על בולדן ?
לדעתי יש פה שחקן עם פוטנציאל וכישרון ענק וזאת תהייה גניבה של מכבי
הוא פשוט יודע לעשות הכל, הוא מעולה בהתקפה (גם קליעה וגם מתחת לסל), ובהגנה הוא חוסם נהדר ושומר אחד על אחד טוב, וזה בלי להרחיב יותר מדי עליו.
19 יולי 2017, 03:10
דרך אגב במצב כזה לא רואה למה לא להשאיר את מילר לעמדה 4 שיהיה המחליף של בולדן, בדיוק מה שרצינו שיהיה מחליף וגיבוי טוב למילר
19 יולי 2017, 03:19
הם די אותו סוג של שחקן ...תומאס דווקא יכול להשלים אותו יפה ...הבעיה היא שלדעתי לא יביאו עוד זר ו תומאס יהיה היי 3 הפותח ...בסיטואציות מסוימות בולדן יכול לשחק 5 גם...הוא קלעי שלשות מעולה שומר טוב גם גארד ים חוסם מעולה ומוסר טוב ...הוא שחקן מצויין וכישרון באמת באמת טוב מקווה שכבר עכשיו הוא יוכל לעשות את קפיצת המדרגה
מאמין שזה הסגל שיראה ובאמת הייתי שמח שהוא גם יהיה כזה
גקסון,דיבה
קנינגאהם/פרנקלין,רול,זוסמן
מקדניאלס/פרנקלין ,משעור
בולדן,תומאס, כהן
זר(גב לסל ומעל 2.10),טיוס,שגב
סגל שאם יתחבר טוב באמת מסוגל ויכול להפתיע על הנייר אין הרבה חסרונות גם סגל עמוק שמתאים לעונה ארוכה עם צעירים מבטיחים
מאמין שבסוף לא יביאו עוד שחקן בעמדה 3 ו זוסמן יראה הרבה דקות השנה
19 יולי 2017, 06:09
עד שאין הודעה רישמית של מכבי כלום לא חתום
נראהלי סתם אתר
19 יולי 2017, 08:21
מה עם בולדן סאמק? מקווה שלא ייפול
19 יולי 2017, 09:01
er79 כתב:מה עם בולדן סאמק? מקווה שלא ייפול
נשמע לי יותר כמו Wishful thinking של מכבי. לא רואה אותם משלמים מליון דולר על הילד הזה. בצדק.
19 יולי 2017, 09:03
לא כל כך הבנתי מאיפה המסקנות שהוא יעלה מיליון דולר. נמתין ונראה.
19 יולי 2017, 10:17
יש שמועות חזקות בברנז׳ה על מאט לוג׳סקי. הקונספט שמנסה ספאחיה לבנות הוא שחקנים שיכולים לשחק בכמה עמדות ובעיקר בעמדות 2-3 ו-3-4. אוהבים במכבי את ההגנה שלו, הלחימה והשילוב הלא רע של חדירה ויד לא רעה מבחוץ. בעיקר גם כשזה כנראה משתלב עם שכר נמוך בהרבה ממה שהתרגל לקבל באולימפיאקוס. אל תשכחו שהיה מועמד כבר בעבר וראו אותו מחליף את דווין סמית׳ כמה פעמים.עם כל זאת מקווה שזה לא נכון ומדגיש שאלה שמועות שאני לא סגור על מהימנותן כי הוא מוזכר גם ההקשר של באירן מינכן.
19 יולי 2017, 10:35
מקווה מאוד שזה לא נכון כי הוא מבוגר מאוד ואחרי פציעה קשה
19 יולי 2017, 10:42
Naor116 כתב:מקווה מאוד שזה לא נכון כי הוא מבוגר מאוד ואחרי פציעה קשה
מבוגר מאד , לא הייתי אומר. אבל הוא אחרי כמה פציעות לא פשוטות , לא אחת.
19 יולי 2017, 10:48
לא מבין מה הקטע לשחרר את דווין ולהביא שחקן באותו מצב
19 יולי 2017, 10:50
אף אחד לא הביא אותו.
