11 אוגוסט 2017, 02:50
arie85 כתב:לפי הויקפדיה מקריי חתם בניז'ני נובגורוד?(?((??
זה אמיתי?
אני לא מצליח לשים לינק לויקפדיה שלו בעברית
11 אוגוסט 2017, 07:34
11 אוגוסט 2017, 07:41
אשתך טסה לחו''ל ולא יודעת מה לעשות איתך?קובי כתב:Does anybody know a place that will take care of a dog for a extended amount of time
11 אוגוסט 2017, 07:50
Holiday_Armadillo כתב:אשתך טסה לחו''ל ולא יודעת מה לעשות איתך?קובי כתב:Does anybody know a place that will take care of a dog for a extended amount of time
(אני יודעת שזה מקריי, תפרגן לי בבדיחה הזאת, קמתי ב-6 וחצי בבוקר)
11 אוגוסט 2017, 07:57
החלטתם להשאיר אותה בסוף?מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אשתך טסה לחו''ל ולא יודעת מה לעשות איתך?קובי כתב:Does anybody know a place that will take care of a dog for a extended amount of time
צחןקים , כמעט עניתי לו ברצינות כי באמת שברתי את הראש איפה להשאיר את הכלבה לשבוע בסוף גיליתי לתדהמתי שלפתח תקוה המושמצת יש פנסיון עירוני , 35 ש'ח ליום ...
כולי תקווה שהיא תשרוד את זה ולא תהפוך לאוכל לכלבים ...
11 אוגוסט 2017, 08:09
Holiday_Armadillo כתב:החלטתם להשאיר אותה בסוף?מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אשתך טסה לחו''ל ולא יודעת מה לעשות איתך?קובי כתב:Does anybody know a place that will take care of a dog for a extended amount of time
צחןקים , כמעט עניתי לו ברצינות כי באמת שברתי את הראש איפה להשאיר את הכלבה לשבוע בסוף גיליתי לתדהמתי שלפתח תקוה המושמצת יש פנסיון עירוני , 35 ש'ח ליום ...
11 אוגוסט 2017, 08:09
ברור לך שאתה פחות חשוב מהכלבה, כן?מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:החלטתם להשאיר אותה בסוף?מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אשתך טסה לחו''ל ולא יודעת מה לעשות איתך?קובי כתב:Does anybody know a place that will take care of a dog for a extended amount of time
כן , היא מתברר מקסימה עם קליטה מהירה , הבעיה שכאסמתי שכמותי אני לאחרונה קצת מחרחר ... בבירור אם זה קשור אליה .
11 אוגוסט 2017, 08:12
Holiday_Armadillo כתב:ברור לך שאתה פחות חשוב מהכלבה, כן?מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:החלטתם להשאיר אותה בסוף?מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אשתך טסה לחו''ל ולא יודעת מה לעשות איתך?
כן , היא מתברר מקסימה עם קליטה מהירה , הבעיה שכאסמתי שכמותי אני לאחרונה קצת מחרחר ... בבירור אם זה קשור אליה .
11 אוגוסט 2017, 08:18
גידלת אותם טובמקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברור לך שאתה פחות חשוב מהכלבה, כן?מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:החלטתם להשאיר אותה בסוף?מקאדו 3 כתב:
כן , הילדים הבהירו לי את זה היטב
11 אוגוסט 2017, 08:19
11 אוגוסט 2017, 08:46
איתי-שגב כתב:אני מאמין שמקריי עדיין אופציה.. אלא אם עובדים שם אפילו לאט יותר מהרגיל.
11 אוגוסט 2017, 08:46
Holiday_Armadillo כתב:אשתך טסה לחו''ל ולא יודעת מה לעשות איתך?קובי כתב:Does anybody know a place that will take care of a dog for a extended amount of time
11 אוגוסט 2017, 08:47
11 אוגוסט 2017, 08:49
לא כאילו מכבי נותנת לנו דברים אחרים להתעסק בהםקובי כתב:תגידו, אתם לא מרגישים עלובים במעקב אחריJM, כאילו היה מינימום ג׳ף קנט?
11 אוגוסט 2017, 09:16
11 אוגוסט 2017, 09:21
cannon כתב:עיתונאי ספרדי טוען שמקריי סגר בבסקוניה אחרי שהיה עדיפות שניה שלהם אחרי קיי ג'יי מקדניאלס, חביבו של החציל. לפי מה שכותב שם, מקדניאלס ירד מהפרק כיון שסגר במועדון אחר שמשחק ביורוליג. אפשר להתחיל לפנטז. אלא אם מדובר על פאו שגם מחפשת שחקן בעמדה הזו עדיין לפי מה שאני יודע...
11 אוגוסט 2017, 09:23
11 אוגוסט 2017, 09:35
אף אחד פה לא התלהב או אפילו דיבר עליו כמועמדcannon כתב:במקביל יש שמועות בארה"ב שאותו קיי ג'יי בדרך לטורונטו או מילווקי שרוצות אותו, אז הייתי מצנן באמת את ההתלהבות.
11 אוגוסט 2017, 09:59
11 אוגוסט 2017, 10:00
קובי כתב:חשוך כמעט כמו בקיץ הראשון של ספאחיה. רק שהיה אז היה את נסראללה כדי לתרץ...