18 אוגוסט 2017, 19:26
moring1 כתב:arel123 כתב:moring1 כתב:arel123 כתב:moring1 כתב:הבעיה של המתנגדים כאן היא שהם מקובעים ולא מודעים למצב הנתון אז אני אעשה קצת סדר עם כמה עובדות:
1. למכבי תקציב מוגבל.
2. רוב השחקנים של מכבי ללא ניסיון אירופאי, או נסיון בכלל (מבחינתי ליגת פיתוח לא נחשבת ניסיון).
3. אין בשוק הרבה שחקנים גבוהים עם נסיון ושהחבילה שהם מציעים שלמה.
4. נדון לרגע בג׳ונס: ריבאונדר סביר? וי. נסיון? וי. נטול אגו? וי. יכול לשים גוף מול כל סנטר אירופאי? וי.
סיומת טובה מתחת לסל? וי. קליעה מחצי מרחק? וי. יודע לרווח ולמסור כשצריך? וי.
גם אם הוא עושה את כל אלה ברמה סבירה+ ולא טובה, הוא עדיף על כל שחקן ליגת פיתוח 2.20 עם אייקיו כדורסל של בת יענה.
ובקיצור, היעילות שלו עולה על החסרונות.
יש לו ניסיון בפאקינג יורוקאפ, הוא 2.01 הוא גמד
ומאיפה לך שהוא יכול לשים את הגוף שלו מול כל סנטר אירופאי .
אני אתעלם מהטענה החוזרת שלך על הגובה כי מבחינתי היא לא רלוונטית ושטחית ביותר.
יש קבוצות יורוקאפ עם גבוהים יותר טובים ויעילים מכמה קבוצות טובות ביורוליג, והוא התמודד מולם מעולה.
סבבה גובה זה לא חשוב אצל סנטר, אוקיי
לא כתבתי שזה לא חשוב, היית אמור להסיק מדבריי שהבדל הגובה בינו לבין סנטרים אחרים זניח בגלל שהוא מחפה על זה בדברים אחרים כגון ניתור, מוטת ידיים וחוכמת משחק.
כנראה שאתה צריך לעבוד על הבנת הנקרא, לא נורא יש לך זמן עד סיום התיכון.
18 אוגוסט 2017, 19:52
שועל כתב:toja27 כתב:moring1 כתב:הבעיה של המתנגדים כאן היא שהם מקובעים ולא מודעים למצב הנתון אז אני אעשה קצת סדר עם כמה עובדות:
1. למכבי תקציב מוגבל.
2. רוב השחקנים של מכבי ללא ניסיון אירופאי, או נסיון בכלל (מבחינתי ליגת פיתוח לא נחשבת ניסיון).
4. נדון לרגע בג׳ונס: ריבאונדר סביר? וי. נסיון? וי. נטול אגו? וי. יכול לשים גוף מול כל סנטר אירופאי? וי.
גם אם הוא עושה את כל אלה ברמה סבירה+ ולא טובה, הוא עדיף על כל שחקן ליגת פיתוח 2.20 עם אייקיו כדורסל של בת יענה.
אני מסכים עם הנקודות שהעלת. כן חסרה לו יותר נוכחות של ביג מן אבל זה שחקן שעל פניו מגיע עם כמה יתרונות שציינת שאני לא יודע למה מבטלים אותם בקלות כל כך. זה שהוא שיחק לפני כן ביורוקאפ ועוד לא הוכיח את עצמו ביורוליג לא טיעון משכנע לטעמי.
השאלה היא לא רק לגופו של שחקן, מדובר בהחתמה אחרונה בהחלט, ומכבי לטעמי לא מספיק טובה, וגם לא מספיק פיזית הגנתית ועמוקה, בשביל להרשות לעצמה שחקן כזה. אנחנו נקבל קו קדמי שכולל רק 3 שחקנים לגיטימיים, כשטיוס מתפקד כסנטר פותח ובולדן כ4 פותח, זה לא מספיק טוב לדעתי מאף היבט, בוודאי לא כשעמדה 3 לגמרי נטולת שחקן לגיטימי.
מכבי צריכה עוד שחקן שהוא לפחות ברמה של טיוס ואף טוב יותר, לא פחות טוב.
18 אוגוסט 2017, 20:03
18 אוגוסט 2017, 20:16
moring1 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:moring1 כתב:הבעיה של המתנגדים כאן היא שהם מקובעים ולא מודעים למצב הנתון אז אני אעשה קצת סדר עם כמה עובדות:
1. למכבי תקציב מוגבל.