19 יולי 2017, 11:10
גל גל כתב:הם די אותו סוג של שחקן ...תומאס דווקא יכול להשלים אותו יפה ...הבעיה היא שלדעתי לא יביאו עוד זר ו תומאס יהיה היי 3 הפותח ...בסיטואציות מסוימות בולדן יכול לשחק 5 גם...הוא קלעי שלשות מעולה שומר טוב גם גארד ים חוסם מעולה ומוסר טוב ...הוא שחקן מצויין וכישרון באמת באמת טוב מקווה שכבר עכשיו הוא יוכל לעשות את קפיצת המדרגה
מאמין שזה הסגל שיראה ובאמת הייתי שמח שהוא גם יהיה כזה
גקסון,דיבה
קנינגאהם/פרנקלין,רול,זוסמן
מקדניאלס/פרנקלין ,משעור
בולדן,תומאס, כהן
זר(גב לסל ומעל 2.10),טיוס,שגב
סגל שאם יתחבר טוב באמת מסוגל ויכול להפתיע על הנייר אין הרבה חסרונות גם סגל עמוק שמתאים לעונה ארוכה עם צעירים מבטיחים
מאמין שבסוף לא יביאו עוד שחקן בעמדה 3 ו זוסמן יראה הרבה דקות השנה
איפה תמצא את הסנטר שאתה רוצה בפחות ממליון דולרים?
19 יולי 2017, 11:28
מקווה שלוג'סקי לא נכון
19 יולי 2017, 11:55
ממה שאני זוכר לוגסקי שחקן טוב בכללי ובהגנה הוא טוב מאוד הוא בן 31 סה'כ לא יודע לגביי הפציעות , שחקן מנוסה ומוכר אז מה הבעיה בהחתמה שלו לא כל כך מבין , זה לא שאפשר להתחרות עם העשירות על כמה שחקנים בודדים שהם האמת רמה בפני עצמה .
19 יולי 2017, 12:01
מקאדו 3 כתב:ממה שאני זוכר לוגסקי שחקן טוב בכללי ובהגנה הוא טוב מאוד הוא בן 31 סה'כ לא יודע לגביי הפציעות , שחקן מנוסה ומוכר אז מה הבעיה בהחתמה שלו לא כל כך מבין , זה לא שאפשר להתחרות עם העשירות על כמה שחקנים בודדים שהם האמת רמה בפני עצמה .
הבעיה היא הפציעות
19 יולי 2017, 12:02
dod כתב:מקאדו 3 כתב:ממה שאני זוכר לוגסקי שחקן טוב בכללי ובהגנה הוא טוב מאוד הוא בן 31 סה'כ לא יודע לגביי הפציעות , שחקן מנוסה ומוכר אז מה הבעיה בהחתמה שלו לא כל כך מבין , זה לא שאפשר להתחרות עם העשירות על כמה שחקנים בודדים שהם האמת רמה בפני עצמה .
הבעיה היא הפציעות
איך וכמה הוא שיחק בעונה האחרונה אתה יכול לפרט ?
19 יולי 2017, 12:08
מקאדו 3 כתב:dod כתב:מקאדו 3 כתב:ממה שאני זוכר לוגסקי שחקן טוב בכללי ובהגנה הוא טוב מאוד הוא בן 31 סה'כ לא יודע לגביי הפציעות , שחקן מנוסה ומוכר אז מה הבעיה בהחתמה שלו לא כל כך מבין , זה לא שאפשר להתחרות עם העשירות על כמה שחקנים בודדים שהם האמת רמה בפני עצמה .
הבעיה היא הפציעות
איך וכמה הוא שיחק בעונה האחרונה אתה יכול לפרט ?
רוב הזמן פצוע, לכן אולימפיאקוס לא האריכה איתו את החוזה.
לפני שנה הוא שיחק רק 11 משחקי יורוליג בגלל שהיה פצוע
העונה הוא הפסיד משחקים פה ושם, אבל שיחק את הרוב. עדיין, הוא לא חזר לקו הבריאות
19 יולי 2017, 12:22
אין לי בעיה עם השבם מאט לוגסקי - אבל בסיטואציה מסויימת
מי ישמור ? ומי יחדור ? ומי יוכל לרכז שגקסון לא על המגרש ?