אני מסכים עם הנקודות שהעלת. כן חסרה לו יותר נוכחות של ביג מן אבל זה שחקן שעל פניו מגיע עם כמה יתרונות שציינת שאני לא יודע למה מבטלים אותם בקלות כל כך. זה שהוא שיחק לפני כן ביורוקאפ ועוד לא הוכיח את עצמו ביורוליג לא טיעון משכנע לטעמי.
השאלה היא לא רק לגופו של שחקן, מדובר בהחתמה אחרונה בהחלט, ומכבי לטעמי לא מספיק טובה, וגם לא מספיק פיזית הגנתית ועמוקה, בשביל להרשות לעצמה שחקן כזה. אנחנו נקבל קו קדמי שכולל רק 3 שחקנים לגיטימיים, כשטיוס מתפקד כסנטר פותח ובולדן כ4 פותח, זה לא מספיק טוב לדעתי מאף היבט, בוודאי לא כשעמדה 3 לגמרי נטולת שחקן לגיטימי.
מכבי צריכה עוד שחקן שהוא לפחות ברמה של טיוס ואף טוב יותר, לא פחות טוב.
לא משנה את מי מכבי תביא, היא לא תהיה הכי חזקה/עמוקה/טובה על הנייר. המטרה היא גם לא צמצום נזקים. להחתים שחקן 2.20 פיזי נטול אישיות לא יפתור את כל הבעיות שציינת.
לדעתי צריך להגיע שחקן שלם שאין לו חסרון מהותי, עם בגרות מנטלית שיודע לתת עבודה ולהלחם על כל כדור. קווין ג׳ונס פייבוריט מכל השמות שעלו כאן בנתיים, לדעתי.
מלחמה והקרבה יכולים לחפות על כל גובה ונתונים טכניים אחרים.
18 אוגוסט 2017, 20:42
18 אוגוסט 2017, 21:16
argof כתב:לא יודע מי כאן מספיק קשיש כדי לזכור את קווין מגי ז״ל, אבל התנועות והקליעה של קווין ג׳ונס בפירוש מזכירים אותו. רואים את זה באחוזי הקליעה מ-2. כנ״ל היכולת המרשימה בריבאונד. מצד אחד זה בפירוש לא 5. מצד שני זה נראה בהחלט משהו שיוסיף למכבי בהתקפה העומדת.
18 אוגוסט 2017, 21:28
argof כתב:לא יודע מי כאן מספיק קשיש כדי לזכור את קווין מגי ז״ל, אבל התנועות והקליעה של קווין ג׳ונס בפירוש מזכירים אותו. רואים את זה באחוזי הקליעה מ-2. כנ״ל היכולת המרשימה בריבאונד. מצד אחד זה בפירוש לא 5. מצד שני זה נראה בהחלט משהו שיוסיף למכבי בהתקפה העומדת.
18 אוגוסט 2017, 21:35
18 אוגוסט 2017, 22:29
toja27 כתב:argof כתב:לא יודע מי כאן מספיק קשיש כדי לזכור את קווין מגי ז״ל, אבל התנועות והקליעה של קווין ג׳ונס בפירוש מזכירים אותו. רואים את זה באחוזי הקליעה מ-2. כנ״ל היכולת המרשימה בריבאונד. מצד אחד זה בפירוש לא 5. מצד שני זה נראה בהחלט משהו שיוסיף למכבי בהתקפה העומדת.
לי הוא נראה משהו בין 4-5. לי נראה שיש לבחור חוש טוב בצבע, יודע לסיים מתחת לסל ולפנות את עצמו כדי לקבל מסירה לסל קל. הגובה קצת מטעה, גם טיוס לא בגובה של 5 ואף אחד לא יכול לטעון שהוא 4.
אני ממש חיבבתי את השחקן.
18 אוגוסט 2017, 22:45
שועל כתב:toja27 כתב:argof כתב:לא יודע מי כאן מספיק קשיש כדי לזכור את קווין מגי ז״ל, אבל התנועות והקליעה של קווין ג׳ונס בפירוש מזכירים אותו. רואים את זה באחוזי הקליעה מ-2. כנ״ל היכולת המרשימה בריבאונד. מצד אחד זה בפירוש לא 5. מצד שני זה נראה בהחלט משהו שיוסיף למכבי בהתקפה העומדת.
לי הוא נראה משהו בין 4-5. לי נראה שיש לבחור חוש טוב בצבע, יודע לסיים מתחת לסל ולפנות את עצמו כדי לקבל מסירה לסל קל. הגובה קצת מטעה, גם טיוס לא בגובה של 5 ואף אחד לא יכול לטעון שהוא 4.
אני ממש חיבבתי את השחקן.
טיוס אתלט, הוא גם נמוך וגם נטול אתלטיות.
18 אוגוסט 2017, 22:46
18 אוגוסט 2017, 23:04
moring1 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:argof כתב:לא יודע מי כאן מספיק קשיש כדי לזכור את קווין מגי ז״ל, אבל התנועות והקליעה של קווין ג׳ונס בפירוש מזכירים אותו. רואים את זה באחוזי הקליעה מ-2. כנ״ל היכולת המרשימה בריבאונד. מצד אחד זה בפירוש לא 5. מצד שני זה נראה בהחלט משהו שיוסיף למכבי בהתקפה העומדת.
אני ממש חיבבתי את השחקן.
טיוס וג׳ונס הם שחקנים שונים. לג׳ונס יש גוף יותר גדול הוא לא אמור להיות אתלט גדול במהותו.
18 אוגוסט 2017, 23:13
18 אוגוסט 2017, 23:17
Holiday_Armadillo כתב:ג'ף וויטי גם ב-NBA
עוד אחד שאפשר להפסיק להעלות פה
18 אוגוסט 2017, 23:35
18 אוגוסט 2017, 23:43
שועל כתב:moring1 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:argof כתב:לא יודע מי כאן מספיק קשיש כדי לזכור את קווין מגי ז״ל, אבל התנועות והקליעה של קווין ג׳ונס בפירוש מזכירים אותו. רואים את זה באחוזי הקליעה מ-2. כנ״ל היכולת המרשימה בריבאונד. מצד אחד זה בפירוש לא 5. מצד שני זה נראה בהחלט משהו שיוסיף למכבי בהתקפה העומדת.
אני ממש חיבבתי את השחקן.
טיוס וג׳ונס הם שחקנים שונים. לג׳ונס יש גוף יותר גדול הוא לא אמור להיות אתלט גדול במהותו.
שחקן נמוך ולא אתלט עם ממוצעים של 11 נקודות ביורוקאפ, זה לא שחקן שאני מביא לסגל של מכבי על שלושת השחקנים היחידים שלו בעמדות הפנים. והוא גם ריבאונדר בינוני.
כשאין גובה, צריך שתהיה אתלטיות מינימלית שתכפה עליו. תראה לי שחקן נמוך ולא אתלט שתפקד כמו שצריך כסנטר ברמות האלו.
18 אוגוסט 2017, 23:52
18 אוגוסט 2017, 23:53
toja27 כתב:שועל כתב:moring1 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:לי הוא נראה משהו בין 4-5. לי נראה שיש לבחור חוש טוב בצבע, יודע לסיים מתחת לסל ולפנות את עצמו כדי לקבל מסירה לסל קל. הגובה קצת מטעה, גם טיוס לא בגובה של 5 ואף אחד לא יכול לטעון שהוא 4.
אני ממש חיבבתי את השחקן.
שחקן נמוך ולא אתלט עם ממוצעים של 11 נקודות ביורוקאפ, זה לא שחקן שאני מביא לסגל של מכבי על שלושת השחקנים היחידים שלו בעמדות הפנים. והוא גם ריבאונדר בינוני.
כשאין גובה, צריך שתהיה אתלטיות מינימלית שתכפה עליו. תראה לי שחקן נמוך ולא אתלט שתפקד כמו שצריך כסנטר ברמות האלו.
קייל היינס, הסנטר הטוב באירופה בשנים האחרונות. אז הוא חתיכת בריון אבל לא אתלט, לא קולע מבחוץ, בעצם שחקן מאוד מוגבל בראייה אובייקטיבית. ועדיין שחקן ענק.
18 אוגוסט 2017, 23:54
moring1 כתב:השאלה היא גם מה ההגדרה שלכם לאתלט?
לג׳ונס ניתור מעולה וזה עוזר לו בריבאונד.
מה היכולות שצריכות להיות לאתלט בראיה שלכם?
18 אוגוסט 2017, 23:59
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ג'ף וויטי גם ב-NBA
עוד אחד שאפשר להפסיק להעלות פה
הרשימה מצטמצמת לאט לאט.
התירוץ של דני פדרמן "לא נשארו סנטרים" הולך ומתקרב.